Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
opet Santi
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sjajne utakmice, jos se niko nije povrijedio 
Jaci nego ikad

Jaci nego ikad

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Kad sad u ligi pročepi, nema mu kraja 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Gol Sančeza. komentator kraljina 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Slabo se nešto "pljucka" po Wol-klocu u zadnje vrijeme,nije valjda da je naucio igrati fudbal ?
Jako dobra forma ako cemo realno,.Zabija,asistira,ucestvuje maksimalno u igri,utrcavanje u gol šansu je doktorirao,strašna brzina i sjajna kretnja su njegovi najveci aduti a kada je potpuno spreman sa trenutnim samopouzdanjem i njegove mane u vidu prijema same lopte pa do tehnickog "baratanja" iste su sve manje primjetne,.Realizacija je pristojna i siguran sam da to može na podici na još veci nivo s kojim bi bio potpuno kompletan napadac koji može uzdrmati bilo kakvu formaciju i bilo koju odbranu na terenu.
Još po dolasku Ozila u onih par utakmica što su Walcott i on odigrali skupa do povrede ovog drugog sam spominjao da kao tandem njih dvojica imaju ogroman potencijal,.Dodaš na to Sancheza u insane modu i Cazorlu kao kretora igre skapiraš da Arsenal kao ekipa ima veliki potencijal,.Ono što je jednako bitno su Ramsey i Coq,njihova požrtvovanost,agresivnost,trka ,uz dosta defanzivnih zadataka je po meni "recept" za uspjeh ove ekipe,.
Mesut Özil and Theo Walcott have played 1,495 minutes together, contributing 51 goals; a goal every 29.3 minutes
U sezoni bez vecih i konstantnih povreda kljucnih igraca sa kvalitetnom širinom na klupi s kojom je u rotaciji omogucen i odmor prve postave Arsenal je prvi favorit za titulu,.Ostaje nada da ce ostati zdravi u mjeri kao Mourninhov mali poni prošle sezone,.

Jako dobra forma ako cemo realno,.Zabija,asistira,ucestvuje maksimalno u igri,utrcavanje u gol šansu je doktorirao,strašna brzina i sjajna kretnja su njegovi najveci aduti a kada je potpuno spreman sa trenutnim samopouzdanjem i njegove mane u vidu prijema same lopte pa do tehnickog "baratanja" iste su sve manje primjetne,.Realizacija je pristojna i siguran sam da to može na podici na još veci nivo s kojim bi bio potpuno kompletan napadac koji može uzdrmati bilo kakvu formaciju i bilo koju odbranu na terenu.
Još po dolasku Ozila u onih par utakmica što su Walcott i on odigrali skupa do povrede ovog drugog sam spominjao da kao tandem njih dvojica imaju ogroman potencijal,.Dodaš na to Sancheza u insane modu i Cazorlu kao kretora igre skapiraš da Arsenal kao ekipa ima veliki potencijal,.Ono što je jednako bitno su Ramsey i Coq,njihova požrtvovanost,agresivnost,trka ,uz dosta defanzivnih zadataka je po meni "recept" za uspjeh ove ekipe,.
Mesut Özil and Theo Walcott have played 1,495 minutes together, contributing 51 goals; a goal every 29.3 minutes
U sezoni bez vecih i konstantnih povreda kljucnih igraca sa kvalitetnom širinom na klupi s kojom je u rotaciji omogucen i odmor prve postave Arsenal je prvi favorit za titulu,.Ostaje nada da ce ostati zdravi u mjeri kao Mourninhov mali poni prošle sezone,.
Koliko je se samo ovdje pljuvalo po Monrealu, a sad niko ni da ga spomene kad čovjek razvaljuje.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Drago mi je što sam i za Monreala bio u pravu
Što se tiče Walcotta i ostale kompanije u napadu,svi treba da se plaše onog pace-a i protoka viđenog protiv Uniteda
Naravno da je Arsenal konkurent za titulu. To se znalo čim je Koka došao na DM-a

Što se tiče Walcotta i ostale kompanije u napadu,svi treba da se plaše onog pace-a i protoka viđenog protiv Uniteda
Naravno da je Arsenal konkurent za titulu. To se znalo čim je Koka došao na DM-a
A.F.C. Bournemouth!
Naravno da je Monreal flop ali ima srece ko i svi u Arsenalu sto igraju dobro... To ce vam potvrditi Pajdamen i sve one forumske sveznalice sto imaju fudbal u malom prstu. Ipak oni znaju kako je Alexis nezadovoljan u Arsenalu nakon jedne sezone i jedva ceka da zatrazi dozvolu kako bi vec u januaru presao u Chelsea ili City. 
Sto se tice Walcotta ovde na forumu bar cute. Vidio sam na drugim mjestima sta se pise o njemu. Recimo po nekima je redovno najgori igrac na terenu i bolja je opcija Giroud. Ljudi su isli toliko daleko da nakon Olimpiakosa njega proglase za najgoreg na terenu zato sto se ne trudi i ako je dao gol + asistencija...
Ipak je on Volkloc.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Sto se tice Walcotta ovde na forumu bar cute. Vidio sam na drugim mjestima sta se pise o njemu. Recimo po nekima je redovno najgori igrac na terenu i bolja je opcija Giroud. Ljudi su isli toliko daleko da nakon Olimpiakosa njega proglase za najgoreg na terenu zato sto se ne trudi i ako je dao gol + asistencija...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
To za Alexisa i City i Chelsea sam ja prvo naveo na EPL temi, čisto kao neki predosjećaj, nije @BBB počeo priču o tome, on se samo nadovezao čisto da iskoristi priliku da i tu "rekne" koju oko Wengera
Ne znam, Arsenal je u bližoj prošlosti često gubio najbolje fudbalere vrlo brzo, od Nasrija do RVP-a, a vođen istim trenerom... Nekako mi ne djeluje realno da igrač koji pruža takve partije se duže zadrži u Arsenalu nakon prethodnih godina.
Chelsea i City sam naveo kao moguće opcije jer ga se Barcelona "otarasila" pa i nema baš logike da ode u Španiju, PSG nije realna opcija iz poznatih razloga, tako da tu nekako ostaju 2 opcije otvorene, Chelsea i City kao finansijski najmoćniji klubovi u Engleskoj a pritom će i ostati u ligi u kojoj ga već ide, ili eventualno Bayern, koji opet bi zbog prvenstva u kojem igra bi imao manje šanse u odnosu na City i Chelsea.

Chelsea i City sam naveo kao moguće opcije jer ga se Barcelona "otarasila" pa i nema baš logike da ode u Španiju, PSG nije realna opcija iz poznatih razloga, tako da tu nekako ostaju 2 opcije otvorene, Chelsea i City kao finansijski najmoćniji klubovi u Engleskoj a pritom će i ostati u ligi u kojoj ga već ide, ili eventualno Bayern, koji opet bi zbog prvenstva u kojem igra bi imao manje šanse u odnosu na City i Chelsea.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Znam, stadion, finansijske restrikcije, kredit šta li, dobro. Nemam se namjeru raspravljati "voajeroljubci"
Samo mišljenje i to je to.

Vremena kad je Arsenal morao prodavati najbolje igrače su prošlost. Igrači poput Alexisa su odlazili onda kad nije bilo šanse da se dovede igrač Alexisove klase (i cijene). ZatoMojGradMojKlub je napisao/la:To za Alexisa i City i Chelsea sam ja prvo naveo na EPL temi, čisto kao neki predosjećaj, nije @BBB počeo priču o tome, on se samo nadovezao čisto da iskoristi priliku da i tu "rekne" koju oko WengeraNe znam, Arsenal je u bližoj prošlosti često gubio najbolje fudbalere vrlo brzo, od Nasrija do RVP-a, a vođen istim trenerom... Nekako mi ne djeluje realno da igrač koji pruža takve partije se duže zadrži u Arsenalu nakon prethodnih godina.

Ko je ovaj ograniceni?anell je napisao/la:Pametnom dosta
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ovo neki ljubitelj londonske plastike...
Ako mu je za utjehu mi cvrsto vjerujemo da Terek ove sezone moze izboriti opstanak!
Ako mu je za utjehu mi cvrsto vjerujemo da Terek ove sezone moze izboriti opstanak!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Ako nisi simpatizer Arsenala ti nemas pravo komentarisati na ovoj temi.
Pa i ti navijas za ZeljuSamoZeljo je napisao/la:Ako nisi simpatizer Arsenala ti nemas pravo komentarisati na ovoj temi.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.