Jes još da je odigrano,ovo je samo spremljeno

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Haj i nije toliko loše malo kod Harija a zna li ko kakvo ce vrijeme bit'?MortemHz je napisao/la: ↑07 mar 2023, 14:44Derbi Sarajevo - Velež igrat će se na stadionu Pirota u Travniku
Također, treba istaći da će biti dozvoljen dolazak navijačima Sarajeva jer je bordo klub domaćin na ovoj utakmici, dok pristalicama Veleža nije dozvoljen dolazak na Pirotu.
Utakmica između Sarajeva i Veleža igrat će se u nedjelju.
Benkara i Kimun
Kad sam pisao za Travnik .mikimaus je napisao/la: ↑11 avg 2022, 02:47Promjeniti odmah stadion za igranje domacih tekmi . Cigani i olos uvijek ostaju ono sto jesu . Treba da mi djeca ostanu siroce radi narkomancica koji napadaju nozem iza coska . Mjenjaj , nedaj stoci vise ni marke , ici cu u trebinje na tekmu ali dole vise ne mrs stoko . Travnik najbolja opcija , pitoma mahala koja voli Sarajevo , smrdograd te nikada nije mogao smisliti .
Hajde sutra cu vam pokazat novce, vec u 65 minuti
pitarluk, ako se izgubi ebat ce se opet od do. Nego sutra ako Bog da ozbiljno, angazovano, pametno, jako, pozrtvovano, odgovorno, vruceg srca hladne glave. Na ivici faula i bit ce to ok.ElCartel11 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 16:19Raja ovdje ide iz krajnosti u krajnost. Do prekjuce nismo mogli Leotara dobiti, borba za opstanak itd a sad se kao sprdamo sa konama koji su eto necemo vjerovati 4 boda ispred nas. Kako god oni igrali ispred nas su yebat ih.
Nadam se, da igraci i nestrucni štab nedijele takvo razmišljanje jer ce nas onda ohladiti kone ko nista.
Oni su u derbijima uvijek napaljeni, čuvali su Stilica i Armina Hodzica zadnje utakmice samo zato, da mogu protiv nas igrati. Obojica ce sutra igrati uvjeren sam u to 100%.
Uz to jos dodajmo Krpica kojem smo redovna musterija u derbijima, ne znam na osnovi cega gradite bas toliki optimizam najednom.
Zamisli tek šta ćemo pričati ako dignemo kone i Veleža...ElCartel11 je napisao/la: ↑07 mar 2023, 16:19Raja ovdje ide iz krajnosti u krajnost. Do prekjuce nismo mogli Leotara dobiti, borba za opstanak itd a sad se kao sprdamo sa konama koji su eto necemo vjerovati 4 boda ispred nas. Kako god oni igrali ispred nas su yebat ih.
Nadam se, da igraci i nestrucni štab nedijele takvo razmišljanje jer ce nas onda ohladiti kone ko nista.
Oni su u derbijima uvijek napaljeni, čuvali su Stilica i Armina Hodzica zadnje utakmice samo zato, da mogu protiv nas igrati. Obojica ce sutra igrati uvjeren sam u to 100%.
Uz to jos dodajmo Krpica kojem smo redovna musterija u derbijima, ne znam na osnovi cega gradite bas toliki optimizam najednom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.