Pitanja

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Zekoo
Kontakt:

Pitanja

Post Postao/la Zekoo » 01 feb 2013, 10:58

Nema glupog pitanja, samo ima glupi odgovor :D

Eh ovako sam zamislio temu, pitajte šta vas interesuje iz života a za što ne možete pronać odgovor.

Evo ja pitam:
Npr neki dan gledam na bwinu utakmicu sa priprema Želje, Željo vs Gošk, i sad tamo ima ko napada kako se kreću igrači ko je dao gol, ko je dobio žuti itd... Eh sad nameće se pitanje odakle njima sve te informacije jer nema nigdje prenos utakmice a ne možeš imat toliko angažovanih ljudi da to sve prate sa lica mjesta i informišu :?

Cautinho
Kontakt:

Re: Pitanja

Post Postao/la Cautinho » 03 feb 2013, 14:01

Neznam gdje ovo da napisem,pa cu ovdje stavit.Zanima me,ako slucajno netko zna,sljedece:Imam kovanicu od 1KM koja je probusena ,znaci,može se provuci konop,uze,konac ili neko drugo vlakno.U gradu ima dosta automata za slatkise,sokove,bilijar,pjesme i ostalo gdje se ubacuje po marku.Sad,ja sam mislio iskoristiti tu marku ,ubacim,uzmem sok i izvucem marku.Sad je problem,dal' je ja mogu izvaditi,jel ima neki sigurnosni sustav u takvim aparatima,i koliko mi vremena treba da je eventualno izvucem.Pozdrav.
Keep walking.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 03 feb 2013, 16:47

Zekoo je napisao/la:Nema glupog pitanja, samo ima glupi odgovor :D

Eh ovako sam zamislio temu, pitajte šta vas interesuje iz života a za što ne možete pronać odgovor.

Evo ja pitam:
Npr neki dan gledam na bwinu utakmicu sa priprema Želje, Željo vs Gošk, i sad tamo ima ko napada kako se kreću igrači ko je dao gol, ko je dobio žuti itd... Eh sad nameće se pitanje odakle njima sve te informacije jer nema nigdje prenos utakmice a ne možeš imat toliko angažovanih ljudi da to sve prate sa lica mjesta i informišu :?
Pa postoje ljudi koji rade u određenim kompanijama, kao freelanceri, i prate utakmice određenih klubova, ili utakmice u određenim gradovima i slično. Poznam nekolicinu ljudi iz Hrvatske koji prate HNL za određene kladionice.
Hayley <3

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 03 feb 2013, 19:00

Cautinho je napisao/la:Neznam gdje ovo da napisem,pa cu ovdje stavit.Zanima me,ako slucajno netko zna,sljedece:Imam kovanicu od 1KM koja je probusena ,znaci,može se provuci konop,uze,konac ili neko drugo vlakno.U gradu ima dosta automata za slatkise,sokove,bilijar,pjesme i ostalo gdje se ubacuje po marku.Sad,ja sam mislio iskoristiti tu marku ,ubacim,uzmem sok i izvucem marku.Sad je problem,dal' je ja mogu izvaditi,jel ima neki sigurnosni sustav u takvim aparatima,i koliko mi vremena treba da je eventualno izvucem.Pozdrav.
Ako ces bit lopov budi zbog 100.000 a ne zbog marke,bezze se mozes dovest u ne prijatnu situaciju zbog soka il partije bilijara. ;)

novikolac
Kontakt:

Post Postao/la novikolac » 07 feb 2013, 23:35

Nisam znao gdje pa ajd ovdje :)

jel ima neko da trazi posao a da prica tecno njemacki jezik da zeli radit u brckom ?
vise info na pp :)
eventualno moguc rad iz home offica !

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 feb 2013, 08:35

jedno pitanje ,ima li mozda na forumu neko ko je certificirani turisticki vodic.zanima me iz tog razloga sto su me zvali sa biroa(nezaposlen sam vec 4 godine)i nude mi besplatnu edukaciju i polaganje certifikata za turistickog vodica.inace imam zavrsenu gimnaziju.pa me zanimalo mozda ima neko od raje da je polagao tu edukaciju i da se malo razumije moze li to donijeti sta dobra na ovom vaktu :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 12 feb 2013, 16:12

nemam nikakvih dodirnih tačaka sa time, ali mogu ti reć da besplatna edukacija nikad nije na odmet. da sam na tvom mjestu, ne bih se ni trunku dvoumio. danas se pri zapošljavanju sve više gleda i neformalno obrazovanje, tako da ti to može samo pomoć.

jedini problem je ako to predugo traje, tj. ako ćeš na to izgubit dosta vremena koje si mogao iskoristit da nađeš posao.

Istocnjak
Kontakt:

Post Postao/la Istocnjak » 12 feb 2013, 16:23

novikolac je napisao/la:Nisam znao gdje pa ajd ovdje :)

jel ima neko da trazi posao a da prica tecno njemacki jezik da zeli radit u brckom ?
vise info na pp :)
eventualno moguc rad iz home offica !
jel ovo na njemackom :lol:
Volim te Željo!

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 12 feb 2013, 16:28

astra1922 je napisao/la:jedno pitanje ,ima li mozda na forumu neko ko je certificirani turisticki vodic.zanima me iz tog razloga sto su me zvali sa biroa(nezaposlen sam vec 4 godine)i nude mi besplatnu edukaciju i polaganje certifikata za turistickog vodica.inace imam zavrsenu gimnaziju.pa me zanimalo mozda ima neko od raje da je polagao tu edukaciju i da se malo razumije moze li to donijeti sta dobra na ovom vaktu :)
Sve sto te moze unaprijediti uzmi. Nista ne gubis. Najgore je kad potencijalnom poslodavcu das CV, a ono rupa od 4 godine. Sta si radio? Nista, sjedio kuci cekao da me zovnu sa biroa. Karikiram malo, ne znaci ako si na birou da se ne odradi koji poslic na crno, ali ako imas sansu da dobijes neki papir, certifikat, iskoristi to, nista te ne kosta. A zanimanje turisticki vodic je interesantno, ne znam kako je tamo gdje ti zivis, u Sarajevu vodici zive od svog posla (kako-tako :) ).

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 12 feb 2013, 22:20

ma naravno prihvatio sam.edukacija ne bi trebala trajati dugo sve je besplatno a certifikat se polaze u mostaru.niko mi nije ni obecao stalni posao nego vjerovatno nesto po potrebi.i sam kontam mozda nekada u buducnosti bude i bolje stanje u drzavi pa i bude nekog posla.do tada na crno lakiram auta :mrgreen:
hvala na podrsci :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 17 feb 2013, 16:23

Pitanje:

Imam ovaj internet i kablovsku telemach televizije. E sad, mogul' ja gledati kanale na internetu preko ovoga D3 GO, jer ja debilnije firme i internet stranice nisam vidio. Toliko nelogičnosti, grešaka, manjka važnih informacija nisam vidio, a da ne pričam o nesposobnih i nestručnim osobama koji su dežurni na njihovom kontakt servisu, pa stoga ih i ne želim zvati.

Hvala.

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 17 feb 2013, 16:26

pa ako si tako nezadovoljan sta ce ti oni?
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 feb 2013, 16:28

možeš, al' se moraš registrovat' na mojtelemach.ba, ja mislim...

ne zaboravi da ti je D3GO 5 KM mjesečno

EDIT: http://telemach.ba/d3go/aktivacija/" onclick="window.open(this.href);return false;
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

bolesnik s juga
Kontakt:

Post Postao/la bolesnik s juga » 17 feb 2013, 16:53

Kako mogu skinuti fifa online pass code za ps3 imo sam već jedan ali sam ga izgubio

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 17 feb 2013, 16:56

bolesnik s juga je napisao/la:Kako mogu skinuti fifa online pass code za ps3 imo sam već jedan ali sam ga izgubio
ne mozes nikako,moras ga kupit preko steama il nekog druga servisa,fakticki moras kupit novu original igru(normalno ako zelis igrat online a ako ne onda ti i ovi crackirani sta nadjes na netu mogu proci)
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

nele-BHF
Kontakt:

Post Postao/la nele-BHF » 17 feb 2013, 18:27

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:pa ako si tako nezadovoljan sta ce ti oni?
Zadovoljan sam ponudom, dakle internet odličan, kao i 120 kanala za 22 KM.

Nezadovoljan sam poslovanjem te firme, pa kad se sve uzme u obzir, još uvijek ih mogu trpiti.

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 18 feb 2013, 18:24

da li mozda netko od vas forumasa zna gdje mogu kupiti musko stene Bh Tornjaka unaprijed hvala

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 18 feb 2013, 18:34

pitanje vezano za polaganje vozackog...

ako polozim A-kategoriju i kasnije hocu da polazem B-kategoriju da li opet moram polagat testove,prvu pomoc i one zezancije? :)

Hvala

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 feb 2013, 18:41

Amar TM'87 je napisao/la:pitanje vezano za polaganje vozackog...

ako polozim A-kategoriju i kasnije hocu da polazem B-kategoriju da li opet moram polagat testove,prvu pomoc i one zezancije? :)

Hvala
Za prvu pomoć nisam siguran, ali testove DA, i to prvo za C1 pa kad položiš to onda i za C..

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 feb 2013, 19:03

N5555 je napisao/la:da li mozda netko od vas forumasa zna gdje mogu kupiti musko stene Bh Tornjaka unaprijed hvala
Kod Dine.. http://tornjak.pedigre.net/vl.php?id=96

http://tornjak.pedigre.net/slike/slika. ... 3815&dir=1
BUDI ŽELJO !!!

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 193 gosta.