FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
ma ljudi mi samo trebamo da gledamo sebe i u svoju avliju ,klub je stao na noge i ne brinem za buducnost .fino bi bilo osvojiti kup da malo padne taj pritisak osvajanja nekog trofeja .a i ako ne osvojimo nece biti smak svijeta ,bitno je zadrzati okosnicu ekpe i ova ekipa ce da dominira narednih godina u to sam ubjedjen samo da uspijemo zadrzati ove igrace .Jajalo ce da ode i mozda Delac ostli dsvi imaju ugovore .znci na ovu ekipu jedan dobar bocni ,naci zamjenu za Jajala i kazu da ce ovaj Duljevic doci i nama i ne treba niko vise .
Zar nije Jajalo dosao na posudbu uz mogucnost da ga kupimo , zasto traziti zamjenu kada imamo igraca kojeg treba kupitibordobijeli je napisao/la:ma ljudi mi samo trebamo da gledamo sebe i u svoju avliju ,klub je stao na noge i ne brinem za buducnost .fino bi bilo osvojiti kup da malo padne taj pritisak osvajanja nekog trofeja .a i ako ne osvojimo nece biti smak svijeta ,bitno je zadrzati okosnicu ekpe i ova ekipa ce da dominira narednih godina u to sam ubjedjen samo da uspijemo zadrzati ove igrace .Jajalo ce da ode i mozda Delac ostli dsvi imaju ugovore .znci na ovu ekipu jedan dobar bocni ,naci zamjenu za Jajala i kazu da ce ovaj Duljevic doci i nama i ne treba niko vise .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... m#p3113099" onclick="window.open(this.href);return false;
eto i tu sam pisao, pisao sam i ranije kad se pricalo o Grahovcu kako bi bilo dobro da nas pojaca. A ja sam samo cekao da Gojkara proradi
Paklen igrac 
eto i tu sam pisao, pisao sam i ranije kad se pricalo o Grahovcu kako bi bilo dobro da nas pojaca. A ja sam samo cekao da Gojkara proradi

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Da,Cimirot zadnji vezni bi mogao da bude prvi veliki transfer puno je bolji od naprimjer Zolotica,pa i Grahovac je tu blizu DMF koji su bile uzdanice U21 ali i ofanzivno i defanzivno Cimirot je kvalitetan skoro je dao fenomenalnu asistenciju za pogodak vjerujem da to ne prolazi nezapazeno samo dobar ugovor mu dati da ne bi ga neki klub iz neke osrednje lige kupio..
Inace,strucnjak iz Hrvatske rekao kako fotografija nije montaza ne znam zasto se Uprava trudila da prebaci pricu na to da je montaza valjda se plasila za svoje pozicije i fotelje..
Inace,strucnjak iz Hrvatske rekao kako fotografija nije montaza ne znam zasto se Uprava trudila da prebaci pricu na to da je montaza valjda se plasila za svoje pozicije i fotelje..
Koju poziciju igra Hebibović? Je li se sad oprašta Vule? Šta mislite, ko bi ga mogao zamijeniti? Ili biti alternativa Tatku i Dupovcu? 

4.10.2009.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kovacevic.koalem je napisao/la:Koju poziciju igra Hebibović? Je li se sad oprašta Vule? Šta mislite, ko bi ga mogao zamijeniti? Ili biti alternativa Tatku i Dupovcu?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Vule se oprašta,a na njegovu pozicju moze uletjeti Kovacevic.Mislim da i Osmanagicu istice ugovor, i da sa njim Sarajevo nece potpisati novi ugovor.koalem je napisao/la:Koju poziciju igra Hebibović? Je li se sad oprašta Vule? Šta mislite, ko bi ga mogao zamijeniti? Ili biti alternativa Tatku i Dupovcu?
Sto se tice Tatka i Dupova oni i dalje ostaju u klubu.Jos je pod upitnikom Delac ,za njega se prica da ostaje,te Jajalo kojeg cemo teze zadrzati.
Fino, fino. Ovo je pokazalo da se ništa ne može preko noći(čitava polusezona), i da tek sad vidimo rezultate svih pozitivnih dešavanja u klubu. Neuigranost nas je koštala(da li je?) titule. Fino će ovo sve izgledati u idućoj polusezoni.amypitar je napisao/la:Vule se oprašta,a na njegovu pozicju moze uletjeti Kovacevic.Mislim da i Osmanagicu istice ugovor, i da sa njim Sarajevo nece potpisati novi ugovor.koalem je napisao/la:Koju poziciju igra Hebibović? Je li se sad oprašta Vule? Šta mislite, ko bi ga mogao zamijeniti? Ili biti alternativa Tatku i Dupovcu?
Sto se tice Tatka i Dupova oni i dalje ostaju u klubu.Jos je pod upitnikom Delac ,za njega se prica da ostaje,te Jajalo kojeg cemo teze zadrzati.
Edit: E da, Dženo bi trebao tu licenicu ganjati. Zašto mu ne bi dali šansu kao glavnom treneru? Ako ništa, pokazao se protiv Zrinjskog i Zvijezde. Ako se pokaže i u zadnjih 4 kola i finalu, što da ne?
4.10.2009.
Naravno jos kad nam se prikljuci Duljevic,a to je danas potvrdio i Selimovic bicemo jos jaci naredno prvenstvo .Uz jos par ciljanih pojacanja,a fala Bogu sad cemo imati vremena, mogli bi imati strašnu ekipu.Ja ne pamtim kad samo bili u situaciji da zadrzimo kostur ekipe,jedino nam je Jajalo pod upitnikom.Dzeno ostaje nas trener,ja se nadam dugo,dugo godina. 

Basic i Salcinovic nemaju pravo nastupa u prvoj utakmicu finala kupa sa Sarajevom. 

Bogami ovo do kraja sezone uprava ima pune ruke posla prvo da zavrsi produzenje ugovora sa Dejom i dvojicom ovih mladih igraca, e sad dobro bi bilo kada bi i Delaca i Jajala uspjeli zadrzati. Idemo polako vidjet cemo sta ce biti.
Iznenadio me ovaj danasnji trening, nema odmora odmah idemo dalje. Joj kako bi bilo dobro da pobjedimo u Ttavniku.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Iznenadio me ovaj danasnji trening, nema odmora odmah idemo dalje. Joj kako bi bilo dobro da pobjedimo u Ttavniku.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ma treba dovesti igrace tipa Stojcev, Komazec, Husejinovic... Igraci koji su vec formirani fudbaleri. Ne toliko mladi da su neiskusni ne toliko stari da su se zasitili fudbala nego zele jos da napreduje i da pruzaje dobre partije 
Dulja je dobro pojacanje svakako. Igrac koji ima dobru tehniku, prodoran i jednim potezom moze da odluci tekmu. Pored toga dosta mlad i ima prostora da jos napreduje

Dulja je dobro pojacanje svakako. Igrac koji ima dobru tehniku, prodoran i jednim potezom moze da odluci tekmu. Pored toga dosta mlad i ima prostora da jos napreduje

S obzirom da smo sad dobili "novu poziciju za Stojceva,Duljevic nema sigurno mjesto u prvih 11..ali lijepo je imati sirinu 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Re: Odg: FK Sarajevo
Ima Dulja mjesta, moze on igrati i lijevo i desno.miky_hz je napisao/la:S obzirom da smo sad dobili "novu poziciju za Stojceva,Duljevic nema sigurno mjesto u prvih 11..ali lijepo je imati sirinu

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
moze desno, ko Robben, dribling ulijevo, dribrling ulijevo, jos jedan i sutcobefks je napisao/la:Ima Dulja mjesta, moze on igrati i lijevo i desno.miky_hz je napisao/la:S obzirom da smo sad dobili "novu poziciju za Stojceva,Duljevic nema sigurno mjesto u prvih 11..ali lijepo je imati sirinu

Tako nekako, Dulja ce biti osvjezenje na krilnim pozicijama, nadam seBosniacum Lilium je napisao/la:moze desno, ko Robben, dribling ulijevo, dribrling ulijevo, jos jedan i sutcobefks je napisao/la:Ima Dulja mjesta, moze on igrati i lijevo i desno.miky_hz je napisao/la:S obzirom da smo sad dobili "novu poziciju za Stojceva,Duljevic nema sigurno mjesto u prvih 11..ali lijepo je imati sirinu

Nadam se samo da Dulju necemo morati dugo cekati da udje u takmicarsku formu posto sad ne igra nikako.
Svaka cast momcima s Ivana
Svaka cast momcima s Ivana

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Treba vidjeti i onog Simeunovica
Da ubalansiramo broj Srba i Hrvata 

-
- Kontakt:
JosipBukal je napisao/la:A šta misliš paša da izgubite od Čelika u finalu što je lako moguče, pa da izgubite od nas na Grbavici što je vrlo moguče i da neodete nikako u evropu. Razmisli o svim realnim opcijama. Neke se stvari nemogu platiti novcemSabinho je napisao/la:Ljudi manite se suplje, jedno je sigurno:Imamo priliku uzeti trofej i od istog udaljiti komsije. Ovo drugo kazem jer godinama konstantno provociraju i se*u (naravno cast pojedinim likovima). Izmedju ostalog ni mi nismo izgubili teoretske sanse pa prema tome ocekuje nas uzbudljivih mjesec dana...![]()
Postiji i opcija da vam ibraković sređuje po savezu da Čelik nedobije licencu za Evropu.

Po ustavuBosniacum Lilium je napisao/la:Treba vidjeti i onog SimeunovicaDa ubalansiramo broj Srba i Hrvata

Ma stvorila bi se guzva na toj poziciji, jedino ako moze igrati beka

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HyperOS, JavierBosnia, Kyle88, Tatamata1946 i 72 gosta.