Da mi naguzis zenu, razguli sa teme.Derdiyok je napisao/la:Ima li bujruma?harden je napisao/la:Osime ovo je tema samo za navijace Bayerna, molio bih te da ne pises po istoj.
Ja sam navijao za Bayern u finalu protiv Jedinstva, kad je Kuffour
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
AnelBavarac trajno banovan.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Pa čiju ti naguziš kad budeš na našoj temiharden je napisao/la: Da mi naguzis zenu, razguli sa teme.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
@Monolog
Pa nemoj trajno, daj mu na 15 godina!
Za način komunikacije zavrijedio je 1 mjesec, a ostalih 14g 11 mjeseci ide zbog neorginalnosti psovki, stvarno se nije nimalo potrudio.
Pa nemoj trajno, daj mu na 15 godina!

Za način komunikacije zavrijedio je 1 mjesec, a ostalih 14g 11 mjeseci ide zbog neorginalnosti psovki, stvarno se nije nimalo potrudio.
Nejasna mi je ova odluka da se odustane od transfera Roce a navodno su bili dogovorili sve uslove sa igračem.Možda je ovo samo igra kako bi Espanyol spustio cijenu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- FranckRibery
- Kontakt:
ma nerealna je ovo cijena za Rocu i realno klupa bi bio. Skup igrac za klupe. Kad pogledas Goretzka Thiago Tolisso Kimmich Coutinho Javi svi u sredini mogu igrati, sta ce nam ovaj onda. Bolje nek traze backupa za Lewu
Zato sto se Kovacu ne svidja Thiago na sestici i hoce pravu sesticu, a od tih nabrojanih jedino Kimmich jos to moze igrati.FranckRibery je napisao/la:ma nerealna je ovo cijena za Rocu i realno klupa bi bio. Skup igrac za klupe. Kad pogledas Goretzka Thiago Tolisso Kimmich Coutinho Javi svi u sredini mogu igrati, sta ce nam ovaj onda. Bolje nek traze backupa za Lewu
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Werner izgleda produžuje sa RB-om hahaha.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Nadam se da je to istina, hvala Bogu.
Timo Werner has signed a new contract at RB Leipzig until 2023, which will be announced today.
The contract includes a release clause. The exact amount of the clause is not known yet but it should be around €30m [Kicker]
Odbio Atleti koji je bio spreman platiti 40mil. momak čeka na nas.
The contract includes a release clause. The exact amount of the clause is not known yet but it should be around €30m [Kicker]
Odbio Atleti koji je bio spreman platiti 40mil. momak čeka na nas.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Pa sto ne stavise vecu klauzulu, ovako ce ga opet dovesti
taman sto sam se ponadao.

Produžio je i danas će biti zvanično.
Klauzula od 30 miliona eura u današnjem vremenu je smiješna. Isplati se čovjeka uzeti da bude na klupi. Pratim ga od Stuttgarta i nije se razvio ni 50% od ukupnog potencijala. Čovjek ima nedefinisanu poziciju, napadač, drugi napadač, krilo, nešto kao Muller.
Klauzula od 30 miliona eura u današnjem vremenu je smiješna. Isplati se čovjeka uzeti da bude na klupi. Pratim ga od Stuttgarta i nije se razvio ni 50% od ukupnog potencijala. Čovjek ima nedefinisanu poziciju, napadač, drugi napadač, krilo, nešto kao Muller.
-
- Kontakt:
Kouffour sa ovom prosjedom bradom ko kakav deda. 

- farinelli123
- Kontakt:
Je l bila makar malo gledljiva igra sa 3 nazad i kutinjom kao plejmejkerom? Nisam gledao drugo poluvreme sinoć.
•
Ne možeš suditi kad je bilo 2:0 i ovi su bili u polu raspadu pogotovo što im nisu suđena 2 penala. Brzo zaboraviti ono sinoć.
- farinelli123
- Kontakt:
Evo odgledah drugo poluvreme. Igramo nešto kao 3-3-3-1, samo sto su igrači u vezi predaleko: ima 50m između dva bočna, između 10-je i 6-ce 30m. To kad bi se malo korigovalo, možda bi i bilo nečega. Alaba i Koman jedan bez drugog mnogo bolji. Kutinjo bi na malom prostoru uz Tijaga po obodu šesnaesterca mogao da uradi nešto.
Sule i Pavard kao Nesta i Maldini, Lucas Kanavaro
Nije toliko loše ovo, u smislu pokazuje se nekakva želja za promenom. Bilo je malo povuci potegni u prvom poluvremenu kod iznošenja lopte i stalnog slanja na bekove. Bar nismo gurali samo na centaršut.
Ako će se probavati ovo sa 3 nazad, ne bi bilo loše imati čak i nezadovoljnog Boatenga kao opciju.
Sule i Pavard kao Nesta i Maldini, Lucas Kanavaro

Nije toliko loše ovo, u smislu pokazuje se nekakva želja za promenom. Bilo je malo povuci potegni u prvom poluvremenu kod iznošenja lopte i stalnog slanja na bekove. Bar nismo gurali samo na centaršut.
Ako će se probavati ovo sa 3 nazad, ne bi bilo loše imati čak i nezadovoljnog Boatenga kao opciju.
•
- farinelli123
- Kontakt:
- Sarrifufna
pocasni precjednik @ FK Formula
-
- Kontakt:
Šuška se da Boateng ide u Fenerbahče na posudbu.farinelli123 je napisao/la:Šuška se po forumima da se sprema neka objava u vezi transfera igrača.
Ne vjerujem da će Boatenk u Tursku, to nema baš prevelikog smisla. Inače, spekulira se da je Wernerova odšteta 60 milki (na veselje @hardena) i da se postepeno smanjuje sa preostalim trajanjem ugovora. Korektan potez igrača a ne ko ono go.vno arp.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.