Jeste, bacio iz auta
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
to se svakako nece moci gledati zbog poslamnon46 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 22:49Probaj i protiv kona u punice, vidiš da nam ide od ruke hahahaBegovicRamiz je napisao/la: ↑05 mar 2023, 22:26hahahahahaha nisam burazeru
bio u punicama to mi je duplo teze gostovanje nego na pecari
termin je takav da i besposlicarima ne odgovara

Ma ovo je danas bilo top,a sad željkane na tebe je red 

-
- Kontakt:
Rekoh ja prije vidim kod Mulalica neki x faktor,ovdje me pocese ubjedjivat da nema nista momak,spor,lose se postavlja itd. Gulas strasno odigrao,ovdje ga strucnjaci sprdali mjesecima.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Gdje jer onaj sto rece sastav za gace skinuti na Bradini
predrasude predrasudee
predrasude predrasudee
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- ElCartel11
- Kontakt:
Sahinovic
Mulalic - Serbecic - Martinovic - Radovic
Vrancic - Cirjak
Guliashvili - Avramovski - Ziljkic
Renan/Catakovic
Možda naša najjaca postava, ovo poslati na kone pa kud puklo da puklo.
Mojne samo onog Baltu opet ce zasrati nesto.
Vrancic - Cirjak
Renan/Catakovic
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- napoleon72
- Kontakt:
Vala ja se ne sjecam da je iko vrijedjao Mulalica na bilo koji nacin, nego su ga svi prizivali u ekipu kao tog drugog u21 igraca koji ima ogroman potencijal. Za Guliashvilija takodje, niko ga nije sprdao, najgore sto se.pisalo je da je momak nedokazan za ovu ligu, sto jest cinjenica i jedna tekma ne mora znacit nista. I dalje se sjecam kako je Mustedanagic pokidao na prvoj utakmici, ili Oremus, Pejovic... pa se vremenom gasili. Daj Boze da nastavi ovako jer je danas pokazao sve odlike modernog desnog krila, a la Fanimo.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 22:56Rekoh ja prije vidim kod Mulalica neki x faktor,ovdje me pocese ubjedjivat da nema nista momak,spor,lose se postavlja itd. Gulas strasno odigrao,ovdje ga strucnjaci sprdali mjesecima.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Makar ova ekipa ispala u niži rang do kraja, imaću opet uvjerenje da je najbolja klapa poslije rata po fudbalskim kvalitetama. Njima samo treba dvije sezone da budu na okupu i smijem se zakleti da bi nas obradovali sa DK i grupama KL. Samo kontinuitet rada i vrijeme. Uz rezultate bi se vratila publika i samopouzdanje.
Nadam se da će se do povratka na Koševo sve posložiti pa da budemo do kraja sezone 12.igrač momcima, otvorimo evropu i na okupu u narednoj sezoni napadnemo titulu aBd.
Nadam se da će se do povratka na Koševo sve posložiti pa da budemo do kraja sezone 12.igrač momcima, otvorimo evropu i na okupu u narednoj sezoni napadnemo titulu aBd.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Isti sastav ja postavim neki dan (od sredine prema napadu), kažeš operisan od fudbala. Drago mi je sto si napokon shvatio da sam u tom momentu postavio najjači tim. S tim da sam ubacio Dala jer mora igrati. U ovom timu je samo bitno da u defanzivi sredina igra disciplinovano a krila pomažu bekovima. Prema naprijed svakako imaš pojedince koji mogu jednim potezom riješiti utakmicu.ElCartel11 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 23:02Sahinovic
Vrancic - Cirjak
Renan/Catakovic
EDIT
Kompletan tim isti osim Dal/Guli…
Nikad poraz, samo lekcija.
- belosevic23
- Kontakt:
Radovic slomio prst kaze komentator, a i nije nezamjenjiv, ono sto je do sada odigrao bezveze iskreno. Tomasevic glup, jedino Salcin preostaje. Vrancic-Cirjak je previse labavo za sredinu protiv kona, mora tu neki mesar biti. Ostalo se slazemElCartel11 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 23:02Sahinovic
Vrancic - Cirjak
Renan/Catakovic
-
- Kontakt:
Mislim da bi mogči crveni fasovati u derbiju... Previse smo nervozni, bezpotrebno... Jedino me toga strah, a znajuci da onaj kepec Music sudi mislim da malo na tome treba da poradimo...
Kad bi čovjek mogao Dala sumirati u jedan potez, to bi bio onaj potez s početka drugog poluvremena. Umjesto da dignle glavu, da gurne loptu, da probamo kontru napraviti, ono je spustilo glavu ko konj i pokušava da liku yebeno gurne loptu kroz noge. I šta se desi? Izgubi loptu, naravno. Eh, zato neće nikad napraviti neki mega-giga transfer kakav su mu pojedini predviđali, zato neće nikad nama donijeti neku golemu lovu i zato će mu vrhunac biti neki menadžerski transfer i osrednja karijera, a ne visoki plafon i rekordan transfer o kojem smo slušali.NazorUso je napisao/la: ↑05 mar 2023, 22:27Danas strasna utakmica. Svi smo se pozitivno syebali mora se priznati.
Na stranu sto su nakon pobjede svi dobri, ali ljudi koja razlika kad igra Avram umjesto mladunceta. Koja sigurnost, pas, mirnoca, pronicljivost...sve sto ona stuha nema. Pa ono je u 46. minuti vec imalo 2 greske u drugom poluvremenu ?!
Vidim neki pisu nije Avram za 10ke, ne smije u duel nakon starta, eno ga u prirodnoj pozi (kad je povrijedjen lezao)...pa sram vas bilo futavci !!! Svrsavali bi da se povrijedi pa da kao vi budete upravu i opravdate mladunce !!! Stidite se gnjide.
Dalu brz oporavak i dug boravak na klupi, jer mu je tu mjesto !!!
Ne želim mu zlo nikakvo, ali da hoće bar mjesec pauzirati da nas pojača i da se izvadimo iz g.ovana. Moralo mu se desiti ovakvo nešto, jer ne može se nepravda ovolika prosipati, a da ti se ne vrati nekako. Cijeli klub taoc jednog polutalenta...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sve, sve, ali Vrancic danas, lik je suho zlato za ovu ligu, toliko smiren, a bukvalno drzi vezni red kompletan....
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nego zna li ko jesu li nam postavili grijace i na koji nacin funkcionisu?
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Koliko god ovaj Balta nezgrapno izgledao, defanzivno je odradio jako puno posla i pravo je puno hajde da kažem pokvario/presjekao napada širokom, tako da je Vrančić imao više prostora da igra prema naprijed i preuzima organizaciju. Moraš imati u ekipi jednog rudara/sjekača. Tomašević u malo fali u glavi, ali je za Salcina Marcelo na beku. Brine me Avram, nakon starta koji je pretrpio nisam ga znatno primjetio, nadam se da nije opet neka povreda.belosevic23 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 23:19Radovic slomio prst kaze komentator, a i nije nezamjenjiv, ono sto je do sada odigrao bezveze iskreno. Tomasevic glup, jedino Salcin preostaje. Vrancic-Cirjak je previse labavo za sredinu protiv kona, mora tu neki mesar biti. Ostalo se slazemElCartel11 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 23:02Sahinovic
Vrancic - Cirjak
Renan/Catakovic
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Koliko znam protiv Zrinjskog al prst na ruci tako da to nije neka povreda da ne moze igrati.belosevic23 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 23:19Radovic slomio prst kaze komentator, a i nije nezamjenjiv, ono sto je do sada odigrao bezveze iskreno. Tomasevic glup, jedino Salcin preostaje. Vrancic-Cirjak je previse labavo za sredinu protiv kona, mora tu neki mesar biti. Ostalo se slazemElCartel11 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 23:02Sahinovic
Vrancic - Cirjak
Renan/Catakovic
- JavierBosnia
- Kontakt:
Postavljeni su grijaci, mislim da su elektricni i treba nadograditi trafostanicu sto kosta 80.000 KM da bi bili u funkciji (to ce opstina platiti dodatno)Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑05 mar 2023, 23:39Nego zna li ko jesu li nam postavili grijace i na koji nacin funkcionisu?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Bas tako. U 2 minute dvije iste greske, koje nisu plod neznanja, nego bezobrazluka. Spusti glavu i ode sam, umjesto da gurne u for ili vrati nazad pa da se krene graditi napad.joker90 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 23:30Kad bi čovjek mogao Dala sumirati u jedan potez, to bi bio onaj potez s početka drugog poluvremena. Umjesto da dignle glavu, da gurne loptu, da probamo kontru napraviti, ono je spustilo glavu ko konj i pokušava da liku yebeno gurne loptu kroz noge. I šta se desi? Izgubi loptu, naravno. Eh, zato neće nikad napraviti neki mega-giga transfer kakav su mu pojedini predviđali, zato neće nikad nama donijeti neku golemu lovu i zato će mu vrhunac biti neki menadžerski transfer i osrednja karijera, a ne visoki plafon i rekordan transfer o kojem smo slušali.NazorUso je napisao/la: ↑05 mar 2023, 22:27Danas strasna utakmica. Svi smo se pozitivno syebali mora se priznati.
Na stranu sto su nakon pobjede svi dobri, ali ljudi koja razlika kad igra Avram umjesto mladunceta. Koja sigurnost, pas, mirnoca, pronicljivost...sve sto ona stuha nema. Pa ono je u 46. minuti vec imalo 2 greske u drugom poluvremenu ?!
Vidim neki pisu nije Avram za 10ke, ne smije u duel nakon starta, eno ga u prirodnoj pozi (kad je povrijedjen lezao)...pa sram vas bilo futavci !!! Svrsavali bi da se povrijedi pa da kao vi budete upravu i opravdate mladunce !!! Stidite se gnjide.
Dalu brz oporavak i dug boravak na klupi, jer mu je tu mjesto !!!
Ne želim mu zlo nikakvo, ali da hoće bar mjesec pauzirati da nas pojača i da se izvadimo iz g.ovana. Moralo mu se desiti ovakvo nešto, jer ne može se nepravda ovolika prosipati, a da ti se ne vrati nekako. Cijeli klub taoc jednog polutalenta...
Danas Balta par gresaka ali zato sto ne zna i sto je nezgrapan, a Dalove sve greske jer je pokusao yebeno solirati. Pored njega Vrancic nije siguran dok je druga prica kad je Avram tu.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ne može nas preboljeti firgoš koji se odaziva na ime Benjamin, lajka komentare na zvaničnoj.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ali sta mi nije jasno, taj Dal dijete to...mislim za mene je dijete gledajuci godine, ja sam vec mator...ali dijete to ima priliku da trenira, prica, suradjuje sa jednim Vrancicem, pa bolan dijete pricaj sa njim, suradjuj, nauci nesto, nemoj samo da driblas jbg zivot...propast ce majke mi ako ovako nastavi.
Znam da nije omiljen uopste, ali zao mi ga majke mi.
Znam da nije omiljen uopste, ali zao mi ga majke mi.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 15 gostiju.