Druze ne mozes biti ozbiljan. Prestiz FA kupa je opao ima 20 godina.LenyYoro15 je napisao/la: ↑31 dec 2025, 13:04A ti moraš potegnuti Cordoba kupove da bi se stanje izjednačilo.
Naravno da je FA Cup bitan. U Engleskoj nogometnoj tradiciji je bitniji od lige. Zašto?
Zato što se za Fa Cup, kao najstarije fudbalsko takmičenje na svijetu, svake godine bori SVAKI profesionalni fudbalski klub u Engleskoj. Svaki od njih sanja o osvajanju, polufinalu, prolasku prvog kola ili domaćoj utakmici sa nekim iz EPL.
Za EPL se bori 20 klubova i još njih 10ak koji ulaze i izlaze povremeno i tako 50 godina.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Dobar lakat na ovom argetinskom djiberu
Nema to veze. Pricamo historiji i velicini kluba.Kaunas je napisao/la: ↑31 dec 2025, 09:31Gledano historijski, veci i od Liverpoola. Top 5 na svijetu sigurno. Mislim cak i dan danas najvrijedniji fudbalski kolektiv nakon Reala.
Ali vec 10+ godina ne igras nikakvu ulogu ni u domacem prvenstvu a ne sta vise. Danas otkinuti bod Unitedu nije neka sreca. Ispadas od nekih iz cetvrte lige u kupu, u prvenstvu nema ko te ne uzima a to sto si kao klub najveci ikad u Engleskoj ti danas ma bas nista ne donosi. Nije ni cudo da ni jedan WC igrac ne bi dosao u United, prije bi se odlucio za Tottenham.
Kad je ono Glasgow Rangers zbog bankrota ispao u trecu skotsku ligu ? ima 10 godina sigurno. Ali oni su i tad (u trecoj ligi) bili najveci škotski klub.
Danasnjica Uniteda nije sjajna, losi su sto jest jest - ali bez obzira na to i dalje su uz Liverpool najveci klub na Otoku.
Evo njihove komsije City zive trenutno u svom zlatnom periodu kao klub, posebno u zadnjih 10,15 godinu imaju žetvu trofeja, pisu historiju, pa opet nisu ni blizu Unitedu.
Dzaba i šeik i Pep i lova i titule i sve.
Anne Hathaway, Spike Lee, Kevin Costner, Idris Elba, Dua Lipa, Colin Firth, Daniel Kaluuya, Jamie Foxx, Benedict Cumberbatch, Hugh Laurie, Andrew Garfield, Jay-z, Sir Mick Jagger, Mo Farah, Rihanna, Justin Bieber, Prince harry, Lewis Hamilton, Alfie Allen, Robert Pattinson, David Schwimmer, Zohran Mamdani, Andy Murray, Sara Cox, Louis Dunford i još neki poput Osama Bin Ladena ili Piers MorganaJayCatwright je napisao/la: ↑28 dec 2025, 23:59Ljubomoran sam sto Anne Hathaway ovoliko gotivi Arsenal![]()
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nije ga ni dotakao, postavi video idući put umjesto fotografije.
Inače, da nije bio zgoditak, bio bi čist penaltik.

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
City sutra gostuje kod Sunderlanda koji je 2012. godine bio dio do tada neviđene završnice. Radovali su se zajedno s nama. Iako je 2013. za United bila dobra godina, od ovoga se čini se, nikada nisu oporavili.
4-IN-A-ROW
- LenyYoro15
- Kontakt:
Nisu se oporavili osim što su 365 dana kasnije uzeli 20. titulu.
Ferguson im otvreno nakon tog meča rekao, sada ste uzeli na gol razliku i nećete više dok sam ja tu. RvP stigao to ljeto.
Sunderland mi je najmrži klub u EPL od tog dana. Nikad mi neće biti jasno zašto su Amada dali njima na posudbu da ih uvede u ligu.
Ne razumijete situaciju u Unitedu, pa lupate takve zaključke bezveze da je neka konkretna utakmica uzrok nečega. Problemi Uniteda su počeli 2004 godine, a to što je Ferguson do 2013. vodio klub na način da se to ne primijeti je za zato što je najveći menadžer ikada.
Da su Glazeri došli u City, ne biste postojali pod tim imenom danas već bi igrali neku amatersku ligu u Engleskoj. Ljudi isisali finansijski dušu iz kluba.
Ferguson im otvreno nakon tog meča rekao, sada ste uzeli na gol razliku i nećete više dok sam ja tu. RvP stigao to ljeto.
Sunderland mi je najmrži klub u EPL od tog dana. Nikad mi neće biti jasno zašto su Amada dali njima na posudbu da ih uvede u ligu.
Ne razumijete situaciju u Unitedu, pa lupate takve zaključke bezveze da je neka konkretna utakmica uzrok nečega. Problemi Uniteda su počeli 2004 godine, a to što je Ferguson do 2013. vodio klub na način da se to ne primijeti je za zato što je najveći menadžer ikada.
Da su Glazeri došli u City, ne biste postojali pod tim imenom danas već bi igrali neku amatersku ligu u Engleskoj. Ljudi isisali finansijski dušu iz kluba.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Cuj sad xgot
, nije bilo dosta ono smece xg, sad uveli jos nes novo, dajte se ljudi uozbiljite.
Villa nam je mogla mentnut sigurno jedan gol u prvih 15min tekme jer su imali igru i sanse.
Villa nam je mogla mentnut sigurno jedan gol u prvih 15min tekme jer su imali igru i sanse.
ARSENAL4ever
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Da je Watkins bio prisebniji sve je moglo otićinu drugom smjeru.
4-IN-A-ROW
Taman i da je bio prisebniji razbucao bi ih Arsenal sinoc kao buldožer straćaru,stradali bi i gore da su poveli
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Budimo realni Chelsea nema kvalitetnu ekipu osim nekoliko igraca sto valjaju, a oni se isto znaju ozlijediti s vremena na vrijeme, tak da izboriti top 4 je za njih puna saka brade, a Europa ak na srecu nes naprave.
Ima Mareska gresaka to je sigurno, medjutim napravio je bas dobrih stvari isto, al ova situacija u Chelsea bas nes smrdi i tko zna sto je na kraju istina, dal mu se zbilja uskracuje nes ili je to gluma, tko ce ga znat.
Ima Mareska gresaka to je sigurno, medjutim napravio je bas dobrih stvari isto, al ova situacija u Chelsea bas nes smrdi i tko zna sto je na kraju istina, dal mu se zbilja uskracuje nes ili je to gluma, tko ce ga znat.
ARSENAL4ever
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa uskracen mu je stoper.
Ma ima I njega I uprave a ima I decembra…
Mozda hoce veci uticaj na dovodjenje igraca ali Nece ga dobiti.
A isto tako navodno su mu Doveli neke takticke odluke u pitanje.
Onaj komentar Poslije Evertona ja Sam odmah rekao da sumnjam da ce biti trener sljedece sezone.
Ova uprava je bas diktatura.
Ma ima I njega I uprave a ima I decembra…
Mozda hoce veci uticaj na dovodjenje igraca ali Nece ga dobiti.
A isto tako navodno su mu Doveli neke takticke odluke u pitanje.
Onaj komentar Poslije Evertona ja Sam odmah rekao da sumnjam da ce biti trener sljedece sezone.
Ova uprava je bas diktatura.
Uprava nakupila igraca ranga wowlesa i sad im Mareska kriv.
Tko god sa garnachom i gittensom izbori ligu prvaka treba bit pocasni presjednik
Tko god sa garnachom i gittensom izbori ligu prvaka treba bit pocasni presjednik
Gotovo je, Maresca out. Čestitke Amorimu jer ga je nadživio.
Ma jasta nego ja FA kup bitniji od lige. Ono kad ovi menadžeri dolaze u klubove predsjednik mu fino objasni donesi na u vitrine FA kup, za ligu na boli ona stvar. Primarni cilj je FA kup, zato ovi najveći klubovi prva kola igraju sa B ekipama.LenyYoro15 je napisao/la: ↑31 dec 2025, 13:04A ti moraš potegnuti Cordoba kupove da bi se stanje izjednačilo.
Naravno da je FA Cup bitan. U Engleskoj nogometnoj tradiciji je bitniji od lige. Zašto?
Zato što se za Fa Cup, kao najstarije fudbalsko takmičenje na svijetu, svake godine bori SVAKI profesionalni fudbalski klub u Engleskoj. Svaki od njih sanja o osvajanju, polufinalu, prolasku prvog kola ili domaćoj utakmici sa nekim iz EPL.
Za EPL se bori 20 klubova i još njih 10ak koji ulaze i izlaze povremeno i tako 50 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.