FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Problem kod Sanchesa nisu njegove igre i što je to razlog njegovog neigranja, već je problem što mu svi obećavaju da ostane, da će igrati, ne daju mu da ide, i onda kad treba da se to ispoštuje i da dobije priliku on ne igra. On je svjestan da ovdje ne može, uvjeravaju ga i lažu da će biti nešto, prevare ga da ostane i onda opet ništa. To je problem. Inače ko god dođe mlad kod Kovača to je bacanje para i talenta.
Priča se da je došlo do ovog transfera Kutinja tako što je Barsa načula da su se Bajern i Real dogovorali oko Bejla (jer Bajern nije mogao da čeka rezultate pregovora Barse i Kutinja sa PSGom) i shvatili su da ako se riješe Bejla da će ići na Nejmara što im ni u kojem slučaju nije u interesu.
Ne vjerujem da Sanchez nema nekog menadzera koji moze da sprijeci te " lazi" i prevare,jer ako ima imalo soli u glavi trebao je poslije posudbe traziti sebi nafaku negdje drugo.Fazon je sto bi on para, minutaze a nema sta zauzvrat da ponudi.Jako je bitno kakve je partije pruzao jer to je najbolji pokazatelj.
U ostalom nije jedina nahajpana mlada zvijezda koja ce sa konja na horoza.U tome svemu Bayern gubi najvise,dok sanchez ce naci manji klub koji ce se zadovoljiti njegovim igrama.
U ostalom nije jedina nahajpana mlada zvijezda koja ce sa konja na horoza.U tome svemu Bayern gubi najvise,dok sanchez ce naci manji klub koji ce se zadovoljiti njegovim igrama.
VOLIM BAYERN
Da te ispravim, 20 miliona je Bayern platio posudbu, ne 15Saurman je napisao/la:Nisi valjda očekivao da će dovesti Coutinha za šaku dolara.Posudba 15 mil, plata 12 mil s pravom otkupa.S tim da je Barcelona željela staviti opciju dvogodišnje posudbe i obaveznog otkupa ugovora što ne dolazi u obzir.Tako da se slijedeće sezone on 99% vraća nazad a Bayern ide po Havertza.

Plata je neto 12 miliona plus porezi.
Nemoj tako, kad Kobasice kupuju, onda Sarma smanjuje cifre...Evander je napisao/la:Da te ispravim, 20 miliona je Bayern platio posudbu, ne 15Saurman je napisao/la:Nisi valjda očekivao da će dovesti Coutinha za šaku dolara.Posudba 15 mil, plata 12 mil s pravom otkupa.S tim da je Barcelona željela staviti opciju dvogodišnje posudbe i obaveznog otkupa ugovora što ne dolazi u obzir.Tako da se slijedeće sezone on 99% vraća nazad a Bayern ide po Havertza.
Plata je neto 12 miliona plus porezi.

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Cekaj, momak javno kaze da hoce da ga prodaju a oni nece da ga puste... ko kaze da on ne trazi sebi nafaku negdje drugo? Ovu predsezonu je odigrao sasvim korektno, po meni je vise zasluzio da starta od Tolissoa koji mi nije nista pokazao.isakovich je napisao/la:Ne vjerujem da Sanchez nema nekog menadzera koji moze da sprijeci te " lazi" i prevare,jer ako ima imalo soli u glavi trebao je poslije posudbe traziti sebi nafaku negdje drugo.Fazon je sto bi on para, minutaze a nema sta zauzvrat da ponudi.Jako je bitno kakve je partije pruzao jer to je najbolji pokazatelj.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Tolisso ima siguran pas i dobar pregled igre, a i solidan je u skoku. Jučer period vremena u kojemu je igrao na šestici bio je jako dobar. Naprijed ga treba gurati protiv ekipa koje se nadigravaju s nama, tu njegova smirenost i odličan pas i pregled igre mogu presuditi utakmicu. Jupp je pokazao kako ga treba koristiti. Renato je, kao sto su neki ovdje vec pisali, zalutao u profi. fudbal, ima dobro ubrzanje i solidan dribling, ali to je sve. Pas katastrofa, procjena pada lopte katastrofalna, užasan u skoku, za veznog igrača - nedopustivo.harden je napisao/la:Cekaj, momak javno kaze da hoce da ga prodaju a oni nece da ga puste... ko kaze da on ne trazi sebi nafaku negdje drugo? Ovu predsezonu je odigrao sasvim korektno, po meni je vise zasluzio da starta od Tolissoa koji mi nije nista pokazao.isakovich je napisao/la:Ne vjerujem da Sanchez nema nekog menadzera koji moze da sprijeci te " lazi" i prevare,jer ako ima imalo soli u glavi trebao je poslije posudbe traziti sebi nafaku negdje drugo.Fazon je sto bi on para, minutaze a nema sta zauzvrat da ponudi.Jako je bitno kakve je partije pruzao jer to je najbolji pokazatelj.
Zadnja izmjena: hifans, dana/u 17 avg 2019, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
To pricas opcenito o njihovim kvalitetima, Tolisso nista od toga nije pokazao od pocetka predsezone do sinoc, u nikakvoj formi je, dok je Renato pokazivao znake zivota tokom predsezone i vise je pokazao od Corentina.hifans je napisao/la: Tolisso ima siguran pas i dobar pregled igre, a i solidan je u skoku. Renato je, kao sto su neki ovdje vec pisali, zalutao u profi. fudbal, ima dobro ubrzanje i solidan dribling, ali to je sve. Pas katastrofa, procjena pada lopte katastrofalna, užasan u skoku.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Smatarm da u toj prici nije sve bas tako kako kaze Sanchez,uprava bayerna do sada nikome nikad nije stopirala odlazak iz kluba,narocito ne vjerujem da bi stopirala odlazak igracu koji to zeli a uz to nije imao srece da se dokaze.Jedino da kalkulisu sto se tice odstete ne bi li neko naivan dao dobru lovu.
Ne znam,manje vise me to ne brine jer to nije nista krucialno za Bayerna,vise me brine cinjenica da Niko dozvoljava da se desi jucerasnja utakmica.
Ne znam,manje vise me to ne brine jer to nije nista krucialno za Bayerna,vise me brine cinjenica da Niko dozvoljava da se desi jucerasnja utakmica.
VOLIM BAYERN
Malo si nerealan,i nisi objektivan,Toliso je dosta kompletniji igrac od sanceza,i nije se pogubio ko ovaj kad je dosao,Toliso je poprilicno dobro akceptirao no u sredinu i makar nesto pokazao,prosle godine je bio pravo ok sve do te ozljede protiv leverkuzena.Vjerujem da ce toliso,goretzka uz martina i alkantaru biti nosioci bayerna.harden je napisao/la:To pricas opcenito o njihovim kvalitetima, Tolisso nista od toga nije pokazao od pocetka predsezone do sinoc, u nikakvoj formi je, dok je Renato pokazivao znake zivota tokom predsezone i vise je pokazao od Corentina.hifans je napisao/la: Tolisso ima siguran pas i dobar pregled igre, a i solidan je u skoku. Renato je, kao sto su neki ovdje vec pisali, zalutao u profi. fudbal, ima dobro ubrzanje i solidan dribling, ali to je sve. Pas katastrofa, procjena pada lopte katastrofalna, užasan u skoku.
A to sad da je sanchez malo zivnuo u ovim pripremnim to stoji,ali nakon tri godine dobro se i sjetio.
VOLIM BAYERN
Ma slazem se ja s tobom, ja uopce ne tvrdim da je Renato bolji igrac od njega, al isto tako smatram da igraci trebaju igrati po formi a ne po tome ko je kompletniji. Doduse, vidim Mullera na terenu i onda mi sve to padne u vodu.isakovich je napisao/la: Malo si nerealan,i nisi objektivan,Toliso je dosta kompletniji igrac od sanceza,i nije se pogubio ko ovaj kad je dosao,Toliso je poprilicno dobro akceptirao no u sredinu i makar nesto pokazao,prosle godine je bio pravo ok sve do te ozljede protiv leverkuzena.Vjerujem da ce toliso,goretzka uz martina i alkantaru biti nosioci bayerna.
A to sad da je sanchez malo zivnuo u ovim pripremnim to stoji,ali nakon tri godine dobro se i sjetio.
hifans jarane odlično si opisao Sančeza. Ima nedostatke nedopustive za veznog igrača, a dodao bih još jednu veliku manu. Ne pokriva puno prostora. Primjer Švajn ili Martin kad stanu iza lopte pokriju i do 4m širine i vladaju u radijusu od 4m, Sančez ne može pokritii ni radijus od 2m.
On bi prije bio igrač za desetku ili kakvo krilo, ali to opet ne može na ovom nivou, a veznog na centru on ne može igrati ni u Bundesligašu sa sredine tabele.
Toliso je svakako bolji, ali Toliso nije klasa i nikad neće ni biti. O kakvim pasovima se ovdje govori?
Jedino što Toliso zna, zna trčati, zna pokriti prostor i iz drugog plana uletiti. Zna odigrati kratku loptu i to je to.
Gorecka je blizu njega, mislim da mi je Gorecka i kvalitetniji.
Uglavnom ova 3 igrača nisu da se oko njih gradi igra, Više su za rotacije. Za Tolisoa je mjera neki eng klub tipa west hem ili njukasl. On za Bayerna nije.
Kvizanca su platili 10 mil?
Ovi ljudi definitivno ne znaju šta rade.
Kvizanc je još i nazadak u odnosu na Sančeza. U ove dvije godine u Gladbahu je odigrao ništa, ali je dobar za Bayern, kako? Pitaj Hasana i Ulija, ne znam čija može ovo ideja da bude?
Previše nam promjena treba, velike rotacije u odbrani i hrabri potezi, treba nam čovjek koji ima damu i koga vrijeme nije izjelo, vizionar koji će prodati Alabu, Kimiha gurnuti u vezu i dovesti 2 stopera. Onda raščistiti sredinu terena i dovesti igrača tipa Martinez koji zna stati na loptu.
Možda Gorecka i može biti dobro kvalitetan ali samo u 4-3-3. Gdje iza sebe ima nekog kao Martineza a pored sebe Tijaga. U svim ostalim formacijama on neće bito neka klasa. Slično važi i za Tolisoa.
Pošto je Martinez i potrošen, nerealno je očekivati da bude stalno spreman, nama defanzivni vezni transfer treba da bude prioritet više nego li ijedan ofanzivac.
Kvizanc to sigurno nije.U idealnom scenariju Kvizanc je zamjena za Tijago. U idealnom scenariju igram 4-3-3 gdje su pozicije poduplane Toliso Gorecka, Tijago Kvizanc, Martinez i novo pojačanje. To je idealan scenarij, ali onda nema gdje Miler i dolazak Kutinja nema smisla. E jedino onda da Kutinjo igra iza napadačkog dvojca Lewa(Miler, Gnabri), ali onda dolazak Perišića ne opravdava sistem. Sve ovo govori da ljudi ne znaju šta hoće, da su se izgubili kao nikad do sad.
On bi prije bio igrač za desetku ili kakvo krilo, ali to opet ne može na ovom nivou, a veznog na centru on ne može igrati ni u Bundesligašu sa sredine tabele.
Toliso je svakako bolji, ali Toliso nije klasa i nikad neće ni biti. O kakvim pasovima se ovdje govori?
Jedino što Toliso zna, zna trčati, zna pokriti prostor i iz drugog plana uletiti. Zna odigrati kratku loptu i to je to.
Gorecka je blizu njega, mislim da mi je Gorecka i kvalitetniji.
Uglavnom ova 3 igrača nisu da se oko njih gradi igra, Više su za rotacije. Za Tolisoa je mjera neki eng klub tipa west hem ili njukasl. On za Bayerna nije.
Kvizanca su platili 10 mil?

Ovi ljudi definitivno ne znaju šta rade.
Kvizanc je još i nazadak u odnosu na Sančeza. U ove dvije godine u Gladbahu je odigrao ništa, ali je dobar za Bayern, kako? Pitaj Hasana i Ulija, ne znam čija može ovo ideja da bude?
Previše nam promjena treba, velike rotacije u odbrani i hrabri potezi, treba nam čovjek koji ima damu i koga vrijeme nije izjelo, vizionar koji će prodati Alabu, Kimiha gurnuti u vezu i dovesti 2 stopera. Onda raščistiti sredinu terena i dovesti igrača tipa Martinez koji zna stati na loptu.
Možda Gorecka i može biti dobro kvalitetan ali samo u 4-3-3. Gdje iza sebe ima nekog kao Martineza a pored sebe Tijaga. U svim ostalim formacijama on neće bito neka klasa. Slično važi i za Tolisoa.
Pošto je Martinez i potrošen, nerealno je očekivati da bude stalno spreman, nama defanzivni vezni transfer treba da bude prioritet više nego li ijedan ofanzivac.
Kvizanc to sigurno nije.U idealnom scenariju Kvizanc je zamjena za Tijago. U idealnom scenariju igram 4-3-3 gdje su pozicije poduplane Toliso Gorecka, Tijago Kvizanc, Martinez i novo pojačanje. To je idealan scenarij, ali onda nema gdje Miler i dolazak Kutinja nema smisla. E jedino onda da Kutinjo igra iza napadačkog dvojca Lewa(Miler, Gnabri), ali onda dolazak Perišića ne opravdava sistem. Sve ovo govori da ljudi ne znaju šta hoće, da su se izgubili kao nikad do sad.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 17 avg 2019, 16:30, ukupno mijenjano 8 puta.
Kovac nema nimalo povjerenja u malog, uz to ziheraski izabire Tolisoa,jer da je juce Sanchez biio unutra od pocetka i nakon ovog kiksa bi bio duplo prozivan,mada juce igra tolisoa je bila na nivou sancheza i ne bi bilo velike razlike.
Kad spomenu Mulca samo da se insan nasmije ,prevelik be teret bayernu,prosle sezone je dosta bio klupiran nadam se da ce ove jos vise,i on sam da je ljudstvo neke bi poteze povukao i priznao sam da je njegovo proslo i da u ovom sistemu on nema sta da trazi,lopta kod Müllera je u 70% slucajeva izgubljena.
Na klupu ga,u posebnim slucajevima ga ubacivati u igru i lagano mu davat doznanja da se pakuje ,isto tako Boateng.
Kad spomenu Mulca samo da se insan nasmije ,prevelik be teret bayernu,prosle sezone je dosta bio klupiran nadam se da ce ove jos vise,i on sam da je ljudstvo neke bi poteze povukao i priznao sam da je njegovo proslo i da u ovom sistemu on nema sta da trazi,lopta kod Müllera je u 70% slucajeva izgubljena.
Na klupu ga,u posebnim slucajevima ga ubacivati u igru i lagano mu davat doznanja da se pakuje ,isto tako Boateng.
VOLIM BAYERN
- anelbavarac
- Kontakt:
Ovaj Dortmund bi nam dao 3 komada lagano. 
Fantasticno izbalansirana ekipa, sa sjajnim krilima.
I naravno, nemaju Kovaca na klupi.

Fantasticno izbalansirana ekipa, sa sjajnim krilima.
I naravno, nemaju Kovaca na klupi.
Miler ne može više ni u Gučoj Gori igrati, nek se zahvali Bogu što je švabo inače ne bi mogao prismrditi Bayernu
joj hamo vidi mu glave
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kad sam procitao sastav sinoc, pa jos vidio i grafiku sa pozicijama..mislio sam da je to to.
Onda vidim da Müller igra desnog veznog a Thiago u sredini i smuci mi se.
Ovako je i Carlo pokusao 433 pa popusio otkaz. Nadam se da ce Niko biti pametan i vratiti se na 4231 ili staviti igrace na njihovo mjesto u 433 formaciji.
Cou sam malo pregledao i vidim da je u Bra igrao vecinom 10 ali u klubu lijevo krilo najvise. Zanimljivo.
Onda vidim da Müller igra desnog veznog a Thiago u sredini i smuci mi se.
Ovako je i Carlo pokusao 433 pa popusio otkaz. Nadam se da ce Niko biti pametan i vratiti se na 4231 ili staviti igrace na njihovo mjesto u 433 formaciji.
Cou sam malo pregledao i vidim da je u Bra igrao vecinom 10 ali u klubu lijevo krilo najvise. Zanimljivo.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Müller nema vise kvalitet da igra u 1.bundesligi a kamoli u Bayernu, nadam se da ce najkasnije nakon ove sezone napustiti Bayern.
A za Corentin Tolissa nema rijeci koje ga mogu opisati, strasno limitiran igrac, nadam se takodje da cemo ga se rjesiti najkasnije nakon ove sezone.
A za Corentin Tolissa nema rijeci koje ga mogu opisati, strasno limitiran igrac, nadam se takodje da cemo ga se rjesiti najkasnije nakon ove sezone.
- anelbavarac
- Kontakt:
Previše je srao o Bayernu da bi se o njemu pisalo na ovoj temi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.