Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koje mjesto će Arsenal zauzeti na kraju sezone?

1.
13
22%
Prvo
10
17%
First
36
61%

Ukupno glasova: 59

Brokula
Kontakt:

Re: Arsenal - Chat

Post Postao/la Brokula » 26 jul 2020, 18:35

Tierney i Xhala su morali izaci
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 jul 2020, 18:36

Nketija je preglup, pa Jel se ovako daje lopta yebem te u usta mutava

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 26 jul 2020, 18:38

Nista lopti ne fali samo nepotrebna zbog rekorda Aubinog
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 jul 2020, 18:40

Ma nikako, u situaciji dva na jedan onako kasno dati loptu je idiotski, mogao je 10x bolje da odradi ono i namjesti mu bolje

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 26 jul 2020, 18:42

Auba je bio presiroko, nije mu trebao nikako dodavati

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 jul 2020, 18:43

Stiže Bruyne Henrya, yebo te klub kad im je jedini uspjeh taj da se ne obore rekordi postavljeni prije 15 godina

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 26 jul 2020, 18:44

A htio je dati Aubi da zabije gol jbg
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 26 jul 2020, 19:14

Pa-pa Votford, zamrzio sam ih zbog Dinija.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 26 jul 2020, 21:21

I Mustafa ima tezu povredu

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 27 jul 2020, 23:11

Poserem se ja iskreno u ovaj naš klub, yebo im svaki navijač mater kad se yebemo oko 50 miliona eura za Parteya, pojačanje koje će ti od sredine napraviti RAZLIKU, ono igrač koji nam može promijeniti situaciju, game changer, ne mi se yebemo dajemo 25 miliona eura i Genduzija, yebo vas otac kokuzanerski, dabogda ispali ako ga ne dovedete a ne da nemate priliku :sick:

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 28 jul 2020, 02:45

Arnelv52 je napisao/la:
25 jul 2020, 17:02
Rosicky je napisao/la:
20 jul 2020, 22:23
Nama ne trebaju više takvi igrač.
Arsenal mora dovesti potentne igrače koji ulaze u najbolje godine da bi uhvatili ligu prvaka i imali privilegiju sa jakom momčadi razvijati i ove sadašnje talente,
Saka i Martineli su nam prioritet razvoja i mislim da u konkuretnom Arsenalu (za LP) oni mogu naći svoje mjesto i minutažu u prvoj postavi ili kao opcije s klupe.
Dovoditi sa tu cifru nekog talenta na ovakvu ekipu kojoj fali štošta je u najmanju ruku diskutabilno.
Ovoj ekipi treba proebrazba u odbrani i vezi, napad je sasvim dovoljno popunjen sasvim dobrim igračima. U zadnje dvije godine nije bilo nijednog perioda u toku sezone da je napad ofalio zbog povreda ili slično. Aubameyang i Pepe su vrhunski igrači, Lacazzete koristan igrač, a Martinelli i Saka veliki talenti. Ako je i jedan dio ekipe popunjen to je napad.

Problem je drugi: Martinelli a ni Saka nikad neće postati najbolji igrači na svijetu. Vjerovatno će postati vrhunski ali ja njih ne vidim kao igrače koji mogu biti glavni razlog za osvajanje lige prvaka ili "dominaciju" u ligi prvaka. Ta mjesta nisu rezervisana za te igrače.

Joelson Fernandes izgleda kao taj igrač: Messi poslije Messija, Neymar poslije Neymara i Mbappe poslije Mbappea. Vrijeme je da iskoči jedan generacijski talenat a po zanimanju raznih europskih klubova izgleda da je to on. U ovom trenutku za njega su pored Arsenala zainteresovani Juventus, Barcelona i Borussia Dortmund. Radi se o top klubovima na kontinentu.
Fernandes had broken former Manchester United and Real Madrid superstar Ronaldo's long-standing record at Sporting this month.

Do kada ce dovoditi igrace koje im nude razni agenti na pozicije koje nisu potrebne a one gdje gori krpiti raznim krpeljima?
Ajd za Saku i razumijem, ali na osnovu cega ti zakljucujes da Martinelli nece biti taj igrac koji pravi razliku a ovaj pokemon iz Sportinga hoce?!? Po zanimanju raznih evropskih klubova? Nisi cuo da se ta "zanimanja" medijski diriguju kad se treba uvaljati neki pulen? Pa mi Martinellija da prodajemo isti klubovi bi vise zagrizli a pisali bi mnogo ozbiljniji mediji o tome! Znas koliko je do sada bilo tih novih Ronalda iz portugalske lige koji su cak i nesto pokazali za razliku od ovog klinca? Jos kad vidim ko mu je agent. Ovaj koji je odlucio sve svoje pulene da uvalja i da nas raskuci totalno nisam optimistican ni najmanje...

Mislim, nemam nista protiv da se dovedu i ti "superklinci" i da se rizikuje sa njima. Ali u trenuku kad cemo imati skroz slab budzet a moramo cijeli vezni red i pola odbrane da renoviramo ako zelimo iduce sezone i prismrditi top4 onda nema logike se kockati sa ovim. Pogotovo sto na tim pozicijama imamo dobra dva prospekta gdje bi jos jedan jos gore usporio razvoj njih svih!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Harika
Kontakt:

Post Postao/la Harika » 28 jul 2020, 06:57

Anele, Gunner pisao na onoj drugoj temi, upisi mu minus za zivota
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 28 jul 2020, 12:15

Gunner4 je napisao/la:
28 jul 2020, 02:45

Do kada ce dovoditi igrace koje im nude razni agenti na pozicije koje nisu potrebne a one gdje gori krpiti raznim krpeljima?
Ajd za Saku i razumijem, ali na osnovu cega ti zakljucujes da Martinelli nece biti taj igrac koji pravi razliku a ovaj pokemon iz Sportinga hoce?!? Po zanimanju raznih evropskih klubova? Nisi cuo da se ta "zanimanja" medijski diriguju kad se treba uvaljati neki pulen? Pa mi Martinellija da prodajemo isti klubovi bi vise zagrizli a pisali bi mnogo ozbiljniji mediji o tome! Znas koliko je do sada bilo tih novih Ronalda iz portugalske lige koji su cak i nesto pokazali za razliku od ovog klinca? Jos kad vidim ko mu je agent. Ovaj koji je odlucio sve svoje pulene da uvalja i da nas raskuci totalno nisam optimistican ni najmanje...

Mislim, nemam nista protiv da se dovedu i ti "superklinci" i da se rizikuje sa njima. Ali u trenuku kad cemo imati skroz slab budzet a moramo cijeli vezni red i pola odbrane da renoviramo ako zelimo iduce sezone i prismrditi top4 onda nema logike se kockati sa ovim. Pogotovo sto na tim pozicijama imamo dobra dva prospekta gdje bi jos jedan jos gore usporio razvoj njih svih!
Naravno da se diriguju ali ne za klinca čija je otkupna klauzula sa šesnest godina bila 50 miliona eura i ne za klinca pored kojeg dvije, tri, četri godine stariji igrači izgledaju kao amateri.

Većina klipova što nadješ na youtubu on igra za U21 ekipu sa 17 godina. Pored toga niko od tih klinaca koji su se pojavili nije pokazao toliko da je srušio rekord Cristiana Ronalda kao najmladji debitant u portugalskoj ligi.

Martinelli neće biti taj pokemon jer tipično igrači imaju svoj početak, razvoj, svoj vrhunac i svoj kraj. Malo je igrača koji su sposobni da traju. Po tome kako se Martinellijeva karijera kreće je jasno da mora na taj put. On ako bude radio će doživjeti svoj vrhunac i biti vrhunski igrač četri-pet sezona ali to nije taj kalibar. Neymar je sa 17 godina bio jedan od najboljih i sad je, sa 28. Neymar, Messi, Ronaldo, Mbappe ja se petog igrača ne mogu sjetiti. Arsenal ima mlad kadar ali je bar što se mene tiče sasvim sigurno da se u arsenalovom kadru ne krije peti igrač ovog kalibra.
----------------------------

Sad drugi dio posta: Arsenal je po ovim istim novinarima prošle godine imao sličan budžet kao i ove godine pa je potrošio sto miliona eura više od predvidjenog. Hoću reći da je to koliko Arsenal ima para novinarsko nagadjanje. Pogotovo jer je Arsenal klub koji će uvijek pokušavati da prodje čim jeftinije pa više voli da se misli kako para nema nego kako ih ima.

Ono što ja mislim da će se dogadjati je da se neće puno trgovati. Svi zaboravljaju da su u odbranu takoreći došla dva štopera: Mari i Saliba i da je na desnog beka došao Soares. Svidjalo se to nama ili ne oni te igrače vjerovatno podrazumijevaju kao pojačanja.

Gdje mislim da će se kupovati je vezni red i tu najviše jedan ili dva igrača. Izgleda da je Guenduzzi svoje odbrojao u Arsenalu (za one koji ne znaju šta se dešava - zbog svadje sa Artetom) i da će tu doći jedan skuplji igrač - vjerovatno Partey o kojem se priča. Cifra o kojoj se priča u vezi prodaje Guenduzzija je 40 do 50 miliona eura i ja očekujem da će tu biti pare iz ruku u ruke.

Ovo je moje predvidjanje ali ja pored Parteya ili tako nekog profiliranog veznjaka očekujem još jedno ili dva pojačanja u sredini ili prema naprijed.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 28 jul 2020, 18:37

Mustafija nema do Oktobra na treningu

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 29 jul 2020, 00:20

Diawara iz Rome ako ne Partey, yebo vam ja mater cigansku u pakaš.

Willian vjerovatno ide kod nas, agent Kia naravno :sick:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 29 jul 2020, 01:01

AA23 je napisao/la:
29 jul 2020, 00:20
Diawara iz Rome ako ne Partey, yebo vam ja mater cigansku u pakaš.

Willian vjerovatno ide kod nas, agent Kia naravno :sick:
Ma kakvo ti zutilo citas, nemoj vjerovat svenu i svacemu po tome smo vec doveli tri Boga i jedno 25 quraca od ovce :urnebes:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 29 jul 2020, 10:19

Bas vala, ko jos cita te glasine ko da je 2011a

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 29 jul 2020, 12:20

Pa nije šuplja sto je najgore, nisu na fazon ovih ITK likova, već agenti govore ko je zainteresovan za njihove klijente

Willian ima 2 ponude iz EPL i jedna iz MLS, Celzi za produženje, mi za 1+1 valjda, kako god ako ga dovedu nek se upucaju iste sekunde, penzionerski dom lagano postajemo

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 31 jul 2020, 00:43

RAC1: Arsenal talking to Barca about Coutinho. Loan deal and Salary will be shared by both clubs

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 31 jul 2020, 00:55

AA23 je napisao/la:
31 jul 2020, 00:43
RAC1: Arsenal talking to Barca about Coutinho. Loan deal and Salary will be shared by both clubs
Pa imamo mi jednog Coua, al nema ga ni na tribinama a placamo mu 350k sedmicno :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.