Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
dugo nisam vidio bolji tiket,kunem se zivotom.zgmiky je napisao/la:moj današnji za jači ulog pa ako prođe super ako ne kuku lele
Manchester Utd.-Aston Villa 1 1.45
Crystal P.-Chelsea 2 1.45
Bayer L.-Braunschweig 1 1.40
2.94
kasnije stavim još koji par većih kvota ako koga zanima uopće

BHF Bosanska Krajina!
Pratim, s tim što ću dodati dva para.zgmiky je napisao/la:moj današnji za jači ulog pa ako prođe super ako ne kuku lele
Manchester Utd.-Aston Villa 1 1.45
Crystal P.-Chelsea 2 1.45
Bayer L.-Braunschweig 1 1.40
2.94
kasnije stavim još koji par većih kvota ako koga zanima uopće
Zanima me sve što postaviš.

ima li gdje opcija za golove, Bayern - Hoffenheim 10+
imam takav osjećaj da će danas biti kiša golova...

- donCorleone1892
- Kontakt:
Igraj na Hofenhajm daje gol kvota čak 1,85tillman je napisao/la:ima li gdje opcija za golove, Bayern - Hoffenheim 10+![]()
![]()

Ilisiakos-Ikaros grcka kosarka .... 2 2,00
BHF Bosanska Krajina!
-
- Kontakt:
EVO OD MENE jedan sigurniji
Bajern 1
Barcelona 2
Leverkuzen 1
Man utd 1
Celzi 2
Man citi x2
Sarajevo x2
na veci ulog
Bajern 1
Barcelona 2
Leverkuzen 1
Man utd 1
Celzi 2
Man citi x2
Sarajevo x2
na veci ulog

Celzi 2 1,55 (S.t.)
Real 1 1,07
Zeljo 2 1,10
S.Williams 1 1,30(s.t.)
Sta mislite o ovom tiketu za duplanje? Sva misljenja su dobrodosla
Real 1 1,07
Zeljo 2 1,10
S.Williams 1 1,30(s.t.)
Sta mislite o ovom tiketu za duplanje? Sva misljenja su dobrodosla

- Evolution87
- Kontakt:
Bayer
United
Chelsea
Sloboda
Empoli
United
Chelsea
Sloboda
Empoli
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Bayern - Hoffenheim 5+
Stuttgart - Borussia 2
Crystal P. - Chelsea 2
7,46
Stuttgart - Borussia 2
Crystal P. - Chelsea 2
7,46
Zdravko i Zorane spremajte kofere,cijeli grad mrzi vas i pjeva nas sav glas....alea lea lea ooo alea lea lea ooo yebi se zdravko s tobom je gotovo!
b.knight (19,5) - manje
philadelphia - detroit (209,5) - vise
l.james (26,5) - manje
c.paul (17,5) - vise
williams - na li (20,5) - manje
B.KNIGHT (19,5) - MANJE
Dosta rizican par s obzirom da je jako puno igraca ozlijeđeno u ekipi Bucksa pa je sve veci teret na Sessionsu i Knightu, iako Milwaukee ove sezone igra jako lose.Miami je pokazao sinoc kako oni ustvari znaju igrati, i sto se od njih ocekuje u playoffu.Bez Chalmersa, Wadea, Allena i Odena su pobijedili Detroit, koji, mora se priznati, nije neka ekipa i ne igraju s obzirom na njihov roster.Ocekuje se da ce igrati Chalmers i Wade, a Miami je poznat po tome sto uvjerljivo najbolje brane PG poziciju.U prvoj utakmici ubacio je samo 6 poena, a izvjestan je i blowout...
PHILADELPHIA - DETROIT (209,5) - VISE
Po meni premala granica s obzirom da gledamo ekipe koje u obrani igraju uzasno, a preferiraju dosta brzu kosarku sa jako puno poena.Igrali suu 3 meca ove sezone, a 2 su isla uvjerljivo preko poena a 1 je ostao na granici.I jedna i druga ekipa nemaju izgleda za playoff, pa stoga ocekujem jednu opustenu utakmicu, a ne bi se iznenadio da 76-ersi slave s obzirom na partije koje pruzaju Pistonsi u posljednje vrijeme...
L.JAMES (26,5) - MANJE
Vec sam iznad napisao da ocekujem blowout na ovoj utakmici, pa stoga igram i LBJ-a manje.Sinoc u pobjedi protiv Pistonsa, i pored mnogo ozlijeđenih igrača on nije forsirao, a slicno ocekujem i veceras.Ne ocekujem previse problema protiv najlosije ekipe ove sezone, pa stoga nema potrebe za nekom 2partijom za pamćenje" LeBrona...
C.PAUL (17,5) - VISE
Dosta sareno igra u posljednje vrijeme.Prvo smo vidjeli onu utakmicu protiv Pelicansa gdje nije mogao nista ubaciti iz igre,a onda je protiv Mavsa izdominirao i ubacio 31 poen.Veceras igraju protiv Houstona, a vjerujem da cemo gledati jako dobar mec s obzirom da su ovo jedne od najboljih ekipa na Zapadu.Ocekujem jako puno poena, a za Rocketse nece nastupiti Beverley, koji je jako dobar defender, a trebao bi ga cuvati Jeremy Lin, totalna suprotnost.
WILLIAMS - NA LI (20,5) - MANJE
Williams trenutno igra jako dobar tenis, slican onome kakav smo gledali pocetkom prosle godine.Totalna dominacija na citavom ovome turniru, a vjerujem da se nastavlja i veceras.Iako je Kineskinja jedna od najboljih teniserki svijeta, vjerujem da ce ovo Serena uzet u dva seta bez previse problema...
kladionica : PREMIER
nba 11/19
tenis 10/15
philadelphia - detroit (209,5) - vise
l.james (26,5) - manje
c.paul (17,5) - vise
williams - na li (20,5) - manje
B.KNIGHT (19,5) - MANJE
Dosta rizican par s obzirom da je jako puno igraca ozlijeđeno u ekipi Bucksa pa je sve veci teret na Sessionsu i Knightu, iako Milwaukee ove sezone igra jako lose.Miami je pokazao sinoc kako oni ustvari znaju igrati, i sto se od njih ocekuje u playoffu.Bez Chalmersa, Wadea, Allena i Odena su pobijedili Detroit, koji, mora se priznati, nije neka ekipa i ne igraju s obzirom na njihov roster.Ocekuje se da ce igrati Chalmers i Wade, a Miami je poznat po tome sto uvjerljivo najbolje brane PG poziciju.U prvoj utakmici ubacio je samo 6 poena, a izvjestan je i blowout...
PHILADELPHIA - DETROIT (209,5) - VISE
Po meni premala granica s obzirom da gledamo ekipe koje u obrani igraju uzasno, a preferiraju dosta brzu kosarku sa jako puno poena.Igrali suu 3 meca ove sezone, a 2 su isla uvjerljivo preko poena a 1 je ostao na granici.I jedna i druga ekipa nemaju izgleda za playoff, pa stoga ocekujem jednu opustenu utakmicu, a ne bi se iznenadio da 76-ersi slave s obzirom na partije koje pruzaju Pistonsi u posljednje vrijeme...
L.JAMES (26,5) - MANJE
Vec sam iznad napisao da ocekujem blowout na ovoj utakmici, pa stoga igram i LBJ-a manje.Sinoc u pobjedi protiv Pistonsa, i pored mnogo ozlijeđenih igrača on nije forsirao, a slicno ocekujem i veceras.Ne ocekujem previse problema protiv najlosije ekipe ove sezone, pa stoga nema potrebe za nekom 2partijom za pamćenje" LeBrona...
C.PAUL (17,5) - VISE
Dosta sareno igra u posljednje vrijeme.Prvo smo vidjeli onu utakmicu protiv Pelicansa gdje nije mogao nista ubaciti iz igre,a onda je protiv Mavsa izdominirao i ubacio 31 poen.Veceras igraju protiv Houstona, a vjerujem da cemo gledati jako dobar mec s obzirom da su ovo jedne od najboljih ekipa na Zapadu.Ocekujem jako puno poena, a za Rocketse nece nastupiti Beverley, koji je jako dobar defender, a trebao bi ga cuvati Jeremy Lin, totalna suprotnost.
WILLIAMS - NA LI (20,5) - MANJE
Williams trenutno igra jako dobar tenis, slican onome kakav smo gledali pocetkom prosle godine.Totalna dominacija na citavom ovome turniru, a vjerujem da se nastavlja i veceras.Iako je Kineskinja jedna od najboljih teniserki svijeta, vjerujem da ce ovo Serena uzet u dva seta bez previse problema...
kladionica : PREMIER
nba 11/19
tenis 10/15
slažem se da je to dobra oklada, zabijaju stalno, plus Bayern prvak, igraju LP u utorak...tako da kao što sam gore rekao, očekujem mnogo golova...donCorleone1892 je napisao/la:Igraj na Hofenhajm daje gol kvota čak 1,85tillman je napisao/la:ima li gdje opcija za golove, Bayern - Hoffenheim 10+![]()
![]()
prepisujem sretno namSoloUltra je napisao/la:
Sretno
- alan_kardec
- Kontakt:
SoloUltra je napisao/la:
Sretno
prepisano. sa srećom nam.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sloboda-Jedinstvo 2 ( 3.40)
Na veci ulog !
Na veci ulog !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ima li išta gore nego navijački past.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Crystal Palace-Chelsea 2 @1,45
Manchester Utd-Aston Villa 1 @1,45
Espanyol Bar.-FC Barcelona 2 @1,35
Arsenal-Manchester City x2 @1,40
Ath.Bilbao-Atl.Madrid x2 @1,45
Leverkus(sš)-EBraunsch 1 @1,45
U.kvota 8,35
Manchester Utd-Aston Villa 1 @1,45
Espanyol Bar.-FC Barcelona 2 @1,35
Arsenal-Manchester City x2 @1,40
Ath.Bilbao-Atl.Madrid x2 @1,45
Leverkus(sš)-EBraunsch 1 @1,45
U.kvota 8,35
- Titova-Juga
- Kontakt:
Olimpik - Travnik 1
Espanyol - Barcelona 2
Mitteldeutscher - Bayreuth 1
Espanyol - Barcelona 2
Mitteldeutscher - Bayreuth 1
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 29 mar 2014, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
PSV - Groningen 1 1.30, h1 1.70
u zadnjih 5 međusobnih utakmica kada je PSV bio domaćin 4 puta došlo je 1 i sva 4 puta u hendikepu...
PSV u sjajnom nizu, u zadnjih 8 utakmica u prvenstvu imaju sve pobjede.. s druge strane Groningen ima 2-2-4 u zadnjih 8 susreta; 4 poraza zaredom u gostima...
kako ajax u zadnje vrijeme ne briljira, pa PSV sigurno i u tome vidi šansu u borbi za naslov (zaostaju 6 bodova za ajaxom), očekujem nastavak niza pobjeda i večeras...
u zadnjih 5 međusobnih utakmica kada je PSV bio domaćin 4 puta došlo je 1 i sva 4 puta u hendikepu...
PSV u sjajnom nizu, u zadnjih 8 utakmica u prvenstvu imaju sve pobjede.. s druge strane Groningen ima 2-2-4 u zadnjih 8 susreta; 4 poraza zaredom u gostima...
kako ajax u zadnje vrijeme ne briljira, pa PSV sigurno i u tome vidi šansu u borbi za naslov (zaostaju 6 bodova za ajaxom), očekujem nastavak niza pobjeda i večeras...
Zadnja izmjena: tillman, dana/u 30 mar 2014, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.