bekicamir je napisao/la:HSK Zrinjski Mostar
...................Mitrovic................
Nikolic.....Vidic.......Sunjic........Zurzinov
Smajic..B.Sliskovic...Modric.....Stojanovic
.........Diarra.........Rajovic............
Zeba
Kordic
Musa Igor
Melher
Ovo bi igralo ligu prvaka !

Mitrovic- trenutno zamjena Kelavi u Dinamu,odlican golman koji je bio uvijek na pravom mjestu,da je imao boljeg mendzera i karijera bi bila bolja!
Stanisa Nikolic -jedan od najboljih desnih bekova koji je igrao u Zrinjskom uz Nusreta Muslimovica,Nikolic je imao igru prema naprijed i prema nazad,steta sto zavrsne dane karijere provodi u slabasnoj Slobodi jos je to igrac za premijer lige!
Velimir Vidic- covjek koji je Raula strpao u mali dzep,trenutno u RNK Splitu,slucaj sa glavom,malo problematican lik ali odlican i borben stoper!
Toni Sunjic- ako je vidic stprao Raula onda je ovaj unistio Shevchenka i proslo prvenstvo Dynamu uzeo titulu tako sto Shevchenko nije opalio po golu,odlican mladi stoper,u sastavu je jer je domaci decko!
Zurzinov-borben i agilan uvijek bio i ostao!
Smajic Sulejman-doveli ga iz Bugojanske Iskre,nitko nije niti znao za njega,odigrao odlicno svoje godine za HSK Zrinjski,kada je trebalo otici u Anderlekt otkrivena mu je srcana mana i od tada momak cesto izbiva sa terena ,jedan od najvecih talenata ,mogao je postati netko i nesto u svijetu nogometa!
Baka Blaz Sliskovic- igrao je za Zrinjski jedno vrijeme poslije rata,ostali su trcali Baka je djelio lopte sa sredine terena Tikiju i ostalima,steta sto je takvo vrijeme ....
Luka Modric- decko koji trenutno nastupa u Real Madridu
Danijel Stojanovic-mozda smo imali i boljih lijevih krilnih igraca ali ovaj momak je na mene ostavio dojam tako sto je uvijek bio odlican i borben bez obzira protiv koga se igralo,mozda sam mogao umijesto njega staviti Zizovica!
Lamine Diarra- nabolji strijelac srpskog prvenstva u povijesti,covjek dok je igrao u Zrinjskom prolazio je odbranu suparnicku kao od sale,steta sto se nije dulje zadrzao!
Zoran Rajovic- postavio bi Kresimira Kordica ali je po meni taj izdajica kluba ,Zoran je igrao 2005 najbolji nogomet u ligi i trebao je u Hajduk da se nije Ciro umijesao!
Sve u svemu ova momcad je daleko najbolja i tocka!