Kakva nepravda, driblinzi od 0:12 do 0:18

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ti si teski nemac pojma, iza sljive siS-Y-L-A-R je napisao/la:Kakva bolest![]()
Ja sam Nehru, predvodim pokret nesvrstanih
Dakle (makar) 2 Cityevca ispred mene na Bayernovoj temi, svaka mi častharden je napisao/la:Ti si teski nemac pojma, iza sljive siS-Y-L-A-R je napisao/la:Kakva bolest![]()
Ja sam Nehru, predvodim pokret nesvrstanih
Transfermarkt je prije mjesec dana objavio da je Leon Bailey iz Leverkuzena oficijelno novi igrac Bayerna... toliko o pouzdanosti Transfermarkta... oni su jedino dobri i pouzdani poslije transfer roka da vidis gdje ko igra i koliko ko kosta otprilike...mimmo79 je napisao/la:Da li je ovo istina za Pjanića da bi mogao doći u Bayern? Vidim na transfermarktu piše.
ledar je napisao/la:
Kao OM neće on u bundesu bit u situacijama 1 na 1 nego će ispred njega stajat bedem igrača. Može istina odigrat na krilu al tu se u barci nije baš iskazao, a ni brzina mu nije jača strana i osim toga fali mu i veća agresivnost za tu poziciju. Njegove najjače kvalitete su kreativnost i kombinatorika i za to mu trebaju asertivni suigrači i adekvatan sistem. Ja izražavam rezervu da ćete vi uspjeti realizirat njegov potencijal, no vrijeme će pokazati.
Inače, savjetovao bih ti da u komentarima ne napadaš čovjeka (konkretno mene za jednodimenzionalnost, ili bilo kog drugog da lijepiš etiketama), nego da polemiziraš sa stavovima. Nije stvar u uvredi nego korektnosti u komunikaciji.
Ma vrlo moguće da je s njim naša priča završena. Jučer se pojavila informacija da su naši bili s njim sve dogovorili...čekao se samo potpis ugovora. Zbog nešto slabijeg Wernerovog drugog dijela prošle sezone unutar naše uprave javile su se sumnje i diskusije. Naši oklijevali dugo, on se naljutio i potpisao novi ugovor s RB-om. Za.ebavali smo se s čovjekom tako da teško da će više i poslije htjeti kod nas..schickeria je napisao/la:werneru je otkupna klauzula sljedece ljeto 60 miliona,kasnije je svako ljeto sve manja....ovi put nam nije proslaopcija handgelda ,trebat ce se dobro isprsiti da ga se dovede
Dakle, da citiram:effe_sa je napisao/la: Ja sam ti rekao da u ovoj stvari i još nekim jednodimenzionalno stvari posmatraš i to je moj stav koji sam kroz diskusiju prethodnu obrazložio. Nije ni uvreda niti etiketiranje.
Opet napadaš na čovjeka, raspravljaj na moj stav i na moje argumente (ako hoćeš), a ne na moju ograničenost, osjetljivost, netoleranciju ili bilo što drugo vezano na osobu. Ja bih ti još jednom poručio "ne čini drugom ono što ne bi htio da se radi tebi". Dakle, ja bih isto tako mogao etiketirati tebe i onda bi nastalo međusobno šamaranje. A to je bezveze jer niti ti znaš mene niti ja znam tebe, a osim toga i ne pridonosi nekakvoj smislenoj diskusiji i polemici, a nije ni zabavno.effe_sa je napisao/la: Mislim ako ne možeš podnijeti malo žestine u diskusiji i da neko osporava tvoje mišljenje onda i nisi za diskusije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.