FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 16 apr 2014, 08:32

Ljupko Petrovic je zavrsena prica za Sarajevo,a Bogami i njemu Sarajevo.

Nije mi jasno sto se jedan portal(necu reci ime,a svi znaju o kome se radi) zeli da Sarajevo prestane sa angaziranjem vjestaka u dokazivanju da je ta slika fotomontaza.. :?: Valjda bi trebalo da je svima u intersu da se sazna istina,ali to ovde i nije bas slucaj..U razgovru sa jednim od radnikom tog portala,po njegovoj prici oni su svjesni da su pojeli govono,i da bi u slucaju tuzbe od FK.Sarajevo,mogli na sudu imati velike probleme.

Pa zamislite vi,a evo i pitanje; da li bi neko od Vas tek tako prešao ,da mu neko objavi sliku,a u pitanju fotomontaza sa nekom kurvom (goli u krevetu),a vi se sutra spremate za vjencanje. :nene: I sve propada,planovi, buducnost,djeca itd,itd,i onda vam taj neko kaze,ma daj sta ti je, pa ima jos treba. :!: Ma daj pusti to..
Htjeli mi to priznati ili ne,voljeli li mi Dzenana koliko hocemo,ali sa Ljupkom Petrovicem bi bili blize i kup-u, i tituli. :idea:

Sad je pitanje sta ako Sarajevo izgubi obje titule. :?: Postoji mogucnost da Sarajevo ostane,i bez Evrope
Ko ce odgovarati ne samo za pare, koje nisu male,vec za sponzore,navijace,ugled kluba itd.itd. :?:Ne kazem da bi se sa Petrovicem sve to uzelo,ali.. Sarajevu je neko laznom slikom otjerao najboljeg evropskog trenera,i sad nas vodi pomocni trener, koji ni licencu za vođenje utakmica nema.Zamislite da je neko,ovako nešto objavio u Evropi.Kakva bi to prvo skandal bio,pa i finansijska osteta.Ovde nikom nista,nema cak ni izvinjenja. :oops:

To je glavni problem,zasto se vrsi medijski pritisak da se odustane od istine,koja vise i nije vazna ni za Sarajevo ni za Petrovica,vec to u klubu rade neka satisfakcija, da se pokaze da se niko ne moze igrati sa FK.Sarajevom.Ako se ode na sud i uzme neka lova,treba je podjeliti u humanitarne svrhe,ali se treba ici do kraja.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 16 apr 2014, 09:33, ukupno mijenjano 7 puta.

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 16 apr 2014, 08:45

Hoce li biti kakav link

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

begipasha
Kontakt:

Post Postao/la begipasha » 16 apr 2014, 09:29

SLUŽBENO: Bhtelecom će prenositi sa naknadom od 2KM ukoliko želite gledati.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 16 apr 2014, 09:37

amypitar je napisao/la:Ljupko Petrovic je zavrsena prica za Sarajevo,a Bogami i njemu Sarajevo.

Nije mi jasno sto se jedan portal(necu reci ime,a svi znaju o kome se radi) zeli da Sarajevo prestane sa angaziranjem vjestaka u dokazivanju da je ta slika fotomontaza.. :?: Valjda bi trebalo da je svima u intersu da se sazna istina,ali to ovde i nije bas slucaj..U razgovru sa jednim od radnikom tog portala,po njegovoj prici oni su svjesni da su pojeli govono,i da bi u slucaju tuzbe od FK.Sarajevo,mogli na sudu imati velike probleme.

Pa zamislite vi,a evo i pitanje; da li bi neko od Vas tek tako prešao ,da mu neko objavi sliku,a u pitanju fotomontaza sa nekom kurvom (goli u krevetu),a vi se sutra spremate za vjencanje. :nene: I sve propada,planovi, buducnost,djeca itd,itd,i onda vam taj neko kaze,ma daj sta ti je, pa ima jos treba. :!: Ma daj pusti to..
Htjeli mi to priznati ili ne,voljeli li mi Dzenana koliko hocemo,ali sa Ljupkom Petrovicem bi bili blize i kup-u, i tituli. :idea:

Sad je pitanje sta ako Sarajevo izgubi obje titule. :?: Postoji mogucnost da Sarajevo ostane,i bez Evrope
Ko ce odgovarati ne samo za pare, koje nisu male,vec za sponzore,navijace,ugled kluba itd.itd. :?:Ne kazem da bi se sa Petrovicem sve to uzelo,ali.. Sarajevu je neko laznom slikom otjerao najboljeg evropskog trenera,i sad nas vodi pomocni trener, koji ni licencu nema.Zamislite da je neko,ovako nešto objavio u Evropi.Kakva bi to prvo skandal bio,pa i finansijska osteta.Ovde nista,nema cak ni izvinjenja. :oops:

To je glavni problem,zasto se vrsi medijski pritisak da se odustane od istine,koja vise i nije vazna ni za Sarajevo ni za Petrovica,vec to u klubu rade neka satisfakcija, da se pokaze da se niko ne moze igrati sa FK.Sarajevom.Ako se ode na sud i uzme neka lova,treba je podjeliti u humanitarne svrhe,ali se treba ici do kraja.
Isuviše površno gledaš na stvari. Fotografija je objavljena prošle godine, Sarajevo sigurno neće i ne smije tužiti ni jedan portal, jer bi tu parnicu vjerovatno izgubilo.

Ukoliko Sarajevo tuži bilo koga, onda su ljudi iz Sarajeva u pravu da se radi o fotomontaži, a ukoliko ne tuži, to već povlači sumnju. Ovo sve što se dešava je jedan veliki autogol Sarajeva.

Ja bih volio da ti portali pošalju fotografiju na vještačenje i oni će to uraditi ukoliko ih neko tuži. Baš me interesuje kakvi bi bili rezultati tog vještačenja i bi li se poklapali sa vještačenjem ovog eksperta iz Zenice.

Danas igrate sa Zrinjskim. Neka pobjedi bolji, sretniji i spretniji.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 16 apr 2014, 10:12

Nisam u toku. Jeli istina da opet vaša uprava ima neke veze sa ovom frkom sa bubamarinim terenima u butmiru. Znam da je prije godinu, dvije Amar pričao da je u razgovorima sa Pašičem da Željo tamo obavlja treninge ili kao neki trening kamp.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 16 apr 2014, 10:23

A dajte ljudi pustite vise te price, jucer se dva puta potezala ista i administracija brisala postove.
Igramo veceras utakmicu kupa i samo je to bitno. A ovaj dvojac sa slike neka ide odakle je dosao.!!!!!!!!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 16 apr 2014, 10:38

Gdje je ustvari planirana gradnja kampa FK Sarajevo?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 16 apr 2014, 10:49

neroazzuro je napisao/la:Gdje je ustvari planirana gradnja kampa FK Sarajevo?
U Butmiru na terenima koje sad koristi Bubamara, medjutim javio se neki spor oko toga cije je to zemljiste i ko treba da ga koristi.
Valjda ce se rijesiti i da ce tom odlukom biti svi zadovoljni.

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 16 apr 2014, 11:03

Imam neki filing za osjecaj da necete pobijedit, al da ce bit 1:1sto je dovoljno za prolaz :D

Sretno divovi.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 16 apr 2014, 11:04

Ccc samo zelju i sarajeva stalno prenose u gostima bas svaku utakmicu. Pa koda nebi velik broj ljudi gledo i sarajevo-zrinjski ...

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 16 apr 2014, 11:16

@Primasquarda

To bhtelecom radi na principu ulozeno-dobiveno.
Znaci samo korisnici usluge MojaTv mogu koristiti(do sad je bilo tako)
Zato se njima jedino isplatilo otkupiti prava plus Bht kamere i komentator, 2-4hiljade KM, za utakmice koje ce im se isplatiti... od korisnika 2KM po utakmici.
Sarajevo-Zrinjski ko hoce moze doci na Kosevo a u Mostaru nema dovoljno korisnika MojeTv da bi garantovali zaradu.

Znaci BHtelecomu se jedino dosad isplatilo da prati Zelju i Pitare.
Ali ako sada posoji mogucnost da bilo ko moze gledati, onda to mjenja situaciju.

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 16 apr 2014, 12:12

Hoce li biti link ?

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 16 apr 2014, 14:01

Zabijamo danas 100%,a hoce li to biti dovoljno za prolaz,ili cemo pak morati uvaliti dva...vidjet cemo....

U fazonu sam da bi smo do finala mogli opet tim nekim nerijesenim rezultatom,pa sto da ne.. ;)
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 16 apr 2014, 14:30

socrates je napisao/la:Zabijamo danas 100%,a hoce li to biti dovoljno za prolaz,ili cemo pak morati uvaliti dva...vidjet cemo....

U fazonu sam da bi smo do finala mogli opet tim nekim nerijesenim rezultatom,pa sto da ne.. ;)
1:1, 2:2 meni je svejedno :zviz:
U novi boj ...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 apr 2014, 14:34

1-1
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 16 apr 2014, 15:21

Danas ocekujem normalno prolaz, na penale sve su prilike. I ne budite skrti sto se tice stream-ova :)

Cipelice,bluzice,kompletici,sesiri,bas je glupo biti ultras iz Mostara!
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 16 apr 2014, 15:25

Ja sam skeptik u vezi ove utakmice :?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 16 apr 2014, 15:26

Nek neko napravi stream

A sad Sarajevo igraj i pobjedi :clap:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 16 apr 2014, 15:30

Burberry46 je napisao/la:Nek neko napravi stream

A sad Sarajevo igraj i pobjedi :clap:

Vala, dobro bi bilo... :pray:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 16 apr 2014, 15:37

Sretno nam danas pa šta bude neka bude. :cool:
Danas nam je utakmica istine i neće pasti više od jednog gola na utakmici 100%...

Samo SARAJEVO :bow:
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, iliyaa8, napoleon72, ubipara i 37 gostiju.