Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Pa upakujete to lijepo ja vam pisem sta je trenutno realnost, a recimo realnost je da je Besicu karijera u pitanju jer je sklon ozlijedama. Vezni red ne da je bolji nego za 3 klase bolji kod Hrvatske. Uostalom Hrvatska igra u zivotnoj formi a mi smo to propustili u Brazilu. Vi naseg svakog igraca gledate po najboljim partijama a zaboravljate da nam je u prvih 11 u Zenici protiv Izraela Edin Visca bio jedini standardni u klubu
Hrvatska za dvije klase bolja kao i Njemacka, Spanija, Argentina, a za klasu su bolje ekipe poput Portugala. Bolje nas poredite sa Albanijom i Poljskom.
Hrvatska za dvije klase bolja kao i Njemacka, Spanija, Argentina, a za klasu su bolje ekipe poput Portugala. Bolje nas poredite sa Albanijom i Poljskom.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma ni blizu Hrvatska nije ni Njemačkoj ni Španiji ni Argentini u bilo kojoj bitnoj utakmici sve tri ekipe će ih u 10 slučava 9 puta pobjedit.
To što je sad ovako igraju ne možeš govorit da su za 2 klase jači. Treba dosta više vremena da se to dobije. Prihvatam da su bolji, što zaista i jesu ali ne prihvatam to za klasu, dvije ili bilo koji broj. Apsolutno nije tačno.
Za dvije klase bolji od nas: Španija, Njemačka, Argentina,
jedna klasa: Brazil, Portugal, Belgija, Francuska, Italija i više niko.
To što je sad ovako igraju ne možeš govorit da su za 2 klase jači. Treba dosta više vremena da se to dobije. Prihvatam da su bolji, što zaista i jesu ali ne prihvatam to za klasu, dvije ili bilo koji broj. Apsolutno nije tačno.
Za dvije klase bolji od nas: Španija, Njemačka, Argentina,
jedna klasa: Brazil, Portugal, Belgija, Francuska, Italija i više niko.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Belgija i Francuska su bolje za dvije klase, a Njemacka i Spanija za tri. Hrvatska za klasu
Ko nama igra Medunjanin Visca i Sunjic
Ko nama igra Medunjanin Visca i Sunjic

Hrvatska je trenutno svjetska sila svidjelo se to tebi ili ne i to citav svijet vidi, pa jedan Guardian koji je jedan od najpouzdanijih od Engleske stampe ih je svrstao kao broj jedan favorita za naslov. To to ti iz drugih razloga neces sebi da priznas to je tvoja stvar.
Ako cemo vec porediti - Subasica bi prije na gol nego Begovica koji je na klupi i koji nam u proslim kvalifikacijama nije nijedan bod donio. Vezni red im je najjaci na svijetu a nama protiv Irske igrao Medo sa tribina Deporitva a i to je logicno rjesenje jer boljih nismo imali. Vec sam napisao, nama bi Halilovic igrao u prvih 11 i pisalo bi se kako strasan vezni red imamo a kod njih nema mjesta na Euru.
Dzeko bolji s obzirom kako igra za reprezentaciju.
U odbrani imaju motor cijelog tima na desnom beku a nama je tu stoper koji je prekomandovan na desni bek. Lijevo eto nesto bolji Kolasinac, a stopere oni imaju bolje s obzirom da je nama odbrana poput svicarskog sira i da taj nas "stub odbrane" u kojeg se kunete samara ljude po terenu, pravi kiksove i uskoro ce se oprostiti.
O tome ko ima jacu klupu je smijesno pricati. Samo reci sretno susjedima na Euru, nek ga osvoje, po dosadasnjem su definitivno zasluzili!
Ako cemo vec porediti - Subasica bi prije na gol nego Begovica koji je na klupi i koji nam u proslim kvalifikacijama nije nijedan bod donio. Vezni red im je najjaci na svijetu a nama protiv Irske igrao Medo sa tribina Deporitva a i to je logicno rjesenje jer boljih nismo imali. Vec sam napisao, nama bi Halilovic igrao u prvih 11 i pisalo bi se kako strasan vezni red imamo a kod njih nema mjesta na Euru.
U odbrani imaju motor cijelog tima na desnom beku a nama je tu stoper koji je prekomandovan na desni bek. Lijevo eto nesto bolji Kolasinac, a stopere oni imaju bolje s obzirom da je nama odbrana poput svicarskog sira i da taj nas "stub odbrane" u kojeg se kunete samara ljude po terenu, pravi kiksove i uskoro ce se oprostiti.
O tome ko ima jacu klupu je smijesno pricati. Samo reci sretno susjedima na Euru, nek ga osvoje, po dosadasnjem su definitivno zasluzili!
Nad tobom sunce najljepše sja
Samo jedno sam primjetio da svi govore da je kao u tom poređenju Kolašinac bolji od Strinića,možda jeste jači(ali to se pika kada igraju kamena s ramena),,ali ne bih se baš složio da je bolji,,pa ljudi moji de malo pratite i Strinića,,dobar centaršut,često probija po boku,aktivan u napadu i stiže zatvoriti i bok i po potrebi se uvlači i u sredinu...znači tu je to bar egal.Sve ja naše reprezentativce volim ko braću,ali Seo doskora je grijao klupu u Šalkeu,jest bila povreda ali baš da je bolji pa i nije.ako ga zaobiđu povrede i da popravi neke stvari,pogotovo ofanzivno mogao bi postati i te kako dobar,ali sada je tek solidan
Pa Strinic i sad grije klupu to nije bas mjerilo.aqarius je napisao/la:Samo jedno sam primjetio da svi govore da je kao u tom poređenju Kolašinac bolji od Strinića,možda jeste jači(ali to se pika kada igraju kamena s ramena),,ali ne bih se baš složio da je bolji,,pa ljudi moji de malo pratite i Strinića,,dobar centaršut,često probija po boku,aktivan u napadu i stiže zatvoriti i bok i po potrebi se uvlači i u sredinu...znači tu je to bar egal.Sve ja naše reprezentativce volim ko braću,ali Seo doskora je grijao klupu u Šalkeu,jest bila povreda ali baš da je bolji pa i nije.ako ga zaobiđu povrede i da popravi neke stvari,pogotovo ofanzivno mogao bi postati i te kako dobar,ali sada je tek solidan
Vrsaljko je Roberto Carlos za obojicu
Za mene mi smo rang Švedske, Grčke, Danske, Ukrajine, Švicarske i tako dalje. Nekad od jednih bolji, nekad od drugih.
Vrsaljko je desni bek ali kako Perisic igra ovo prvenstvo prema naprijed i natrag nije im tesko biti odlicni na poziciji iza njega. Najbolji igrac Hrvatske na prvenstvu. Usput igraci kako ga ovdje nazivaju raspalog Hajduka igraju i vise nego bitne uloge u reprezentaciji. Subasic, Srna, Strinic, Perisic i Kalinic su odigrali odlicno za sada. Uz Luku nose igru reprezentacije.majmun3 je napisao/la:Vrsaljko je Roberto Carlos za obojicu
BiH ima puno veci reprezentativni potencijal trenutno od svih koje si tu nabrojao. U isto vrijeme ima u strukturama toliki amaterizam i nazadnjastvo da je cudo da i ovoliko uspjeva koliko to u zadnje vrijeme cini.Arnelv52 je napisao/la:Za mene mi smo rang Švedske, Grčke, Danske, Ukrajine, Švicarske i tako dalje. Nekad od jednih bolji, nekad od drugih.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mene samo zanima zasto je toliko primamljivo da se poredimo sa Hrvatskom? Sto smo susjedi? Sto pricamo istim jezikom? Mozda da se poredimo sa Ukrajinom ili Svedskom jer imamo iste boje na zastavi?
Hrvatska je ekipa koja redovno igra velika takmicenja, ekipa u kojoj igraci igraju, napominjem: IGRAJU u velikim ekipama i u najboljim ligama, ekipa prepuna talenta u kojoj debitira dijete (recimo Radosevic u Belgiji sa 18 godina) i pruzi odlicnu partiju, ekipa koja je u svojo kratkoj historiji pobijedila sve velike evropske ekipe u takmicarskim utakmicama (Njemacka, Italija, Spanija, Holandija, Engleska...).
Mi smo tim koji se plasirao na veliko takmicenje radi ekstra lagane grupe, a jos moramo pobijediti vecu ekipu. Osim 4-5 igraca, ostatak sjedi na klupi ili igra po lijevim ligama. Dajte malo realnosti. Ova poredjenja igrac po igrac su jednostavno komedija.
Hrvatska je ekipa koja redovno igra velika takmicenja, ekipa u kojoj igraci igraju, napominjem: IGRAJU u velikim ekipama i u najboljim ligama, ekipa prepuna talenta u kojoj debitira dijete (recimo Radosevic u Belgiji sa 18 godina) i pruzi odlicnu partiju, ekipa koja je u svojo kratkoj historiji pobijedila sve velike evropske ekipe u takmicarskim utakmicama (Njemacka, Italija, Spanija, Holandija, Engleska...).
Mi smo tim koji se plasirao na veliko takmicenje radi ekstra lagane grupe, a jos moramo pobijediti vecu ekipu. Osim 4-5 igraca, ostatak sjedi na klupi ili igra po lijevim ligama. Dajte malo realnosti. Ova poredjenja igrac po igrac su jednostavno komedija.

Mene samo interesuje hocete li ovoliko hvaliti hrvate i kad ih portugal izbaci?
Naravno da je glupo porediti ekipe po igracima a ako hocete i po historiji ali toliko podcjenjivati nase momke a svrsavati na komsije, ne kontam.
Svidjelo se vama ili ne, begovic, spahic(koliko god star bio i kiksao), kolasinac, pjanic i dzeko bi hladno igrali u prvih 11 hrvatske.
Naravno da je glupo porediti ekipe po igracima a ako hocete i po historiji ali toliko podcjenjivati nase momke a svrsavati na komsije, ne kontam.
Svidjelo se vama ili ne, begovic, spahic(koliko god star bio i kiksao), kolasinac, pjanic i dzeko bi hladno igrali u prvih 11 hrvatske.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nebitno da se đaba oko ovoga raspravljamo. Jači jesu ali ne toliko koliko ih ti predstavljam. Malo su te zaslijepili ovim sad mečevima. Hrvati nikako nemogu biti prvi favoriti turnira pored Španije i Njemačke. Neka oni prvo prođu Portugal.pinoglavi je napisao/la:Hrvatska je trenutno svjetska sila svidjelo se to tebi ili ne i to citav svijet vidi, pa jedan Guardian koji je jedan od najpouzdanijih od Engleske stampe ih je svrstao kao broj jedan favorita za naslov. To to ti iz drugih razloga neces sebi da priznas to je tvoja stvar.
@babino napokon da se nekad i s tobom složim, dobro i na bh tenis se u dosta slažem.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Subasic je bolji od begovicababino je napisao/la:Mene samo interesuje hocete li ovoliko hvaliti hrvate i kad ih portugal izbaci?
Spahic je star i nikad ne bi igrao za hrv
Kolasinac je staromodan fudbaler, zapitaj se zasto je rezerva Aogu
Pjanic je dobar ali Rakitic i Modric su bolji, bio bi na klupi
Dzeko bi bio prvi spic ali ako bi igrao dobro, ako bi bio ko u Romo onda bi bio cetvrti napadac
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Samo Pjanic 100%.babino je napisao/la:Mene samo interesuje hocete li ovoliko hvaliti hrvate i kad ih portugal izbaci?
Begovic sa klupe Chelsea- mozda.
Kolasinac- vjerovatno.
Spahic? On bi dobio zahvalnicu u ozbiljnoj reprezentaciji jos davno. Moras se osloniti na milost sudije da mu u svakoj tekmi ne pokaze crveni.

I Mandzukic i Kalinic su ispred Dzeke na listi strijelaca u istoj ligi. Dakle, gledajuci cisto sa te strane vrlo vjerovatna klupa.
-
- Kontakt:
Begović je klasa za Subasica. Realno imamo boljeg golmana, odbranu i napad dok su oni bolji u vezi i na krilima. Koriste momentum koji mi nismo i eto to je to ispast ce od Portugala 90%majmun3 je napisao/la:Subasic je bolji od begovicababino je napisao/la:Mene samo interesuje hocete li ovoliko hvaliti hrvate i kad ih portugal izbaci?
Dzeko bi bio prvi spic ali ako bi igrao dobro, ako bi bio ko u Romo onda bi bio cetvrti napadac
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Haha odbrana nam vranjes-sunjic-spahic-kolasinac na golu golman koji nijebranio 2godine a u špici dzeko manje zabio od kalinica i mandzukica a ostali nista djuric ibisevic...Wandelanoite je napisao/la:Begović je klasa za Subasica. Realno imamo boljeg golmana, odbranu i napad dok su oni bolji u vezi i na krilima. Koriste momentum koji mi nismo i eto to je to ispast ce od Portugala 90%majmun3 je napisao/la:Subasic je bolji od begovicababino je napisao/la:Mene samo interesuje hocete li ovoliko hvaliti hrvate i kad ih portugal izbaci?
Uz veliku zelju, ipak ne mogu diskutovati sa nekim ko se potpisuje sa majmun:-)
Uzivaj..
Spahic, uz sve svoje kikseve, samare, budalestine i godine je canavaro za svu konkurenciju u obe repke na svojoj poziciji.
Uzivaj..
Spahic, uz sve svoje kikseve, samare, budalestine i godine je canavaro za svu konkurenciju u obe repke na svojoj poziciji.
babino je napisao/la:Uz veliku zelju, ipak ne mogu diskutovati sa nekim ko se potpisuje sa majmun:-)
Uzivaj..

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Zato igra u davljeniku bundeskebabino je napisao/la:Uz veliku zelju, ipak ne mogu diskutovati sa nekim ko se potpisuje sa majmun:-)
Uzivaj..
A cijelu karijeru lomio noge po torpedo moskvi i hnl-u
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.