Hvala, samo nam reci jesil to sam smislio il ti je neko pomogao ?TeaM87 je napisao/la:Cestitam na najvecem uspjehu u posljednjih 7 godina.
PS. " onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Hvala, samo nam reci jesil to sam smislio il ti je neko pomogao ?TeaM87 je napisao/la:Cestitam na najvecem uspjehu u posljednjih 7 godina.
Postoji samo jedna konstanta u ovome svemu...monsen je napisao/la:Vi ste bas cudna sorta navijaca. Na pocetku Jarni trener, nema dalje, sta vi znate ljubomorni, im najjaci. Poslije mjesec, Jarni pojma nemas, gdje si stavio Cimirota, Uscuplic trenercina, volimo te.
Pitanje sta slijedi za mjesec ? Uscuplic nema pojma ?
Tako ti je kod nas mislim na BIH svaki trener koji dodje sa nekim novim metodama biva sikaniran od strane igraca pogotovo ako te nove metode traze vise trke.Sabinho je napisao/la:Koji qrac ce u par dana mogao dogoditi da jedan toliko neefikasna ekipa kao mi odjednom proradi? Cak i najneefikasiji igraci proradise (Bilbija)... I sta je jedan trener mogao promjeniti u par dana pa da dobije ovakav rezultat![]()
hvala, vidi se sta je carsijska rajaSarajlijaTM je napisao/la:Cestitam komsijeSarajlijaTM je napisao/la:Dabogda dobili ove![]()
Bilbija nije igrao citavu jesen, naravno da treba vremena da proradi a sto se ostatka ekipe tice tu je moguca psihicka rasterecenost u smislu "Okej, sje8ali smo ligu, hajmo se sad zaletiti da ovo sto je ostalo odradimo kako treba!"Sabinho je napisao/la:Koji qrac ce u par dana mogao dogoditi da jedan toliko neefikasna ekipa kao mi odjednom proradi? Cak i najneefikasiji igraci proradise (Bilbija)... I sta je jedan trener mogao promjeniti u par dana pa da dobije ovakav rezultat![]()
Hoce hoce, na tvoju veliku zalost. Nemoguce je nesto preko noci postici, a nije ni produktivno. Ipak je bolje tabijatli i na dugorocno, a tu smo neprikosnoveni, novac i ostale mogucnosti, za kojima tvoj nogometni kolektiv moze samo baliti, sa kojima raspolazemo moraju donijeti rezultat, na tvoji neizmjerno veliku zalostTeaM87 je napisao/la:Da si ti meni ziv i zdrav, ovaj i ovakav klub je zivio tokom zimske pauze, pa se negdje izgubio, i evo sada je malo zivno, al nece duze od 10-15 dana, ne boj se...lafomamone je napisao/la:Ovaj i ovakav klub zivi tek tri mjeseca, ne zaboravi toTeaM87 je napisao/la:Cestitam na najvecem uspjehu u posljednjih 7 godina.
jesam bjezo sam iz skole i dolazio sa 400 ljudi na jugu i gledo kako se razonorazne kvazi ekipe poigravju sa nama. Prvi put u zivotu sam sam samcat otisao na tekmu kada je matko dao go na derbiju za 0 1 , a prije toga sam znao ic sa starim ili sa rodjacima starijimaS_Roma je napisao/la:Jesi li bio uz svoj klub kad se boroio za opstanak, jesi li bio na Grbavici kad je tvoj klub u 29 kolu prije nekoliko godina tek tad obezbjedjivao opstanak ?invincible1921 je napisao/la:svaka cast na porlazu po meni najbolja vasa utakmica u drugom dijelu sezonusto se tice nekih prica nadam se da ste konacno shvatili izreku PRVO SKOCI PA RECI HOP
sto se tice ovih nekih sto zelju spominju... dobro iskreno zelio sam da zrinjski prodje i radi toga sto je nama konkurent,ali i radi toga sto bi vi navijali za FK CETNIK da igra protiv nas ko kaze da nije tako laze shodno tome nema potrebe da idemo u neke rasprave. Ovi sto spominju ljubomoru ili komplekse navedite od cega? vi imate priliku da osovjite prvi trofej u 8 godina ,a ja sam u svom kratkom zivotu od 23 godine proslavio, ne dozivio NEGO PROSLAVIO vise titula nego svi vasi navijaci ukljucii najstarije pa cak i ove nedavno preminule
pozdrav
Ili samo odes na zadnje kolo ako je titula u pitanju ?
Svakako... Nego kad si vec rek'o sad ispricaj do kraja sta je bilo sa Dinom i Ibrakovicem?werly je napisao/la:momci cestitke na prolazu.pratio sam vas ovog proljeca i moram vam reci da ste danas sve promasaje naplatili.sve u svemu zasluzeno ste prosli jer ste u prvoj utakmici bili puno bolji a veceras ste imali 4-5 sansi i zabili tri gola.mi smo imali velike probleme sa ozljedama,dosta igraca prvi put igralo neke pozicije u svojoj karijeri.utakmica borbena,na stadionu oko 5 000 ljudi,sve fer i sportski do samog kraja odnosno do drugog gola sarajeva kada selimovic i ibrakovic pokazuju kolike su seljacine,i da nije dosla policija vjerovatno bi neko iz publike usao u fizicki obracun sa njim koji je do tad sprijecavao redar i uprava zrinjskog.zrinjski u ovome trenutku i sa ovakvim sastavom pruzio i vise od maksimuma jbg falilo je srece koje smo imali protiv sirokog,veceras nam je okrenula ledja i to je to.pozdrav do sljedeceg druzenja kada ce zrinjski biti uspjesniji nadam se
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika i 17 gostiju.