Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Na kraju cemo kupit Arthura
Ma nece ga Benfica pustiti ispod 110 miliona nema sanse.Prohujao je na ovom WC a dug je red za njega.Ako je izlazna klauzula 120.Mali je ultra kompletab igrac , sve joj zna.
Ako dovedete obojicu to ce biti brutalno.Nekako mi Jude baca ka Realu vec godinu i jace , vidjet cemo.
Ako dovedete obojicu to ce biti brutalno.Nekako mi Jude baca ka Realu vec godinu i jace , vidjet cemo.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Pa prije će Enzo u Rejal ili Barcu, jer je južnoamerikanac, dok Jude mislim ima želju da se dokaže u Premu i Engleskoj, jer to je njegov domaći teren, i Liverpool je favorit i zbog Kloppa i zbog Hendersona i veza sa ostalim saigračima iz repkeJoeBleck je napisao/la: ↑13 dec 2022, 14:45Ma nece ga Benfica pustiti ispod 110 miliona nema sanse.Prohujao je na ovom WC a dug je red za njega.Ako je izlazna klauzula 120.Mali je ultra kompletab igrac , sve joj zna.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jude u Liverpool , Enzo u Barcu i svi sretnirio_Ferdy88 je napisao/la: ↑13 dec 2022, 15:04Pa prije će Enzo u Rejal ili Barcu, jer je južnoamerikanac, dok Jude mislim ima želju da se dokaže u Premu i Engleskoj, jer to je njegov domaći teren, i Liverpool je favorit i zbog Kloppa i zbog Hendersona i veza sa ostalim saigračima iz repkeJoeBleck je napisao/la: ↑13 dec 2022, 14:45Ma nece ga Benfica pustiti ispod 110 miliona nema sanse.Prohujao je na ovom WC a dug je red za njega.Ako je izlazna klauzula 120.Mali je ultra kompletab igrac , sve joj zna.
Ako dovedete obojicu to ce biti brutalno.Nekako mi Jude baca ka Realu vec godinu i jace , vidjet cemo.![]()

103m je otkupna izgleda.
Kakav brutalan posao Benfice, gdje god da ode. U poređenju za siću koju je doveden nenormalno će zaraditi. Istina, ima i River dobar %.
Kakav brutalan posao Benfice, gdje god da ode. U poređenju za siću koju je doveden nenormalno će zaraditi. Istina, ima i River dobar %.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Znamo da u Barcu nece 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ma nema sanse da ga bilo ko plati 100m
Meni enzo bas prosjecno izgleda. Ali eto, opet vjerujem kloppu.
Kad bi Konate mogao ostati zdrav do kraja sezone u ovakvoj formi
Inače, u akciju se vraćamo već 22.12 u Liga kupu protiv Cityja. Poslije toga, na Boxing Day, Villa Park (18:30), četiri dana kasnije na Anfield stiže Leicester (21h), a 2023. otvaramo gostovanjem u predgrađu Londona (Brentford, 02.01., 18:30).

Inače, u akciju se vraćamo već 22.12 u Liga kupu protiv Cityja. Poslije toga, na Boxing Day, Villa Park (18:30), četiri dana kasnije na Anfield stiže Leicester (21h), a 2023. otvaramo gostovanjem u predgrađu Londona (Brentford, 02.01., 18:30).
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Danas protiv Milana. Prijenos na nekom SK kanalu, mislim.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ajmoooo Naby
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Bajcetic sve više minuta dobija. Jasno nam je da je Bellingham nepotreban 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Lijepo se Thiago izivljava dns. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Kakvi smo?
Ne da mi se patiti sa streamom na netu Telecoma...
Ne da mi se patiti sa streamom na netu Telecoma...
Doak haman vec za prvi tim. 

O **** ti penala

Kako bi nam legao Mboppi
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Gotovo SP.
Jeste spremni za nova nerviranja?

Jeste spremni za nova nerviranja?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.