FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tuzlak04
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tuzlak04 » 06 apr 2016, 19:19

emirzlaTu je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:. . . .faraon nas je opet izigrao. Prvo za stadion, sad za reprogram . . ..

. . . u pravu je @Sloboda72. . . ..
Da je izigro,mislis da se Azmir nebi oglasi.Sve je to dogovor ;)
. . kako da ne. U skladu sa dogovorom sve do sad na Azmirova leđa . . .

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 06 apr 2016, 19:23

Da mu ne odgovara i da nema dogovora...izaso bi u javnost kao i do sada,jel tako?Moje misljenje,dogovor je to njihov,ne mozemo mi sve znati i bit upuceni u sve!
Sve je ok...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 06 apr 2016, 19:27

Nikada nije bilo price da se reprogram mora odraditi za 3 godine o tome se tek neki dan pocelo pricati do sada je bilo na 10 i Grad je na to pristao nekako. U pravu je Emirtz nek stvari nisu za javnost sta ako je Grad ipak na neki nacin partner u reprogramu kako bi sira javnost reagovala na to. Radnici u livnici strajkuju gladju TTU mjesecima nema placa dok se ovamo daju pare za SLobodu. Polako ljudi ne moramo sve znati jer da nesto nije po volji Husicu davno bi on hampu digao.
samo Sloboda

kadtrebaglasan
Kontakt:

Post Postao/la kadtrebaglasan » 06 apr 2016, 19:35

Kakva god da je šema samo nek radi .

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 06 apr 2016, 19:38

merak je napisao/la: Polako ljudi ne moramo sve znati jer da nesto nije po volji Husicu davno bi on hampu digao.
Tako je!
Ima tko treba da zna i kraj price.

Svaka cast svima, ali ne mogu svi biti sve. Mislio sam da smo se dogovorili neki dan.

Teren-Husref i ekipa
Organizacija-Azmir i organi kluba
Bodrenje-navijaci i simpatizeri
tuzlanska Sloboda

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 06 apr 2016, 19:42

de ne lupajte zivota vam :!: ima i grad svoje obaveze u svemu ovome, krenuvsi od roka koji im je Azmir zadao za reflektore pa na dalje :!: :!: ne sekirajte se........
Sloboda Tuzla

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 06 apr 2016, 19:49

fukaratz je napisao/la:de ne lupajte zivota vam :!: ima i grad svoje obaveze u svemu ovome, krenuvsi od roka koji im je Azmir zadao za reflektore pa na dalje :!: :!: ne sekirajte se........
Fakat. Ovdje bi trebao neko od normalnih obitavat 24/7 da ljudima crta stvari. Strasno kako pojedinci razmisljaju.

Ajde klince mogu i shvatiti, ali kada vidim djuturume kako lupaju ko maksimi :crazy: Pa jestel ljudi imali ikada problem u zivotu ili na posli, jestel ikad sjeli da razmislite o necemu prije nego ucinite ili napisete u ovom slucaju. Porazavajuce je da neko u 30-tim lupa gluposti bez sabura, uopce bez svijesti da postoje najmanje dvije perspektive svega.
tuzlanska Sloboda

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 06 apr 2016, 19:53

. . . . .u roku od 15 dana počinje sa radovima na stadionu i neće on dozvoliti da se utakmice odigraju na BP. Danas april i Evropa na BP. . . . obećao reprogram . . . .slagao . . . idemo dalje . . .

Husić, kralj, spasitelj . . .. i dok je njega ne treba sikirati . . . a onaj, bolje mu je da šuti i nek ne obećava ništa. .. .

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 06 apr 2016, 20:01

Pa u genu politike je laz, valjda je to svima jasno. Pogotovo u ovakvoj drzavi.

Onaj tko je povjerovao u vezi price da cemo stici ovo ljeto osposobiti Tusanj do ljeta je naivan, brat bratu.

Bitno je stvarati atmosferu. Ne treba nam vise neprijatelja kad ga ovaj, prije svega, grad pa tek onda klub ima u ovoj drzavi. Vecina ovdje ne zna, ali meni je odlicno poznato koliko smo vremena potrosili i izmeditirali da spojimo dvije totalno suprostavljene strane i to do momenta kada oni zajedno sjede i povlace strateske poteze.

Kakvi su pomaci napravljeni od zime 2012/13 je za ginisa
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 06 apr 2016, 20:03

@tuzlak1987
Sta si po zanimanju?
tuzlanska Sloboda

AdmirLav
Kontakt:

Post Postao/la AdmirLav » 06 apr 2016, 20:03

Kako pojedini pišu ispast ćemo sami sebi najveći neprijatelji.
Sloboda je cijeli život moj !

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 06 apr 2016, 20:06

Samo ovo po ko zna koji put pogledajte, i smirit cete se!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 apr 2016, 20:09

zlajci je napisao/la:
@tuzlak1987
Sta si po zanimanju?
Nista trenutno.. Vjerovatno te ljute tamo razgovori na PL temi :rol:

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 06 apr 2016, 20:16

Sad vidjo babuku u gradu sa crvenim onim autom... Ne znam koja marka uslikao sam ga na brzinu.. Ajfon mu u ruci... Idu znaci neki pregovoori hee heee

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 06 apr 2016, 20:16

AdmirLav je napisao/la:Kako pojedini pišu ispast ćemo sami sebi najveći neprijatelji.
Pa vjeruj da sam se uvijek uzasavao izjava "poginuo bih za Slobodu", "dao bih zivot za nju", a vamo naprave stete ko u filmu.

Ljubav i odanost se iskazuje djelima. Niko ne treba dati zivot ili poginuti. Slobodi je dovoljno da je njeni navijaci paze i njeguju dolaskom na utakmicu, ucestvujuci u akcijama, dijeleci svoje ljudske potencijale, da budu dostojanstveni i u porazu i u pobjedi.

Kao sto clanska RSD Sloboda iz 1939 kaze da je jedan od ciljeva kluba "odgoj u sportskom i kukturnom duhu", "radnici cuvajte svoj klub jer pobjeda Slobode je pobjeda svih nas".

Slobodi trebaju ljudi koji hoce raditi, a ne samoubice.
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 06 apr 2016, 20:18

tuzlak1987 je napisao/la:
zlajci je napisao/la:
@tuzlak1987
Sta si po zanimanju?
Nista trenutno.. Vjerovatno te ljute tamo razgovori na PL temi :rol:
Ma vidim da si tamo zauzeo ulogu advokata pa rekoh da iskoristimo te tvoje potencijale. Jos nesto povezem da nisi bio u Mostaru pa kontam mora da se pripremao za neko rociste u ovoj sedmici. Izgleda sam fulao.
tuzlanska Sloboda

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 06 apr 2016, 20:22

eh da znaju nasi fini forumasi kako ekipa iz Delinga radi na reflektorima, pa kako salju ekspedicije od firme do firme (elektro materijal), traze ko im moze isporuciti dovoljno logistike u cugu. zale se kako moraju zavrsiti do tad i tad jer im je grad postavio uslov, a gradu Azmir ne bi se sekirali sekunde :lol: nesto mora da ostane i misterijaa, zato samo lagano djecaci :kafa:
Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 apr 2016, 20:24

tzmalisa je napisao/la:Sad vidjo babuku u gradu sa crvenim onim autom... Ne znam koja marka uslikao sam ga na brzinu.. Ajfon mu u ruci... Idu znaci neki pregovoori hee heee
Korveta :)

@zlajci
Previse sam aktivan na forumu, moram prestati pisati i radi sebe i ostalih :) ljudi bas znaju izvuci zicu pa se svasta napise..
Inace sam domacinski navijac. U Tuzli idem svaku i mogu pomoci samo oko kupovanja ulaznica, sezonskih, artikala, ciscenja stadiona. Vise i nije za obicne navijace..

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 06 apr 2016, 20:28

tzmalisa je napisao/la:Sad vidjo babuku u gradu sa crvenim onim autom... Ne znam koja marka uslikao sam ga na brzinu.. Ajfon mu u ruci... Idu znaci neki pregovoori hee heee
@zlajci
Previse sam aktivan na forumu, moram prestati pisati i radi sebe i ostalih :) ljudi bas znaju izvuci zicu pa se svasta napise..
Inace sam domacinski navijac. U Tuzli idem svaku i mogu pomoci samo oko kupovanja ulaznica, sezonskih, artikala, ciscenja stadiona. Vise i nije za obicne navijace..
Posteno. I to je i vise nego dobra pomoc.
A za ovo prvo, eto vidis, sam vec znas. Pametan si momak. Zivio
tuzlanska Sloboda

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 06 apr 2016, 20:37

Korveta :)
Siroti naš babuka, ni za krova nema... ja mislim stvarno da je red da nakon svih ovih Azmirovih ulaganja počnemo skupljati za krov na Azmirovom automobilu.

ps zna li neko kada karte počinju sa prodajem (sutra/prekosutra)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.