FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Dzakmic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Dzakmic » 16 apr 2014, 23:48

TeaM87 je napisao/la:Cestitam na najvecem uspjehu u posljednjih 7 godina.
Hvala, samo nam reci jesil to sam smislio il ti je neko pomogao ?

PS. " onclick="window.open(this.href);return false;

monsen
Kontakt:

Post Postao/la monsen » 16 apr 2014, 23:48

Vi ste bas cudna sorta navijaca. Na pocetku Jarni trener, nema dalje, sta vi znate ljubomorni, im najjaci. Poslije mjesec, Jarni pojma nemas, gdje si stavio Cimirota, Uscuplic trenercina, volimo te.

Pitanje sta slijedi za mjesec ? Uscuplic nema pojma ?

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 apr 2014, 23:50

Joj Aldine izadji na havu malo, nije ti dobro.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 apr 2014, 23:55

monsen je napisao/la:Vi ste bas cudna sorta navijaca. Na pocetku Jarni trener, nema dalje, sta vi znate ljubomorni, im najjaci. Poslije mjesec, Jarni pojma nemas, gdje si stavio Cimirota, Uscuplic trenercina, volimo te.

Pitanje sta slijedi za mjesec ? Uscuplic nema pojma ?
Postoji samo jedna konstanta u ovome svemu...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 17 apr 2014, 00:01

Cestitke Sarajevu! Ocekujem dvije strasne utakmice, kako na terenu tako i na tribinama gde se sastaju dvije najbolje navijacke skupine iz BiH :) Fer i korektno sve :) (naravno samo ako se dogovore uprave u vezi ovog drugog)
Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 17 apr 2014, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 17 apr 2014, 00:02

slika

Gdje ce ko sa Purketom oca mi mog :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 17 apr 2014, 00:10

Sabinho je napisao/la:Koji qrac ce u par dana mogao dogoditi da jedan toliko neefikasna ekipa kao mi odjednom proradi? Cak i najneefikasiji igraci proradise (Bilbija)... I sta je jedan trener mogao promjeniti u par dana pa da dobije ovakav rezultat :crazy: :salut:
Tako ti je kod nas mislim na BIH svaki trener koji dodje sa nekim novim metodama biva sikaniran od strane igraca pogotovo ako te nove metode traze vise trke.
Udaris igraca gdje najvse boli(dzep) i odmah t isti lete po terenu.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 17 apr 2014, 00:23

SarajlijaTM je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:Dabogda dobili ove ;)
Cestitam komsije :clap:
hvala, vidi se sta je carsijska raja :P
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 17 apr 2014, 00:25

:clap: :clap: :clap: Bravo
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 17 apr 2014, 00:30

Sabinho je napisao/la:Koji qrac ce u par dana mogao dogoditi da jedan toliko neefikasna ekipa kao mi odjednom proradi? Cak i najneefikasiji igraci proradise (Bilbija)... I sta je jedan trener mogao promjeniti u par dana pa da dobije ovakav rezultat :crazy: :salut:
Bilbija nije igrao citavu jesen, naravno da treba vremena da proradi a sto se ostatka ekipe tice tu je moguca psihicka rasterecenost u smislu "Okej, sje8ali smo ligu, hajmo se sad zaletiti da ovo sto je ostalo odradimo kako treba!"

Bravo divovi!

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 17 apr 2014, 00:45

TeaM87 je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Cestitam na najvecem uspjehu u posljednjih 7 godina.
Ovaj i ovakav klub zivi tek tri mjeseca, ne zaboravi to
Da si ti meni ziv i zdrav, ovaj i ovakav klub je zivio tokom zimske pauze, pa se negdje izgubio, i evo sada je malo zivno, al nece duze od 10-15 dana, ne boj se...
Hoce hoce, na tvoju veliku zalost. Nemoguce je nesto preko noci postici, a nije ni produktivno. Ipak je bolje tabijatli i na dugorocno, a tu smo neprikosnoveni, novac i ostale mogucnosti, za kojima tvoj nogometni kolektiv moze samo baliti, sa kojima raspolazemo moraju donijeti rezultat, na tvoji neizmjerno veliku zalost

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 17 apr 2014, 00:51

aS_Roma je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:svaka cast na porlazu po meni najbolja vasa utakmica u drugom dijelu sezonu ;) sto se tice nekih prica nadam se da ste konacno shvatili izreku PRVO SKOCI PA RECI HOP ;) sto se tice ovih nekih sto zelju spominju... dobro iskreno zelio sam da zrinjski prodje i radi toga sto je nama konkurent,ali i radi toga sto bi vi navijali za FK CETNIK da igra protiv nas ko kaze da nije tako laze shodno tome nema potrebe da idemo u neke rasprave. Ovi sto spominju ljubomoru ili komplekse navedite od cega? vi imate priliku da osovjite prvi trofej u 8 godina ,a ja sam u svom kratkom zivotu od 23 godine proslavio, ne dozivio NEGO PROSLAVIO vise titula nego svi vasi navijaci ukljucii najstarije pa cak i ove nedavno preminule ;) pozdrav
Jesi li bio uz svoj klub kad se boroio za opstanak, jesi li bio na Grbavici kad je tvoj klub u 29 kolu prije nekoliko godina tek tad obezbjedjivao opstanak ?

Ili samo odes na zadnje kolo ako je titula u pitanju ?
jesam bjezo sam iz skole i dolazio sa 400 ljudi na jugu i gledo kako se razonorazne kvazi ekipe poigravju sa nama. Prvi put u zivotu sam sam samcat otisao na tekmu kada je matko dao go na derbiju za 0 1 , a prije toga sam znao ic sa starim ili sa rodjacima starijim ;) od matka pa do danas malo sam ih propustio na grb a znalo se i po gostovanjima hodat
=\_1921_/=

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 apr 2014, 00:55

Ljudi manite se suplje, jedno je sigurno:Imamo priliku uzeti trofej i od istog udaljiti komsije. Ovo drugo kazem jer godinama konstantno provociraju i se*u (naravno cast pojedinim likovima). Izmedju ostalog ni mi nismo izgubili teoretske sanse pa prema tome ocekuje nas uzbudljivih mjesec dana...

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 17 apr 2014, 01:26

momci cestitke na prolazu.pratio sam vas ovog proljeca i moram vam reci da ste danas sve promasaje naplatili.sve u svemu zasluzeno ste prosli jer ste u prvoj utakmici bili puno bolji a veceras ste imali 4-5 sansi i zabili tri gola.mi smo imali velike probleme sa ozljedama,dosta igraca prvi put igralo neke pozicije u svojoj karijeri.utakmica borbena,na stadionu oko 5 000 ljudi,sve fer i sportski do samog kraja odnosno do drugog gola sarajeva kada selimovic i ibrakovic pokazuju kolike su seljacine,i da nije dosla policija vjerovatno bi neko iz publike usao u fizicki obracun sa njim koji je do tad sprijecavao redar i uprava zrinjskog.zrinjski u ovome trenutku i sa ovakvim sastavom pruzio i vise od maksimuma jbg falilo je srece koje smo imali protiv sirokog,veceras nam je okrenula ledja i to je to.pozdrav do sljedeceg druzenja kada ce zrinjski biti uspjesniji nadam se ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 apr 2014, 01:29

werly je napisao/la:momci cestitke na prolazu.pratio sam vas ovog proljeca i moram vam reci da ste danas sve promasaje naplatili.sve u svemu zasluzeno ste prosli jer ste u prvoj utakmici bili puno bolji a veceras ste imali 4-5 sansi i zabili tri gola.mi smo imali velike probleme sa ozljedama,dosta igraca prvi put igralo neke pozicije u svojoj karijeri.utakmica borbena,na stadionu oko 5 000 ljudi,sve fer i sportski do samog kraja odnosno do drugog gola sarajeva kada selimovic i ibrakovic pokazuju kolike su seljacine,i da nije dosla policija vjerovatno bi neko iz publike usao u fizicki obracun sa njim koji je do tad sprijecavao redar i uprava zrinjskog.zrinjski u ovome trenutku i sa ovakvim sastavom pruzio i vise od maksimuma jbg falilo je srece koje smo imali protiv sirokog,veceras nam je okrenula ledja i to je to.pozdrav do sljedeceg druzenja kada ce zrinjski biti uspjesniji nadam se ;)
Svakako... Nego kad si vec rek'o sad ispricaj do kraja sta je bilo sa Dinom i Ibrakovicem? :oops:

OdStruke
Kontakt:

Post Postao/la OdStruke » 17 apr 2014, 01:33

Vjerovatno se radovali golovima. Možeš misliti!? Fkt su seljačine.

werly
Kontakt:

Post Postao/la werly » 17 apr 2014, 01:54

kod drugog vaseg gola je jedan navijac usao u prepirku sa ibrakovicem,upitao ga je:sto si sutio kad je penal na kosevu bio,nakon cega mu se selimovic pocinje smijati u facu i zapocinje prepirku sa njim.tada vise ljudi dolazi do vase uprave i vrijedja ih,ali vjerujte nije bila nijedna psovka na nacionalnoj osnovi,vecinom se to odnosilo na seljacine,lopovi itd.nepotrebno od navijaca priznajem,ali ibrakovic godinama provocira pod bb,i to je pocelo jos dok je velez vodio.lik je znao kad ste zabili za 0-2 da je gotovo,i poceo je tako galamit da ga je neko stvarno morao usutkat.verbalni sukob je na tome i zavrsio,i to je najbitnije.jos jednom vama cestitke,a ibrakovic i jos neki koji zele da se o njima pise neka nepokvare cijeli dojam,a to je da je tekma bila jako dobra za nase uvjete,sa 4 gola i 5 000 ljudi iako je bio radni dan ;)

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 17 apr 2014, 02:59

keramikr
Kontakt:

Post Postao/la keramikr » 17 apr 2014, 11:13

zna li se datum finala?Kada igramo sa Celikom?
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 17 apr 2014, 11:31

Vidjeti srbe kako se bore za sveti dres i Sarajevo !!!
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika i 17 gostiju.