Nije mi jasno sto se jedan portal(necu reci ime,a svi znaju o kome se radi) zeli da Sarajevo prestane sa angaziranjem vjestaka u dokazivanju da je ta slika fotomontaza..

Pa zamislite vi,a evo i pitanje; da li bi neko od Vas tek tako prešao ,da mu neko objavi sliku,a u pitanju fotomontaza sa nekom kurvom (goli u krevetu),a vi se sutra spremate za vjencanje.

Htjeli mi to priznati ili ne,voljeli li mi Dzenana koliko hocemo,ali sa Ljupkom Petrovicem bi bili blize i kup-u, i tituli.

Sad je pitanje sta ako Sarajevo izgubi obje titule.

Ko ce odgovarati ne samo za pare, koje nisu male,vec za sponzore,navijace,ugled kluba itd.itd. :?:Ne kazem da bi se sa Petrovicem sve to uzelo,ali.. Sarajevu je neko laznom slikom otjerao najboljeg evropskog trenera,i sad nas vodi pomocni trener, koji ni licencu za vođenje utakmica nema.Zamislite da je neko,ovako nešto objavio u Evropi.Kakva bi to prvo skandal bio,pa i finansijska osteta.Ovde nikom nista,nema cak ni izvinjenja.

To je glavni problem,zasto se vrsi medijski pritisak da se odustane od istine,koja vise i nije vazna ni za Sarajevo ni za Petrovica,vec to u klubu rade neka satisfakcija, da se pokaze da se niko ne moze igrati sa FK.Sarajevom.Ako se ode na sud i uzme neka lova,treba je podjeliti u humanitarne svrhe,ali se treba ici do kraja.