Jeste vala bilo dojadilo, mlatili godinama sve.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: English Premier League
Odakle iskaču više ovi ljubitelji genocidno arapske prčije, laburisti vraćajte se, pružimo jedni drugima ruke pomirenja
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Sutra ce biti klanje ,nista prije sutrababoedindzeko09 je napisao/la: ↑07 jan 2026, 16:32Odakle iskaču više ovi ljubitelji genocidno arapske prčije, laburisti vraćajte se, pružimo jedni drugima ruke pomirenja
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ima logike da Guehi ode u City. Taman čitam da se Guardiola rješava Stonesa, ozljede Diasa i Gvardiola. Guehi zna ligu, odmah bi uletio u prvih 11, znaju se njegove kvalitete
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- LenyYoro15
- Kontakt:
Takvi navijači i načini razmišljanja će i definitvno dovesti ovaj klub na nivo Evertona i cementirati ga tamo. Što i treba da postanemo.Daduli je napisao/la: ↑07 jan 2026, 15:23LenyYoro15 je napisao/la: ↑07 jan 2026, 14:28Goldbridge jučer 20 minuta pljuje po Oleu što opet hoće da se vrati. Ne želim ga, zar je zaboravio kakav je rastanak bio itd.
Onda smiruje priču sa:
'' But to be fair, I like Ole.''
'' How can I not love someone who gave me the best night of my life?''
... pause ...
'' ahmm not in that way you prats''![]()
![]()
'' I think of '99''
... pause ...
'' oh s*it, glad it was not '69. I would be in trouble''![]()
![]()
Ole je naš najbolji trener nakon fergusona, dolazak Ronalda je i njemu i nama poremetio sve. Sad tog kloca nema i ima puno bolju ekipu pa ćemo vidjeti. Ja mu se nadam kao stalnom treneru.
Ole najbolji jbt
Ole je za mene najveći neprijatelj kluba u post Ferguson eri. Takav potrčko i treba Glazerima kako bi kupili mir među nostalgičnim navijačima koji romantizuju Olea bez obzira na sve.
1. Ole je potrošio pola milijarde eura i nije uzeo nijedan trofej u 3 godine. Dobio je najviše vremena od svih menadžera poslije 2013. godine. Pri tome je došao u prilično dobar tim kojem nije trebalo puno dogradnje. Ostavio klub u raspadu sa najvećim platama u EPL.
2. Ole je igrao na kontre i samo tako je znao i ne zna drugačije. Takav fudbal ne uspijeva dugorčno i zato je gubio od Kloppa 0:5 u svojoj trećoj sezoni. Taj je dobijao one derbije samo sa ultra raspoloženim De Geom i na račun par brzih igrača naprijed koji nešto ubodu ponekad.
3. Dao je Maguireu kapitensku traku i forsirao 4 nazad gdje je Maguire valjda najlošiji igrač ikad. Sramotio i sebe i klub godinama.
4. Cijelo vrijeme je igrao sa 2 dmf - Fredom i McTommineyom, koji su inače tehnički i svakojako osakaćeni. Pri tome ih hvalio da su nivo Rodrija barem. Čovjek nije uopšte detektovo da nema veznog iograča koji zna igrat lopte.
5. Doveo je Jadon Sancha u ljeto 2021. godine za 85 miliona eura i dao mu 350k sedmičnu platu koje se ne možemo potpuno riješiti niti u 2026. godini
6. Produžio ugovor yebenom Jonesu, hodajućoj bolnici i čovjeku koji je platu u klubu primao do 2025. godine
7. Ole je neko ko nema stav, nema harizmu i neko ko misli da možeš biti fin i dobar sa svima. Vjerovatno je tip koji slušajući ono Amorimovo sa zadnje presice prekrije uši i zatvori oči.
Zadnja izmjena: LenyYoro15, dana/u 07 jan 2026, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ma kakvi. To su sve njemačke prevera iz turbo produkcije trenera a la Tuchel, Nagelsmann itd.
4-IN-A-ROW
- LenyYoro15
- Kontakt:
Čudesan oporavak 4 igrača za večerašnju utakmicu. 04. januara nisu ni trenirali, a sada 07. januara u timu.
Kakav ljudski otpad igra za United. Posebno mislim na Mainooa i Maguirea ovdje. Za Brunu i Mounta je i bila neka šansa za povratak.
Kakav ljudski otpad igra za United. Posebno mislim na Mainooa i Maguirea ovdje. Za Brunu i Mounta je i bila neka šansa za povratak.
Brighton promasi dva zicera u prvih 10min
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Kakva golcina Mitome.
- LenyYoro15
- Kontakt:
Ovom timu Uniteda da se desi avionska nesreća večeras kao onima 1958, mislim da bi se nastavio žal i obilježavanje samo one nesreće iz Minhena.
Kako je los ovaj city, trbalo biti 2 3 razlike za Brighton, ubise ih ljudi
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Sta ljudi sve promasise veceras jel realno ovo
Hajd učini svima uslugu i odjavi se sa foruma, molim te. Pojma ti nemaš.LenyYoro15 je napisao/la: ↑07 jan 2026, 17:15Takvi navijači i načini razmišljanja će i definitvno dovesti ovaj klub na nivo Evertona i cementirati ga tamo. Što i treba da postanemo.Daduli je napisao/la: ↑07 jan 2026, 15:23LenyYoro15 je napisao/la: ↑07 jan 2026, 14:28Goldbridge jučer 20 minuta pljuje po Oleu što opet hoće da se vrati. Ne želim ga, zar je zaboravio kakav je rastanak bio itd.
Onda smiruje priču sa:
'' But to be fair, I like Ole.''
'' How can I not love someone who gave me the best night of my life?''
... pause ...
'' ahmm not in that way you prats''![]()
![]()
'' I think of '99''
... pause ...
'' oh s*it, glad it was not '69. I would be in trouble''![]()
![]()
Ole je naš najbolji trener nakon fergusona, dolazak Ronalda je i njemu i nama poremetio sve. Sad tog kloca nema i ima puno bolju ekipu pa ćemo vidjeti. Ja mu se nadam kao stalnom treneru.
Ole najbolji jbtU nikakvoj konkurenciji je vjerovatno najlošiji uz Moyesa.
Ole je za mene najveći neprijatelj kluba u post Ferguson eri. Takav potrčko i treba Glazerima kako bi kupili mir među nostalgičnim navijačima koji romantizuju Olea bez obzira na sve.
1. Ole je potrošio pola milijarde eura i nije uzeo nijedan trofej u 3 godine. Dobio je najviše vremena od svih menadžera poslije 2013. godine. Pri tome je došao u prilično dobar tim kojem nije trebalo puno dogradnje. Ostavio klub u raspadu sa najvećim platama u EPL.
2. Ole je igrao na kontre i samo tako je znao i ne zna drugačije. Takav fudbal ne uspijeva dugorčno i zato je gubio od Kloppa 0:5 u svojoj trećoj sezoni. Taj je dobijao one derbije samo sa ultra raspoloženim De Geom i na račun par brzih igrača naprijed koji nešto ubodu ponekad.
3. Dao je Maguireu kapitensku traku i forsirao 4 nazad gdje je Maguire valjda najlošiji igrač ikad. Sramotio i sebe i klub godinama.
4. Cijelo vrijeme je igrao sa 2 dmf - Fredom i McTommineyom, koji su inače tehnički i svakojako osakaćeni. Pri tome ih hvalio da su nivo Rodrija barem. Čovjek nije uopšte detektovo da nema veznog iograča koji zna igrat lopte.
5. Doveo je Jadon Sancha u ljeto 2021. godine za 85 miliona eura i dao mu 350k sedmičnu platu koje se ne možemo potpuno riješiti niti u 2026. godini
6. Produžio ugovor yebenom Jonesu, hodajućoj bolnici i čovjeku koji je platu u klubu primao do 2025. godine
7. Ole je neko ko nema stav, nema harizmu i neko ko misli da možeš biti fin i dobar sa svima. Vjerovatno je tip koji slušajući ono Amorimovo sa zadnje presice prekrije uši i zatvori oči.
Glory Glory Man United
Semenyo za oproštaj 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Hvala galebovima sa juga 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
E ako Arsenal sad ne osvoji neka ugase klub, još očekujem sutra pobjedu jedno 2 : 0 i sve je do njih dalje.
Znaci sa pobjedom sutra mozemo rec da je gotovo 
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 12 gostiju.