avalPacidoroP je napisao/la: ↑23 avg 2025, 16:52
Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑23 avg 2025, 16:36
Orvel je napisao/la: ↑23 avg 2025, 16:34
U pravu si sve, al ja ne mogu sebi pomoci i ne znam zasto imam osjecaj da cemo ih dobiti iako razumno gledajuci za to nema sanse ako se osvrnemo na prosle tekme. Bolest hahahah
Ma gazi do pobjede, Zeljovci su uz tebe!
ja sam ubjeden u pobjedu, mislim da ovde sve krece na bolje
Ako Bog da braćo da vi budete u pravu.
Nekom ludom pobjedom bi oprali i Radnik i Rudar bodovno.
Rudar smo već oprali pobjedom u Mostaru, gdje je realno i X dobar, a kiks protiv Radnika bi mogli sutra pobjedom oprati, gdje je realno i X dobar, tako da bi bodovno bili na zadovoljavajućem saldu iz prvih 5.kola.
Nekako ovako sve pocinje, malo pozitive, malo lijepe price

Naprimjer, znam ja da oni imaju bolju ekipu ali zasto ne bi sutra neki nas individualni momenat presudio...Lijeva noga, trk, a mozda i kapiten da svoj pecat...
A iskreno burazeru,pozitivan sam samo zato sto sam svjestan da ja sutra(ili u nekoj proslosti)osim podrske nista drugo ne mogu...Uvijek kazem,nazalost jer je to realnost, da je iole neko bolji,ne bi bio tu,bio bi negdje vani...A nadgledali smo se svega, i dobrog i loseg...Evo i ova nasa ekipa jos jedna u nizu i u njoj ima svega
Uz sve sto mi vidimo sa strane kako zaista jeste, uz nasa razlicita ili slicna razmisljanja, mi trebamo samo dati podrsku a vjerujem nakon dvije domace utakmice da i nasi igraci su prelomili taj pritisak