AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Reuf
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Reuf » 24 nov 2011, 13:25

Ne znam o cemu pisete i na osnovu cega.Penal vise nego ocigledan,glupost Aquillanija koji je MORAO dobiti crveni karton 15 minuta prije kraja.
Cist penal nije sudjen nakon starta nad Fabregasom.
Milan igrao fantasticno i nemate se za sta zaliti,Barca je bila bolja u 90 minuta i zasuzeno slavila.

Ono penala nad Robinjom nije vidjelo jasno je da Mascherano izbio loptu a porom Robinjo pokusao iscneirati neki penalcic.

Milan je i dobro prosao jer je morao dobiti jedan crveni i jos pokoji zuti karton ali ovo i nije nacin rasprave , mozete biti zadovoljni igrom jer je to najvaznije.
Barcu ne biste dobili kako god okrenes i da ste vodili.
Vidjeli ste da mozete igrati sa najboljim te se ne treba bojati niti Reala.
Mozda bi Arsenal bio onaj top odabir za 1/8 finala jer bi tu vidjeli svega iako mislim da je Milan jaci u ovom trenutku ;)

Ibra i Boateng fantasticni , takodzer bi Abatea istakako jer je igrao fantasticno.

Vidjeli smo lijepo golove, ona posljednja 2 su bila brilijantna.
Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 nov 2011, 14:10

slika

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 24 nov 2011, 15:01

-RIVALDO-

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 24 nov 2011, 15:25

senad_flamin je napisao/la:http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=66863

Tevezov menager u Milanu !
Navodno je prihvatio platu ostale samo neke sitnice jos da se dogovore,dobar je Flekavi steta sto ne moze igrat Cl.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 24 nov 2011, 15:32

Warrick je napisao/la:

Navodno je prihvatio platu ostale samo neke sitnice jos da se dogovore,dobar je Flekavi steta sto ne moze igrat Cl.

ma to je najveci problem, jer Milan ce uzeti Seriu A sigurno ostaje zal za LP..... ev citam na mn da santos hoce Robinha bilo bi super kad bi uspjeli dogovriti se Robinho za Gansa i naravno kes..... bilo kako bilo ako hoces nesh u LP moraju kupiti veznjka Montolivo nebi bilo los ;)

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 24 nov 2011, 15:40

ma montolivo je nas,valjda to svi znaju..
btw,nesto sam nasao:
"Reprezentativac Bosne i Hercegovine Senad Lulić nalazi se u vrhu liste želja potpredsjednika Milana Adriana Galianija, javljaju italijanski mediji.
Naime, Milan će gotovo sigurno u januarskom prelaznom roku napustiti Nigerijac Taye Taiwo, za kojeg je zainteresovan Lazio, a Milan bi u tom slučaju tražio da u suprotnom smjeru krene Lulić.

Iako se Lulić sjajno snašao u Laziu na početku ove sezone, Milan bi ga mogao oteti rimskom klubu, prvenstveno zbog veće platežne moći Rossonera. S druge strane, u Laziju bi se mogli zadovoljiti sa vrlo dobrim Taiwom, koji također igra na lijevoj strani terena.

Galiani je spreman već sada početi pregovore oko dolaska Lulića na San Siro, a Milan ima namjeru završiti ovaj transfer već u januarskom prelaznom roku."
ima li istine u ovome?? :?:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 24 nov 2011, 15:40

Ako je ono penal nad Cavijem, ja sam Persijski princ
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 24 nov 2011, 15:43

meskalin je napisao/la:
Warrick je napisao/la:

ma to je najveci problem, jer Milan ce uzeti Seriu A sigurno ostaje zal za LP..... ev citam na mn da santos hoce Robinha bilo bi super kad bi uspjeli dogovriti se Robinho za Gansa i naravno kes..... bilo kako bilo ako hoces nesh u LP moraju kupiti veznjka Montolivo nebi bilo los ;)
Ako je ovo sigurno, ja sam tramvaj trojka od Čaršije do Ilidže ;)
Pita se ovdje još poneko moj jarane :D
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 24 nov 2011, 15:57

Ja ne znam odakle ove informacije za Lulica, ima li ovo gdje na talijanskoj stranci,na stranicama Milana nema nista u vezi ovoga...
-RIVALDO-

baresi#6
Kontakt:

SRAMOTA

Post Postao/la baresi#6 » 24 nov 2011, 16:38

MaGiCa je napisao/la:Penal je bio i to stoji. Drugi zuti za Aquamana koji nije sudjen - i eto ti vec tada gotove tekme.
Cak je bio i penal nad Fabregasom, tako da gospodo milanisti - u pogresnoj se Crkvi molite. Barca je nadigrala Milan i zasluzeno slavila.
A Milanu kapa dole sto su bez garda usli u mec.slika
Magica ne rise!! 8-)
pa daj ba niđe veze penal, bilo kontakta onaj upao ko da ga je mevlid rafalom sasjekao :lol:
kakav ba žuti za aquilanija jbt naslonio alo NASLONIO ruku na rame, NEMA POVLAČENJA!!!
ali rekao bih očekivano od barcelone i sudija koje ih guraju! sjetimo se samo poništenog gola ševčenka na nou campu

[youtube][/youtube]
nije se moglo protiv ovako jake barce i njenih 12 igrača! barca ima zaista strašan tim i ovakav im ciganluk ne treba. ovako navlačenje nema ni u našoj ligi. ljudi upadju na svaki kontakt jbt. imaš brate balet za p.e.d.e.r.e nema puno kontakta i udri! :roll:

milanu fali što kaže savičević vrhunski stoper jer nesta nažalost sve lošiji i lošiji i jedan dobar vezni. vezni dolazi najvjerovatnije u januaru, možda i tevez iako je odbrana ta koja škripi. ja od lige prvaka ne očekujem puno, scudetto prioritet ostalo manje više jer za ostalo treba i sreće.

btw busquets dabogda imo pa nemo!

btw2 Bianconeri1988 safatao ban radi milana, izdrži 7 dana! :mrgreen:
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 24 nov 2011, 16:42

baresi#6 je napisao/la: [youtube][/youtube]
Zalosno !
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 24 nov 2011, 16:57

Nisam sinoc gledao tekmu, gledam sad highlights, pa ono je smijesno kakav je ono penal, pa jbt stavio mu ruku na rame, on pade ko da mu je blok pao na ledja :shock:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 24 nov 2011, 16:58

Ma naravno da ce navijaci Barcelone govoriti kako je ono ociti penal, a gotovo svi ostali govore suprotno.

Sto se tice Boatenga, nevjerovatno je koliko lici na Salihovica , ja bih rekao Salihovic u crnom.

Sto se tice utakmice , ipak je Barcelona zasluzeno pobijedila ali Milan je odigrao jednu odlicnu utakmicu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 nov 2011, 17:02

ma čini mi se d niko nije rekao da je nezasluženo, kakvi su to sve igrači u barsi to je strahota, sve majstor do majstora, ali ono padanje na svaki kontak(a ne mora nužno ni biti kontakta) je žalosno, pa jbt igraš fudbal moraš nekad i u duel ući, a oni kao da su baletani u nekom ruskom baletu tako se bacaju, mene to kod njih nervira, ne sinoć već inače, a sudije im uredno sve sude a iste takve situacije protiv njih-NIKAD. eto zna li iko protiv barse jel ikad sviran penal sličan onom sinoć :?:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 24 nov 2011, 17:06

tony-mortale je napisao/la:ma čini mi se d niko nije rekao da je nezasluženo, kakvi su to sve igrači u barsi to je strahota, sve majstor do majstora, ali ono padanje na svaki kontak(a ne mora nužno ni biti kontakta) je žalosno, pa jbt igraš fudbal moraš nekad i u duel ući, a oni kao da su baletani u nekom ruskom baletu tako se bacaju, mene to kod njih nervira, ne sinoć već inače, a sudije im uredno sve sude a iste takve situacije protiv njih-NIKAD. eto zna li iko protiv barse jel ikad sviran penal sličan onom sinoć :?:
Ako imas jedan klip da nam argumentiras to valjanje i padanje.
Osim ako pod valjanje ne smatras ono kad je Silva osamario nogom mladjanog Alcantaru pa ovaj prakticno nije znao sta ga je snaslo.Ili detalj kad je Nocerino uletio sa 2 Xaviju pa ovaj ostao duze od 5 sekundi na travnjaku.
Mani se price iz supljeg u prazno ako to ne mozes podkrijepiti argumentom.

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 24 nov 2011, 17:07

tony-mortale je napisao/la:ma čini mi se d niko nije rekao da je nezasluženo, kakvi su to sve igrači u barsi to je strahota, sve majstor do majstora, ali ono padanje na svaki kontak(a ne mora nužno ni biti kontakta) je žalosno, pa jbt igraš fudbal moraš nekad i u duel ući, a oni kao da su baletani u nekom ruskom baletu tako se bacaju, mene to kod njih nervira, ne sinoć već inače, a sudije im uredno sve sude a iste takve situacije protiv njih-NIKAD. eto zna li iko protiv barse jel ikad sviran penal sličan onom sinoć :?:
Moze biti da jest al' ne u zadnjih 5-6 godina sigurno dok recimo protiv Milana u 2 tekme, prvo protiv Fiorentine bar jedan cist penal ne dosudjen i cist gol ponisten pa ovo protiv Barce pa ti igraj burazere...

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 nov 2011, 17:11

Reuf je napisao/la:
Ako imas jedan klip da nam argumentiras to valjanje i padanje.
Osim ako pod valjanje ne smatras ono kad je Silva osamario nogom mladjanog Alcantaru pa ovaj prakticno nije znao sta ga je snaslo.Ili detalj kad je Nocerino uletio sa 2 Xaviju pa ovaj ostao duze od 5 sekundi na travnjaku.
jbg čini mi se da sam i ja postavio pitanje u postu koji si citirao a odgovora nema i sad ja tebi trebam odgovarati zbog???
a inače pao je xavi kao pokošem u najmanju ruku mitraljezom a od onog dodira nebi palo djete od 3 godine, a nakon sto klipova o buskecu i njegovom valjanju ti mi dođeš i tražiš sto prvi, nema smisla, živio ;)
Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 24 nov 2011, 17:12, ukupno mijenjano 1 put.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 24 nov 2011, 17:12

Reuf je napisao/la: Ako imas jedan klip da nam argumentiras to valjanje i padanje.
evo mahsuz idemo sad u studio sky italie da napravimo jedan higlights da ti uvidiš ono što svako normalan i ko nije ćorav vidi preko shevchenka na nou campu, orebra i chelsija i fucking disgrace pa do reala prošle sezone. ne pratim primeru ali eto to mi prvo pada na pamet. e sad pošto ti voliš sve crno na bijelom izvadi nam podatak, koliko je crvenih suđeno za barcu zadnjih 5 sezona a koliko protiv? ajde da i to vidimo.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Reuf
Kontakt:

Post Postao/la Reuf » 24 nov 2011, 17:14

baresi#6 je napisao/la:
Reuf je napisao/la: Ako imas jedan klip da nam argumentiras to valjanje i padanje.
evo mahsuz idemo sad u studio sky italie da napravimo jedan higlights da ti uvidiš ono što svako normalan i ko nije ćorav vidi preko shevchenka na nou campu, orebra i chelsija i fucking disgrace pa do reala prošle sezone. ne pratim primeru ali eto to mi prvo pada na pamet. e sad pošto ti voliš sve crno na bijelom izvadi nam podatak, koliko je crvenih suđeno za barcu zadnjih 5 sezona a koliko protiv? ajde da i to vidimo.
:lol: :lol: :lol:
Pa kakve to veze ima sa onom sinocnjom utakmicom.

Zar je bitno koliko je ko dobio crvenih kartona.Barcelona je klub koji igra najmanje grub fudbal i nije za ocekivati da ikada dobiju crveni jer napadaju 90 minuta , tacnije nemaju ga kad dobiti.

A et ako ste se nasli isprovocirati ja se izvinjavam ;)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 24 nov 2011, 17:15

opet elaborat. daj podatke ili nemoj trollat džabe.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.