FK Radnički Lukavac

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la fukaratz » 06 nov 2015, 15:16

agalo je napisao/la:ova prica kako smo igrali u raspar kompletu.vidjeli ste da je joge odmah otisao u svlacionicu,nije se radovao kao ostali.naime travnik je iigrao u bijelim cini mi se dresovima(moguce je i plavim da ne trazim slike sad)pa je zbog toga onako izlgedala nasa garnitura.nemojte misliti da nemamo dresove.imamo naravno.za lopte je istina da nemamo.znaci imamo 5 lopti,nesto poput džabulanija,i imamo jedno da ne lazem 13 komada ostalih.to su vam lopte od 50 km do 100.znaci one su vise za rekeracije u sali.moram biti iskren jedna lopta kosta 270 do 320 km official ova prava.nadam se na proljece da cemo moci od slobode uzeti par komada ili banovica,ili na kraju krajeva dati 2500 km i kupiti 10 komada.
nek vasi iz uprave kontaktiraju Azmira vjerujem da nece biti problema da dobijete nase lopte :!: mi ionako od saveza dobijemo svake godine 50 komada a bilo je i donacija nasih navijaca iz inostranstva tako da mi lopti imamo i previse :!:
Sloboda Tuzla

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 06 nov 2015, 17:37

300 K godisnje a bez lopti ,,,ja qrca i kluba,,,,sve to tamo treba rastjerati ,srusiti sve i dzamiju napraviti uz popratni sadrzaj kakvu lijepu slasticarnu

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 06 nov 2015, 18:19

sta ces jednostvano ovim gestama pokazujemo da smo seoski klub i da imamo seljacki mentalitet.opet mi smo mozda malkice udaljeni od travnika gledajuci sablasnu pirotu godinama,ali pricao sam vam i o njima to su klosari najveci na dunjaluku.oni vole dat sokcima bodove nego celiku,zelju.mrtvi hadalji.organizaciono i infrastrukturno udaljenimo smo 4 godine non-stop rada od slijedecih ekipa:sloga ljubuski,elektrobosna jajce,zvjezdica gradacac,bratstvo gracanica,buducnost banovici,gorazde.orasje,capljina i gabela su udaljeni 3 god non stop rada,a 2 god rudar kakanj i jedinstvo.mi muku mucimo da povaljamo teren ko bad blue boysi sa mamicem.nemam sta vise pricati.malo je pozitivnih stvari na sablasnom josju.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 06 nov 2015, 19:38

agalo je napisao/la:sta ces jednostvano ovim gestama pokazujemo da smo seoski klub i da imamo seljacki mentalitet.opet mi smo mozda malkice udaljeni od travnika gledajuci sablasnu pirotu godinama,ali pricao sam vam i o njima to su klosari najveci na dunjaluku.oni vole dat sokcima bodove nego celiku,zelju.mrtvi hadalji.organizaciono i infrastrukturno udaljenimo smo 4 godine non-stop rada od slijedecih ekipa:sloga ljubuski,elektrobosna jajce,zvjezdica gradacac,bratstvo gracanica,buducnost banovici,gorazde.orasje,capljina i gabela su udaljeni 3 god non stop rada,a 2 god rudar kakanj i jedinstvo.mi muku mucimo da povaljamo teren ko bad blue boysi sa mamicem.nemam sta vise pricati.malo je pozitivnih stvari na sablasnom josju.
Zvijezdica Gradacac kažeš,hmm-a šta kažeš na Lukavcic,znam koliko voliš taj dio vaše povijesti?

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 06 nov 2015, 19:53

Pokreće se disciplinski postupak službenog predstavnika FK „Radnički“ Lukavac OMEROVIĆ ZLATIMIRA zbog prekršaja iz člana 44. (nesportsko ponašanje) DP NS/FS BiH na utakmici 13. kola Prve lige FBiH: FK „Radnički“-HNK „Orašje“ZLATIMIRE moj dobri zašto se nisi ponašao :mrgreen: Ima da popaseš disciplinsku momentalno . Pozz za ZOOM-a :thumbup:

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 07 nov 2015, 15:27

Zalosno sta bi od ekipe poznate po dobroj odbrani. postali smo kanta za nabijanje,ekipa za popravljanje gol razlike. ako se vec ide prema ispadanju zasto se to radi sa ovoliko stranaca! opet nam je utakmicu pocelo 9 igraca sa strane. i vlastiti kadar bi ispao al bi barem manje kostao. ovo nema smisla.
haman je do godine igrat po kantona a Siouxi nek i dalje pjevaju vjecno vam hvala

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 07 nov 2015, 15:45

Koliko ispada ekipa iz Prve lige ukoliko iz PL ispadne 3 ekipe iz RS-a, što je i najrealnije očekivati.Čak je moguće da 4 ekipe iz RS-a ispadnu.

LuKaVaC
Kontakt:

Post Postao/la LuKaVaC » 07 nov 2015, 15:53

SiouxLukavac je napisao/la:Koliko ispada ekipa iz Prve lige ukoliko iz PL ispadne 3 ekipe iz RS-a, što je i najrealnije očekivati.Čak je moguće da 4 ekipe iz RS-a ispadnu.
4 najvjerovatnije + koliko ispadne iz PL
Šest ljiljana zlatne boje, to je simbol Bosne moje !!!

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 07 nov 2015, 16:58

Neki su ovde pisali da ne mozemo ispasti a takodjer nekima je 400 K dovoljno za vrh PL a nama 300K nije dovoljno da imamo dovoljan broj lopti , mislim o cemu dalje da pisemo ovde?

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 07 nov 2015, 17:26

danas u gracanici katastrofalna igra radnickog. kao i vecina onih navijaca koji su bili na utakmici ocekivao sam bolje izdanje i igru na pobjedu. medjutim desilo se suprotno kao i na 90% gostujucih utakmica imali smo odbrambeno-oslobodilacku taktiku zvanu nidje veze. teren izvanredan, za ovaj nas na josiku izgledao kao vembli. i umjesto da igramo otvoreno i sa brzim krilnim igracima jer je to teren dozvoljavao trener koji je poceo glumit murinja od pocetka utakmice stavlja suljica koji nece da igra. covjek jednostavno nece da igra nece da potrci, necce da asistira, nece da daje golove, nece da se bori i pravi budalama sve nas koji smo uz radnicki toliko godina i kod kuce i na strani. ja ne znam da li je taj suljic sponzor radnickom ili neko njegov pa se toliko forsira. ako jeste onda izvini suljicu elvine. ako ce radnicki propast ako ti ne igras opet izvini. izvini i za to sto smo te mi navijaci radnickog izabrali za najboljeg igraca ove lige za mjesec avgust, iako ti nisi ni najbolji napadac radnickog a kamoli igrac lige. gore sam naveo da je trener curguz poceo glumit murinja ne samo takticki nego i po tome sto iz igre izbacuje igraca kojeg je tek uveo u igru. taj igrac je mirza music, jedan od nasih najboljih igraca u dosadasnjem dijelu sezone. taj igrac je maradona za pojedince koji se forsiraju.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 07 nov 2015, 17:40

Velika sramota danas.. Ono je Ćurguzova sramota i poraz, imam neki osjećaj da mu je ovo bila zadnja utakmica na klupi Radničkog. Samo pi*ke tako igraju, onako samo možeš izgubit tj. očekivat' kad ćeš primit gol i ništa drugo. Što se tiče Elvina Suljića nek se i on goni.. Nadam se da mu je ovo bila posljednja utakmica u dresu Radničkog. Onda onaj Kuduzov crveni karton, sudija mora da bude toliko ograničen da za ono čovjeka isključi, al' opet kad malo bolje sagledam stvari možda je i bolje što ga nema protiv Budućnosti. Danas niko nije bio na nivou jednostavno.
I opet mi nije jasno kako naši nisu vratili Migija, čuo sam da se čak i sam nudio, ne znam u čemu je bio problem ali sigurno u Bratstvu nema veću ili bar puno veću platu koliku bi imao i u Radničkom. Sramota, neki trebaju da se zapitaju o svemu ovome.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 07 nov 2015, 18:00

necu da krivim curguza.stavio je igrace svakog na svoju poziciju budimo realni i svaku utakmic stavi na go golmana na beka stavi beka na stopera stopera nije on stavio suljica da igra zadnjeg veznog,bilo koji drugi trener koji dodje nece mjenjati postavu.zapamtite to.igrali smo sa svim raspolozivim snagama.svi su igrali.ne zelim da se krivica na jednog covjeka svalja.on ako ima obraza reci ce sam ne ide ovako vise.krivimo curguza.krivi smo mi.krivi smo mi.krivi smo mi.ovako su aliju rahmetli krivili kako je kriv sto se jugoslavija raspala,sto je bio rat itd itd.isto ovako.isti scenarij.ne branim zorana ni sekunde,ali hocu da kazem budimo lafcine i mangupi do kraja prvi ja amar kovacevic koji se ne boji nikog sem Allaha,pa svi vi ostali lukavcani koji posjetite josik godisnje.svi znamo kritikovati,a niko ne zna raditi drustveno korisne stvari.pojest ce nas pohlepa i licni interes.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 07 nov 2015, 18:21

Vi Haman još niste shvatili da ti igrači nemogu igrat 2x sedmično, bili ste solidni dok nije kup krene, stvarno nevidim sta ce vam to.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 nov 2015, 18:29

Tkanton je napisao/la:Vi Haman još niste shvatili da ti igrači nemogu igrat 2x sedmično, bili ste solidni dok nije kup krene, stvarno nevidim sta ce vam to.
i meni nije jasno a pisao sam ovdje i ranije da ljudi ne mogu svarit da ce im igranje kupa doci glave...kakav crni lukavac i igranje utakmica srijeda-subota...pa onda pljuju igrace koji su limitirani do bola,igraju po oranicama i to svaka 3 dana...mislimmmmmmmm ....plus sto na proljece ih cekaju jos 2 sigurno preteske tekme u kupu i borba do krvi da opstanu u ligi...al bili ih tuki,nek samo guraju do finala
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 07 nov 2015, 18:47

nije nas ukopao kup.ukopalo je nas sto se ne volimo.lahko je vama u tz vas ima 200 000 od toga tuzlaka je lupam 140 000,a u lukavcu zivi 14 000 od toga 2000 lukavcana.kontas.nas mrze poljice,puracic,devetak,miricina,sva sela nas ne mogu ocima.oni se raduju porazima radnickog

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 nov 2015, 18:49

nije lako igrati po oranicama 2x sedmicno...nas je tekma u Zvorniku sahranila recimo, jos su igraci fizicki prespremni, imamo i neku sirinu, ali i sad osjecamo posljedice one kaljuze sa ovim tempu utakmica..a 60% stadiona u ovoj ligi je "zvornik"
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 nov 2015, 18:52

agalo je napisao/la:nije nas ukopao kup.ukopalo je nas sto se ne volimo.lahko je vama u tz vas ima 200 000 od toga tuzlaka je lupam 140 000,a u lukavcu zivi 14 000 od toga 2000 lukavcana.kontas.nas mrze poljice,puracic,devetak,miricina,sva sela nas ne mogu ocima.oni se raduju porazima radnickog
pa kakve to veze ima sa igranjem kupa :? .....niste sa njima igrali...trebali ste mudro i takticki ispast i vozdra a ne docekivat igrace poslije travnika u pola noci...vidis kako travnik zijani i okrenu se prvenstvu ...mislim,uzet cete vi nekog kesha od domace tekme u cetvtrfinalu al da li je vrijedno ispadanja,recimo..a sad cete sa ekipom limitiranom do bola igrat na 2 fronta gdje vam gori pod nogama..morali ste to mudrije...sam pao sam se ubio
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 07 nov 2015, 19:19

ma nek ste vi protiv zvijezde zapeli,ne sikirajte se dacemo vam mi na proljece bodove
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 07 nov 2015, 19:25

vecina tih igraca ne igra 2x sedmicno. dosta njih zbog kartona i forme i drugih okolnosti igra svaku drugu utakmicu a kako pojedini igraju ja bi onako mogo igrat svaki dan. na prste jedne ruke se mogu nabrojati oni koji igraju utakmice 2x sedmicno.

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 07 nov 2015, 19:29

agalo je napisao/la:necu da krivim curguza.stavio je igrace svakog na svoju poziciju budimo realni i svaku utakmic stavi na go golmana na beka stavi beka na stopera stopera nije on stavio suljica da igra zadnjeg veznog,bilo koji drugi trener koji dodje nece mjenjati postavu.zapamtite to.igrali smo sa svim raspolozivim snagama.svi su igrali.ne zelim da se krivica na jednog covjeka svalja.on ako ima obraza reci ce sam ne ide ovako vise.krivimo curguza.krivi smo mi.krivi smo mi.krivi smo mi.ovako su aliju rahmetli krivili kako je kriv sto se jugoslavija raspala,sto je bio rat itd itd.isto ovako.isti scenarij.ne branim zorana ni sekunde,ali hocu da kazem budimo lafcine i mangupi do kraja prvi ja amar kovacevic koji se ne boji nikog sem Allaha,pa svi vi ostali lukavcani koji posjetite josik godisnje.svi znamo kritikovati,a niko ne zna raditi drustveno korisne stvari.pojest ce nas pohlepa i licni interes.
nije dovoljno samo igrace stavit na svoju poziciju i igrajte kako hocete. jel se danas mogla postavit napadacka formacija, jest i jel postavljena, nije. zasto, dokle cemo vise biti kanta za nabijanje. bolje igrat napadacki pa izgubit nego se branit pa jos gore proc. ekipe koje ne mogu nikog kod kuce dobit ili kad dobiju dobiju na guzove nas rasturaju. ko je po tebi kriv za gostujuce blamaze, mozda ekonom redza ili neko treci ako znas reci nam da se dzaba ne nerviramo.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.