FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
bio sam blizu, ipak je 0 1 3, nije 0 0 4, druga sezona zaredom "fenomenalan" start intera
Za zivot cijeli!
Kad se sjetim prve Mouove sezone i tekme sa Romom gubimo 3:1 a mi zadnjih pola sata igramo sa 4 špica ( Zlatan, Adriano, Crespo i Balonja ) a ovaj zadnjih 20 minuta igra bez špica...

imamo novog napadača

Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- Boateng_27
- Kontakt:
HAHAHAHAHA Nemoguće !

Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
evo kaže Gasp da se dižemo u formi i da včrs nismo baš imali sreće
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=58517" onclick="window.open(this.href);return false;
hahahahaha ja jednostavno nemogu da vjerujem šta mi imamo za trenera
ALOOOOOOOOOOOO MORATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=58517" onclick="window.open(this.href);return false;
hahahahaha ja jednostavno nemogu da vjerujem šta mi imamo za trenera
ALOOOOOOOOOOOO MORATTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
-
- Kontakt:
Moze li mi neko ko malo vise prati reci sta je ovaj kloc od trenera rekao za vecerasnju igru ako neko zna bas me zivo interesuje.
Znalac pojasnio izmjenu Forlan-Muntari.Forlan for Muntari? At that moment we need a midfielder, because Sneijder had done very well but he was tired, and even had trouble Forlan. I needed a midfielder and a striker, we were losing the concentration that we had granted very few chances to give to Rome. We had clear opportunities, net, Let us take a moment as well, on other occasions we more complicated goal
Satisfied? I would say yes, just look at the opportunities. We gave very little, we played with great attention, pity not to have exploited the spaces, we had great opportunities. Wednesday we played a race-consuming, now we play very well against ourselves, we will improve over time.
- sarajlija89
- Kontakt:
Gasperini sve najbolje, izdrzi bar jos 2-3 kola
A ne fkt, bilo koji trener bi tesko mogao sa ovom ekipom nesto vise. Nemate sredine ljudi, sve su to mahom destruktivci i igraci u godinama, bez pravog kreatora...Gasperini je samo pomogao sa novim sistemom i nekim rokadama da to jos gore izgleda

A ne fkt, bilo koji trener bi tesko mogao sa ovom ekipom nesto vise. Nemate sredine ljudi, sve su to mahom destruktivci i igraci u godinama, bez pravog kreatora...Gasperini je samo pomogao sa novim sistemom i nekim rokadama da to jos gore izgleda

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Momci sta hocete vi ? Jesmol gledali istu utakmicu ? Naravno da je ovo vec na nesto licilo i da smo napredovali.Romi nije dozvoljeno skoro nista osim posjeda.Nikad Inter nije ni igro nesto bolje i ljepse za oko,samo sto nam prije nije trebalo ovoliko sansi da zabijemo.
Imali smo barem 5 odlicnih prilika (Milito kloc glavom,Nagatomo,Sneijder 2x,Zarate,Forlan,Jonathan) a Roma 2 uvrh glave.Nismo odigrali neku utakmicu ali nije to bilo toliko lose kolko vi predstavljate,da smo imali malo vise srece (pogotovo kod Sneijderove prilike) sad bi ovdje bila druga prica.
Ja zamjerim Gasperiniu sto mu igra Milito koji veze nema i nikakve koristi od njega nema,sto ne forsira Pazza te sto je ponovo igro sa 3 u odbrani (iako je to danas solidno funkcionisalo,samo da smiri Lucia i da Samuel ne nabija svaku loptu).Mislim da Zarate treba igrat jer je jedini u napadu koji zna nesto uradit 1 na 1...
Idealni napad Intera za mene bi bio Zarate i Pazzini.Mali da trci i probija po strani a Pazzo da odradi svoje.
Obi me najvise razocaro,evo druga utakmica za redom u prvoj postavi u kojoj je medju najgorim na terenu,mislim da ne zasluzuje vise prilika
Sto se tice Rome odlicni Borini,Kjaer te pogotovo De Rossi...Kolko bi nama znacio onakav igrac,to je strasno...
Izmjena Muntari Forlan mu nije trebala.Trebo je uvest Castaignosa umjesto truta.
Next stop : Utorak 20:45h Novara - Inter.
Forza ragazzi !
Imali smo barem 5 odlicnih prilika (Milito kloc glavom,Nagatomo,Sneijder 2x,Zarate,Forlan,Jonathan) a Roma 2 uvrh glave.Nismo odigrali neku utakmicu ali nije to bilo toliko lose kolko vi predstavljate,da smo imali malo vise srece (pogotovo kod Sneijderove prilike) sad bi ovdje bila druga prica.
Ja zamjerim Gasperiniu sto mu igra Milito koji veze nema i nikakve koristi od njega nema,sto ne forsira Pazza te sto je ponovo igro sa 3 u odbrani (iako je to danas solidno funkcionisalo,samo da smiri Lucia i da Samuel ne nabija svaku loptu).Mislim da Zarate treba igrat jer je jedini u napadu koji zna nesto uradit 1 na 1...
Idealni napad Intera za mene bi bio Zarate i Pazzini.Mali da trci i probija po strani a Pazzo da odradi svoje.
Obi me najvise razocaro,evo druga utakmica za redom u prvoj postavi u kojoj je medju najgorim na terenu,mislim da ne zasluzuje vise prilika

Sto se tice Rome odlicni Borini,Kjaer te pogotovo De Rossi...Kolko bi nama znacio onakav igrac,to je strasno...
Izmjena Muntari Forlan mu nije trebala.Trebo je uvest Castaignosa umjesto truta.
Forza ragazzi !
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Lucio idiote umri !
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Gasperini još uvijek misli da radi u prosječnom klubu, zato i ovake izjave i nama je Delneri nakon svake tekme istu priču trubio...
Ovom timu treba potpuni remont, napadajte me koliko hoćete, ali u pravu sam i vi ste svjesni toga, nije toliko ni do trenera kad igrači ne valjaju, meni je najviše žao Snejidera, najbolji igrač Serie A, ali večeras se vidi da tačno nema s kim da igra...
Što se mene tiče, samo nastavite ovako!
Ovom timu treba potpuni remont, napadajte me koliko hoćete, ali u pravu sam i vi ste svjesni toga, nije toliko ni do trenera kad igrači ne valjaju, meni je najviše žao Snejidera, najbolji igrač Serie A, ali večeras se vidi da tačno nema s kim da igra...
Što se mene tiče, samo nastavite ovako!

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
-
- Kontakt:
Uz duzno postovanje prema tebi i tvom znanju o fudbalu ako je tebi normalno da mi kuci imamo manji posjed lopte i da nemozemo po 5 min uzeti loptu onda nemamo sta pricati.Yuto je napisao/la:Momci sta hocete vi ? Jesmol gledali istu utakmicu ? Naravno da je ovo vec na nesto licilo i da smo napredovali.Romi nije dozvoljeno skoro nista osim posjeda.Nikad Inter nije ni igro nesto bolje i ljepse za oko,samo sto nam prije nije trebalo ovoliko sansi da zabijemo.
Forza ragazzi !
- sarajlija89
- Kontakt:
Istina za Del Nerija...svaki put je vidio "poboljsanja", a rezultata nigdjeGasperini još uvijek misli da radi u prosječnom klubu, zato i ovake izjave i nama je Delneri nakon svake tekme istu priču trubio...

To je sustina price, trener daje samo umjetnicki dojamOvom timu treba potpuni remont

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- skyisthelimit
cuj Zarate, pa taj vam lik veceras nikome nije dodao loptu, lik je klocina zesca. Sebicniji je od Teveza i cijelog Citya 

15.10 - 15.06 ...
Treba valjda da je daje Muntariju ili Nagatomuskyisthelimit je napisao/la:cuj Zarate, pa taj vam lik veceras nikome nije dodao loptu, lik je klocina zesca. Sebicniji je od Teveza i cijelog Citya

Bravo Mauro, jedan od boljih veceras, uz Forlana, Wesleya i Jonathana pored kojeg Maicon nema sta traziti
Lucio

covjek koji mi je strasno antipatican tokom citave njegove karijere
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Remont ekipe se trebao uraditi već u prošloj sezoni sad je već kasno jer sezona već lagano ide u krivom smjeru i ne znam o čemu je Morati razmišljao kad je postavio Gasperinija na klupu.Takođe i transfer politika je bila totalni promašaj ne vidim neko istinsko pojačanje da je došlo (nadam se da neće neko spomenuti Forlana).
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- skyisthelimit
mogao je on dodati pa muntariju Muntariju, ali jok vazno je sve sam..Nije njega Lazio tek tako dao na posudbu, vidjeli da nemaju hajra sa sebicnjakom 

15.10 - 15.06 ...
sarajlija89 je napisao/la:Gasperini sve najbolje, izdrzi bar jos 2-3 kola![]()
ajde sarajlija idi beri vrisinje,kazes da nemamo kreatora,sta ti je sneijder,nego kreator igre...ccc..i mani me tih tvojih glupavih komentara

“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.
- sarajlija89
- Kontakt:

Sto si bukvalan ??

Treba znati i bez vrijedjana diskutovat, ne moze svako...

-
- Kontakt:
Jao kako me iznervirase "znalci" sto zamjere Militu sto je profulao 2 sanse,a ni jedan od njih ne primijeti kako mu "divni" Forlan ne htjede nekoliko puta dati loptu za cist gol. Ono vadjenje iz igre Milita,a ne Forlana mi nikako nije bilo jasno. Milito je bio pet puta pokretljiviji i opasniji. Cambiasso i Sneijder setaju po terenu.
Ovaj tip fakat ne zna svoj posao,ali i neki igraci se ponasaju kao primadone. Uz to,sve se poklopilo negativno,vidjeli ste (ko je gledao) kako tesko iznose loptu,a strah ih dodati naprijed pored protivnickog napadaca jer je ovo sad sve i stvar psihologije.
P.S. @Bianconeri,care,puno visis na ovoj temi s obzirom na misljenje kako Inter ide dole...
Ovaj tip fakat ne zna svoj posao,ali i neki igraci se ponasaju kao primadone. Uz to,sve se poklopilo negativno,vidjeli ste (ko je gledao) kako tesko iznose loptu,a strah ih dodati naprijed pored protivnickog napadaca jer je ovo sad sve i stvar psihologije.
P.S. @Bianconeri,care,puno visis na ovoj temi s obzirom na misljenje kako Inter ide dole...
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
bas je dao superloptu kad je Sneijder napucao Kjaera u koljeno na liniji,,Ranocchia,Nagatomo i Zàrate bili veceras najbolji,,skyisthelimit je napisao/la:cuj Zarate, pa taj vam lik veceras nikome nije dodao loptu, lik je klocina zesca. Sebicniji je od Teveza i cijelog Citya
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.