FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Thranduil
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Thranduil » 09 apr 2016, 13:48

Mramor koji je sastav?

Da li je istina ovo za pivo, mislim da bi nas nakon dvije kazne ovom trećem oderali toliko za prodaju alkohola da bi nam uši otpale

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 09 apr 2016, 13:49

NKMramor je napisao/la:Fino je ovo šef odradio, odmara Mehmedagića, Ordagića i Veselinovića za kup, a opet fina postava, možda da smo počeli i sa Krpićem kako bi on i Ahmet odvukli pažnju od Mehidića i Zebe, da riješe utakmicu odmah nekim dalekometnim udarcem.
De nam ba baci prvih 11
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 09 apr 2016, 13:49

Thranduil je napisao/la:Mramor koji je sastav?

Da li je istina ovo za pivo, mislim da bi nas nakon dvije kazne ovom trećem oderali toliko za prodaju alkohola da bi nam uši otpale
Pivo se prodaje jer su napravili onu gore kapiju drugu :thumbup:

Pirić
Efendić - Kostić - Ivetić - Lakićević
Stjepanović - Sarić
Haurdić - Zeba - Mehidić
Ahmetović

:kafa:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 09 apr 2016, 13:52

Thranduil je napisao/la:Mramor koji je sastav?
slika
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 09 apr 2016, 13:57, ukupno mijenjano 2 puta.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 09 apr 2016, 13:53

Bravoo Husrefeee! Extra ekipa po meni... Taman da odmorimo neke igrace :salut:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 09 apr 2016, 13:57

To na Zapadu ? Znači moći ćeš kupiti pivo ali nećeš moći unijeti gore na tribinu, jel'? Šta je sa sjevera, hoće li se u podtribinskom prostoru početi prodavati voda makar?

Fin sastav, sviđa mi se, samo bi ja i Peru odmaro a ubacio Salihovića ako ništa barem pri povoljnom rezultatu

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 apr 2016, 13:59

Efendic ne zna za odmor, masina momak.
Ako iko treba odmor to je Zeba, Efendic i Ivetic, ljudi igraju bez pauze, cini mi se. Haurdic ako ne napravi nesto dobro danas mater cu mu j3bat, neka ga nosi sa Tusnja Husref odmah. Ali se iskreno nadam da ce napokon nesto kvalitetno odraditi.

I ovo vrijeme frustrira vise, nebrojeno puta nas kisa spopadne bas taj dan kad se igra utakmica. Treba dobrog hodzu i na Tusanj dovesti da skine ove silne sihire. :D
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 09 apr 2016, 14:05

ima li kakav stream za danas

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 09 apr 2016, 14:15

Sta je sa Govedaricom, sta se desava sa njm.....cime je Haurdic zasluzio toliki krediti u odnosu na njega..........ne kontam.
🔴⚫️

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 09 apr 2016, 14:15

Skver je napisao/la:Sta je sa Govedaricom, sta se desava sa njm.....cime je Haurdic zasluzio toliki krediti u odnosu na njega..........ne kontam.
Ko mu je kriv sto nije dodao protiv Zrinjskog za 3:0, umjesto 2:1. :urnebes:

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 09 apr 2016, 14:16

Time je jasan cilj Husrefov za ovu sezonu. Ide na dva fronta, cim danas odmara. Nadam se da ova raspala Mladost nece pravit vece probleme.

Mehidic/Haurdic nisu neka klasa, realno. Pogotov lijeva strana sa Lakijrm i Mehidicem bi mogla bit kriticna. Mada ni desna nije bas sjajna.

Ostajem pri svom da je liga bitnija, al eto. Mogao je startat s najjacim sastavom pa izvodit koga hoce nakon eventualnog vodstva. Nadam se da sam pogresno protumacio snagu danasnje prve postave...

Al necu hejtat. Idemo na dva fronta i ebaji ga!!! :)
A sad adio...

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 09 apr 2016, 14:33

Na svijetu mi je sveee Sloboda iz Tuzleee :cool:

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 09 apr 2016, 14:36

Beduin je napisao/la: Druze, i tebi je ocito dohakao forum i prepucavanja. Pametan si momak, odustani na vrijeme, puca nam kita za Zeljom, Sarajevom i ostalim klubovima, te navijackim skupinama. Ovo je PDF FK Sloboda i pustite vise pricu o njima, politici i ostalom. Klix forum su usrali upravo oni jer je svaka tema prepucavanja izmedju sarjlija, ovdje sad pocelo sve protiv Slobode, a vi samo doprinosite tome.

Kakvo je vrijeme danas u Tuzli, hoce li padati kisa na Tusnju?
Idemo po jos jednu pobjedu, valjda su svi shvatili da nema nikakvih najava razvaljivanja, prekucavanja, idemo igrati nasu igru i marljivo do 3 boda, bilo koji rezultat da bude u nasu korist.
Slazem se u svemu, a tome najvise doprinosi njihov egocentrizam. Ispalijo sam ih dobro zadnjih par dana, osjecat ce tezinu i jacinu mojih rijeci mjesecima :shifty:

Naravno, nama je najbitnija Sloboda. Samo sam htio ukazati na neke, ne tako sitne stvari a nazalost, sve je usko povezano i sa fudbalom.

Idemo na pobjedu, nadam se. Bit ce tesko i valjda nam je svima jasno da u ovoj ligi nema laganih utakmica. Idemo od utakmice do utakmice, uz maksimalan trud i pozitivno razmisljanje, doci ce i sportska sreca pa da slavimo na kraju ono sto svi prizeljkujemo :D

Slobodaaaaa :salut:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 09 apr 2016, 14:37

veoma pametan potez Husrefa, Mladost bez dva glavna stopera Covic ih napustio nakon svadje s Rahimicem, Isakovic rovit odmaraju ga za Olimpic, takodjer nema Milisavljevica koji je suspendovan radi nediscipline, kao ni lucidnog Ramovica koji objektivno pravi najvise problema protivnicima :!: ali opet nema opustanja dati maksimum i uzeti bodove :kafa:
Sloboda Tuzla

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 09 apr 2016, 14:40

Mora se gurati na oba fronta do kraja, to je logičan slijed događaja kada uzmemo u obzir našu trenutnu poziciju. Nemamo garanciju da ćemo osvojiti ni Premijer ligu, a ni Kup BiH. Drugačije bi bilo da imaš solidnu zalihu u ligi (barem 5-6 bodova) pa da se Husref i ekipa skoncentrišu da tu prednost sačuvaju do kraja, ili da su u Kupu ostale smiješne ekipe koje nam ne mogu parirati po kvalitetu, ali svi dobro znamo da nije tako.

Za očekivati je da ispušimo barem jedan trofej zbog nedostatka širine i kvaliteta na određenim pozicijama, nadam se ne i oba. Samo se jednom desilo da jedan klub osvoji duplu krunu, i to u osjetno slabijoj konkurenciji, zato je možda bolje ne gajiti iluzije. Evropa je praktično osigurana i to nam skida dio tereta s leđa, ali pritisak je i dalje prisutan u velikoj mjeri, zato se lako može desiti da negdje (ne)očekivano podbacimo.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 09 apr 2016, 14:42

Momci iz Kladnja :salut:
slika

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 apr 2016, 14:54

NYKnicks Fan je napisao/la:Momci iz Kladnja :salut:
slika
Pred Zelju sjedio s njima, prejaki momci :D

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 09 apr 2016, 14:55

NYKnicks Fan je napisao/la:Momci iz Kladnja :salut:
slika
:bow: :bow: :salut: :salut:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 09 apr 2016, 15:02

kyrgios je napisao/la:Ima li vas da radim stream danas ? :lol:
. . de' za dijasporu. Ubiše me ljudi sa pitanjem :mrgreen: . ..

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 09 apr 2016, 15:06

Pa i nije morala ova kiša :(
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919, BosnianRahatluk, GameOn, klasik, tuzlanskinacin i 11 gostiju.