Nije zahtjevan PES može neki PC od 600-700 km pokrenut ga bez problema, možda cak i jeftiniji, al et ostale igre ce biti problem ove novijesoxx je napisao/la:Koliko love ispadne pc da mozes igrat pes novi na najboljim perfomansama?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nije zahtjevan PES može neki PC od 600-700 km pokrenut ga bez problema, možda cak i jeftiniji, al et ostale igre ce biti problem ove novijesoxx je napisao/la:Koliko love ispadne pc da mozes igrat pes novi na najboljim perfomansama?

eh to sam mislio da li da spomenemmoustapha je napisao/la:Ne trebas imati para na paypal racunu za placanje. Paypal moze povuci novac sa kartice prilikom svake transakcije. Samo mislim da se ta opcija treba odobriti.Papastathopoulos je napisao/la: a ne znam care tacno, da kazem ugrubo mozda mjesec dana...i da napomenem, kad udjem u paypal racun, tamo je saldo 0, jel i tu treba biti love ? mislim, ima na kartici yebem ga ja, i tokom procedure kupnje me fino ponude hocu li preko paypal il kreditne kartice uzimati
Kod registracije paypal racuna, oni vrse verifikaciju kartice tako sto skinu ja mislim 1 dolar i onda ga vrate. To je neka testna transakcija i trebalo bi da je vidis na izvodu. Mislim da bez nje ne mozes koristiti paypal.

Ja sam im'o problema sa mini-notebook-om i kad im dam da nose na servis, nema ga sl'jedecih 20-25 dana 100%.Godfather je napisao/la:Prije tacno godinu dana kapio sam laptop Dell Vostro u BH Telecomu i zadnjih dana nenormalno zuji bez obzira na opterecenje. Pretpostavljam da je hladnjak i da ga treba ocistiti malo, ali je laptop pod garancijom pa necu nista da otvaram i petljam bez potrebe.
Zanima me samo da li je neko imo slican problem i koliko bi to moglo da ostane kod njih na servisu, posto znam da to kod njih traje poprilicno kao i sve ostale njihove usluge. I da li imam pravo da trazim od njih neki privremeni uredjaj dok je moj laptop na servisu.

Jesi li slucajno imo pravo na neki privremeni uredjaj da koristis dok ti uredjaj ne dodje sa servisa??ChaosX je napisao/la:Ja sam im'o problema sa mini-notebook-om i kad im dam da nose na servis, nema ga sl'jedecih 20-25 dana 100%.Godfather je napisao/la:Prije tacno godinu dana kapio sam laptop Dell Vostro u BH Telecomu i zadnjih dana nenormalno zuji bez obzira na opterecenje. Pretpostavljam da je hladnjak i da ga treba ocistiti malo, ali je laptop pod garancijom pa necu nista da otvaram i petljam bez potrebe.
Zanima me samo da li je neko imo slican problem i koliko bi to moglo da ostane kod njih na servisu, posto znam da to kod njih traje poprilicno kao i sve ostale njihove usluge. I da li imam pravo da trazim od njih neki privremeni uredjaj dok je moj laptop na servisu.
Posto im je servis u Sar. pa dok svima prođe kroz ruke, vjecnost.
A jeste sigurno neki kuler zaribo, al' u svakom slucaju nosti ti to na garanciju, sto prije to bolje, za tebe. Sretno
OnlyUnited je napisao/la:Termalna pasta se osusila, dolazi do pregrijavanja i samim tim glasnijeg kulera. Nije to nikakav kvar. Kupis pastu (do 5 KM), rijesen problem, odnesi nekom poznaniku koji je malo upuceniji i to je gotovo za 15 min.

,u cemu moze biti kvaka
  ,u cemu moze biti kvaka   .
 .To turn off add-ons on Firefox, Go to Tools > Add-ons and disable both unwanted add-ons and plugins. Restart Firefox to put changes into effect.
To turn off add-ons on Google Chrome, Go to Customize > Tools > Extensions and disable unwanted plugins. Restart Chrome to put changes into effect.
Nisam dobio nista, mada sam ih pit'o za taj zamjenski, al' rekoše da nema za ovaj moj model, a i nije mi bio neki problem ako nema zamjene,tako da nisam nista zaht'jevo. Al' pokusaj reć da ti je bas potreban za rad i tako ubijedi ih da ti dadnu nesto.Godfather je napisao/la: Jesi li slucajno imo pravo na neki privremeni uredjaj da koristis dok ti uredjaj ne dodje sa servisa??
To me najvise zanima...

Odradio sve i opet ista situacijaOnlyUnited je napisao/la:Skini advanced system care 8 (trial verzija)... Trazi care, scan, repair i mislim da bi trebalo rijesiti problem.
Zatim udji u prosirenja (extenzije) browsera koji koristis
To turn off add-ons on Firefox, Go to Tools > Add-ons and disable both unwanted add-ons and plugins. Restart Firefox to put changes into effect.
To turn off add-ons on Google Chrome, Go to Customize > Tools > Extensions and disable unwanted plugins. Restart Chrome to put changes into effect.
 ,google i sportsport idu bez problema dok recimo speedtest nece uopste da otvori ,inace sve sa domenom ba otvara normalno ,fb sad radi sad ne radi
  ,google i sportsport idu bez problema dok recimo speedtest nece uopste da otvori ,inace sve sa domenom ba otvara normalno ,fb sad radi sad ne radi   .
 . ,kako se zove prog. da ga probam naci negdje drugo .
  ,kako se zove prog. da ga probam naci negdje drugo .
sat i vrijeme uredu?Zodiac je napisao/la:Problem je sto nmg uopste da otvorim taj link,kako se zove prog. da ga probam naci negdje drugo .
edit:evo nasao sam neki na majorgeeks
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], VensanKasel i 20 gostiju.