MrShadow je napisao/la:-------------------Hasagic----------------
Mujdza---Pandza(Papac)--Spahic--Salihovic
--------------------Rahimic-------------------
Maletic-------------Pjanic--------------Lulic
--------Muslimovic----------Dzeko
Medunjanin zamjena za Rahimica, Misimovic za Mjanica, Ibisevic za Dzeku/Muslimovica..
Ne moze bolje, s ovim smo po krilima jaki kao beton, Maletic nek malo uvjezba centarsut i imat ce Dzeko posla u 16-tercu protivnika...
Dobar sastav, iako bih ja zamjenio Pjanića i Misketa, ne znam, možda sam nerealan, ali taj čovjek mi je toliko drag da ga ne bih imao srca ostaviti na klupi. I da, noćas je bio jedan od najboljih sigurno, čak je i defanzivu radio.
Ono što je extra dobro u ovom tvom sastavu je činjenica da bi sa Lulićem i Maletićem bio dovoljan jedan zadnji vezni, njih dvojica stvarno imaju brzinu i agresivnost, kao i veliki radijus kretanja, tako da ne bi ostajale rupe nazad iza njih, tj. vraćali bi se na vrijeme.
Muslimović i Vedo bi trebali dobiti po jedno poluvrijeme, bar sada tako stvari stoje. Džeko, ma koliko bio van forme, mora igrati, jer odvlači protivničke igrače. Za njega suparnici uvijek pripremaju posebnu taktiku koja podrazumijeva dupliranje, što otvara jako puno prostora drugim napadačima.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.