Završnica prvenstva BiH: ko ide u Evropu?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

admin
Site Admin
Kontakt:

Završnica prvenstva BiH: ko ide u Evropu?

Post Postao/la admin » 20 maj 2011, 21:17

da pokušamo objediniti diskusije sa tema o Borcu, Želji, Sarajevu i Širokom, te malo rasteretiti teme o klubovima da bi se tamo moglo neometano raspravljati.

Crni gavran
Kontakt:

Re: Završnica prvenstva BiH: ko ide u Evropu?

Post Postao/la Crni gavran » 20 maj 2011, 21:18

admin je napisao/la:da pokušamo objediniti diskusije sa tema o Borcu, Želji, Sarajevu i Širokom, te malo rasteretiti teme o klubovima da bi se moglo neometano raspravljati.
Celik izgleda ne postoji :D
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 20 maj 2011, 21:19

izvinjavam se.
... i Čeliku. ;)

Capital City
Kontakt:

Post Postao/la Capital City » 20 maj 2011, 21:21

E moj gavrane sad je baš diskriminacija :D , šalim se neka ja već razmišljam i o eventualnim protivnicima Sarajeva vi če te se još malo načekati za to. ;)
A MAN WHO SPREADS WISDOM

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 20 maj 2011, 21:22

dobar je naslov teme,siroki ide u europu a celik ne
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 20 maj 2011, 21:23

U Europi ide Borac, Željo, Sarajevo i Široki/Čelik. Željo najvjerovatnije uzima kup ( prošle godine smo ga zijanili, ove nećemo ) . Biće zanimljivo, Željo nosioc u 2. pretkolu, bar kako sam ja čuo. Široki standardan u Europi, prošle sezone im malo falilo da izbace jaku Austriju. Borac nije imao sreće protiv Lozane, koja je dostigla do grupne faze. Sarajevo pauziralo prošlu sezonu u Europi. Najvjerovatnije će proći prvo pretkolo, a šta će dalje biti, zavisi od situacije u klubu. Željo ako bude nosioc i ako se adekvatno pojača, može daleko dogurati, čak možda i do Play-offa. Ali nama je najvažnije što smo i ove sezone izborili Europu ;) . A ako Čelik uzme kup ( čisto sumnjam ), biće im prvi nastup u Europi, izuzimajući Inter-toto kup. Ja mislim da Čelik ne bi nešto specijalno učinio, najviše zbog neiskustva. Ali takvi su svi naši klubovi. Nadam se odličnoj igri svih klubova u Europi i da povećamo koeficijent i preskočimo 2-3 zemlje na UEFA-inoj listi ;)

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 maj 2011, 21:24

Rosas7 je napisao/la:dobar je naslov teme,siroki ide u europu a celik ne
vidovita dzemila :mrgreen:

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 20 maj 2011, 21:25

Rosas7 je napisao/la:dobar je naslov teme,siroki ide u europu a celik ne
Pa sta se ti javljas, vi ste nevazni u svemu tome :D
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 20 maj 2011, 21:26

fk sarajevo ima najbolji klupski koeficijent od svih klubova u bosni i hercegovini.

Capital City
Kontakt:

Post Postao/la Capital City » 20 maj 2011, 21:27

Problem kod čelika u odnosu na široki je koeficijent , što znači da bi odmah u prvom pretkolu naišli na neke istočnjake neatraktivne a jake i tu ti je kraj obično. :cry:
A MAN WHO SPREADS WISDOM

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 20 maj 2011, 21:29

Zeljo,Sarajevo,Borac i Siroki jasno ko dan!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 20 maj 2011, 21:29

E da mi je docekati da Rosas napise post sa vise od jedne recenice.. :D :D

A ne znam, biti ce zajebano.. Željo će juriti po kup, lani ga izgubili u finalu, ove godine slave 90 god. i to je dodatni motiv.. S druge strane Čelik.. Čelik i Zenica su željni Europe, i dati ce vise od svog maksimuma.. Tako da ocekujem dosta yebenu utakmicu sa puno puno nervoze.. A onda tu je moj Široki.. Realno gledajuci dok je Istuk bio trener nismo ni zasluzili tu Europu.. Ali odkad je Baka dosao igramo dosta dobro, samo jedan poraz(ovaj od Sarajeva) i naravno da se nadamo Europi.. Yebeno je kad odlucujes o nekome drugome, ali eto Željo ima prednost i nadam se da ce je ocuvati..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 20 maj 2011, 21:31

Omar500 je napisao/la:U Europi ide Borac, Željo, Sarajevo i Široki/Čelik. Željo najvjerovatnije uzima kup ( prošle godine smo ga zijanili, ove nećemo ) . Biće zanimljivo, Željo nosioc u 2. pretkolu, bar kako sam ja čuo. Široki standardan u Europi, prošle sezone im malo falilo da izbace jaku Austriju. Borac nije imao sreće protiv Lozane, koja je dostigla do grupne faze. Sarajevo pauziralo prošlu sezonu u Europi. Najvjerovatnije će proći prvo pretkolo, a šta će dalje biti, zavisi od situacije u klubu. Željo ako bude nosioc i ako se adekvatno pojača, može daleko dogurati, čak možda i do Play-offa. Ali nama je najvažnije što smo i ove sezone izborili Europu ;) . A ako Čelik uzme kup ( čisto sumnjam ), biće im prvi nastup u Europi, izuzimajući Inter-toto kup. Ja mislim da Čelik ne bi nešto specijalno učinio, najviše zbog neiskustva. Ali takvi su svi naši klubovi. Nadam se odličnoj igri svih klubova u Europi i da povećamo koeficijent i preskočimo 2-3 zemlje na UEFA-inoj listi ;)
To je sve hipoteteticki. zavisi ko ce hoga izvuci. Zeljo npr. odmah naleti na Hapoela i zijani normala. Siroki je bio nadomak istorijskog uspjeha protiv becke Austrije, Zrinjski nije imao dovoljno snage protiv Odensea, Borca izbaci svicarski drugoligas, mi ako osvojimo KUp svasta moze biti, pukli smo Denizlija dva puta, od Genta jedva ispali, to su rezultati za respekt, ali eto opet izgubili od jadnog Grblja(pa bolje da nismo ni izasli u Evropu). Ako ostane ova ekipa na okupu uz dva tri dobra pojacanja, ko zna kako bi Celik predstavio B i H. Sigurno da ni jedan od ovih bh klubova nema neku snagu za neki ozbiljnji prestiz u Evropi, budimo realni
Zadnja izmjena: Crni gavran, dana/u 20 maj 2011, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 maj 2011, 21:31

Capital City je napisao/la:Problem kod čelika u odnosu na široki je koeficijent , što znači da bi odmah u prvom pretkolu naišli na neke istočnjake neatraktivne a jake i tu ti je kraj obično. :cry:
Zar osvajac kupa ne ide direktno u 2 pretkolo,kao Borac prošle godine ?

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 20 maj 2011, 21:33

Uglavnom ce biti zanimljivije nego u borbi za opstanak. :D
Borac Liga Prvaka,Zeljo,Sarajevo,Siroki Evropska liga,ovo bi bilo najrealnije sa obzirom da su ovo 4 najbolja kluba u drzavi i oni bi nas tu najbolje predstavljali.Eh sad tu je i Celik koji po meni ima dobre sanse za izlazak u Evropu osvajanjem Kupa sto je itekako moguce.Sve ce znaciti od te utakmice na Bilinom Polju izmedju Celika i Zelje,ako Celik uzme Kup on ide,a ako Zeljo 4.predstavnik ce biti Siroki.
Ocekujem barem od 2 predstavnika u Evropskoj ligi 3. pretkolo.Tesko da ce Borac do 3. pretkola jer tu su ipak najbolje ekipe Evrope.
Sve u svemu sretno svim predstavnicima i da nas dostojno predstave u Evropi,a vjerujem da ovi klubovi imaju kvaliteta za tako nesto.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Capital City
Kontakt:

Post Postao/la Capital City » 20 maj 2011, 21:34

Ide u pravu si ali nije nosilac ali jeste počinje u drugom pretkolu. ;)
A MAN WHO SPREADS WISDOM

Capital City
Kontakt:

Post Postao/la Capital City » 20 maj 2011, 21:36

Olimpic isto ima teoretske šanse da dohvati evropu ali samo teoretske. 8-)
A MAN WHO SPREADS WISDOM

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 20 maj 2011, 21:37

Capital City je napisao/la:Problem kod čelika u odnosu na široki je koeficijent , što znači da bi odmah u prvom pretkolu naišli na neke istočnjake neatraktivne a jake i tu ti je kraj obično. :cry:
Da ali bi sigurno na Bilinom Polju bila boljaa atmosfera kada bi igrali sa nekim timom iz Gruzije, nego na Pecari kad bi gostovao Manchester United :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Capital City
Kontakt:

Post Postao/la Capital City » 20 maj 2011, 21:40

To jest. ;)
A MAN WHO SPREADS WISDOM

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 20 maj 2011, 21:43

ČELIK UZIMA 100 % KUP !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.