Ivan Sesar
-
- Kontakt:
Ivan Sesar
Kao sto naslov kaze, tema za najnovijeg reprezentativca Ivana Sesara...
Po meni je definitivno zasluzio poziv
edit :
http://www.transfermarkt.de/de/ivan-ses ... 69445.html" onclick="window.open(this.href);return false;
edit :
http://www.transfermarkt.de/de/ivan-ses ... 69445.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: -SiviSoko-, dana/u 03 avg 2012, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Re: Ivan Sesar
Zaslužio je to svojim igrama, samo bi volio da je to uradio u dresu mog Širokog
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Da mu je sinoc protiv Zete onaj udarac usao u gol, kakva bi to golcina bila...... 

mocan igrac pravo,zasluzio je poziv sigurno
sretno ivane
sretno ivane
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
U FKS-u sasvim solidan momak, biće zanimljiv protiv Velsa 

Zaslužio je temu, nadam se da će i vas koji ga niste nešto puno gledati oduševiti u sljedećoj utakmici u dresu naše selekcije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
momak je zaslužio poziv.. svaka mu čast na partijama koje pruža.. a još je mlad i može napraviti puno toga..-SiviSoko- je napisao/la:Kao sto naslov kaze, tema za najnovijeg reprezentativca Ivana Sesara...
edit :
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Svako ko je gledao Sesara kako igra, njegove partije u dresu Sarajeva, složiti će se sa odlukom Sušića. Momak strašno igra i želim mu sve najbolje 

4.10.2009
naravno,
23 godine,
karijera
gorica - 23 utakmice (4 rezerva),
lokomotiva zagreb - 17 utakmica (7 rezerva)
fc sarajevo - briljantna sezona ukljucujuci i vanserijske partije u europa ligi.
23 godine,
karijera
fc sarajevo - briljantna sezona ukljucujuci i vanserijske partije u europa ligi.
Sent from my Commodore 64
Nije Gorica nego Koper.nihco je napisao/la:naravno,
23 godine,
karijera

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
joj u pravu si, jos gori.......cutler12 je napisao/la:Nije Gorica nego Koper.nihco je napisao/la:naravno,
23 godine,
karijera
Sent from my Commodore 64
Kad god igrac iz nase lige dobije poziv, treba bit vrlo skeptican. Ne znam kad je zadnji put neki zadovoljio. Ali eto, neka dobije priliku momak, iako on ocito nije taj u kojeg se mozemo uzdat kad ozbiljne utakmice dodju. I mozemo se pitat na osnovu cega je on ispred Ljevakovica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Drago mi je zbog Sesara, ako nista to je igrac koji moze biti odlicna zamjena za nekih 10-20 minuta. To kazem jer malo koji igrac iz nase lige je fizicki spreman, i ne moze igrati protiv nekih divova tamo cijelu utakmicu sigurno.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jesi li gledao momka?Cartman je napisao/la:Kad god igrac iz nase lige dobije poziv, treba bit vrlo skeptican. Ne znam kad je zadnji put neki zadovoljio. Ali eto, neka dobije priliku momak, iako on ocito nije taj u kojeg se mozemo uzdat kad ozbiljne utakmice dodju. I mozemo se pitat na osnovu cega je on ispred Ljevakovica.
Da li pratis nasu ligu?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Dobra stvar kod Ivana je da je fakat konstantan.Bilo igrao protiv jacih i slabijih.
Sto je za igraca iz PL rijetkost.
Sto je za igraca iz PL rijetkost.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ako ovaj momak dobije postenu sansu protiv Velsa niko ga nece izbaciti iz prvih 11. Tip igraca koji nam treba kao zarko sunce. Safet je sigurno opet ubo , nakon dugo vremena. Samo sam skeptican koliko ce Ivan dobiti minuta.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Ni Rahimica ni Mudonje nema.Prilika za solidnu minutazu.kimbo je napisao/la:Ako ovaj momak dobije postenu sansu protiv Velsa niko ga nece izbaciti iz prvih 11. Tip igraca koji nam treba kao zarko sunce. Safet je sigurno opet ubo , nakon dugo vremena. Samo sam skeptican koliko ce Ivan dobiti minuta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- BeyKopites
- Kontakt:
Po meni nije zaslužio temu, al' et, nek raja što više razglaba.
Inače, mlad je, igra solidno.
Kad je Sušić mogao pozvati Svraku, zašto da priliku ne dobije i Sesar
Inače, mlad je, igra solidno.
Kad je Sušić mogao pozvati Svraku, zašto da priliku ne dobije i Sesar

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Zasluzio je on poziv kad je igro u sloveniji kad zamalo da izbaci Dinamo iz Evrope te utakmice je odigro jos bolje nego ove u sarajevu ali eto dobro je sto je sad dobio poziv jer je dobar igrac i ja mislim da moze pomoci repki i ima kvalitet za Arepke a i onaj Bunoza je puno bolji stoper od Sunjica ali eto nek je jedan od njih dvojice dobio poziv bolje i to nego Mravac nadam se da ce Bunoza dobiti sansu u buducnosti pa i Bicakcic a i Besica treba pozivati mali je pokazo da moze pomoci a repki kad je igrao protiv Mexica bio je najbrzi u nasoj repki a i dobro je odigro kao zadnji vezni ili kao desni bek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.