Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 02 okt 2015, 14:41

Nije drug, nego se nije znalo koliko će biti odsutan, ali se poslije Olimpijakosa odma znalo da neće biti spreman za nedjelju. Zato sam napisao da vjerovatno neće biti spreman ni za Bayern ni za Everton, aludirajući na važnost utakmica. Ima i Watford tu negdje između što ne znači da će biti spreman za Watford :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 02 okt 2015, 14:47

Ahaa to je to znaci :D

Znam da vam je jako bitan igrac i da bez njeg odbrana nece biti ista.Nesto slicno kao sto mi od Smallinga ovisimo

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 02 okt 2015, 16:58

Ma uzima Arsenal rutinski i bezz Kossa
A.F.C. Bournemouth!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 02 okt 2015, 18:01

rambo16 je napisao/la:Ma uzima Arsenal rutinski i bezz Kossa
+1
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 02 okt 2015, 21:24

Neville opet opleo po Arsenalu.
Kaze Arsenal se ne priprema za vece utakmice, u vazne tekme ulaze kao da su posli u park da se malo igraju. :rol:
Vec je, kako rece i kako mi znamo, koristio rijeci arogancija i naivnost.

Paznja na detalje, respekt prema protivniku, gdje mozda svoju igru trebas malo prilagoditi protivniku?? Toga kako kaze nema u Arsenalu, oni istrce na teren da pokazu lijep fudbal....

Boga mi, vecinu je u pravu.
(pricao je jos nesto malo ali mrsko mi sve prevoditi :))

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 02 okt 2015, 21:29

SamoZeljo jesi nas gledao protiv Čelzija ? Šta misliš jel Arsenal djelovao spremno protiv Čelzija i totalno im se prilagodio.

Ili naprimjer Liverpula kući ? Udarili smo odma na njih i poništili nam čist gol.

Meni to nije baš kao polazak u park, ali naravno pod velikim utakmicama ove sezone svi misle samo na Olimpijakos.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 02 okt 2015, 21:59

Neville said: "If I’m Per Mertesacker this weekend, on the Friday morning before a Sunday game of this magnitude I would be thinking: I need to communicate to Hector Bellerin that Memphis Depay will always try to cut inside on to his right foot, and that I need to be there inside to help him, although I need Bellerin to show him the outside.

"Is Bellerin thinking he has to stay tight to Memphis, and to pull Aaron Ramsey back towards him, so that I (Mertesacker) don't get exposed by Anthony Martial in a channel one on one for pace?

"I may be wrong, but I sense that Arsenal players go into training on Friday morning thinking about how they’ll pass the ball, score with a bicycle kick, how much fun they are going to have. On the Saturday morning they still might not be switched on. Sunday morning is too late. It’s fatal to think like that before a big game."
Kakve gluposti ovaj čovjek valja u posljednje vrijeme :lol: :lol:
Ljudina zna kad fudbaleri Arsenala razmišljaju o utakmicama. Ču' 'score with a bicylce kick' :lol:
A.F.C. Bournemouth!

20le
Kontakt:

Post Postao/la 20le » 02 okt 2015, 22:15

A pa samo pogledaj slavlje gola igraca Uniteda i Arsenala. Kod Uniteda svaki put svi zajedno idu, timski pokusavaju dati go i timski ga slave i nikad ga ne pripisuju pojedincu.

A gledam golove Arsenala, svaki put kad je alexis dao go, izbjegao je wallcota koji trci za njim i slavi sam. I Giroud isto radi kasnije. To je jedna od razlika ove dvije ekipe i zasto on govori o bicycle udarcima za Arsenal :)
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 02 okt 2015, 22:23

A dobro, u Unitedu su svi ko braća rođena.
Vamo u Arsenalu,rasulo. :lol:
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 02 okt 2015, 22:26

I ja se slažem da bi u Arsenalu trebali malo više timski davat golove. Vidi se ta sebičnost

VOLIM TE ČELIK!!!!!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 02 okt 2015, 23:24

20le je napisao/la:A pa samo pogledaj slavlje gola igraca Uniteda i Arsenala. Kod Uniteda svaki put svi zajedno idu, timski pokusavaju dati go i timski ga slave i nikad ga ne pripisuju pojedincu.

A gledam golove Arsenala, svaki put kad je alexis dao go, izbjegao je wallcota koji trci za njim i slavi sam. I Giroud isto radi kasnije. To je jedna od razlika ove dvije ekipe i zasto on govori o bicycle udarcima za Arsenal :)
I zabije Mata, pa krene da se raduje. Trčeći tako prema korner zastavici shvati da trči prevelikom brzinom, brzinom svjetlosti, brzinom kojom ga saigrači ne mogu stić. Odluči da zastane, da ih sačeka, tu se posklizne, padne na koljena i raširi ruke spremno dočekujući svoje kolege, braću i sestre da mu padnu u zagrljaj i da im usput popuši. E tako je vuk pojeo crvenkapicu.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 03 okt 2015, 10:08

Nemojte da vam postavim klip Sanoga da vidite sta je slavlje. Pored velikog crnjaka on nastavlja kao da se nije nista desilo...
Pld W D L
38 26 12 0

Amarildo
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la Amarildo » 03 okt 2015, 10:11

anell je napisao/la:Nemojte da vam postavim klip Sanoga da vidite sta je slavlje. Pored velikog crnjaka on nastavlja kao da se nije nista desilo...
Daj molim te, nisi ima i sedmica.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 03 okt 2015, 10:26

bega_afc je napisao/la:
20le je napisao/la:A pa samo pogledaj slavlje gola igraca Uniteda i Arsenala. Kod Uniteda svaki put svi zajedno idu, timski pokusavaju dati go i timski ga slave i nikad ga ne pripisuju pojedincu.

I zabije Mata, pa krene da se raduje. Trčeći tako prema korner zastavici shvati da trči prevelikom brzinom, brzinom svjetlosti, brzinom kojom ga saigrači ne mogu stić. Odluči da zastane, da ih sačeka, tu se posklizne, padne na koljena i raširi ruke spremno dočekujući svoje kolege, braću i sestre da mu padnu u zagrljaj i da im usput popuši. E tako je vuk pojeo crvenkapicu.
slika

anell
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la anell » 03 okt 2015, 10:42

Amarildo je napisao/la:
anell je napisao/la:Nemojte da vam postavim klip Sanoga da vidite sta je slavlje. Pored velikog crnjaka on nastavlja kao da se nije nista desilo...
Daj molim te, nisi ima i sedmica.
[youtube][/youtube] :salut:
Pld W D L
38 26 12 0

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 03 okt 2015, 13:47

Pazi brata Sanogoa! Za njega rizicno da hoda a o igri da ne pricamo...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 03 okt 2015, 18:29

topnik1 je napisao/la:SamoZeljo jesi nas gledao protiv Čelzija ? Šta misliš jel Arsenal djelovao spremno protiv Čelzija i totalno im se prilagodio.

Ili naprimjer Liverpula kući ? Udarili smo odma na njih i poništili nam čist gol.

Meni to nije baš kao polazak u park, ali naravno pod velikim utakmicama ove sezone svi misle samo na Olimpijakos.
Chelsea nikad losiji od kako ja pratim EPL a Liverpool je postao prosjecna engleska ekipa. Mozda malo iznad prosjeka.
Naravno da to ne umanjuje vecinu tih utakmica ali ipak, grupna faza Lige Prvaka, bio ga to DInamo ili Olimpijakos, spada u velike utakmice i na neki nacin je reklama kluba. Ono sto je trebalo biti demonstracija sile Arsenala je bilo demonstracija bruke Arsenala.
Poraz od Dinama nije nista manja bruka.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 03 okt 2015, 20:31

Rekao si važne utakmice, ja sam ti rekao važne utakmice gdje se Arsenal pripremio. Mislim da je očigledno da nešto ne fercera u LP, a ne u "važnim" utakmicama. Dinamo bi dobili juniori, idalje stojim iza toga.

Sutrašnja utakmica će dati odgovor na mnoga pitanja, tipa je li Wenger skroz skrenuo

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 okt 2015, 20:38

Sjajno su se pripremili u dviej utakmice koje spominjes uspjeli su osvojiti cak jedan bod, kakva priprema...

Koji juniori bi dobili Dinama, oni sto su ispali iz lige jel ti? :lol: Cuj slijedeci mec ce pokazati jel voajer skrenuo hahahaha pa kakvi ublehasi davno se je to dokazalo voajer je diletant to je dokazano ne pratimo fudbla i Arsenal od juce. Sta kaze topnik genije sve fercera u vaznim utakmicama ali nesto ne fercera u LP haha ma ja LP lijevo takmicenje neko ko ga yebe nevazno apsolutno ko liga kup :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 03 okt 2015, 21:03

Ni tebi nije lahko

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.