Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Tona
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Tona » 26 feb 2014, 00:30

Nesto ne vjerujem da cemo se na ljeto na veliko pojacavati eventualno bek i jedan vezni jer sumnjam da ce Ameri htjet iskesirat vise od 40-50 miliona ionako su rekli na pocetku kada su dosli u klub da ce pametno ulagati i da nece biti nista pretjerano da nece biti novi City ;)
YNWA!
76ERS!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 26 feb 2014, 01:36

Paradajz je napisao/la:Na leto stize valjda Evgen, a posle videcemo. Bekovi su a must, verovatno jos jedan stoper i zadnji vezni, to su neki prioriteti. Vraca se Suso, to se zaboravlja, pa ne vidim potrebu za kupovinom ofanzivnog veziste, i Borini se vraca, on je meni ok za back up spica.

Polako, daleko je leto, videcemo kakva ce situacija biti tada.
Ne reci da misliš ozbiljno? :D

Sakho, Agger, Skrtel, Toure, Illori pa čak i Kelly koji je za mene štoper a ne bek. Ja bih čak jednog ili dva štopera i prodao, pa da se tim parama kupi neki igrač na drugoj poziciji.

Dobiće se nazad Suso, koji kako čujem dominira. A i jest mi bio najveći talenat od svih onih koji su se pojavili na sceni zajedno sa njim. Možda čak Assaidi i Borini udju u konkurenciju za narednu sezonu.

Za mene je najveća mana Liverpoola vezni red. Henderson, Gerrard i Coutinho su odlični. Ja u Allena ne gubim vjeru, jer mi se svidja kako on igra. Ali ovde se završava ono što je na sredini kvalitetno. Imati na umu i da će Gerrard prije ili kasnije reći zbogom fudbalu, ne treba ni taj dan čekati.

Sredinu pojačati sa najmanje dva igrača. I mislim da Liverpoolu ne bi bilo loše dovesti i jedno malo iskusnije krilo, onako 25 godina ili starije. Ibe, Sterling, Suso su veliki talenti, Sturridge i Suarez takodje mogu igrati krilo ali oni su napadači i najbolji su kao napadači. I naravno makar jedan bek - lijevi.

I za kraj, opet mi valja istaći da Brendan radi sjajan posao i zaslužuje sve pohvale. Ovo što je on napravio od Liverpoola je sjajno. I nimalo se ne bih iznenadio da jednom u budućnosti Liverpool vidim na tronu Premiershipa i to sve zahvaljujući njemu. Nadajmo se svi zajedno da bi to moglo biti za vrijeme Stevena Gerrarda. :)

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 feb 2014, 01:39

Agger, Skrtel i Toure su polovnjaci i ove sezone ih je izvukao strasan napad Liverpoola. Agger i Toure mogu ici sto se mene tiče, dovesti jednog kvalitetnog da igra sa Sakhom i Skrtela neka tu zbog iskustva ako se bude igrala LP i da se ovi ponekad mogu odmoriti. Lucas Leiva ce nadam se napustiti klub jer nam bez njega ide evidentno super. Moses i Aly također idu uz Aspasa. Ostalo pojma nemam kako ce se odvijati.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 feb 2014, 09:46

Rockefeller je napisao/la:Sakho, Agger, Skrtel, Toure, Illori pa čak i Kelly
Da - samo što kombinacijom boldovanih igrača dobiješ jednog dobrog štopera. :mrgreen: Agger nekonzistentan, Škrtel u Carragher modeu, a Toure i Kelly su tu da uskoče kad su povrijeđena 4 štopera (govorim o idealnim uslovima). :mrgreen: Jednostavno, Liverpoolu je potrebna rekuperacija na štoperskim pozicijama, nebitno što tu "na izgled" postoje igrači koji mogu iznijeti sezonu. Na terenu smo se uvjerili da NE MOGU.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 26 feb 2014, 11:08

Paradajz je napisao/la:Na leto stize valjda Evgen, a posle videcemo. Bekovi su a must, verovatno jos jedan stoper i zadnji vezni, to su neki prioriteti. Vraca se Suso, to se zaboravlja, pa ne vidim potrebu za kupovinom ofanzivnog veziste, i Borini se vraca, on je meni ok za back up spica.

Polako, daleko je leto, videcemo kakva ce situacija biti tada.
ja sam siguran da ce konoplyanku na ljeto neko drugi uzeti. sto se tice susa i borinija tu se slazem sa tobom ali i sa jos nekim cini mi se da je scouser u pitanju bio da su mogli i ove sezone ostati tu a da se ne dovode igraci kao aspas i alberto.
sto se buđeta i pojacanja na ljeto tice tu mislim da je tona najblizi bio sa procjenom.
svaka cast brandanu izvukao je maksimum iz ove situacije.
You are someone else I am still right here

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 26 feb 2014, 11:50

Ma sve dok je Ayrea ni jedan transfer nam nije siguran. :mrgreen:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 26 feb 2014, 13:48

Rockefeller je napisao/la: Ne reci da misliš ozbiljno? :D

Sakho, Agger, Skrtel, Toure, Illori pa čak i Kelly koji je za mene štoper a ne bek. Ja bih čak jednog ili dva štopera i prodao, pa da se tim parama kupi neki igrač na drugoj poziciji.
Jedini je tu Sakho ozbiljan i pravi stoper, a i on mi je ponekad nesiguran, ali unosi cvrstinu u tu zadnju liniju daleko vise od pomenutih, ocekujem da ili Skrtel ili Agger(nazalost) dobiju nogu. Kolo je back up, odradjivao je ok posao ove sezone, ali kikser je. Kellya je unistila povreda, i za mene je on stoper, ali od njega nema vajde.
Mozda, ali mozda Illorija gurnuti malo u prvi plan kad se vrati sa pozajmica, ako se pokaze dobro.
Bekovi su prioritet.

Ma stize Evgen na leto fera, ne beri brigu. :)

E da, i sto se procena tice, sulude su te zamisli od 120m, ma nema teorije da mi to potrosimo, i ciljam na nekih 50-60m kao neki maksimum. Ovoj ekipi ne treba jos puno da bi udarili na dva fronta, tri fronta.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 feb 2014, 17:35

slika

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 26 feb 2014, 17:41

Ja mislim da neće biti previše para za transfere jer ne znam kad će se vršiti radovi na proširivanu stadiona?

I da, ja bih kao beka volio Daviesa izSwansea, al pošto je on lijevi, veći prioritet je neki desni bek, po mogućnosti anonimni afrikanac iz nekog egzotičnog kluba :mrgreen: 8-) 8-) al daleko je to jos
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 26 feb 2014, 17:51

joj retardirane slike :|
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 26 feb 2014, 18:13

Tri tekme zaredom u gostima igramo sad ... da je bar od 5 do 7 bodova uzeti.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 26 feb 2014, 18:27

alan_kardec je napisao/la:Konačno i najveći engleski, i jedan od najvećih evropskih klubova dobija svoj topic na ovom forumu.

Prvak Engleske: 18 puta;

FA Cup: 7 puta;

Liga Cup: 7 puta;

Charity Shield: 15 puta;

Liga šampiona: 5 puta;

UEFA Cup: 3 puta;

UEFA Super Cup: 3 puta;

Kup pobjednika kupova: jednom;

Mislim da ovaj niz sve govori.
Interesantno,al na temi pitara,neki @pisac tvrdi,odgovorno,da l'pool nikad nista osvojio nije u engleskoj :lol: :lol: :lol:

Zivili ;)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 feb 2014, 07:20

Dovoljno ti je to što je pitar :mrgreen:

Šalim se, ljudi misle ako Liverpool nije osvojio ligu 20+ godina, da nije nikad ništa osvojio.

slika
Ja te volim, volim Željo..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 feb 2014, 10:56

Paradajz je napisao/la:
Rockefeller je napisao/la: Ne reci da misliš ozbiljno? :D

Jedini je tu Sakho ozbiljan i pravi stoper, a i on mi je ponekad nesiguran, ali unosi cvrstinu u tu zadnju liniju daleko vise od pomenutih, ocekujem da ili Skrtel ili Agger(nazalost) dobiju nogu. Kolo je back up, odradjivao je ok posao ove sezone, ali kikser je. Kellya je unistila povreda, i za mene je on stoper, ali od njega nema vajde.
Mozda, ali mozda Illorija gurnuti malo u prvi plan kad se vrati sa pozajmica, ako se pokaze dobro.
Bekovi su prioritet.

Ma stize Evgen na leto fera, ne beri brigu. :)

E da, i sto se procena tice, sulude su te zamisli od 120m, ma nema teorije da mi to potrosimo, i ciljam na nekih 50-60m kao neki maksimum. Ovoj ekipi ne treba jos puno da bi udarili na dva fronta, tri fronta.
drzim te za rijec :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 27 feb 2014, 11:23

Ja se nadam da će fera pred ljeto reći "Znatno ćemo se pojačati" :mrgreen:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 27 feb 2014, 12:23

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ja se nadam da će fera pred ljeto reći "Znatno ćemo se pojačati" :mrgreen:
vidjecemo, zavisi kakva ce situacija biti pa cu ja baviti neku procjenu krajem juna :mrgreen:

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 27 feb 2014, 12:59

Evo citam na Sky Southampton je jedini tim u PL protiv kojeg Suarez nije zabio go. Vrijeme bi bilo da se omrsi
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Liverpool FC

Post Postao/la Cautinho » 27 feb 2014, 12:59

gio10 je napisao/la: slika
Bravo za ovo,svaka čast,ako nekad nađem vremenu naletit ću na tekmu,naravno bez rivalnih obilježja ;)
Mogao sam i u Topnički klub otići,ali su me odvratili,rekli su da se neću dobro provesti.Pravo agresivni navijači :mrgreen:
Keep walking.

DrugRed
Kontakt:

Post Postao/la DrugRed » 27 feb 2014, 15:53

Govori se kako bi Krkic mogao doci za 5-6 miliona.
Ali mislim da nam nije potreban.
:mrgreen: :)

thekoplegend
Kontakt:

Post Postao/la thekoplegend » 27 feb 2014, 16:12

Steven Gerrard, Jordan Henderson, Glen Johnson, Daniel Sturridge and Raheem Sterling all in England squad to face Denmark. :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.