Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nesto ne vjerujem da cemo se na ljeto na veliko pojacavati eventualno bek i jedan vezni jer sumnjam da ce Ameri htjet iskesirat vise od 40-50 miliona ionako su rekli na pocetku kada su dosli u klub da ce pametno ulagati i da nece biti nista pretjerano da nece biti novi City 

YNWA!
76ERS!
76ERS!
- Rockefeller
- Kontakt:
Ne reci da misliš ozbiljno?Paradajz je napisao/la:Na leto stize valjda Evgen, a posle videcemo. Bekovi su a must, verovatno jos jedan stoper i zadnji vezni, to su neki prioriteti. Vraca se Suso, to se zaboravlja, pa ne vidim potrebu za kupovinom ofanzivnog veziste, i Borini se vraca, on je meni ok za back up spica.
Polako, daleko je leto, videcemo kakva ce situacija biti tada.

Sakho, Agger, Skrtel, Toure, Illori pa čak i Kelly koji je za mene štoper a ne bek. Ja bih čak jednog ili dva štopera i prodao, pa da se tim parama kupi neki igrač na drugoj poziciji.
Dobiće se nazad Suso, koji kako čujem dominira. A i jest mi bio najveći talenat od svih onih koji su se pojavili na sceni zajedno sa njim. Možda čak Assaidi i Borini udju u konkurenciju za narednu sezonu.
Za mene je najveća mana Liverpoola vezni red. Henderson, Gerrard i Coutinho su odlični. Ja u Allena ne gubim vjeru, jer mi se svidja kako on igra. Ali ovde se završava ono što je na sredini kvalitetno. Imati na umu i da će Gerrard prije ili kasnije reći zbogom fudbalu, ne treba ni taj dan čekati.
Sredinu pojačati sa najmanje dva igrača. I mislim da Liverpoolu ne bi bilo loše dovesti i jedno malo iskusnije krilo, onako 25 godina ili starije. Ibe, Sterling, Suso su veliki talenti, Sturridge i Suarez takodje mogu igrati krilo ali oni su napadači i najbolji su kao napadači. I naravno makar jedan bek - lijevi.
I za kraj, opet mi valja istaći da Brendan radi sjajan posao i zaslužuje sve pohvale. Ovo što je on napravio od Liverpoola je sjajno. I nimalo se ne bih iznenadio da jednom u budućnosti Liverpool vidim na tronu Premiershipa i to sve zahvaljujući njemu. Nadajmo se svi zajedno da bi to moglo biti za vrijeme Stevena Gerrarda.

Agger, Skrtel i Toure su polovnjaci i ove sezone ih je izvukao strasan napad Liverpoola. Agger i Toure mogu ici sto se mene tiče, dovesti jednog kvalitetnog da igra sa Sakhom i Skrtela neka tu zbog iskustva ako se bude igrala LP i da se ovi ponekad mogu odmoriti. Lucas Leiva ce nadam se napustiti klub jer nam bez njega ide evidentno super. Moses i Aly također idu uz Aspasa. Ostalo pojma nemam kako ce se odvijati.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da - samo što kombinacijom boldovanih igrača dobiješ jednog dobrog štopera.Rockefeller je napisao/la:Sakho, Agger, Skrtel, Toure, Illori pa čak i Kelly

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ja sam siguran da ce konoplyanku na ljeto neko drugi uzeti. sto se tice susa i borinija tu se slazem sa tobom ali i sa jos nekim cini mi se da je scouser u pitanju bio da su mogli i ove sezone ostati tu a da se ne dovode igraci kao aspas i alberto.Paradajz je napisao/la:Na leto stize valjda Evgen, a posle videcemo. Bekovi su a must, verovatno jos jedan stoper i zadnji vezni, to su neki prioriteti. Vraca se Suso, to se zaboravlja, pa ne vidim potrebu za kupovinom ofanzivnog veziste, i Borini se vraca, on je meni ok za back up spica.
Polako, daleko je leto, videcemo kakva ce situacija biti tada.
sto se buđeta i pojacanja na ljeto tice tu mislim da je tona najblizi bio sa procjenom.
svaka cast brandanu izvukao je maksimum iz ove situacije.
You are someone else I am still right here
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ma sve dok je Ayrea ni jedan transfer nam nije siguran. 

Jedini je tu Sakho ozbiljan i pravi stoper, a i on mi je ponekad nesiguran, ali unosi cvrstinu u tu zadnju liniju daleko vise od pomenutih, ocekujem da ili Skrtel ili Agger(nazalost) dobiju nogu. Kolo je back up, odradjivao je ok posao ove sezone, ali kikser je. Kellya je unistila povreda, i za mene je on stoper, ali od njega nema vajde.Rockefeller je napisao/la: Ne reci da misliš ozbiljno?![]()
Sakho, Agger, Skrtel, Toure, Illori pa čak i Kelly koji je za mene štoper a ne bek. Ja bih čak jednog ili dva štopera i prodao, pa da se tim parama kupi neki igrač na drugoj poziciji.
Mozda, ali mozda Illorija gurnuti malo u prvi plan kad se vrati sa pozajmica, ako se pokaze dobro.
Bekovi su prioritet.
Ma stize Evgen na leto fera, ne beri brigu.

E da, i sto se procena tice, sulude su te zamisli od 120m, ma nema teorije da mi to potrosimo, i ciljam na nekih 50-60m kao neki maksimum. Ovoj ekipi ne treba jos puno da bi udarili na dva fronta, tri fronta.
Ja mislim da neće biti previše para za transfere jer ne znam kad će se vršiti radovi na proširivanu stadiona?
I da, ja bih kao beka volio Daviesa izSwansea, al pošto je on lijevi, veći prioritet je neki desni bek, po mogućnosti anonimni afrikanac iz nekog egzotičnog kluba
al daleko je to jos
I da, ja bih kao beka volio Daviesa izSwansea, al pošto je on lijevi, veći prioritet je neki desni bek, po mogućnosti anonimni afrikanac iz nekog egzotičnog kluba

Klopp for the kop!
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.
Tri tekme zaredom u gostima igramo sad ... da je bar od 5 do 7 bodova uzeti.
- SarajlijaTM
Interesantno,al na temi pitara,neki @pisac tvrdi,odgovorno,da l'pool nikad nista osvojio nije u engleskojalan_kardec je napisao/la:Konačno i najveći engleski, i jedan od najvećih evropskih klubova dobija svoj topic na ovom forumu.
Prvak Engleske: 18 puta;
FA Cup: 7 puta;
Liga Cup: 7 puta;
Charity Shield: 15 puta;
Liga šampiona: 5 puta;
UEFA Cup: 3 puta;
UEFA Super Cup: 3 puta;
Kup pobjednika kupova: jednom;
Mislim da ovaj niz sve govori.

Zivili

Dovoljno ti je to što je pitar
Šalim se, ljudi misle ako Liverpool nije osvojio ligu 20+ godina, da nije nikad ništa osvojio.

Šalim se, ljudi misle ako Liverpool nije osvojio ligu 20+ godina, da nije nikad ništa osvojio.

Ja te volim, volim Željo..
drzim te za rijecParadajz je napisao/la:Jedini je tu Sakho ozbiljan i pravi stoper, a i on mi je ponekad nesiguran, ali unosi cvrstinu u tu zadnju liniju daleko vise od pomenutih, ocekujem da ili Skrtel ili Agger(nazalost) dobiju nogu. Kolo je back up, odradjivao je ok posao ove sezone, ali kikser je. Kellya je unistila povreda, i za mene je on stoper, ali od njega nema vajde.Rockefeller je napisao/la: Ne reci da misliš ozbiljno?![]()
Mozda, ali mozda Illorija gurnuti malo u prvi plan kad se vrati sa pozajmica, ako se pokaze dobro.
Bekovi su prioritet.
Ma stize Evgen na leto fera, ne beri brigu.![]()
E da, i sto se procena tice, sulude su te zamisli od 120m, ma nema teorije da mi to potrosimo, i ciljam na nekih 50-60m kao neki maksimum. Ovoj ekipi ne treba jos puno da bi udarili na dva fronta, tri fronta.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja se nadam da će fera pred ljeto reći "Znatno ćemo se pojačati" 

vidjecemo, zavisi kakva ce situacija biti pa cu ja baviti neku procjenu krajem junaOTNYS_YNWA je napisao/la:Ja se nadam da će fera pred ljeto reći "Znatno ćemo se pojačati"

Evo citam na Sky Southampton je jedini tim u PL protiv kojeg Suarez nije zabio go. Vrijeme bi bilo da se omrsi
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Liverpool FC
Bravo za ovo,svaka čast,ako nekad nađem vremenu naletit ću na tekmu,naravno bez rivalnih obilježjagio10 je napisao/la:

Mogao sam i u Topnički klub otići,ali su me odvratili,rekli su da se neću dobro provesti.Pravo agresivni navijači

Keep walking.
Govori se kako bi Krkic mogao doci za 5-6 miliona.
Ali mislim da nam nije potreban.

Ali mislim da nam nije potreban.

- thekoplegend
- Kontakt:
Steven Gerrard, Jordan Henderson, Glen Johnson, Daniel Sturridge and Raheem Sterling all in England squad to face Denmark. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.