Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ti to mene yebeš paunoviću ?Rolex312 je napisao/la:Zna li se u kojem je kaficu okupljanje u Mostaru?

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Ja sam majke mi mrtav ozbiljan.neurofunk je napisao/la:Ti to mene yebeš paunoviću ?Rolex312 je napisao/la:Zna li se u kojem je kaficu okupljanje u Mostaru?

Nad nama nebo ima da gori!
Imaš odgovor odma izad onog posta u kojem si pitao gdje ce biti. operi oči

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Uvijek sam znao da si na strani istine.fera je napisao/la:rizo brate drzi sene daj zlobnicima da te otjeraju a posebno jer si u pravu kad je bony u pitanju i jos dosta drugih stvari.
naravno imas i promasaja al moras kad prognoziras previse stvari![]()
al realno prozivaju te i kad treba i kad ne treba rijetko si kad prvi poceo neku raspravu...

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- the scouser
- Kontakt:

Kratko i jasno.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
raja šta vi mislite koliki transfer budžet će biti potreban da pojačamo ekipu ako se plasiramo u ligu prvaka ?
ja kontam negdje oko 60-80 miliona mada ne vjerujem da će ameri dati toliko.
Pricalo se o sumi od oko 120 miliona. Samo da izborimo LP i Man Utd ispadne sto brze iz LP da se manje sikiram. Vec se velika imena povezuju sa nama ako izborimo LPneurofunk je napisao/la:raja šta vi mislite koliki transfer budžet će biti potreban da pojačamo ekipu ako se plasiramo u ligu prvaka ?
To bi nam bilo dovoljno da budemo konkurentni na 2 fronta. Oni iz Ukrajine su nakon prelaznog roka da ce se transfer vjerovatno zavrsiti na ljeto, a sad kad je i spurse srusio volio bi da sto prije dovedemo konoplyanku. Pored njega treba stoper, lijevi i desni bek, zadnji vezni, ofanzivni vezni te jos jedan napadac. 6 igraca, taman u prosjeku po 20milki da vrijede i to je to.lolja72 je napisao/la:Pricalo se o sumi od oko 120 miliona. Samo da izborimo LP i Man Utd ispadne sto brze iz LP da se manje sikiram. Vec se velika imena povezuju sa nama ako izborimo LPneurofunk je napisao/la:raja šta vi mislite koliki transfer budžet će biti potreban da pojačamo ekipu ako se plasiramo u ligu prvaka ?
Naravno, ako se ozbiljno planira konkurisati i u ligi i u LP. Ako ne onda dosta lijevi bek, zadnji vezni i kakav kreativac..
btw. Iako sam uvjeren da cemo izboriti LP, ne bi da trcimo pred rudu pa bi najbolje da ovu pricu ostavimo za kraj sezone..

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa realno, stoper, dva beka, zadnji vezni koji zna igrat lopte, (barem) jedno krilo/ofanzivni veznjak/ i uzeti nekog slobodnog (iskusnog) igrača koji će skupljati minute u liga kupu.
Dakle, mora se tu puno novca izdvojiti. Naravno, prodati "višak" (recimo Škrtela), pokušati utopiti i Johnsona dok se još može izvući novac za njega i to je to. Uz konstantni napredak dvojca (Henderson + Sterling), te očvrsnulog Coutinha (bit će dovoljno na Otoku za to), bit će to sasvim dovoljno da se s pravom napadne druga runda LP-a.
Eh, šta je problem? Što "gazde" većinom zatvore pipu nakon ovakve sezone. Premašila su se očekivanja, ekipa igra lijep i efikasan fudbal, što samo po sebi govori "ma ne treba nama puno, dovoljno je dovesti samo jednog-dva igrača". Ukoliko se to desi sa Liverpoolom, bojim se da će već naredne godine ostati bez LP-a.
A to im nikako ne želim.
Dakle, mora se tu puno novca izdvojiti. Naravno, prodati "višak" (recimo Škrtela), pokušati utopiti i Johnsona dok se još može izvući novac za njega i to je to. Uz konstantni napredak dvojca (Henderson + Sterling), te očvrsnulog Coutinha (bit će dovoljno na Otoku za to), bit će to sasvim dovoljno da se s pravom napadne druga runda LP-a.
Eh, šta je problem? Što "gazde" većinom zatvore pipu nakon ovakve sezone. Premašila su se očekivanja, ekipa igra lijep i efikasan fudbal, što samo po sebi govori "ma ne treba nama puno, dovoljno je dovesti samo jednog-dva igrača". Ukoliko se to desi sa Liverpoolom, bojim se da će već naredne godine ostati bez LP-a.

A to im nikako ne želim.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Slazem se fanatic i monolog za pozicije na kojima trebaju pojacanja. Mogli bi klub napustiti i Agger i Škrtel, piše se po engleskim medijima da Rodgers uopste nema povjerenja u aggera dok je za drugog rafa opasno zagrizao.
Boga mi ako se ovako nastavi dolazit ce ponude od Reala pa i drugih za Sturridge,past ce Suarez u drugi plan. 

Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- the scouser
- Kontakt:
Problem je i to što menadžeri Liverpoola redovno umjesto da koriste ta ograničena sredstva na jedno ili dva ciljana i probrana pojačanja, kupe tri ili četiri neprovjerena igrača, koji češće podbace nego zadovolje.Monolog je napisao/la:
Eh, šta je problem? Što "gazde" većinom zatvore pipu nakon ovakve sezone. Premašila su se očekivanja, ekipa igra lijep i efikasan fudbal, što samo po sebi govori "ma ne treba nama puno, dovoljno je dovesti samo jednog-dva igrača". Ukoliko se to desi sa Liverpoolom, bojim se da će već naredne godine ostati bez LP-a.![]()
A to im nikako ne želim.
Također je problem što su Ameri već jednom odigrali all in sa Kennyem (i Commolijem), pa je to završilo kako je završilo, pa su sad puno oprezniji sa svojim parama.
A i jedina objektivna zamjerka koja se može istaći vezano za Brendanov dosadašnji rad tiče se transfera, tako da sam ja skeptičan već sad u vezi uspjeha tog dalekog transfer roka

Zaboravljaš da je Brendan htio Mkhitaryana, Diega Costu, Williana, Konoplyanku...sve su to dobri igrači, da smo doveli na ljeto npr Mkhitaryana pored ovih što su došli zar to ne bi bio dobar prelazni rok ? 

- the scouser
- Kontakt:
Da se odmah ogradim i kažem da sam Brendanovac od starta (pretpostavljam da je i primjećeno, bar od ovih redovnih)
, ali jedno je htjeti igrače, a drugo je egzekucija transfera. Ako su mu već promakli ti hotshot igrači, ne vidim potrebu da se kupuje Aspas, a Borini šalje na posudbu,a isto važi i za Alberto/Suso. Recimo na njih dvojicu je otišlo cca. 14 miliona, a to nisu male pare, i siguran sam da to vlasnici teftere i pamte.
S druge strane, nije on kriv što se Ayre cjenka kao mušterije u "Pawn Stars"
.

S druge strane, nije on kriv što se Ayre cjenka kao mušterije u "Pawn Stars"

Sjećaš se one preskonferencije kad smo već znali svi da nam je izmakao Willian, kolko je bio razočaran što vlasnici nisu htjeli dat još 5 miliona, njemu je bitno da se igrač dovede, ko i svakom menadžeru, a na koji način to je već briga nekog drugog. Meni je ok kad se dovode mladi igrači koji nisu neki superstarovi, mladi su i mogu se razvijat. Slažem se da su mogli dosta bolje odradit pojačanja, ali nije lako kad se dobije ograničen budžet jbg.
Na leto stize valjda Evgen, a posle videcemo. Bekovi su a must, verovatno jos jedan stoper i zadnji vezni, to su neki prioriteti. Vraca se Suso, to se zaboravlja, pa ne vidim potrebu za kupovinom ofanzivnog veziste, i Borini se vraca, on je meni ok za back up spica.
Polako, daleko je leto, videcemo kakva ce situacija biti tada.
Polako, daleko je leto, videcemo kakva ce situacija biti tada.
- thekoplegend
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.