FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FranckRibery
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la FranckRibery » 23 avg 2019, 19:10

normalno da Coutinho nije u top formi kad je bio pripreman za pocetak sezone u Spaniji koja pocinje nesto kasnije u odnosu na Bayernov cuveni Supercup. Igrace sigurno 20 min :D
Ako se dovede Werner naredno ljeto dzaba, ako dodje Can umjesto Renata a postoji velika mogucnost, uz Sanea mi imamo najbolje Njemacke igrace naredno ljeto na okupu i uz nekog boljeg trenera nema zime za nas.
Mislim da Kovac ne zna promijeniti sistem kad se gubi u utakmici i da konstatno fura jednu te istu formaciju. Nikakav napredak ne ostvarujemo pod njegovim vodstvom. Nek niko ne spominje titule prosle sezone molim vas kad smo dosli vise sretno nego spretno do njih.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 23 avg 2019, 19:36

cavendish je napisao/la: Ispada da Kovač jedini negativac ovdje a niko da uporedni naš igrački kadar sa drugim najboljim evropskim ekipama. LP smo osvojili one godine kada smo imali najbolji tandem krila na svijetu, tu su bili world class igrači Miller, basti i lahm i svi su bili zdravi i spremni u najbitnijih utakmicama. Nervira me to što mnogi ovdje pljuju po trenerima počevši os Pepa preko Karla pa evo sada i Kovača,
Kad je uzeta LP, ipak su najvažniji kotačići bili Javi i Basti u duetu i kad su njih dvojica startala, Bayern nije utakmice izgubio i pojeli su sve što se našlo ispred njih. Naravno i ovi nabrojani su bili u prajmu, odnosno Jupp je za svakoga našao poziciju gdje će ih najbolje iskoristiti, i **** Dante je bio stup.

Onda su stigle razne prevare koje su srozale klub u rang Arsenala (Jupp je opet pokazao veličinu kad se vratio i skoro skinuo Reala koji jest bio poluraspadnut, ali je opet uzeo LP uz krađu protiv Bayerna, da nije bilo krađe teško da bi prošao.)

Kovač je muppet.

Jup
Kontakt:

Post Postao/la Jup » 23 avg 2019, 19:59

Postignut dogovor roca dolazi u bayern porazili smo halase u borbi za malog.
Ovo je priprema terena za brata murinja.jedva cekam :kafa: :cool:
Pravda za Tyson Furya

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 23 avg 2019, 20:07

Izgleda i Lewa produžuje do 2023.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 avg 2019, 20:12

A evo i Renata u Lilleu.

Sretno mu bilo i nadam se da su negdje ubacili klauzulu o mogucem povratku.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

SWOT
Kontakt:

Post Postao/la SWOT » 23 avg 2019, 20:58

Omerbavarac je napisao/la:A evo i Renata u Lilleu.

Sretno mu bilo i nadam se da su negdje ubacili klauzulu o mogucem povratku.

Nemoj molim te! Daleko mu Minhen bio, nije to igrac za nas, nema ni mrve Mia san Mia u njemu... neka mu je sa srecom!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 23 avg 2019, 21:11

Nach BILD-Informationen steht Robert Lewandowski (31) unmittelbar vor der Verlängerung bei den Bayern. Noch bis Ende kommender Woche soll der Pole bis 2023 unterschreiben.
Ovo je bitnije od bilo kakvog transfera.
Najbolji napadac koji je ikada zaigrao za Bayu. :tokralju:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 avg 2019, 21:20

Gdje ce trpac Majncova biti bolji od Elbera. Drzi se ti pljuvanja utajivaca poreza i svercera.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 23 avg 2019, 21:26

FranckRibery je napisao/la:normalno da Coutinho nije u top formi kad je bio pripreman za pocetak sezone u Spaniji koja pocinje nesto kasnije u odnosu na Bayernov cuveni Supercup. Igrace sigurno 20 min :D
Ako se dovede Werner naredno ljeto dzaba, ako dodje Can umjesto Renata a postoji velika mogucnost, uz Sanea mi imamo najbolje Njemacke igrace naredno ljeto na okupu i uz nekog boljeg trenera nema zime za nas.
Mislim da Kovac ne zna promijeniti sistem kad se gubi u utakmici i da konstatno fura jednu te istu formaciju. Nikakav napredak ne ostvarujemo pod njegovim vodstvom. Nek niko ne spominje titule prosle sezone molim vas kad smo dosli vise sretno nego spretno do njih.
Nije radi toga jer primera je pocela isti dan kao i bundesliga vec zato jer je coutinho bio na Copi i nije odradio pripreme kako spada

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 23 avg 2019, 21:27

Odleprsaj u skokovima.
Ma bolje da odyebes.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 23 avg 2019, 21:29

Na svim listama na koje sam naišao Lewa je iznad Elbera, i kod mene je. I već je drugi napadač ikad, i to je bingo, jer prvi ne može biti. A da l je draži od Elbera, nije, al je bolji.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 avg 2019, 21:44

Kad bude unistavao recimo Real u dresu Bayerna ili bilo koji drugi veliki tim u Ligi Prvaka, bit ce bolji. Do tada nikad. Realno lik ima i imao je mnogo bolji tim i pojedince nego li Elber, a protiv velikana ga nigdje nema kada najvise treba. Zasluzio je epitet chokera posljednjih godina.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 23 avg 2019, 21:46

Sreca pa su se mnogi drugi pojavljivali proslih godina kad je najvise trebalo.

Tipa Muller penalom protiv Atletica.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 23 avg 2019, 21:52

Druge se ne hajpa niti približno kao njega koji će dati 5 komada vukovima, a 0 top klubovima u LP.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 avg 2019, 21:53

Jest, ali je zato Muller ubijao prije toga u svakoj mogucoj utakmici. Sad je katastrofa i niko ga ziv ne brani, ali opet bih se kladio uvijek da ce Muller zabiti neku frljoku u jakim tekmama nego da ce ga Lewandowski ikako zabiti i rijesiti stvari u Bayernovu korist. Jedina jaka utakmica u kojoj nam je Lewandowski direktno pomogao je bila protiv Juventusa, a taj isti Muller nas izvukao u posljednjim sekundama utakmice. Premalo za GOAT napadaca da zabije samo Juventusu i Barceloni u beznacajnom revansu, slozit cete se?

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 23 avg 2019, 21:55

Tipa Muller maši lopte kad je najvažnije.

Nisam primjetio da ga iko hajpa ovdje, svi su svjesni činjenice da skoro uvijek igra i to bez zamjene i da je moguće da neće moći izdržati. Jednom je igrao povrijeđen a drugi put bez krila odnosno podrške.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 23 avg 2019, 22:09

Igra zato sto hoce da igra. To je pohvalno da je gladan golova, samo jos da tu glad prenese u knockout fazu LP-a protiv velikana i sve 5. Bio je Wagner kao zamjena i nije nikad igrao, pogotovo kod Pragmaticara. Bili smo svi zaboravili da uopste igra za Bayern koliko dugo nije krocio na teren. Lewandowski nije odigrao odlicnu tekmu protiv jakih protivnika u LP jos od onog potapanja Reala dok je igrao za Dortmund. Suocite se sa cinjenicama. Da su ga bogdom prodali i ulagali u neki novi Bayern. Slozit cemo se da nam trpanje Bundesligasa i osvajanje salatare vise ne pricinjava nikakvo zadovoljstvo.

Klare

Post Postao/la Klare » 23 avg 2019, 23:16

Znam nabrojati bar 3 bolja napadača od levata i to koje sam gledao. Elber, Makaay, Pizarro.
Svi su oni za njega napadači, i uvijek bih jednog takvog profila u dobrim godinama uzeo za levata.
A tek gol mašina Toni, šteta što nije mlađi za nas potpisao ostavio bi traga.

Levatu su se poklopile neke stvari par njih.
Na tržištu danas nema odličnih dostupnih napadača kilera.
Igra u najboljem Bayernu ikad, ima luksuz da maši bez savjesti.
Čak nije imao ni zamjenu, koja bi iskoristila njegove mane. Jer defanzivno levat ne vrši ni blizu pritisak kao Mandžo. Eto zato Mandžo neće ni potpisati jer ono što Mandžo daje na terenu Levat ne može u dvije karijere.

Sanches ide, vrijeme je, pokazalo se da momak nije za profesionalnog fudbala, nije za ovog nivoa, mislim da nikad neće ni biti, jer smo na prošlim stranicama nabrajali njegove velike nedostatke koji se ne mogu lahko praviti.

Kovač ostaje naravno, džaba slavuji pjevaju, za Kovača rezultati kažu, za papige samo rijeći, a riječi nemaju vrijednost djela.
Ostaje da vidimo kako se pripremio za novu sezonu, kakvu taktiku za nove igrače ima.

Samo je Nike nervozan otkako sjedi na ovoj klupi, u Frankfurtu bio kao špricer, ovdje je vatren, pravi Hrvat.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 23 avg 2019, 23:38, ukupno mijenjano 4 puta.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 23 avg 2019, 23:20

Fali ti još najveći među njima, neoprostivo da njega izostaviš! :nene:
slika
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Klare

Post Postao/la Klare » 23 avg 2019, 23:25

Njega i ne spominjem, on je van ove priče.
Niko nije zabijao kao Mario Realu, Manchesteru, Barceloni, Arsenalu itd. Doprinio je onim slalomom kontra Manchestera više nego Levat u 5 godina.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.