Redovan na tribini, Čampi carNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
E hvala puno. Znas li ko je bend ovo ?

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Redovan na tribini, Čampi carNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
E hvala puno. Znas li ko je bend ovo ?
Ma i tek rodjena beba ima vise staza na Tusnju od mene.zlajci je napisao/la:Svaka čast na postu.Brigada89 je napisao/la:Realno,ovi što prozivaju Lukavčane na fazon "seljoberi",eh baš takvi i jesu seljaci,vi ste seljadijo, vas pola sišli sa brda u grad Tuzlu,i prodajete muda nekom,a nemate ni škole završene, pogledajte malo grafite u Lukavcu od strane vaših članova,jel se objavljivalo negdje možda? Ne.. skidate parole vezano za utakmicu koje vise po gradu bzvz,jel vas ko prozivao? Ne.. tako da o moralu,o kodeksu vi seljoberi koji i niste pravi tuzlaci ni riječi da ne govorite..Pravi tuzlaci se ne ponašaju na nivou toliko niskim na kojem ste vi (pojedini)..vratite se na brdo sa kojeg ste i sišli u grad Tuzla,molim lijepo!
Zoom, ne zamjeri ovom našem levatu. On nema pojma da ti imaš više odgledane Slobode nego on.
Javi se kad dolaziš na Tušanj.Pozz
+1....ekstra dobar momak....staragarda je napisao/la:ČAMPI CAR,JEDAN JE OD NAS
Roker starog kova,sjedio do mene u busu kad smo krenuli na putesestvije u vrapcice... Živa legenda plako sam mu...Skver je napisao/la:+1....ekstra dobar momak....staragarda je napisao/la:ČAMPI CAR,JEDAN JE OD NAS
čudo nije pičio sa svojim roza polomstaragarda je napisao/la:Roker starog kova,sjedio do mene u busu kad smo krenuli na putesestvije u vrapcice... Živa legenda plako sam mu...Skver je napisao/la:+1....ekstra dobar momak....staragarda je napisao/la:ČAMPI CAR,JEDAN JE OD NAS![]()
Iraola je napisao/la:Kao prvo ako je istina da je išaran plavom bojom ne mora značiti da je neko iz Lukavca i da je uopšte neki navijač bilo kojeg kluba. Prije par mjeseci grafit SIOUX Lukavac je išaran i na jednom dijelu je napisano fkr '87 i tada su se pojedinci hvalili tim potezom, a sada traže neku pravdu i psuju. Ako je istina i ako je to uradio neko iz Lukavca treba to riješiti s njim.
A na te grozne riječi smo svi navikli i to je postalo normala. Žalite se što ljudi s kantona i oko Tuzle navijaju za sve samo ne za Slobodu. Pa što bi seljaci navijali za Slobodu ? Tuzla tuzlacima, država Tuzla. Svaki dan čujem "seljak iz Živinica" i slične stvari. Pa što bi vas podržavali ako ih mrzite i vrijeđate ? Sve dalje od Šićkog ne postoji. Naravno nisu svi takvi, ni većina, znam nekoliko Fukara i jako sam dobar s njima tako da pomislim da i niste u istoj skupini ali nažalost je tako. U Lukavcu kako ide koja godina, sve je manje navijača i simpatizera vječitih. Zadnju domaću utakmicu Radničkog ljudi više prate i slušaju kako Sloboda igra, i kad su izjednačili čujem ono "dobro je". Kako jbt čovjek podržava Slobodu i Tuzlu a on je samo običan seljak. Eto da pustimo Lukavac i Živinice zbog navijačkih razloga ali eto uzmemo Banoviće tu vam nema rivala, a pogotovo Kalesiju u kojoj veliki broj ljudi navija za Slobodu. Pozdrav svim normalnim i razumnim ljudima.
U svoje ime a vjerovatno i vecine se izvinjavam na ponasanju nekoliko delikvenata iz nase grupe, uglavnom onih koji imaju razne komplekse.Iraola je napisao/la:Kao prvo ako je istina da je išaran plavom bojom ne mora značiti da je neko iz Lukavca i da je uopšte neki navijač bilo kojeg kluba. Prije par mjeseci grafit SIOUX Lukavac je išaran i na jednom dijelu je napisano fkr '87 i tada su se pojedinci hvalili tim potezom, a sada traže neku pravdu i psuju. Ako je istina i ako je to uradio neko iz Lukavca treba to riješiti s njim.
A na te grozne riječi smo svi navikli i to je postalo normala. Žalite se što ljudi s kantona i oko Tuzle navijaju za sve samo ne za Slobodu. Pa što bi seljaci navijali za Slobodu ? Tuzla tuzlacima, država Tuzla. Svaki dan čujem "seljak iz Živinica" i slične stvari. Pa što bi vas podržavali ako ih mrzite i vrijeđate ? Sve dalje od Šićkog ne postoji. Naravno nisu svi takvi, ni većina, znam nekoliko Fukara i jako sam dobar s njima tako da pomislim da i niste u istoj skupini ali nažalost je tako. U Lukavcu kako ide koja godina, sve je manje navijača i simpatizera vječitih. Zadnju domaću utakmicu Radničkog ljudi više prate i slušaju kako Sloboda igra, i kad su izjednačili čujem ono "dobro je". Kako jbt čovjek podržava Slobodu i Tuzlu a on je samo običan seljak. Eto da pustimo Lukavac i Živinice zbog navijačkih razloga ali eto uzmemo Banoviće tu vam nema rivala, a pogotovo Kalesiju u kojoj veliki broj ljudi navija za Slobodu. Pozdrav svim normalnim i razumnim ljudima.
Takodje i na gostovanjima...rame uz rame sa Fukaramakrmpotich je napisao/la:Redovan na tribini, Čampi carNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
E hvala puno. Znas li ko je bend ovo ?![]()
[youtube][/youtube]
Druze NKMramor,NKMramor je napisao/la:Vrijeme je da i Damir dobije malo više minuta. Dva nastupa maje od protivničkog igrača, a 800 minuta manje -.-'
U onom kaficu ili se vraca pivara sa svojim spravama?Pasha_car_aga je napisao/la:Evo vam jedna radosna za danas, imat ćete tuzlansko točeno pivo na stadionu, sad me šef zvao da krenem sa terena, valja sa ufatit točionika![]()
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.