Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Amarildo
Kontakt:

Re: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la Amarildo » 19 sep 2015, 19:35

topnik1 je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:sta je reci sa coquelinom yebo ove manekene ovo je nas najbolji igrac ove sezone jel ozbiljna povreda sta je u pitanju?
little knee injury kaže profa.

Što se tiče loše igre ove sezone (osim CP-a prvo pol i čitave tekme protiv Stoke-a) mislim da je srž problema u Cazorli, i stvarno ovo nije hejterski. Čovjek je playmaker po prirodi i to radi vrhunski, ali on igra centralnog veznog, po pravilu najdinamičnijeg igrača na terenu, koji igra u oba pravca podjednako dobro. Ali Cazorla to nije, on je u odbrani igrač manje, i plus previše drži loptu u nogama za jednog veznog igrača. U predsezoni jednu utakmicu smo odigrali sa Ramseyem gdje mu je i mjesto i pobijedili smo 6:0.

Što se tiče derbija, u oba derbija smo debelo zakinuti pri rezultatu od 0:0, i to nisu neke sitne situacije tipa ofsajd nije sviran nego su nam poništili i gol i penal nisu svirali, i evo ovo danas. Zar nam sudije moraju toliko otežavat, kao da sami sebi ne otežavamo dovoljno.

I fakat u nekim utakmicama vrijeme je da sjašemo sa nedostatka napadača i da se zapitamo šta to rade naše zvijezde Sančez, Ramsey i Ozil. Ramsey je barem dobar duel igrač pa i odigra u odbrani nešto, dok Sančez i Ozil apsulutno ne prebacuju odgovornost na sebe i vrijeme je da im to neko kaže
Alexis nije onaj stari. Ne samo što ne daje golove, već nije to onaj koji se bori kao lav 90 minuta. Prije nije griješio, a vraćao se konstantno nakon tuđih grešaka. Sad i griješi, a manje ispravlja. No, ne brinem previše za njeg.
To što si napisao za Ozila i Cazorlu... Treba ih rotirat na toj poziciji i gotovo. Ramseya stavit u par s Coquelinom, Ox/Theo desno, Giroud/Theo u vrh.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 19 sep 2015, 19:37

Treba Thea forsirati u napadu jer nemamo boljeg, a i Ramseya na CM poziciji. Al Wengeru smeta Ramsey na CM-u jer ne pegla dovoljno loptu.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 19 sep 2015, 19:41

Zao mi vas drama.Haj sto vam je igra goli qrac , nego sto vas i ove sudije posrase bez razloga.

Ozil je qrac od igraca , valjda je to konacno postalo jasno.Njega treba prodati sto je prije moguce dok se moze uzeti 20tak milioncica za njega.
Alexis je igrac koji igra kako vjetar puse.Ako ekipa igra kvalitetno i ako je ekipa poslozena , i on ce funkcionisati .Ako ekipi ne ide , on ti moze svojim kvazi solo prodorima samo zivce izvaditi.

gunner14
Kontakt:

Post Postao/la gunner14 » 19 sep 2015, 19:49

Pa kako se god okrene na kraju se uvijek sve svodi na Wengera, definitivno najveći krivac za ovu losu formu,i to najvise ovim forsiranjem Cazorle na centralnom veznom.. Gledam danas u drugom poluvremenu Celzi ide u kontru a on se vuce u odbranu jer jednostavno nema snage da igra na toj poziciji i da trci napred nazad cijelu utakmicu.. Al nekako mi se cini da ce on prije staviti Ozila na krilo ili na klupu nego izbaciti Cazorlu iz prvih 11.. Dobro ce doci i taj crveni za Cazorlu da vidimo sta ce izvesti u slijedecem kolu, al opet bojim se da ce ako Coquelin bude spreman s njim u paru ici Arteta prije nego Ramsey.. Na kraju ovi sto govore da nije do Wengera nego do igraca mada je malo takvih nek pogledaju malo Dortmund skoro pa ista ekipa kao i prosle sezone sa novim trenerom kao preporodjenja..

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 19 sep 2015, 19:50

I fotograf nam se svađa na twitteru :lol:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 19 sep 2015, 20:06

topnik1 je napisao/la:
anell je napisao/la:Kako će nas samo Leicester otresti u subotu
Lagana pobjeda :kafa:
Povest cemo 2:0 i onda izgubiti 3:2
Pld W D L
38 26 12 0

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 sep 2015, 20:09

Alexis nije onaj stari, jer nije prosao pripreme sa ekipom zbog prvenstva u J. americi

Nema potrebno samopouzdanje, jer se nije mogao spremiti kvalitetno za PL

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 19 sep 2015, 20:46

slika

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 19 sep 2015, 21:15

topnik1 je napisao/la:
QUARTERBACK je napisao/la:sta je reci sa coquelinom yebo ove manekene ovo je nas najbolji igrac ove sezone jel ozbiljna povreda sta je u pitanju?
little knee injury kaže profa.

Što se tiče loše igre ove sezone (osim CP-a prvo pol i čitave tekme protiv Stoke-a) mislim da je srž problema u Cazorli, i stvarno ovo nije hejterski. Čovjek je playmaker po prirodi i to radi vrhunski, ali on igra centralnog veznog, po pravilu najdinamičnijeg igrača na terenu, koji igra u oba pravca podjednako dobro. Ali Cazorla to nije, on je u odbrani igrač manje, i plus previše drži loptu u nogama za jednog veznog igrača. U predsezoni jednu utakmicu smo odigrali sa Ramseyem gdje mu je i mjesto i pobijedili smo 6:0.

Što se tiče derbija, u oba derbija smo debelo zakinuti pri rezultatu od 0:0, i to nisu neke sitne situacije tipa ofsajd nije sviran nego su nam poništili i gol i penal nisu svirali, i evo ovo danas. Zar nam sudije moraju toliko otežavat, kao da sami sebi ne otežavamo dovoljno.

I fakat u nekim utakmicama vrijeme je da sjašemo sa nedostatka napadača i da se zapitamo šta to rade naše zvijezde Sančez, Ramsey i Ozil. Ramsey je barem dobar duel igrač pa i odigra u odbrani nešto, dok Sančez i Ozil apsulutno ne prebacuju odgovornost na sebe i vrijeme je da im to neko kaže

Ja sam govorio to za Cazorlu od pocetka EPL, prosto Coquelin igra dupli posao u odbrani zbog njega, moze on bit magician s loptom ali ne moze biti cmf, prosto nema snage za naprijed nazad kao Aaron one famozne sezone, odsječena desna strana, forsira se losi Alexis, Ozil ne igra uopste, Walcott je kasper ili u offsideu..

Ali stvar je sto Coq kad igra frajer bukvalno radi 2 posla i Santi pokupi MOTM, ne moze lik izdrzat onaj tempo, on moze potezom rijesit mec ali kontru il ce dobit zuti ako proba zaustaviti ili nema snage da stigne protivnika..

Sto se Adelaideu ne da sansa? Fortuneu? Nek proba jos nekog spica yebemu, nek vrati Ramiza na CMF i Ozila gdje i jeste, Alexis mora pocet da igra, uslo se u EPL i nema vise vremena za lose igre..

Nadam se da cemo odigrat bolje protiv Spursa, a da ce onaj starac staviti Aarona gdje treba jer se Aaron gubi na krilu, prosto se gubi, motor ekipe posalje na krilo..

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 19 sep 2015, 21:17

Jah, samo si ti govorio dok smo mi govorili kako je to vrhunski potez :P

VOLIM TE ČELIK!!!!!

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 19 sep 2015, 21:21

topnik1 je napisao/la:Jah, samo si ti govorio dok smo mi govorili kako je to vrhunski potez :P

Ne znam ja, znam da sam dobio nadimak hejter Santija, al eto :mrgreen:

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 19 sep 2015, 21:32

AA23 je napisao/la:
topnik1 je napisao/la:Jah, samo si ti govorio dok smo mi govorili kako je to vrhunski potez :P

Ne znam ja, znam da sam dobio nadimak hejter Santija, al eto :mrgreen:
cazorla je smijesan igrac danas kad je dobio crveni odmah sam pogledao s kim igramo sljedece kolo a onda se sjetio da je arteta prva zamjena hahahha aj tuzne ekipe sta je ovo ovako sredina ocajna

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 19 sep 2015, 21:53

Da je City otišao na +8,bilo bi već sada previše
Doktor Slaven Bilić se pobrinuo za naftašku kompaniju! Nema potrebe da ponavljam da sam tog lika priželjkivao na klupi Arsenala

Najbolji igrači Arsenala (na papiru) se moraju dozvat. Današnja nepravda bi trebala da ih trzne te da protiv spu**a odigraju 10x bolje
Protiv njih neću da gubimo pa taman to bila i humanitarna tekma. Potrebno je da neko preuzme odgovornost. Taj neko je Turčin,Alexis ili Ramiz. U suprotnom,Arsenal će teško na kraj čak i sa spu**ima,a kamoli protiv Lestera
A.F.C. Bournemouth!

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 19 sep 2015, 22:12

topnik1 je napisao/la:I fotograf nam se svađa na twitteru :lol:
Stuart ili David? Šta je napisao? Vidio sam da je Stuart okačio na flickr sliku Gabriela.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"

Meša Selimović

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 19 sep 2015, 22:35

Amarildo je napisao/la:
Stuart ili David? Šta je napisao? Vidio sam da je Stuart okačio na flickr sliku Gabriela.
Stuart, nekom liku kaže da je veoma glup :mrgreen:

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Amarildo
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Arsenal

Post Postao/la Amarildo » 20 sep 2015, 00:11

topnik1 je napisao/la:
Amarildo je napisao/la:
Stuart, nekom liku kaže da je veoma glup :mrgreen:
Hahah, kad se on raspizdio onda je to plafon.

Meša Selimović

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 20 sep 2015, 00:35

Toliko u svijetu seru sa parolama "FAIR PLAY" i onda ovakve stvari kao danas trpis i sudijsku smijurije,jel to taj FAIR PLAY ?
ako je FA imalo ozbiljan kaznit ce Costu s 5 utakmica radi "anti fair playa",pa da vidimo hocel ubuduce onakve stvari raditi :twisted:

Amarildo
Kontakt:

Post Postao/la Amarildo » 20 sep 2015, 08:33

arminarsenal je napisao/la:Toliko u svijetu seru sa parolama "FAIR PLAY" i onda ovakve stvari kao danas trpis i sudijsku smijurije,jel to taj FAIR PLAY ?
ako je FA imalo ozbiljan kaznit ce Costu s 5 utakmica radi "anti fair playa",pa da vidimo hocel ubuduce onakve stvari raditi :twisted:
Ali što je najgore lik se nije zaustavio na tome. Prije te scene je tražio žuti za Coquelina iako nije bilo kontakta, a kasnije je navalio na još nekoga, čini mi se Oxa.

Meša Selimović

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 20 sep 2015, 09:59

Costu u narednom derbiju treba sa klupe pokidati Flamini tako da ne izgubimo igraca iz prvih 11, a da metilj dobije sto ga ide. Yebem mu sve sto ima od vrha do dna. Njegovom menadzeru isto tako, zelim mu da na nekoj press-konferenciji raspizdi Roya Keanea i da ga ovaj onda "halanduje".

Uz sve to, yebem i Arseneu sve sto ima jer mu yebeni Schneiderlin prodje ispod nosa, a nijedan zadnji vezni nije dovoljno dobar da on actually plati nesto za njega.

Mesut je jos jednom pokazao da ga u velikim utakmicama nema, da su mu jaja velicine klikera i da od njega nema hajra nego u utakmicama protiv raspada tipa Stoke.

Alexis je u qrcu, promasuje gore od Girouda.

Bellerinu svaka cast, on ce biti svjetska klasa. Nacho igra odlicno, Gibbsu bi bilo pametno da trazi instrukcije od limitiranijeg igraca.

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 20 sep 2015, 12:23

Naravno Alexis, Ozil i Ramsey trebaju preuzeti odgovornost i da prosto izmisle pobjede za Arsenal a odgovornost nije na spodobi koja njih ne zna da sastavi u formaciju i izvuce najbolje iz njih. Ovde da dodju Suarez i Messi ispalo bi da su ku?ac bezmudni igraci jer spodoba i sa njima nista ne bi osvojio.

5 utakmica u ligi protiv Mourinhovog Chelsea 0 golova...

Na stranu jucerasnji crveni karton koji moze biti izgovor za poraz ali realno do crvenog mi nismo imali nikakvu igru da je ostalo 11 na 11 vjerovatno bi po obicaju golom iz prekida izgubili 1-0...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.