FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dr.van nostrand » 16 apr 2014, 20:17

JosipBukal je napisao/la:Čestitam na največem uspjehu u zadnjih 8 godina. Realno imali ste više nego sreče, u drugom poluvremenu dva puta prešli centar, i da je rezultat bio obrnut ne bi bilo nezasluženo. Šteta što na kraju nisu htjeli da puste statistiku iz koje bi se vidio odnos snaga na terenu.
Da se vecina sansi sa Koseva iskoristila, Sarajevo bi turisticki putovalo do Mostara.
Ovako se moralo pomuciti dole i dobiti al´ sa pola muke. :)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 16 apr 2014, 20:17

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 16 apr 2014, 20:18

@JosipBukal

Ne piše se ''sreča'' nego ''sreća''... hm... :shock:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Urbinato
Kontakt:

Post Postao/la Urbinato » 16 apr 2014, 20:20

begipasha je napisao/la:
Kako bilo danas na treningu?

Znaš kako je to kod šampiona. Trener je uvijek tu, bio i uz Amara. Ili je to možda fotomontaža, bre ! Hajte sada na Burek sa mesom. :lol:
Zadnja izmjena: Urbinato, dana/u 16 apr 2014, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 apr 2014, 20:20

bice plate, bice premijee :lol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 apr 2014, 20:22

Tačno čovjek ne zna odakle da počne, koga prvo da pohvali...

Dženo odradio odličan posao, postavka taktike, motivacija igrača :thumbup: :thumbup:
Igrači su sjajno stajali na terenu od Deje do Nemanje...Igra trčanje i borba na visokom nivou....
Neko je malo loše ocijenio Puzigaću, s obzirom da je igrao protiv jednog od najboljih igrača na toj poziciji bio je više nego odličan. Posebno bih istakao onu akciju kod drugog gola.. kako je Irfo povuče, i kako mu se lopta zalijepi za nogu, nema odbijanja kao od drvo.

Imamo razloga za slavlje, nakon toliko godina smo napokon u finalu i to preko nekoliko odličnih ekipa. Vratile su nam se sve one prečke i stative pa su i oni večeras fulili nekoliko zicera....
Baš me interesuje ko će sad Nemanju zaustaviti.

Posebna poruka za pojedine pripadnike komšijskog bataljona neka sad idu na temu mostaraca neka ih tješe kada su im onoliko hvalospjeva i želja djelili prije utakmice.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 16 apr 2014, 20:22

:clap:
Ja te volim, volim Željo..

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 16 apr 2014, 20:22

BernardBarnjak je napisao/la:@JosipBukal

Ne piše se ''sreča'' nego ''sreća''... hm... :shock:
wow, koja ispravka :rol: u ovom historijskom trenutku za FKS :rol: :rol:

begipasha
Kontakt:

Post Postao/la begipasha » 16 apr 2014, 20:23

" onclick="window.open(this.href);return false;

Naš Dino odmah pa na fejs hahah, video iz svlačionice.

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 16 apr 2014, 20:23

hilmo je napisao/la:Tačno čovjek ne zna odakle da počne, koga prvo da pohvali...

Dženo odradio odličan posao, postavka taktike, motivacija igrača :thumbup: :thumbup:
Igrači su sjajno stajali na terenu od Deje do Nemanje...Igra trčanje i borba na visokom nivou....
Neko je malo loše ocijenio Puzigaću, s obzirom da je igrao protiv jednog od najboljih igrača na toj poziciji bio je više nego odličan. Posebno bih istakao onu akciju kod drugog gola.. kako je Irfo povuče, i kako mu se lopta zalijepi za nogu, nema odbijanja kao od drvo.

Imamo razloga za slavlje, nakon toliko godina smo napokon u finalu i to preko nekoliko odličnih ekipa. Vratile su nam se sve one prečke i stative pa su i oni večeras fulili nekoliko zicera....

Posebna poruka za pojedine pripadnike komšijskog bataljona neka sad idu na temu mostaraca neka ih tješe kada su im onoliko hvalospjeva i želja djelili prije utakmice.
Previse su Irfu pljuvali frajer borac pravi,kasno se prikljucio kad je stigao u klub,al borben igrac i dobro igrac

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 16 apr 2014, 20:24

JosipBukal je napisao/la:
begipasha je napisao/la:
JosipBukal je napisao/la:Čestitam na največem uspjehu u zadnjih 8 godina. Realno imali ste više nego sreče, u drugom poluvremenu dva puta prešli centar, i da je rezultat bio obrnut ne bi bilo nezasluženo. Šteta što na kraju nisu htjeli da puste statistiku iz koje bi se vidio odnos snaga na terenu.

Skim je Željo danas igro u kupu? Hmm.
I nas ste prošli na sreču i da je bilo prema prikazanoj igri i šansama koje smo imali ne bi ni sa Zrinskim igrali. Sa ovakvom igrom nemate šanse u Travniku.
Tvoj nas klub ne zanima niti nas zanima tvoje bijedno mišljenje :stop: . Sada trči u onu šumu iza juga i pokrij se dekom do sutra dok sunce ne izađe :puke:
SRETAN BROJ - 1725

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 16 apr 2014, 20:27

hilmo je napisao/la:Tačno čovjek ne zna odakle da počne, koga prvo da pohvali...

sto se tice komsija,sad ocekuj da smisle neku pricu i da se pocnu javljati nakon sto su ishvalili Zrinjskog kao da je Bayern,sad ocekuj pricu da je Tan kupio tekmu! P.S najaci nas skaut na proslavi u svlacionici BICEEE PLATEEE BICEEE PREMIJEEE :lol: :lol:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 apr 2014, 20:29

gio10 je napisao/la::clap:
Ti se ne javljaj......Pokrij se, ako imaš imalo časti ne bi nikad više riječi napisao na ovoj temi.
gio10 je napisao/la: Iskreno i od srca želim sve najbolje Zrinjskom u polufinalu, zgazite ih, uzmite kup, a nama liga, pošteno :mrgreen:

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 16 apr 2014, 20:30

hilmo je napisao/la:
Ti se ne javljaj......Pokrij se, ako imaš imalo časti ne bi nikad više riječi napisao na ovoj temi.
gio10 je napisao/la: Iskreno i od srca želim sve najbolje Zrinjskom u polufinalu, zgazite ih, uzmite kup, a nama liga, pošteno :mrgreen:
i to kaze zgazite ih :lol: eto zgazili smo ih

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 16 apr 2014, 20:31

hilmo je napisao/la:
Džaba je to njemu govoriti. Sada ga zovem HEJTER Sarajeva. Nestalo mu lijekova za smirenje pa sada luduje od muke ovde po forumu.
SRETAN BROJ - 1725

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 16 apr 2014, 20:31

Elaboriraj mi to zašto se ne može poželjeti sreća nekom klubu? Misliš da sam nacionalistički opterećen ili?
Svakako da bi Želji više odgovaralo da je Zrinjski prošao dalje, ali neki beskičmenjaci to ne kontaju, nisam od tebe to očekivao :)
Ja te volim, volim Željo..

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 16 apr 2014, 20:34

gio10 je napisao/la:Elaboriraj mi to zašto se ne može poželjeti sreća nekom klubu? Misliš da sam nacionalistički opterećen ili?
Svakako da bi Želji više odgovaralo da je Zrinjski prošao dalje, ali neki beskičmenjaci to ne kontaju, nisam od tebe to očekivao :)
Nisam ni ja očekivao da s takvim HEJTERIMA Sarajeva dijelim ovaj grad. Tvoja psiha nema veze sa nacionalizmom nego sa mržnjom.
SRETAN BROJ - 1725

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 16 apr 2014, 20:35

Evo i treći gol.

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 16 apr 2014, 20:35

Čestitam Sarajevu na prolazu u finale.Nakon svega što se dogodilo u obje utakmice zasluženo mada i da smo mi prošli ne bi bilo nezasluženo.
Što se tiče tekme rezultat nerealan i vrlo lako je moglo biti i obrnuto.Sarajevo je prvo poluvrijeme odigralo solidno.Drugo poluvrijeme ste 3-4 puta prešli centar i zabili 2 gola.Mi smo promašili 5-6 extra šansi ali tako je to.Presudila je naša neuigrana odbrana koja je danas prvi put zajedno odigrala utakmicu i vjerovatno više nikad neće u ovom sastavu.Vidim neki spominju prvu utakmicu i promašene šanse Sarajeva i to je istina ali isto tako na koševu nije sviran čist penal za nas pred kraj utakmice i s tim golom današnja tekma bi izgledala puno drukčije.
Ovim nekim što trolaju na našoj temi sa izrazima "pregazili" , "ubili" itd. poručujem da se liječe i da malo razmisle o onom što pišu.Pozz.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 16 apr 2014, 20:36

gio10 je napisao/la:Elaboriraj mi to zašto se ne može poželjeti sreća nekom klubu? Misliš da sam nacionalistički opterećen ili?
sarajevoooooooooooooooooooooooooooo :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz: :guz:crkni

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: HordasDolacMalta, nedimmmm1337 i 22 gosta.