FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Otkako igra sa Jajalom u tandemu Gojko se preporodio, postao prava zvjerka. Oslobodio se pritiska i odlicno se nadopunjuju sa njim, samo steta sto vjerovatno Matu necemo moci zadrzati.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Necu nikog da izdvajam svi su poginuli na terenu!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Opet ste poceliRealist je napisao/la:Drago mi je da je FK Sarajevo proradilo.Dobro je ovo za BH fudbal.Ovakva ekipa nije bila od 1992.u BiH.S još 3-4 klasna pojačanja Sarajevo može konkurisati za plasman u grupnu fazu Evropske lige.

-
- Kontakt:
Gojka sam u Leotaru pratio i u repci uvijek mi je dobar igrac bio,uglavnom imamo par odlicnih mladih igraca vec sad,na ljeto pojacat bekovske pozicije,i jednog razbijaca kao Komazeca dovest,a za Jajala nista jos nije sigurno,mozda i ostane,na ljeto ce budzet biti drasticno veci,bice i vise dobrih igraca na trzistuEvolution87 je napisao/la:Otkako igra sa Jajalom u tandemu Gojko se preporodio, postao prava zvjerka. Oslobodio se pritiska i odlicno se nadopunjuju sa njim, samo steta sto vjerovatno Matu necemo moci zadrzati.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Mislim da cemo mi mnogo zaliti na kraju sezone za dva boda iz neke od neriješenih utakmica. Mislim da cemo na kraju zavrsiti drugi eventualno treci.
Sto se tice kupa ne vjerujem da ce biti lako protiv Celika, ali s obzitom na psihicku stabilnost koju ce nasa ekipa imati poslije ove utakmice mislim da je realno da mozemo do tog trofeja.
Sto se tice kupa ne vjerujem da ce biti lako protiv Celika, ali s obzitom na psihicku stabilnost koju ce nasa ekipa imati poslije ove utakmice mislim da je realno da mozemo do tog trofeja.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Šta ti (i vi ostali) radite kod nas na temi?zumba je napisao/la:Opet ste poceliRealist je napisao/la:Drago mi je da je FK Sarajevo proradilo.Dobro je ovo za BH fudbal.Ovakva ekipa nije bila od 1992.u BiH.S još 3-4 klasna pojačanja Sarajevo može konkurisati za plasman u grupnu fazu Evropske lige.

Ima skoro 3 mjeseca kako sam registrovan na forum i nikad nisam ni pomislio da udjem na Vašu temu.
Šta misliš što je to tako? (sad ćeš pokušati da mi ga šukneš, ali nemoj, nemoj ni odgovarati na moj post)
Ne razumijem Vas ali nikako ..

Definitivno da neće biti lahko u finalu, ali dvije su utakmice i ova današnja igra i borbenost meni, kao jednom umjerenom optimisti, daje za pravo da se nadam najboljem.
Eto ja postavih to pitanje za igrača utakmice a ni sam ne znam koga bih izdvojio kao najboljeg pojedinca.

Eto ja postavih to pitanje za igrača utakmice a ni sam ne znam koga bih izdvojio kao najboljeg pojedinca.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jesi nam ga sukno, ono bas si nam ga suknoTeaM87 je napisao/la:Cestitam na najvecem uspjehu u posljednjih 7 godina.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
hvala, tek smo poceli prije 3 mjesecaTeaM87 je napisao/la:Cestitam na najvecem uspjehu u posljednjih 7 godina.

zamisli sljedee sezone i sljedecih godina uz ciste racune i veci budzet

Imas ti jos pet akaunta s kojim ulazis, ne pravi se dobricak. Ofiras se ...Krokodil je napisao/la:Šta ti (i vi ostali) radite kod nas na temi?zumba je napisao/la:Opet ste poceliRealist je napisao/la:Drago mi je da je FK Sarajevo proradilo.Dobro je ovo za BH fudbal.Ovakva ekipa nije bila od 1992.u BiH.S još 3-4 klasna pojačanja Sarajevo može konkurisati za plasman u grupnu fazu Evropske lige.![]()
Ima skoro 3 mjeseca kako sam registrovan na forum i nikad nisam ni pomislio da udjem na Vašu temu.
Šta misliš što je to tako? (sad ćeš pokušati da mi ga šukneš, ali nemoj, nemoj ni odgovarati na moj post)
Ne razumijem Vas ali nikako ..
Sljedeće Sezone Dupla Kruna !
Mislim da bi Dejo mogao biti igrac utakmice jer je pokupio sve sto je proslo odbranu.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Polako bolan, tek je april a vi najavljujete uspjehe za iducu sezonu, prije ste najavljivali u septembru pa sam to nekako i razumio, al da nije ovo malo prerano ?rammstein je napisao/la:hvala, tek smo poceli prije 3 mjesecaTeaM87 je napisao/la:Cestitam na najvecem uspjehu u posljednjih 7 godina.![]()
zamisli sljedee sezone i sljedecih godina uz ciste racune i veci budzet![]()
@Sarajlic
Sta sam lose ili neistinito rekao pa da se tako seljacki izrazavas, molim te ?
FKŽ !
-
- Kontakt:
Ovaj i ovakav klub zivi tek tri mjeseca, ne zaboravi toTeaM87 je napisao/la:Cestitam na najvecem uspjehu u posljednjih 7 godina.
Da si ti meni ziv i zdrav, ovaj i ovakav klub je zivio tokom zimske pauze, pa se negdje izgubio, i evo sada je malo zivno, al nece duze od 10-15 dana, ne boj se...lafomamone je napisao/la:Ovaj i ovakav klub zivi tek tri mjeseca, ne zaboravi toTeaM87 je napisao/la:Cestitam na najvecem uspjehu u posljednjih 7 godina.
FKŽ !
- SarajlijaTM
Kroki,ogranicen si jarane,regaj se na fks info,bolje ces se snaci nego na ovom forumuKrokodil je napisao/la: Ima skoro 3 mjeseca kako sam registrovan na forum i nikad nisam ni pomislio da udjem na Vašu temu.
Cestitam komsijeSarajlijaTM je napisao/la:Dabogda dobili ove![]()

ma neka neka se dobro ismijavaju, imat ce se kad za glavu hvatati
2oo ooo razloga za slavlje kupa 

Koji qrac ce u par dana mogao dogoditi da jedan toliko neefikasna ekipa kao mi odjednom proradi? Cak i najneefikasiji igraci proradise (Bilbija)... I sta je jedan trener mogao promjeniti u par dana pa da dobije ovakav rezultat

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot], NazorUso, Varijantas8 i 20 gostiju.