Arsenal - Chat
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - Chat
Kako se sve stisalo izgleda da nista od veznjaka
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Pa nismo nikad doveli veznjaka kad nam je bio neophodan,mozda smo 2 titule izgubili radi toga u zadnjih 25godina.
- feniksptica
- Kontakt:
U zadnjih 15 godina kad god nam je trebao 1 covjek za kojeg se mislilo da ce nam pomoc da ostvarimo zacrtano u tom momentu, nikad ga nisu doveli. I svaku put smo dobro pokihali zbogtoga.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Danas se opasno ucutalo... Nadam se da je zatisje pred buru.
A inace kako samo na nama ovi klubovi odluce da silje qurac to je nestvarno...
Prosle godine gazda Fiorentine podvuce da Vlahovica nece prodati u Juve ovi stisnu preko agenta i prodaju ga za manje para nego sto bi ga nama dali.
Kod nas Luiz u zadnjoj godini ugovora dajemo pare i Aston Villa ga silji ne da i ne da... Pre toga Lester...
Sada Brighton, razumijem da ga ne zele prodati ali covjece igrac ti sam trazi i mozes rekordnu prodaju sad sa njim ubosti ali oni se qurce

Prosle godine gazda Fiorentine podvuce da Vlahovica nece prodati u Juve ovi stisnu preko agenta i prodaju ga za manje para nego sto bi ga nama dali.
Kod nas Luiz u zadnjoj godini ugovora dajemo pare i Aston Villa ga silji ne da i ne da... Pre toga Lester...
Sada Brighton, razumijem da ga ne zele prodati ali covjece igrac ti sam trazi i mozes rekordnu prodaju sad sa njim ubosti ali oni se qurce
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Evo Brighton je zavrsio veznjaka nekog malca su doveli za 6milki(recimo Caiceda su platili 5miliona)moguce da je to zamjena za Caicedq i da ga puste,ali mislim da ce to otici u zadnji dan prelaznog rokaGunner4 je napisao/la: ↑29 jan 2023, 16:24Danas se opasno ucutalo... Nadam se da je zatisje pred buru.![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Prije smo imali nesposobnjakovića Dick Lawa za transfere i blamirali smo se pocesto za transferima. Sad je to malo bolje, al i dalje se ima premekan pristup
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Marsal
- Kontakt:
Uradili smo sve što je do nas vala. Ponudili jako korektnu cifru, igrač sam tražio transfer kao malo ko otkad ja pratim fudbal

Ne znam šta još možemo uradit iskreno.
Iznajmit T4 transportera i da Edu, Richard i Vinai sa ski maskama kidnapuju lika ispred stadiona?

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma samo da ne dovedemo MCkenniea koji je teška qarina i u Seria A koja je sporija od PL i to za barem jednu i pol brzinu.
Ako ne dovedemo Caiceda ili nekog igrača koji je viša srednja klasa mi smo ga dobrim podudlali.
Ta ideja koja se javila da ESR igra 10 a da se ODegard povuče na 8 je propala još početkom sezone kada je bilo očito da će ESR putem posudbi ili prodaje jer ne može sastaviti dva treninga.
Od još nekih veznjaka na koje bih pristao je Ruben Neves ili neka pokušaju dovesti KEssiea na posudbu
Ako ne dovedemo Caiceda ili nekog igrača koji je viša srednja klasa mi smo ga dobrim podudlali.
Ta ideja koja se javila da ESR igra 10 a da se ODegard povuče na 8 je propala još početkom sezone kada je bilo očito da će ESR putem posudbi ili prodaje jer ne može sastaviti dva treninga.
Od još nekih veznjaka na koje bih pristao je Ruben Neves ili neka pokušaju dovesti KEssiea na posudbu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma nesto se kuha,ali je zacudjujuca tisina,nadam se da ce samo iskociti da je to gotova stvar

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne znam koliko je pouzdano, ali Berge je DMF takodjer.
EDIT : Berge nije ekipi za meč Sheffielda večeras valjda, da se još malo zakuha.
Djeluje De Zerbi nekako iziritiran, kao da nije siguran da će ostati i samo da je pitanje love.
Ja mislim da se može Caicedo dovesti, pa makar i po cijenu preplaćivanja, gori bukvalno.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- feniksptica
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
dvocifren vec
Ova cifra plus transferi Trossarda i Kiwija se gotov pa poklapa sa onom ponudon za Mudryka. Znaci budzet bi nam otisao cijeli na njega
Ne znam koja je poenta cjenkanja ako već gori pod nogama i nema se vremena za veće ponude tipa 5m više.
Ako se uzme liga i igra CL, priliv novca će biti ogroman, ovo jest mač sa dvije oštrice, ali nismo u poziciji da sad mi pregovaramo nego da ponudimo onoliko koliko će biti dovoljno da se Caicedo dovede.
Znam da je i ovo previše i da Brighton odbija generalno da ga proda, ali ovo pojačanje nije bezveze. Mlad, velik potencijal, mislim da se mora pritisnuti i dovesti.
Ovaj Brighton bi bas šupački postupio prema momku kojem plaćaju 3.5k sedmicno. Ima lik priliku da se osigura za citav zivot I ti se sad cijenkas I nedas mu da ide a plaćaš ga mizerno. 70 miliona je I više nego poštena cifra.
Odbijena i ova druga ponuda.
Znaju da nam gori, jer im je svejedno ostao ili ne ostao, ovako moze izvući još bar 10 miliona iz nas jer mi ako ne dovedemo kvalitetnu zamjenu za Parteya, a ovaj se povrijedi, svi snovi o tituli se raspadaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.