FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zlajci
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zlajci » 08 apr 2016, 23:14

Bauzek najvece proljetno pojacanje
tuzlanska Sloboda

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 apr 2016, 23:17

Kako mi je žao momaka koji su izdvojili vrijeme i sredstva da nam uljepšaju grad, i dodje neki seljober i uništi :( Nadam se da ih neće spriječiti da nastave s tim, jer sam pročitao da im je u planu još grafita. Nadam se da će neko slikati to što se pošaralo i da će se razglasiti u svim medijima, kao i da će se naći način da se naredni put pripazi grafit
Nad tobom sunce najljepše sja

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 08 apr 2016, 23:20

pinoglavi je napisao/la:Kako mi je žao momaka koji su izdvojili vrijeme i sredstva da nam uljepšaju grad, i dodje neki seljober i uništi :( Nadam se da ih neće spriječiti da nastave s tim, jer sam pročitao da im je u planu još grafita. Nadam se da će neko slikati to što se pošaralo i da će se razglasiti u svim medijima, kao i da će se naći način da se naredni put pripazi grafit
Ma furaju vas

Na Ircu je top
tuzlanska Sloboda

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 apr 2016, 23:23

zlajci je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Kako mi je žao momaka koji su izdvojili vrijeme i sredstva da nam uljepšaju grad, i dodje neki seljober i uništi :( Nadam se da ih neće spriječiti da nastave s tim, jer sam pročitao da im je u planu još grafita. Nadam se da će neko slikati to što se pošaralo i da će se razglasiti u svim medijima, kao i da će se naći način da se naredni put pripazi grafit
Ma furaju vas

Na Ircu je top
Sad ko fura...ti ili oni :mrgreen:
Sutra 2-0 i samo povreda da ne bude :pray:
Edit: tek se sada sjeti tog na ircu je top :hmmmm:
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 09 apr 2016, 00:22, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 apr 2016, 23:46

“Sigurno da može bolje, ako ništa centrirao je Kostiću za pogodak protiv Veleža. Tačno je da puno više očekujemo od njega kako ja kao trener tako i ostatak ekipe, vjerovatno i navijači” – kazao je Musemić i dodao: “Pokušavamo svakom igraču da damo neku određenu šansu i minutažu kako bi druge osvježili i odmorili. Haurdić nema pravo igranja u Kup-u, što se mene tiče više šanse je dobio nego da ima pravo nastupa u Kup-u. Želim ga potrošiti u prvenstvu kako bi nekog drugog igrača sačuvao za Kup utakmicu i to je jedan od razloga zbog čega sam mu dao malo više šanse nego je to realno zaslužio” – zaključio je Musemić.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 08 apr 2016, 23:47

Ovi iz medrese preko puta odradili akciju. Kazu da je petokraka direktna provokacija.
samo Sloboda

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 08 apr 2016, 23:55

Kao prvo ako je istina da je išaran plavom bojom ne mora značiti da je neko iz Lukavca i da je uopšte neki navijač bilo kojeg kluba. Prije par mjeseci grafit SIOUX Lukavac je išaran i na jednom dijelu je napisano fkr '87 i tada su se pojedinci hvalili tim potezom, a sada traže neku pravdu i psuju. Ako je istina i ako je to uradio neko iz Lukavca treba to riješiti s njim.
A na te grozne riječi smo svi navikli i to je postalo normala. Žalite se što ljudi s kantona i oko Tuzle navijaju za sve samo ne za Slobodu. Pa što bi seljaci navijali za Slobodu ? Tuzla tuzlacima, država Tuzla. Svaki dan čujem "seljak iz Živinica" i slične stvari. Pa što bi vas podržavali ako ih mrzite i vrijeđate ? Sve dalje od Šićkog ne postoji. Naravno nisu svi takvi, ni većina, znam nekoliko Fukara i jako sam dobar s njima tako da pomislim da i niste u istoj skupini ali nažalost je tako. U Lukavcu kako ide koja godina, sve je manje navijača i simpatizera vječitih. Zadnju domaću utakmicu Radničkog ljudi više prate i slušaju kako Sloboda igra, i kad su izjednačili čujem ono "dobro je". Kako jbt čovjek podržava Slobodu i Tuzlu a on je samo običan seljak. Eto da pustimo Lukavac i Živinice zbog navijačkih razloga ali eto uzmemo Banoviće tu vam nema rivala, a pogotovo Kalesiju u kojoj veliki broj ljudi navija za Slobodu. Pozdrav svim normalnim i razumnim ljudima.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 09 apr 2016, 00:00

Ako je skica s treninga što je sloboda 72 odgledo tačna , u što ne sumnjam ,moja prognoza je kišovito,blatnjavo mrcvarenje i pobjeda na guzove. Al nećemo joj gledat u zube .

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 apr 2016, 00:13

Dajte link one nove pjesme Slobode sto se vrtila na prenosima iz Mostara

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 apr 2016, 00:30

Sa novim grafitom je sve u redu... Sta furate... Sta vam je... Kakvi lukavcani, kakvi bakraci
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 09 apr 2016, 00:35

Ako nema problema, napravićemo . Tako interna zayebancija ode u šupljak ,a iz šupljaka u belaj . ccccc.

Zoom088
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Zoom088 » 09 apr 2016, 00:57

staragarda je napisao/la:Sa novim grafitom je sve u redu... Sta furate... Sta vam je... Kakvi lukavcani, kakvi bakraci
E svasta. De onda prestanite loziti Becliju jer "hoda" po drugim pdf i prijeti bezze. Ja danas prolazio tamo, vidim sve uredu, kontam da neko nije u nocnim satima odradio.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 apr 2016, 01:04

Zoom088 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Sa novim grafitom je sve u redu... Sta furate... Sta vam je... Kakvi lukavcani, kakvi bakraci
E svasta. De onda prestanite loziti Becliju jer "hoda" po drugim pdf i prijeti bezze. Ja danas prolazio tamo, vidim sve uredu, kontam da neko nije u nocnim satima odradio.

Ko je prijetio :?:
Daj mi taj post bogati gdje vam neko prijeti.
Na vasoj temi sam napisao ako je istina da je to dno dna....
I svakog koji tako unistava neciji trud rad i zalaganje bilo koga,treba poslati na dugotrajnu rehabilitaciju sta ti nije jasno :?:
A i ovog naseg sto siri dezinformacije da ne kazem sta.
Sta se cudis sto se odma pise da je iz lukavca nebi vam bilo prvi put.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 09 apr 2016, 01:12

Meni bi bilo prvi put ;). Ne generalizuj da te ne pocnem pred tvojima poklapati :D

I da ne idem dalje u besmislenu raspravu, sretno Slobodi sutra...zelim Slobodu u Evropi!!!

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 apr 2016, 01:19

Zoom088 je napisao/la:

Ko koga loži... Ja sam vazda protiv uništavanja murala i grafita i to nema nikakve veze sa navijackom pričom... To je debilizam i primitivizam cisti pa taman da si u centru Londona rođen.... Plus to prozivanje lukavcana i to na prvu bez dokaza.... Istina,promjenio sam i ja mišljenje oko nekih stvari a i Sloboda ako misli postati ponovo regionalni brend i izdici se mora crpiti snagu podjednako i iz Banovića, Lukavca, Kalesije, Srebrenika, Gracanice isto kao i iz Tuzle... Dugotrajan je to i mukotrpan posao
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 apr 2016, 01:25

Sloboda ce podrzati sve klubove u kantonu koji su zapostavljeni od drzave, a prvi korak je skola fudbala :bih:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 09 apr 2016, 01:30

Zoom088 je napisao/la:Meni bi bilo prvi put ;). Ne generalizuj da te ne pocnem pred tvojima poklapati :D

I da ne idem dalje u besmislenu raspravu, sretno Slobodi sutra...zelim Slobodu u Evropi!!!

Izvini sefe molim te....nisam te prepoznao.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 09 apr 2016, 01:46

ajdeeeeeeeeeeeeeeeee budaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Brigada89
Kontakt:

Post Postao/la Brigada89 » 09 apr 2016, 01:52

Realno,ovi što prozivaju Lukavčane na fazon "seljoberi",eh baš takvi i jesu seljaci,vi ste seljadijo, vas pola sišli sa brda u grad Tuzlu,i prodajete muda nekom,a nemate ni škole završene, pogledajte malo grafite u Lukavcu od strane vaših članova,jel se objavljivalo negdje možda? Ne.. skidate parole vezano za utakmicu koje vise po gradu bzvz,jel vas ko prozivao? Ne.. tako da o moralu,o kodeksu vi seljoberi koji i niste pravi tuzlaci ni riječi da ne govorite..Pravi tuzlaci se ne ponašaju na nivou toliko niskim na kojem ste vi (pojedini)..vratite se na brdo sa kojeg ste i sišli u grad Tuzla,molim lijepo!

FrantoBauzek

Post Postao/la FrantoBauzek » 09 apr 2016, 03:01

Brigada89 je napisao/la:Realno,ovi što prozivaju Lukavčane na fazon "seljoberi",eh baš takvi i jesu seljaci,vi ste seljadijo, vas pola sišli sa brda u grad Tuzlu,i prodajete muda nekom,a nemate ni škole završene, pogledajte malo grafite u Lukavcu od strane vaših članova,jel se objavljivalo negdje možda? Ne.. skidate parole vezano za utakmicu koje vise po gradu bzvz,jel vas ko prozivao? Ne.. tako da o moralu,o kodeksu vi seljoberi koji i niste pravi tuzlaci ni riječi da ne govorite..Pravi tuzlaci se ne ponašaju na nivou toliko niskim na kojem ste vi (pojedini)..vratite se na brdo sa kojeg ste i sišli u grad Tuzla,molim lijepo!
Nisam citao nazad, ali se slazem :thumbup:
League Cup winners
Yugoslavia - ★

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.