FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Meni bas izgleda kao da je dobra atmosfera po slavlju na terenu i u svlacionici u Mostaru...
I Amer Ordagić.harry_90 je napisao/la:Za narusenu atmosferu i nedostatak zezanja na treninzima kriv je kondicioni iz Sarajeva

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
I 2-3 čašice rakije viškawobly92 je napisao/la:I Amer Ordagić.harry_90 je napisao/la:Za narusenu atmosferu i nedostatak zezanja na treninzima kriv je kondicioni iz Sarajeva
Nad tobom sunce najljepše sja
Moj mladiću ,taj "povoljan "rezultat na Grbavici će nas i ukopati.Mi bi morali prije 1.Kup utakmice znati šta hoćemo u ovoj sezoni.Ako se mi odmorimo u dvije Kup utakmice, ne dobijemo kartone(crvene) i povrede ,onda se imamo pravo nadati pobjedi kontra Širokog i Olimpica itd.Za eliminaciju Sarajeva brzo smo dobili "fakturu" protiv Željezničara na Tušnju.pinoglavi je napisao/la:Svako kolo je pobjeda od 1-0 puna kapa. Idemo dobiti Mladost, nadam se nešto lakšoj utakmici nego protiv Veleža, i na Grbavicu po dobar rezultat. Onda vidjeti šta i kako, a ono što je sigurno je da će momci imati strašnu podršku protiv ŠB i protiv Želje u uzvratu a puno će nam to značiti u ovako zgusnutom rasporedu. Ima i ŠB kup isto, a i Željo ima prvenstvo
Ja se nadam da ćemo mi kao Klub koji nema ama baš nikakvu podršku u Savezu, shvatiti da mi nemamo nikakve šanse za duplu krunu.Ako je još Čović jučer dao bodove(Dodiku) Borcu u utakmici u Mostaru(Zrinjski-Borac) ,onda možemo baciti kapu do neba.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Zamolio bih sve pesimiste da svoja cijenjena mišljenja zapisuju u svesku i poštede nas pesimizma ovdje.
Idemo pozitivno i jako podržati ekipu do kraja, jedan trofej je naš minimalno
Idemo pozitivno i jako podržati ekipu do kraja, jedan trofej je naš minimalno
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Razumijem ja šta ti kažeš, i redovan si na treninzima svake sedmice i vjerujem da imaš puno bolji uvid u kondiciju igrača od nas. Nećemo ić Želji se naguziti sa 2. postovom koja bi sigurno primila 5 komada? Ili da predamo odmah da se upiše 0-3? Malo zatvorenija utakmica, neka posebna taktika Husrefa, možda i na kontre ipak smo Sarajevu 3 gola na kontre uvalili i profulali 2-3 100% šanse iz kontri u istoj utakmici, izgleda i nismo baš loši što se tiče kontranapada. Ne treba baš davati 200% od sebe na Grbavici ali nećemo se unaprijed predati. Povoljan rezultat je i neki minimalni poraz, a uz prepun Tušanj to se itekako isplati ganjati. A šta znaš, možda i Široki dodje u Tuzlu odigrati sa 50% snagesloboda72 je napisao/la: Moj mladiću ,taj "povoljan "rezultat na Grbavici će nas i ukopati.Mi bi morali prije 1.Kup utakmice znati šta hoćemo u ovoj sezoni.Ako se mi odmorimo u dvije Kup utakmice, ne dobijemo kartone(crvene) i povrede ,onda se imamo pravo nadati pobjedi kontra Širokog i Olimpica itd.Za eliminaciju Sarajeva brzo smo dobili "fakturu" protiv Željezničara na Tušnju.
Ja se nadam da ćemo mi kao Klub koji nema ama baš nikakvu podršku u Savezu, shvatiti da mi nemamo nikakve šanse za duplu krunu.Ako je Čović jučer dao bodove(Dodiku) Borcu u utakmici u Mostaru ,onda možemo baciti kapu do neba.

Na dva fronta do kraja. Kakve druge postave, puštanje. 

Malo se mlađe generacije danas igrale pole-cijele sa našim igračima

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Odlično si to rekao:"Jesenas smo se borili za opstanak".I ja kažem da sam prezadovoljan bio sa opstankom u ligi koja se skraćuje i gdje ispada 6 klubova.Sad smo tu gdje jesmo.Trebamo još tražiti "hljeba preko pogače".Mi smo blizu Tituli i njeno osvajanje donosi ogromnu materijalnu korist.Nama koji kuburimo s novcem sasvim dovoljnu. 550 000 evra UEFA daje Šampionu PL BIH.Zatim jedno ili dva predkola i eventualni transfer igrača.slana_krv je napisao/la:Ti vjerovatno poznajes ekipu bolje od mene, ali mi je nekako logicno da je drugacija atmosfera, jer jesenas smo se borili za opstanak sad za titulu pa je samim tim puno veci pritisak a i blizi se kraj sezone pa donekle je i normalno da nemaju istu svjezinu.sloboda72 je napisao/la:Jučerašnji trening ne daje nam za pravo da razmišljamo tako.DoeTz je napisao/la:Ma udarit na oba fronta pa sta bude, ne budite cke
I nakon 5 dana od Mostara naši momci nemaju svježinu.Igrali su na dva gola preko cijelog igrališta.Sporo, kilavo , ni našta nalik.Nema više ni one atmosfere , zezanja.Jesenas su u tim trening utakmicama igrači "letili", golovi i šanse kao na traci .
Osjeti se" u zraku" da nešto nije u redu.Slažem se sa mišljenjem iznesenim ovdje da je pobjeda sa 1:0 puna kapa.
Ja volim FK Tuzla City
Dobicemo i mi "svojih 5 minuta".
Nakon svega,zasluzili smo....ima boga...
Nakon svega,zasluzili smo....ima boga...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Vi "ćerajte" tri ako hoćete to me se ne tiče.NKMramor je napisao/la:Na dva fronta do kraja. Kakve druge postave, puštanje.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 08 apr 2016, 18:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Gubiš se k'o abdest druže.sloboda72 je napisao/la:Vi "ćerajte" tri ako hoćete to me se ne tiče.NKMramor je napisao/la:Na dva fronta do kraja. Kakve druge postave, puštanje.

Samo se opustite, zna Husref znanje. I previše se spominje umor protiv Želje, mi smo onako "umorni" i bez Sarića i 2-3 opcije na stoperskoj poziciji ispred Salihovića odlično odigrali, stvorili dosta šansi i primili go iz jedne šanse protivnika. A sada imamo 2 vezane kući u prvenstvu, izmedju kup utakmica Široki koji takodjer igra kup, onda uzvrat nam je na Tušnju... Puno povoljnija situacija ako se mene pita.

Kad vidim Elviru Mulalić, tačno, gubim abdest.NKMramor je napisao/la:Gubiš se k'o abdest druže.sloboda72 je napisao/la:Vi "ćerajte" tri ako hoćete to me se ne tiče.NKMramor je napisao/la:Na dva fronta do kraja. Kakve druge postave, puštanje.![]()
Tjerat' ćemo od jula na tri aBd.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 08 apr 2016, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Samo jako ići na oba fronta pa šta bude.Cilj smo već ostvarili a to je opstanak i liga12 iduće godine!Sve preko je extra a evropa je 90% sigurna.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
sloboda72 je napisao/la:Kad vidim Elviru Mulalić, tačno, gubim abdest.NKMramor je napisao/la:Gubiš se k'o abdest druže.sloboda72 je napisao/la:
Vi "ćerajte" tri ako hoćete to me se ne tiče.![]()

De objasnite čovjeku, meni mrsko jbg.

Nego gledam nešto, svi dolaze u Mramor, samo Sloboda neće.

Doći će ti Mušija,on je igrao za vas.NKMramor je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:Gubiš se k'o abdest druže.NKMramor je napisao/la:
Vi "ćerajte" tri ako hoćete to me se ne tiče.![]()
![]()
![]()
De objasnite čovjeku, meni mrsko jbg.![]()
Nego gledam nešto, svi dolaze u Mramor, samo Sloboda neće.![]()
Ni trening, o prijateljskoj da ne pričam.
Ja volim FK Tuzla City
-
- Kontakt:
Udarat na oba fronta. Najbolje sto mozemo proci dupla kruna i Europa, najgore samo Europa. Kad smo ono zadnji put izasli u Europu ? 

Ukratko, navijač, fan Slobode, nazovi me kako hoćeš. (Možda me i znaš...) Avatar (ovo plavo što visi lijevo već 20 dana i bode oči svima), opkalada koju sam izgubio nakon poraza Slobode od Željezničara.sloboda72 je napisao/la:
Doći će ti Mušija,on je igrao za vas.

19. 12. 1973.Atina
[youtube][/youtube]
21. 12. 1983. Split, Jugoslavija-Bugarska
[youtube][/youtube]
02. 4. 2016.Mostar
[youtube][/youtube]
11. 7. 1976. Ljubljana
[youtube][/youtube]
Ovakve utakmice i golovi nakon 90min rijetko se dešavaju.
Nas su u Mostaru anđeli pomogli.
[youtube][/youtube]
21. 12. 1983. Split, Jugoslavija-Bugarska
[youtube][/youtube]
02. 4. 2016.Mostar
[youtube][/youtube]
11. 7. 1976. Ljubljana
[youtube][/youtube]
Ovakve utakmice i golovi nakon 90min rijetko se dešavaju.
Nas su u Mostaru anđeli pomogli.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 08 apr 2016, 20:30, ukupno mijenjano 5 puta.
Ja volim FK Tuzla City
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.