Mjesto rođenja: Sarajevo
Visina: 176cm
Pozicija: krilo
Menadzer: NoDi80

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
19vendetta87 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 18:19Datum rođenja: 20.01.2001.
Mjesto rođenja: Sarajevo
Visina: 176cm
Pozicija: krilo
Menadzer: NoDi80
![]()
Dedic brate njemu ne moze niko opepelit
-Juka-Katic-Muharemovic-Seo-NoDi80 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:24Dedic brate njemu ne moze niko opepelit
Treba malo vremena da se opusti malo, ipak tek je dosao i svaka izgubljena lopta i upropasten napad mu se gleda
Bitno je da De Zerbi njega vidi kao ofanzivnog igraca prije svega, a mi prelaskom Dedica na krilo mozemo samo dobiti
Nazalost puno je u Salzburgu igrao ono sto njima treba, a ne ono za sta stvarno ima potencijal
Memic je takodjer dobar i bice nam od koristi,jer moze i desno i lijevo krilo
Svakako jedan veliki plus za selektora sto se tice ovog konkretno poziva, a i malog Malica sto je priblizio A repki
Meni licno dobro sve izgleda kako si poslozioSheyi je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:30-Juka-Katic-Muharemovic-Seo-NoDi80 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:24Dedic brate njemu ne moze niko opepelit
Treba malo vremena da se opusti malo, ipak tek je dosao i svaka izgubljena lopta i upropasten napad mu se gleda
Bitno je da De Zerbi njega vidi kao ofanzivnog igraca prije svega, a mi prelaskom Dedica na krilo mozemo samo dobiti
Nazalost puno je u Salzburgu igrao ono sto njima treba, a ne ono za sta stvarno ima potencijal
Svakako jedan veliki plus za selektora sto se tice ovog konkretno poziva, a i malog Malica sto je priblizio A repki
------------Sunjic-Tahirovic----------
-------------------Gigovic-----------------
-Memic---------------------------Dedic-
--------------------Dzeko-----------------
Je li to ta dobitna
Mislim da bi Seo i Dedic po lijevoj strani bili jaci nego nekad Salihovic i Lulic![]()
Hadzikadunic je ispred Muharemovica, barem trenutno, barem meni.Sheyi je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:30-Juka-Katic-Muharemovic-Seo-NoDi80 je napisao/la: ↑03 mar 2025, 21:24Dedic brate njemu ne moze niko opepelit
------------Sunjic-Tahirovic----------
-------------------Gigovic-----------------
-Memic---------------------------Dedic-
--------------------Dzeko-----------------
Je li to ta dobitna
Mislim da bi Seo i Dedic po lijevoj strani bili jaci nego nekad Salihovic i Lulic![]()
To Nodiju ostavljamo
Ma nije ga trebo Barba zvati
On je duplo bolji od Gazibegovica ne moze mu papuca okrenut..Evo gledam sa Laziom igra beka ,a svaki napad je na krilu u napadu jos ulazi kroz sredinu maloprije je lose pucao spoljnom al odlican sa njim i Dedicem lijevo dobijamo dvije opcije po krilima
Evo Plzen zabio za 1:1