Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Svakako jedan od najljepsih gradova Europe , sa veoma neobicnom arhitekturom u samom centru grada . Takoder ljudi su mnogo opusteni i nikakva se napetost ne osjeca ni najmanje.Sarmelino je napisao/la:Prag svakako.
Sarmelino je napisao/la:Prag svakako.
Otocki gradovi su mi definitivno na vrhu liste zelja.branimir85 je napisao/la:Sarmelino je napisao/la:Prag svakako.Belfast ,Dublin, Glagow,Amsterdam,Barcelona...
To je njegov prostor ali ga drze dvoje starijih ljudi koji su rodom iz Sarajeva (njima ide profit) a on od njih uzima.fixator je napisao/la:Lijež
bio poslom 4 dana
osjećao sam se kao da sam upao u neku bajku,
prelijep grad sa rijekom koji podsjeća na pariz (francuski se priča) sa kafanskim stolovima na trotoaru.
U centru grada ima kafić Sarajevo (drži bivši fudbaler Edhem Šljivo) gdje izlazi naša raja.
preporuka
Bus linije ja mislim da imaju za Budimpestu , aa ugpavnom Budimpestu organizuju putnicke agencije i ima dosta linija za gore ,a cijene su vise nego povoljnebavarian_bk je napisao/la:Ima li neko kakav savjet kako otići npr. u Prag/Budimpeštu a da nije nekom agencijom. Da napomenem da je društvo studenata...
Imaju li neke bus linije za gore ili možda rent a car opcija ili ?
Hellö trenutno ima akciju moze se za €9,90 otici do Praga, samo morali bi se nekako doslepati barem do Zagreba https://www.helloe.com/en/specialoffers/66530-15 Busevi su vrh, sa WLAN, USB itd... samo bi putovali citav danbavarian_bk je napisao/la:Ima li neko kakav savjet kako otići npr. u Prag/Budimpeštu a da nije nekom agencijom. Da napomenem da je društvo studenata...
Ovo se ne čini loša opcija. Jeste da se vozi 22h koliko vidim ali Bože moj; za 9.9€ ne znam šta očekivatiRiNo je napisao/la:Hellö trenutno ima akciju moze se za €9,90 otici do Praga, samo morali bi se nekako doslepati barem do Zagreba https://www.helloe.com/en/specialoffers/66530-15 Busevi su vrh, sa WLAN, USB itd... samo bi putovali citav danbavarian_bk je napisao/la:Ima li neko kakav savjet kako otići npr. u Prag/Budimpeštu a da nije nekom agencijom. Da napomenem da je društvo studenata...
Ako se ima viska novaca onda busom do Graza, pa vozom do Praga