Elegant je napisao/la:Samo u BiH postoje
"hrvatsk" i "srpski" klubovi, eto ko mi nađe u Njemackoj, Austrijski ili
u Francuskoj, Belgijski klub ili u bilo kojoj drzavi na ovo planeti
klub koji ima nacionalni predznak drugog ja mu kupim milku.
Ne zelim se ukljucivati u raspravu o krvnim zrncima vec samo odgovorit na ovo i rec da sam protiv svih pravila koja ce primorati da sva tri naroda moraju imati jedan klub u ligi. Ja sam i za jedinstven drugi rang takmicenja tako da vise nije sigurno da ce klub iz RS-a uci u PL. Ovaj sistem omogucava da klubovi sa srpskim predznakom uvijek imaju barem jedan klub u najvisoj ligi. Jedinstven drugi rang bi znacio da u elitu idu oni koji su stvarno najbolji, a ne oni koji to zasluzuju po zemljopisu ili politici. To treba izbaciti iz nogometa i onda liga ima buducnost. Takodjer i te vase glupe rasprave treba izbaciti.
I sad da odgovorim covjeku na post

U Njemackoj mozes naci masu klubova s tim predznacima. Tamo imas pun k* Turaka, vjerujem da imaju svoje klubove, ali mi mrsko traziti. Napisat cu ono u sto sam upucen. Nedavno je bila aktivna vijest kako je KK Komusina usla u trecu Njemacku ligu, radi se o kosarci. Klub njemackih Hrvata. Komusina je selo u sastavu opcine Teslic ili Tesanj, nisam siguran. Imas SD Croatia Berlin, igraju negdje osmu ligu, ali su prije petnaestak godina stigli do cetvrtog ranga takmicenja sto je bila senzacija.
I inace, najpoznatiji klub s tim hrvatskim predznakom se nalazi u Kanadi. Croatia Toronto je najtrofejniji nogometni klub u Kanada. Izmedju ostalih tamo imas i Serbian White Eaglese koji takodjer igraju prvu ligu. U Australiji je bila masa klubova sa srbijanskim u hrvatskim predznacima, ali su oni to prije koju godinu zabranili. Klubovi su morali mijenjat imena i jedino sto im je ostalu su kockice i orlovi na grbovima. Onda imas i Ibrahimovica koji je u Svedskoj igrao za neki klub koji se zvao Bosna ako se ne varam. Imas masu primjera, ali to sto se radi u BiH sigurno nije nimalo zdravo.