Nac.Potosi-Bolivar 1 @ 2,05 - razlog je taj sto sam procitao da ce gosti veceras nastupiti uglavnom sa rezervnim i mladjim igracima, uglavom gosti su imali tezak raspored u poslejdnje vrijeme zbog kupa libertadores, putovali su dugo + imaju povrijedjenih i suspendovanih igraca zbog ceka je trener najvaio da ce odmoriti i jos neke igrace, domacini zadnji na tabeli al u par bodova te ce htjeti pobjedom primaci timovima iznad....
Napoli-Juventus - (oba daju go) - koliko sam vidio vec. bez teveza a domacini zele ici na to drugo mjesto ili se bar malo primaci romi, iskreno mislim da ce ovdje biti x al mislim da obi obje ekipe trebale zabiti bar po go...
Sparta Prag-Znojmo (pobjeda domacina i 3+ golova) - sparta je najbolja u ceskoj gledao sam ih par puta i dosta jednostavno i napadacki igraju pogotovo kuci gdje imaju sve pobjede, Znojmo toplo hladno igra a 11 su na tabeli, 5 poslejdnjih meceva samo jednom nije bilo 3+ kad je sparta pobjedila 02 u gostima, mislim da veceras bi gosti mogli i do gola jedno 31 dosta
Colo Colo - Univ.Concepcion preko 2,5 - Colo Colo sad za sad igra najbolji fudbal u cileu, jednostavno na njihovim tekmama padaju golovi, od poslejdnjih 10 meceva samo 2 puta nisu isli preko 2, gosti osmi an tabeli i sa pobjedom bi se popeli na 6 mjesto, ocekujem od gosta kao sto je to cinio u proslosti da zatrese mrezu a vjerujem da ce biti golova...
odg/Aalborg -FC Kopenhagen - duel 2 i 3 na tabeli, Aalborg igra dosta dobro te nakon poraza u gostima u proslom kolu sigurno ce zeljeti veceras da se iskupe protiv indisponiranog Kopenhagen cime bi prisli prvom na samo dva boda, Kopenhagen ne igra nesto pretjerano dobro kako se ocekivalo poslejdnje dvije imaju dva remija te bi pobjedom ovdje prisli domacinu samo na bod, mislim da bi se mreza trebala zatresti na obje strane...
od NBA
12.5/Noah J. preko - igra dobro ove sezone, boston los pod kosem sto bi Noah trebao iskoristiti, zabio im je 17 koliko se sjecam u prosloj tekmi...
15.5/Vučević N preko- uzima dosta suteva u posljejdnje vrijeme , orlando se digao nesto te veceras ne ocekujem da ce se neka ekipa pretjerano odvojiti, toronto nije cemu pod kosem tako da bi crnogorac mogao dominirati, jednom je isao ispod a jednom preko 16 poena sa nesto slabijom minutazom te manjim brojem uzetih suteva...
jos sam dodao Waiters D. preko 18 al ga nebi preporucio drugim

lik ne da ima los sut al nekako uspije doci do 20 poena , veceras ako nista ocekujem da ne starta sa 07 sutem valjda nesto ubaci a imace dosta slobodnih pa eto trebao bi proci ...
eto nesto sto sam igrao na jednom listicu pa vidjecemo koliko su fulati