FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
100% tribinu ce zavrsit za dvije godine,gdje ce citav stadion,jedva ovu rade 3 godine,a da zavrse citav stadion za dvije godine,jedino ako vlada pomogne izgradnju,onda bi se moglo i ocekivat,a dok sama opcina gradi tesko.Sta bi sa onim arapskim parama,sto su obecane za stadion,o tome se vise ne prica,znam da je jedan forumas to napisao,al vidim da haman od toga nema nista.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- husein veličanstveni
- Kontakt:
U šta potrošiše 2.3 miliona KM, čini mi se da je to ipak previše. U poređenju sa drugim objektima koji se grade to je previše novca utrošeno za polovinu tribine. Izgleda da je tu neko dobro napunio svoje džepove na račun drugog. U Gradačcu je izgrađena tribina u dužini od 104 metra sa 16 redova dok u centralnom dijelu je 18 redova u dužini nekih 20 metara a čija je dosadašnja izgradnja koštala oko 1,5 miliona KM. Cijena izgradnje obje tribine u kojoj jedna sa 16 redova a druga 20 redova i koja u sebi ima sve prateće elemente po proračunu košta oko 4 miliona KM. (poslovni prostori, nekoliko svlačionica, sobe za doping kontrolu, niz drugih prostorija, sobe za igrače, WC za publiku, parking prostor, kuhinja, restoran, teretana i još što šta).NYKnicks Fan je napisao/la:Produžen rok za gradnju tribine stadiona Tušanj: Utrošeno tek 2,3 miliona KM
Rok od 11 mjeseci i 20 dana, koji je bio predviđen za završetak radova na Sjevernoj tribini novog stadiona Tušanj je već odavno probijen.
Prvobitne prognoze da će se sa ove tribine, koja se počela graditi 1. jula 2009. godine, utakmice Slobode moći gledati još od prošle jeseni, očigledno su bile preambiciozne. Sjevera tribina ulazi u treću godinu izgradnje i niko sa sigurnošću ne može reći kada će biti završena.
Pomoćnik načelnika Općine Tuzla za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesne zajednice Aid Berbić, nedavno je u izjavi za eKapiju naveo da vrijednost ugovora za izgradnju sjeverne tribine iznosi 4, 1 milion KM, a da je do sada utrošeno 2,3 miliona KM.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
http://www.****.com/ref/Vulture92/ ??????????? wtfSaltCityAttack je napisao/la:pa hajde dobra je i ovakva tribina sta ce nam stolice i onako ce se tu stajat i navijat ebiga...dosta je bolje nego ranije, jer barem sad imamo kakvu takvu tribinu za nas
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
radebl je napisao/la:http://www.****.com/ref/Vulture92/ ??????????? wtfSaltCityAttack je napisao/la:pa hajde dobra je i ovakva tribina sta ce nam stolice i onako ce se tu stajat i navijat ebiga...dosta je bolje nego ranije, jer barem sad imamo kakvu takvu tribinu za nas
sta ti je ovo?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
husein veličanstveni je napisao/la:U šta potrošiše 2.3 miliona KM, čini mi se da je to ipak previše. U poređenju sa drugim objektima koji se grade to je previše novca utrošeno za polovinu tribine. Izgleda da je tu neko dobro napunio svoje džepove na račun drugog. U Gradačcu je izgrađena tribina u dužini od 104 metra sa 16 redova dok u centralnom dijelu je 18 redova u dužini nekih 20 metara a čija je dosadašnja izgradnja koštala oko 1,5 miliona KM. Cijena izgradnje obje tribine u kojoj jedna sa 16 redova a druga 20 redova i koja u sebi ima sve prateće elemente po proračunu košta oko 4 miliona KM. (poslovni prostori, nekoliko svlačionica, sobe za doping kontrolu, niz drugih prostorija, sobe za igrače, WC za publiku, parking prostor, kuhinja, restoran, teretana i još što šta).NYKnicks Fan je napisao/la:Produžen rok za gradnju tribine stadiona Tušanj: Utrošeno tek 2,3 miliona KM
Rok od 11 mjeseci i 20 dana, koji je bio predviđen za završetak radova na Sjevernoj tribini novog stadiona Tušanj je već odavno probijen.
Prvobitne prognoze da će se sa ove tribine, koja se počela graditi 1. jula 2009. godine, utakmice Slobode moći gledati još od prošle jeseni, očigledno su bile preambiciozne. Sjevera tribina ulazi u treću godinu izgradnje i niko sa sigurnošću ne može reći kada će biti završena.
Pomoćnik načelnika Općine Tuzla za komunalne poslove, izgradnju i poslove mjesne zajednice Aid Berbić, nedavno je u izjavi za eKapiju naveo da vrijednost ugovora za izgradnju sjeverne tribine iznosi 4, 1 milion KM, a da je do sada utrošeno 2,3 miliona KM.
pa kd nas ova citava tribina kosta oko 4m i znaci nadkrivanje i sve uz nju sto dolazi vidio si na skicama kako bi to trebalo da izgleda...ebiga onakva kosto je prikazana kada bude izgledala naravno da vrijedi 4m
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Krovovi, razne konstrukcije ima tu zajebancija kamarahusein veličanstveni je napisao/la: U šta potrošiše 2.3 miliona KM, čini mi se da je to ipak previše. U poređenju sa drugim objektima koji se grade to je previše novca utrošeno za polovinu tribine. Izgleda da je tu neko dobro napunio svoje džepove na račun drugog. U Gradačcu je izgrađena tribina u dužini od 104 metra sa 16 redova dok u centralnom dijelu je 18 redova u dužini nekih 20 metara a čija je dosadašnja izgradnja koštala oko 1,5 miliona KM. Cijena izgradnje obje tribine u kojoj jedna sa 16 redova a druga 20 redova i koja u sebi ima sve prateće elemente po proračunu košta oko 4 miliona KM. (poslovni prostori, nekoliko svlačionica, sobe za doping kontrolu, niz drugih prostorija, sobe za igrače, WC za publiku, parking prostor, kuhinja, restoran, teretana i još što šta).
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Izgradnja stadiona “Tušanj” oteže se zbog općinskih izbora?
Izgradnja sjeverne tribine stadiona Tušanj trebala je već biti završena, ali je posao uradjen polovično. Izgradnja je praktički ušla u treću godinu.
Navodno, od planiranih 4 miliona maraka osigurano je i utrošeno tek nešto više od polovine. Općinari koji su gromko najavljivali izgradnju tribine za dvije godine, govoreći kako će Sloboda u narednom ciklusu evropske utakmice igrati na renoviranom stadionu, pucali su svjesno u prazno.
Sada je, kako se priča, s izvođačem radova “Tehnogradom-inžinjeringom”, općinskim partnerom u izgradnji mnogih objekata, sklopljen aneks ugovora kojim se završetak tribine i renoviranje stadiona odgađa za dvije godine!?
Ništa čudno, jer se i prije špekuliralo da je stadion tek jedan od objekata kojima će se vlast hvaliti uoči izbora, bilo kojih.
Sve su prilike da je “besparica” dobro došla za prolongiranje završetka tribine, najvjerovatnije do pred općinske izbore 2012. godine.
To što sva dosadašnja obećanja oko “hrama fudbla” nisu ostvarena (opet je, naravno, kriv Kanton!) zaboravit će se. A, da bi se potpomogla pobjeda na općinskim izborima, bitno je završiti oronuli Tušanj.
Tada će masa Slobodinih fanova ushićeno navijati, nositi majice s imenom vođe i zaokruživati listiće na kojima će pisati…
Već viđeno i poznato!
Izgradnja sjeverne tribine stadiona Tušanj trebala je već biti završena, ali je posao uradjen polovično. Izgradnja je praktički ušla u treću godinu.
Navodno, od planiranih 4 miliona maraka osigurano je i utrošeno tek nešto više od polovine. Općinari koji su gromko najavljivali izgradnju tribine za dvije godine, govoreći kako će Sloboda u narednom ciklusu evropske utakmice igrati na renoviranom stadionu, pucali su svjesno u prazno.
Sada je, kako se priča, s izvođačem radova “Tehnogradom-inžinjeringom”, općinskim partnerom u izgradnji mnogih objekata, sklopljen aneks ugovora kojim se završetak tribine i renoviranje stadiona odgađa za dvije godine!?
Ništa čudno, jer se i prije špekuliralo da je stadion tek jedan od objekata kojima će se vlast hvaliti uoči izbora, bilo kojih.
Sve su prilike da je “besparica” dobro došla za prolongiranje završetka tribine, najvjerovatnije do pred općinske izbore 2012. godine.
To što sva dosadašnja obećanja oko “hrama fudbla” nisu ostvarena (opet je, naravno, kriv Kanton!) zaboravit će se. A, da bi se potpomogla pobjeda na općinskim izborima, bitno je završiti oronuli Tušanj.
Tada će masa Slobodinih fanova ushićeno navijati, nositi majice s imenom vođe i zaokruživati listiće na kojima će pisati…
Već viđeno i poznato!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Sto se mene tice ova tribina ce biti izgradjena kad Fukarama daju da budu na njoj,sve ostalo je za mene nadogradnja ili nesto drugo.Izbori prezvakana stvar.Isto smo govorili prije 2. godine kad su bili isti,i opet popili samar
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
S obzirom da ovo sama opstina gradi po meni je super da smo i do ovdje došli već 40 godina govore da se gradi taj hebeni stadion od kad je moj stari bio dijete i ja sam za sad zadovoljan 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- Probisvjet
- Kontakt:
Sve u znaku fukarastinje!
Jbga zar nismo Fukare, itm se ponosimo!
Izgradnja cijelog stadiona Tušanj prolongirana do 2068.

Izgradnja cijelog stadiona Tušanj prolongirana do 2068.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Imam cast napisati 10 000-ti post na ovoj temi.
Ocekujem da se ovi dugovi rijese u sto kracem roku i da se na najbolji nacin nastavi sa pripremama, jer ovo uveliko koci kako igrace tako i trenere. Nije jednostavno igrati za neki tim, a znati da su u velikim dugovima, uostalom istih je bilo i proslih sezona, pa se sve rijesilo.
Sta je sa onih para od saveza, kada nam je nelegalno uskraceno igranje u Europi?

Ocekujem da se ovi dugovi rijese u sto kracem roku i da se na najbolji nacin nastavi sa pripremama, jer ovo uveliko koci kako igrace tako i trenere. Nije jednostavno igrati za neki tim, a znati da su u velikim dugovima, uostalom istih je bilo i proslih sezona, pa se sve rijesilo.
Sta je sa onih para od saveza, kada nam je nelegalno uskraceno igranje u Europi?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Probisvjet
- Kontakt:
Koliko sam cuo to se nesto zataskavalo, rijec je naime da se trebalo nekome dati u djep da bi se to zaboravilo.Omerbavarac je napisao/la:Imam cast napisati 10 000-ti post na ovoj temi.![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Steta sto je tako, jer taj neko ce dobiti sicu u odnosu na ono sto bi Sloboda trebala dobiti.Probisvjet je napisao/la: Koliko sam cuo to se nesto zataskavalo, rijec je naime da se trebalo nekome dati u djep da bi se to zaboravilo.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- marseille_unique
- Kontakt:
nisam nas pratio kako je onaj sandzaklija bio de mi recite ko nam je novi u upravi
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Moramo shvatiti da je nogometna karijera veoma kratka i riskantna,momci moraju od nečega živjeti..nije čudo što nam je u Bosni ovakva situacija..haos.fukara87 je napisao/la:Ma pustite ba Smajlovica nemoj te samo kukat, svi koji bi se nasli u ovakvoj situaciji isto bi razmisljali pa jbg ne moze covjek uvjek igrati djabalame a vala on nije nista pokazao strasno cak mislim da bi cehajic bolje se snasao na njegovom mjestu...imamo mi napada tako da ako zeli nek ide slobodno...
A kako cujem dogovorena je prijateljska utakmica sa Nk Zvijezdom na tusnju negdje pred pocetak prvenstva tako da znate ...
Semir Borogovac sigurno nastavlja karijeru u Njemačkoj,gdje je zadovoljio njihovu struku...a tako olako puštamo Slobodinu djecu.Nadajmo se da će odgovorni ljudi u klubu jednom shvatiti da se ozbiljno moraju uhvatiti u koštac sa nagomilanim problemima i sistematski ih rješavati.
Ako je to istina za Borogovca danas mi je najsretniji dan.On jednostavno ima sve što jedan igrač treba da ima,i vjerujte da će ako ga samo zdravje posluži biti vrhunski igrač.Kao da je juče bilo - biti U-17 i U-19 reprezentativac
bez menadžera,bez nekoga ko ćete pogurat ,nego samo njegov trud,rad i vjera u sebe je nešto što rijetko koji igrač ima.Zato - sretno Borgiii!
bez menadžera,bez nekoga ko ćete pogurat ,nego samo njegov trud,rad i vjera u sebe je nešto što rijetko koji igrač ima.Zato - sretno Borgiii!
Sta je ono Vedin Music pomijesao grb na dresovima,umjesto u Slobodu da se vrati on otisao u Celik 

Hvala ti prijatelju na lijepim riječima za Borgija! Sutra se priključuje pripremama u novom klubu.O tome ćemo kasnije,ali sam siguran da će se o njemu u ovoj sezoni puno toga lijepoga čuti.Gospoda iz Njemačke ga već drugu godinu prate i konačno su ga uspjeli dovesti u svoje redove i što je najvažnije bez menadžera i ičije pomoći.deset je napisao/la:Ako je to istina za Borogovca danas mi je najsretniji dan.On jednostavno ima sve što jedan igrač treba da ima,i vjerujte da će ako ga samo zdravje posluži biti vrhunski igrač.Kao da je juče bilo - biti U-17 i U-19 reprezentativac
Uprava Slavena je prema njemu bila jako korektna,za razliku od Slobodinih mešetara,koji će na žalost imati koristi ukoliko Borgi bude napredovao.Poželimo mu sreću!
Almir Bekic povrijedio skocni zglob,Marjan Djuric nije otisao na pripreme na Kupres,kao novi pomocnik spominje se Nevzet Hasanbasic ,inace prvi trener Ibisevica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.