Koliko ja znam igrao je za mlade selekcije ..HariTz je napisao/la:Nije još postao reprezentativac, još mu ne treba tema. Potencijalni je tek.
Ja bih obojicu najradijedubrovnik je napisao/la:Odlican potencijal, nakon ovih predstava realno je ocekivati poziv u A tim. Ja u stvari mislim da je on taj jedan igrac koji bi mogao biti pozvan. On ili Krunic.
Da onda otvorimo svakome od njih po jednu temu, nekih 20-30 igrača?Captain4 je napisao/la:Koliko ja znam igrao je za mlade selekcije ..HariTz je napisao/la:Nije još postao reprezentativac, još mu ne treba tema. Potencijalni je tek.
Mislim da je promijenio državljanstvo i da može igrati za nas , tako da mislim da zaslužuje temu. Ako nije tako , neka administracija izbriše.Virtu4l je napisao/la:Da onda otvorimo svakome od njih po jednu temu, nekih 20-30 igrača?Captain4 je napisao/la:Koliko ja znam igrao je za mlade selekcije ..HariTz je napisao/la:Nije još postao reprezentativac, još mu ne treba tema. Potencijalni je tek.
Ma virtualnom krivo sto on nece otvoriti temu za ovog momka, on ga vec neko vrijeme najavljuje kao novog MisimovicaCaptain4 je napisao/la:Mislim da je promijenio državljanstvo i da može igrati za nas , tako da mislim da zaslužuje temu. Ako nije tako , neka administracija izbriše.Virtu4l je napisao/la:Da onda otvorimo svakome od njih po jednu temu, nekih 20-30 igrača?
Koju temu sam otvorio a da postoji?Virtu4l je napisao/la:Ne, nego je pun qrac suvišnih tema, a dotični je nedavno otvorio temu koja već godinama postoji na forumu.
Od ovog momka mnogo očekujem. Sinoć je imao asistenciju za prvi gol i mislim da je izborio penal za drugi gol. Pobijedili su u gostima 0-2.
Milošević ispred Pjanića i Bešića bi trebao biti pun pogodak za nas.
Evil Genius II je napisao/la:ima li neki video ili ako nije mrsko nekome da napise par rijeci o ovom momku kad ste vec otvorili maksuz temu. iskren da budem nista nesto pretjerano upoznat sa njegovim klupskim igrama i karijerom
Otvorio sam ja to ali nisam primjetio da postoji tema , nebitno kao što si rekaoVirtu4l je napisao/la:Neki od vas je otvorio temu najbolji igrac reprezentacije svih vremena, nebitno.
@Momciluk, on vec sad zasluzuje poziv.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.