Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sead Kolašinac
Trafika i kamion u jednom!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Jednom rijecju TENK.BaDa12 je napisao/la:Trafika i kamion u jednom!
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sead Kolašinac
Pa kaze sarajevska skola 
Volim ga, tako mi Allaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Volim ga, tako mi Allaha
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Haman u potoku mjere uzimo!

Oj trafiko draga!

Oj trafiko draga!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
http://gianlucadimarzio.com/it/juventus ... de-sciglio
Evra u pregovorima sa Valencijom, a Juventus kao zamjenu zeli naseg Sea

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- JavierBosnia
- Kontakt:
Najgora moguca opcija, pored fantasticnog Sandra ovaj nece imati mjesta. A znamo da juve prvo dobro dobro namuci igraca dok ga ubaci da malo igra..Adi_Zepce je napisao/la:http://gianlucadimarzio.com/it/juventus ... de-sciglio
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Prave muslimanske hlaciceBassha je napisao/la:![]()

Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
juventus
di marzio javlja da je juve ozbiljno zagrizao za kolasinca, ako evra sada predje u valensiju nastojati ce da ga dovedu odmah, u drugom slucaju ce pokusati da ga blokiraju za ostale na ljeto kada bi presao besplatno.
btw na preporuku pjanica
btw na preporuku pjanica
Zarathustra
Neznam vala. Alex Sandro im je mozda najbolji igrac.. Onda klupa ili da brazilca gurne na lijevo krilo il sta vec..Moggi je napisao/la:di marzio javlja da je juve ozbiljno zagrizao za kolasinca, ako evra sada predje u valensiju nastojati ce da ga dovedu odmah, u drugom slucaju ce pokusati da ga blokiraju za ostale na ljeto kada bi presao besplatno.
btw na preporuku pjanica
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
mislim da bi kolasinac dobio svoje minute sigurno jer sandra cesto gurne naprijed . Od asamoaha nema nekog hajra , a evra sa svojih cak 35g je igrao u 13 utk ove polusezone.sajo10 je napisao/la:Neznam vala. Alex Sandro im je mozda najbolji igrac.. Onda klupa ili da brazilca gurne na lijevo krilo il sta vec..Moggi je napisao/la:di marzio javlja da je juve ozbiljno zagrizao za kolasinca, ako evra sada predje u valensiju nastojati ce da ga dovedu odmah, u drugom slucaju ce pokusati da ga blokiraju za ostale na ljeto kada bi presao besplatno.
btw na preporuku pjanica
ne vjerujem da bi mu ovo bio los potez.
Zarathustra
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nema sanse da mu obojica igraju u isto vrijeme, s tim da onda nema zamjenu za beka na klupi.Moggi je napisao/la:mislim da bi kolasinac dobio svoje minute sigurno jer sandra cesto gurne naprijed . Od asamoaha nema nekog hajra , a evra sa svojih cak 35g je igrao u 13 utk ove polusezone.sajo10 je napisao/la:Neznam vala. Alex Sandro im je mozda najbolji igrac.. Onda klupa ili da brazilca gurne na lijevo krilo il sta vec..Moggi je napisao/la:di marzio javlja da je juve ozbiljno zagrizao za kolasinca, ako evra sada predje u valensiju nastojati ce da ga dovedu odmah, u drugom slucaju ce pokusati da ga blokiraju za ostale na ljeto kada bi presao besplatno.
btw na preporuku pjanica
ne vjerujem da bi mu ovo bio los potez.
Ne bih volio da predje u juventus, koji je medju top 5 klubova na svijetu, ali italija nije mjesto za njega, kao ni klub koji dosta vjeruje sandru, a opravdava to alex
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
JavierBosnia je napisao/la: Nema sanse da mu obojica igraju u isto vrijeme, s tim da onda nema zamjenu za beka na klupi.
Ne bih volio da predje u juventus, koji je medju top 5 klubova na svijetu, ali italija nije mjesto za njega, kao ni klub koji dosta vjeruje sandru, a opravdava to alex

E jesi ga upetljao care, covjek bi pomislio dva razlicita igraca.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- Goalgetter
- Kontakt:
Juvefc.com @juvefcdotcom 20 Min.Vor 20 Minuten
Sky also reporting that Juventus have secured 23-year-old Schalke midfielder Sead Kolasinac for the summer.
Zanimljivo
Sky also reporting that Juventus have secured 23-year-old Schalke midfielder Sead Kolasinac for the summer.
Zanimljivo
Re: RE: Re: Sead Kolašinac
Lik vec spojler bacio da prelazi u redove crno-bijelihBassha je napisao/la:![]()

Arsenal All The Way !
Tenku ne idi u propalu italiju i juventus, u toj ligi evra igra znacajnu ulogu koji je prije 5 godina u engleskoj zavrsio sa igranjem ozbiljnog fudbala.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
avenija je napisao/la:Tenku ne idi u propalu italiju i juventus, u toj ligi evra igra znacajnu ulogu koji je prije 5 godina u engleskoj zavrsio sa igranjem ozbiljnog fudbala.

Tad je nekako i engleska liga završila sa ozbiljnim fudbalom.ZgemboAdislic je napisao/la:avenija je napisao/la:Tenku ne idi u propalu italiju i juventus, u toj ligi evra igra znacajnu ulogu koji je prije 5 godina u engleskoj zavrsio sa igranjem ozbiljnog fudbala.

Dobrodosao. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.