FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Mramor koji je sastav?
Da li je istina ovo za pivo, mislim da bi nas nakon dvije kazne ovom trećem oderali toliko za prodaju alkohola da bi nam uši otpale
Da li je istina ovo za pivo, mislim da bi nas nakon dvije kazne ovom trećem oderali toliko za prodaju alkohola da bi nam uši otpale
-
- Kontakt:
De nam ba baci prvih 11NKMramor je napisao/la:Fino je ovo šef odradio, odmara Mehmedagića, Ordagića i Veselinovića za kup, a opet fina postava, možda da smo počeli i sa Krpićem kako bi on i Ahmet odvukli pažnju od Mehidića i Zebe, da riješe utakmicu odmah nekim dalekometnim udarcem.
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pivo se prodaje jer su napravili onu gore kapiju druguThranduil je napisao/la:Mramor koji je sastav?

Pirić
Efendić - Kostić - Ivetić - Lakićević
Stjepanović - Sarić
Haurdić - Zeba - Mehidić
Ahmetović

Thranduil je napisao/la:Mramor koji je sastav?
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 09 apr 2016, 13:57, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Bravoo Husrefeee! Extra ekipa po meni... Taman da odmorimo neke igrace 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
To na Zapadu ? Znači moći ćeš kupiti pivo ali nećeš moći unijeti gore na tribinu, jel'? Šta je sa sjevera, hoće li se u podtribinskom prostoru početi prodavati voda makar?
Fin sastav, sviđa mi se, samo bi ja i Peru odmaro a ubacio Salihovića ako ništa barem pri povoljnom rezultatu
Fin sastav, sviđa mi se, samo bi ja i Peru odmaro a ubacio Salihovića ako ništa barem pri povoljnom rezultatu
- Beduin
- Kontakt:
Efendic ne zna za odmor, masina momak.
Ako iko treba odmor to je Zeba, Efendic i Ivetic, ljudi igraju bez pauze, cini mi se. Haurdic ako ne napravi nesto dobro danas mater cu mu j3bat, neka ga nosi sa Tusnja Husref odmah. Ali se iskreno nadam da ce napokon nesto kvalitetno odraditi.
I ovo vrijeme frustrira vise, nebrojeno puta nas kisa spopadne bas taj dan kad se igra utakmica. Treba dobrog hodzu i na Tusanj dovesti da skine ove silne sihire.
Ako iko treba odmor to je Zeba, Efendic i Ivetic, ljudi igraju bez pauze, cini mi se. Haurdic ako ne napravi nesto dobro danas mater cu mu j3bat, neka ga nosi sa Tusnja Husref odmah. Ali se iskreno nadam da ce napokon nesto kvalitetno odraditi.
I ovo vrijeme frustrira vise, nebrojeno puta nas kisa spopadne bas taj dan kad se igra utakmica. Treba dobrog hodzu i na Tusanj dovesti da skine ove silne sihire.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
ima li kakav stream za danas
Sta je sa Govedaricom, sta se desava sa njm.....cime je Haurdic zasluzio toliki krediti u odnosu na njega..........ne kontam.
🔴⚫️
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ko mu je kriv sto nije dodao protiv Zrinjskog za 3:0, umjesto 2:1.Skver je napisao/la:Sta je sa Govedaricom, sta se desava sa njm.....cime je Haurdic zasluzio toliki krediti u odnosu na njega..........ne kontam.

Time je jasan cilj Husrefov za ovu sezonu. Ide na dva fronta, cim danas odmara. Nadam se da ova raspala Mladost nece pravit vece probleme.
Mehidic/Haurdic nisu neka klasa, realno. Pogotov lijeva strana sa Lakijrm i Mehidicem bi mogla bit kriticna. Mada ni desna nije bas sjajna.
Ostajem pri svom da je liga bitnija, al eto. Mogao je startat s najjacim sastavom pa izvodit koga hoce nakon eventualnog vodstva. Nadam se da sam pogresno protumacio snagu danasnje prve postave...
Al necu hejtat. Idemo na dva fronta i ebaji ga!!!
Mehidic/Haurdic nisu neka klasa, realno. Pogotov lijeva strana sa Lakijrm i Mehidicem bi mogla bit kriticna. Mada ni desna nije bas sjajna.
Ostajem pri svom da je liga bitnija, al eto. Mogao je startat s najjacim sastavom pa izvodit koga hoce nakon eventualnog vodstva. Nadam se da sam pogresno protumacio snagu danasnje prve postave...
Al necu hejtat. Idemo na dva fronta i ebaji ga!!!

A sad adio...
Na svijetu mi je sveee Sloboda iz Tuzleee 

- FrantoBauzek
Slazem se u svemu, a tome najvise doprinosi njihov egocentrizam. Ispalijo sam ih dobro zadnjih par dana, osjecat ce tezinu i jacinu mojih rijeci mjesecimaBeduin je napisao/la: Druze, i tebi je ocito dohakao forum i prepucavanja. Pametan si momak, odustani na vrijeme, puca nam kita za Zeljom, Sarajevom i ostalim klubovima, te navijackim skupinama. Ovo je PDF FK Sloboda i pustite vise pricu o njima, politici i ostalom. Klix forum su usrali upravo oni jer je svaka tema prepucavanja izmedju sarjlija, ovdje sad pocelo sve protiv Slobode, a vi samo doprinosite tome.
Kakvo je vrijeme danas u Tuzli, hoce li padati kisa na Tusnju?
Idemo po jos jednu pobjedu, valjda su svi shvatili da nema nikakvih najava razvaljivanja, prekucavanja, idemo igrati nasu igru i marljivo do 3 boda, bilo koji rezultat da bude u nasu korist.

Naravno, nama je najbitnija Sloboda. Samo sam htio ukazati na neke, ne tako sitne stvari a nazalost, sve je usko povezano i sa fudbalom.
Idemo na pobjedu, nadam se. Bit ce tesko i valjda nam je svima jasno da u ovoj ligi nema laganih utakmica. Idemo od utakmice do utakmice, uz maksimalan trud i pozitivno razmisljanje, doci ce i sportska sreca pa da slavimo na kraju ono sto svi prizeljkujemo

Slobodaaaaa

League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
veoma pametan potez Husrefa, Mladost bez dva glavna stopera Covic ih napustio nakon svadje s Rahimicem, Isakovic rovit odmaraju ga za Olimpic, takodjer nema Milisavljevica koji je suspendovan radi nediscipline, kao ni lucidnog Ramovica koji objektivno pravi najvise problema protivnicima
ali opet nema opustanja dati maksimum i uzeti bodove 

Sloboda Tuzla
Mora se gurati na oba fronta do kraja, to je logičan slijed događaja kada uzmemo u obzir našu trenutnu poziciju. Nemamo garanciju da ćemo osvojiti ni Premijer ligu, a ni Kup BiH. Drugačije bi bilo da imaš solidnu zalihu u ligi (barem 5-6 bodova) pa da se Husref i ekipa skoncentrišu da tu prednost sačuvaju do kraja, ili da su u Kupu ostale smiješne ekipe koje nam ne mogu parirati po kvalitetu, ali svi dobro znamo da nije tako.
Za očekivati je da ispušimo barem jedan trofej zbog nedostatka širine i kvaliteta na određenim pozicijama, nadam se ne i oba. Samo se jednom desilo da jedan klub osvoji duplu krunu, i to u osjetno slabijoj konkurenciji, zato je možda bolje ne gajiti iluzije. Evropa je praktično osigurana i to nam skida dio tereta s leđa, ali pritisak je i dalje prisutan u velikoj mjeri, zato se lako može desiti da negdje (ne)očekivano podbacimo.
Za očekivati je da ispušimo barem jedan trofej zbog nedostatka širine i kvaliteta na određenim pozicijama, nadam se ne i oba. Samo se jednom desilo da jedan klub osvoji duplu krunu, i to u osjetno slabijoj konkurenciji, zato je možda bolje ne gajiti iluzije. Evropa je praktično osigurana i to nam skida dio tereta s leđa, ali pritisak je i dalje prisutan u velikoj mjeri, zato se lako može desiti da negdje (ne)očekivano podbacimo.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Momci iz Kladnja

-
- Kontakt:
Pred Zelju sjedio s njima, prejaki momciNYKnicks Fan je napisao/la:Momci iz Kladnja![]()

- FrantoBauzek
. . de' za dijasporu. Ubiše me ljudi sa pitanjemkyrgios je napisao/la:Ima li vas da radim stream danas ?

Pa i nije morala ova kiša 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, BosnianRahatluk, GameOn, klasik, tuzlanskinacin i 11 gostiju.