Bubamara iz SarajevaGreen XXL je napisao/la:Škole Fudbala u Bosni i Hercegovini, po vašem misljenju, sta mislite koliko su kvalitetne i koja je od njih najkvalitetnija ???

Bubamara iz SarajevaGreen XXL je napisao/la:Škole Fudbala u Bosni i Hercegovini, po vašem misljenju, sta mislite koliko su kvalitetne i koja je od njih najkvalitetnija ???
Zeljina najbolja 97 godiste !!!nime_tm87 je napisao/la:Fudbalska Akademija "Sporta"
Hahaaha bash me nasmija !!!123456 je napisao/la:SF Novi Grad.Mislim da im nema ravni.Najstarija generacija je 92 a najmljadja mislim 2002-3.Ako kazem da je u U-17 BiH cak cetiri igraca iz ovog pogona onda je sve jasno.A do prosle godine su trenirali na blatu na Otoci sad koriste teren u Nedzaricima u bovsoj kasarni a imaju i manji teren u B.Potoku sa plasticnom travom.Odnedavno su se spoili sa FK Olimpikom tako da juniori i kadeti prelaze u Olimik i igraju za nji a ovi mljadji i dalje treniraju u SF Novi Grad.
A_d_0 je napisao/la:ma kakav novi grad ko nevalja u zelji ide u novi grad. a i buba je sad opala svi bolji igraci otisli u zelju sarajevo...sad ti je sve tako...
istina Borac je osvojio to prvenstvo!2:0 ili 2:1 cini mi se bilojovanbl je napisao/la:kad smo vec kod fudbalskih skola, borcevi pioniri su prvaci bih , prosle godine na grbavici to osvojili cini mi se.
Skola fudbala NG losa ove godine ..market.sevdah je napisao/la:ove godine škola fudbala Novi grad se je pokvarila evo i dokaza
http://www.cordialcup-croatia.com/ ------PROČITATI SVE SUDIONIKE I SVE REZULTATE ZA 2009.GOD.,čak je i bihaćko jedinstvo bilo bolje od ŠF NG
Hmmmmm.Pa mislim da bi tu informaciju trebao potraziti u Fudbalskom savezu.Ili mozda kantonalnome savezu.Grbavica moj zivot je napisao/la:Ako iko zna ili je mozda upucen ja bi ga molio da odgovori kako da se osnuje skola fudbala ?
prije bi rekao da ide preko NS BIH ma mala skolica u vezi jedne mjesne zajednice sa rajom da napravim nademo trenera djeca ovo ono123456 je napisao/la:Hmmmmm.Pa mislim da bi tu informaciju trebao potraziti u Fudbalskom savezu.Ili mozda kantonalnome savezu.Grbavica moj zivot je napisao/la:Ako iko zna ili je mozda upucen ja bi ga molio da odgovori kako da se osnuje skola fudbala ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.