FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dobili smo ih za 6.April, hajmo ih sad mlatnuti i za 8.Mart
Mosa Rajvosa
Mosa Rajvosa
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Samo bez izmisljanja prvih 11, ubacit ove sto su ti igrali protiv SB i s bismiletom. Samo nek se zarotira umjesto Dala i Tomasevica, Avram i Radovic.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Konama se diže kosa na glavi od same pomisli da će Kosorić igrati, prizivaju nekakvog Drinu

Ono govedo Edis Mulalić, svjesno je da imamo dužu klupu. sve će uraditi da nam tu klupu skrati. Pritisnuće provokacijama najkaharli halku, a to su Dal i onaj Tomašević. Zato bi trebalo početi sa Avramom. Međutim, Hoonaj, ako mu provokacije ne uspiju, zadužit će nekoga da klepa Avramovskog ne bi li ga osakatio. Plus što će bagra padat ko snoplje i tražiti nake penale, faulove u opasnoj zoni.
Sa Radovićem, Ziljkićem, Enedinom i Giuliashvilijem, trebali bi u potpunosti odsjeći njihova krila. Posebno je to važno u prvom poluvremenu. Nakon 60-e min. oni više neće imati snage za nešto ozbiljnije. Zato, ako Dal već mora igrati, neka uđe iza 60-e min. Zajedno sa Čirjakom i Oliveirom (jedino ako nije previše strendžera u zapisniku, onda Ramić/Balta/Čirjak). To je sasvim dovoljno vremena da eventualno nadoknadimo nepovoljan rezultat.
Samo mirno, hladne glave, ne nasjedati na njihova arlaukanja i provokacije i Hoonajevo majmunisanje u helankama. Strpljivo, jer vrijeme radi u našu korist. Što utakmica bude više odmicala, oni će gubiti početni hajc.
Dakle:
Šahinović
Mulalić-Martinović-Šerbečić-Radović
Balta-Vrančić
Giuliashvili-Avramovski(Dal/Mustafić)-Ziljkić
Čataković(Oliveira).
Također mislim da je plus što nema publike. Jest čudno, ali Hoonajevo kreveljenje ima veći efekat pred auditorijem. Ovako će se sam sa sobom dovikivati, tako da neće imati podršku u svojoj predstavi.
Sa Radovićem, Ziljkićem, Enedinom i Giuliashvilijem, trebali bi u potpunosti odsjeći njihova krila. Posebno je to važno u prvom poluvremenu. Nakon 60-e min. oni više neće imati snage za nešto ozbiljnije. Zato, ako Dal već mora igrati, neka uđe iza 60-e min. Zajedno sa Čirjakom i Oliveirom (jedino ako nije previše strendžera u zapisniku, onda Ramić/Balta/Čirjak). To je sasvim dovoljno vremena da eventualno nadoknadimo nepovoljan rezultat.
Samo mirno, hladne glave, ne nasjedati na njihova arlaukanja i provokacije i Hoonajevo majmunisanje u helankama. Strpljivo, jer vrijeme radi u našu korist. Što utakmica bude više odmicala, oni će gubiti početni hajc.
Dakle:
Šahinović
Mulalić-Martinović-Šerbečić-Radović
Balta-Vrančić
Giuliashvili-Avramovski(Dal/Mustafić)-Ziljkić
Čataković(Oliveira).
Također mislim da je plus što nema publike. Jest čudno, ali Hoonajevo kreveljenje ima veći efekat pred auditorijem. Ovako će se sam sa sobom dovikivati, tako da neće imati podršku u svojoj predstavi.
Martinovic, Serbecic i Balta, konacno neki s ogromnim damu na terenu. Mislim da je Balta itekako potreban danas i da se on nece dirati, zbog skok igre, destrukcije. Ako ne bude imao ili bar smanji broj gresaka bice on top za tog nekog zadatka na terenu.
Moje neko misljenje je da smo pogodili sa igracima (znam da je rano itd) ali ako pogledamo ove neke igrace na ljeto sto su dosli i sad.. Ne vjerujem da ce bilo ko od ovih ici nakon polusezone!
Ziljkic zamjenio Suljica
Radovic zamjenio Tomasevica
Serbecic zamjenio Drobarova
Martinovic Traku
Oliveira Mulahuseinovica
Vrancic Kapica (iako je davno otisao)
Francis i Gulisa Ikica
Bice oscilacija dok se to sve ne poslozi, ne treba ocekivati deranje guzova kao u Sirokom, ali polako ce to doci na svoje i akobogda na ljeto bez puno mjenjanja 1-2 ciljana pojacanja i top. Sljedeca sezona bi mogla biti nasa. Nisam ovako bio optimistican ljetos kao sad, ali isto tako i svjestan da s nama nikad nije dosadno i bice tu jos turbulencija i oscilacija u igri.
Optimisticniji sam zbog toga sto su se doveli karakterni igraci cini mi se da se bas to gledalo prilikom dovodjenja.
Danas 1-0 dosta!
Moje neko misljenje je da smo pogodili sa igracima (znam da je rano itd) ali ako pogledamo ove neke igrace na ljeto sto su dosli i sad.. Ne vjerujem da ce bilo ko od ovih ici nakon polusezone!
Ziljkic zamjenio Suljica
Radovic zamjenio Tomasevica
Serbecic zamjenio Drobarova
Martinovic Traku
Oliveira Mulahuseinovica
Vrancic Kapica (iako je davno otisao)
Francis i Gulisa Ikica
Bice oscilacija dok se to sve ne poslozi, ne treba ocekivati deranje guzova kao u Sirokom, ali polako ce to doci na svoje i akobogda na ljeto bez puno mjenjanja 1-2 ciljana pojacanja i top. Sljedeca sezona bi mogla biti nasa. Nisam ovako bio optimistican ljetos kao sad, ali isto tako i svjestan da s nama nikad nije dosadno i bice tu jos turbulencija i oscilacija u igri.
Optimisticniji sam zbog toga sto su se doveli karakterni igraci cini mi se da se bas to gledalo prilikom dovodjenja.
Danas 1-0 dosta!
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
I meni bi se dizala da igram protiv vrancica avrama zilkica..
Vrancicev trening u engleskoj jaci je od svih utakmica koje je kmeljina ekipa imala od 92
NEMA NAZAD
Ne treba dizati previše euforiju, ova ekipa mora dokazati kvalitet na terenu u kontinuitetu. Ono što ja želim da vidim je igra, smisao, kvalitet, energiju, napredak iz kola u kolu, puno golova, prilika. Neminovno je da bude i kriznih perioda. Ono protiv Zrinjskog je bio odron, nadam se da se slično nikad neće ponoviti.
Šalu na stranu, Željo ima kvalitetnu ekipu kojoj je najveći kvalitet taj što se dobro poznaju. Mulalić ide stalno na tu kartu kako se raspadaju, nemaju kvaliteta itd. mada po rosteru su među prve 3-4 ekipe koliko god on to osporavao.
Šalu na stranu, Željo ima kvalitetnu ekipu kojoj je najveći kvalitet taj što se dobro poznaju. Mulalić ide stalno na tu kartu kako se raspadaju, nemaju kvaliteta itd. mada po rosteru su među prve 3-4 ekipe koliko god on to osporavao.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Osttribine
- Kontakt:
Polako zivi bili sa tim optimizmom i najavama, derbi je derbi, pa taman se igrao pred praznim tribinama i na neutralnom terenu. Mislim da ce obojici trenera cilj danas biti isti, a to je ne izgubiti, tako da je moja prognoza 0:0.
Kako god, sretno nasoj ekipi !!!
Kako god, sretno nasoj ekipi !!!
Navodno se dovodi Enver Lugušić za trenera golmana.
(izvor: bivša igračica SFK)
Top rješenje, jedan od najboljih trenera golmana u Evropi.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑08 mar 2023, 10:31Navodno se dovodi Enver Lugušić za trenera golmana.
Hahaha u pravu si. Uvijek ima gore od goreg
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Oni će ići sa sjeckanjem igre, dosta faulova će biti. Ne treba dozvoliti da se isprovociramo i ne do Bog crveni fasujemo kao Ćirjak na Grbavici. Igrati svoju igru, u Širokom smo pokazali kako se treba igrati. Onako ako budemo izašli, mogu samo gledati.
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Na golu ce im biti izgleda golman visok metar i grašak.
Hamza znas sta ti je činiti...samo po golu.
Hamza znas sta ti je činiti...samo po golu.
Brate, utakmica ne smije trpiti

18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
HOCEMO POBJEDU!
2:1 danas,broj 10 rijesava u 73.minuti
2:1 danas,broj 10 rijesava u 73.minuti
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Drljo, drina, beca, muftic(g)
Njima je najveći problem u21
Njima je najveći problem u21
This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Ako ovo ne pregazimo kao plitak potok, trebamo se ugasiti.
Nemaju oni nijednog igraca koji bi kod nas uletio u prvih 11.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Trenutno korisnika/ca: Fudo, JavierBosnia, mosarajvosa83, tajsamja i 39 gostiju.