FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo nemojte dati da vas zavara ova pobjeda. Nemojte pogrešno shvatiti, ne pljujem ništa, samo nemojte pasti previše u delirijum. Odigrali su momci stvarno dobro, vidi se da su baš ekipa. Svidjeli su mi se najviše Šerbečić i Martinović, pa Ziljkić i Guliashvili. Dobra trka, borba i pametno odigrano.
Hoću da kažem da jedna utakmica nije mjerilo ničega. Kada budu spojili 6-7 dobrih utakmica, onda možemo pričati o nečemu većem. Druga stvar, Široki nije ništa specijalno, sad da li je to do njih ili im mi nismo dali prostora, moguće je oboje. Najmanje što treba je neka pretjerana euforija, a za koji dan igramo derbi, pa da ne bi bilo pljuvanja i prevelikih razočarenja.
Svaka čast svima na današnjoj tekmi, dole nikad nisu bile lagane tekme, samo da ovako nastavimo. Moja poruka je samo da se ne zanesete previše, jer se može vratiti kao bumerang. Sad je na njima da ovo pokazuju iz tekme u tekme, te ispravljaju sve loše stvari.
Ima li neko snimak stative Gulaša?
Hoću da kažem da jedna utakmica nije mjerilo ničega. Kada budu spojili 6-7 dobrih utakmica, onda možemo pričati o nečemu većem. Druga stvar, Široki nije ništa specijalno, sad da li je to do njih ili im mi nismo dali prostora, moguće je oboje. Najmanje što treba je neka pretjerana euforija, a za koji dan igramo derbi, pa da ne bi bilo pljuvanja i prevelikih razočarenja.
Svaka čast svima na današnjoj tekmi, dole nikad nisu bile lagane tekme, samo da ovako nastavimo. Moja poruka je samo da se ne zanesete previše, jer se može vratiti kao bumerang. Sad je na njima da ovo pokazuju iz tekme u tekme, te ispravljaju sve loše stvari.
Zadnja izmjena: spezial, dana/u 05 mar 2023, 18:35, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jel Dal 100 % nece moci igrati derbi ?
Avramovski je danas izgubio prilično lopti, ipak treba igrati prije Dala.bordobijeli je napisao/la: ↑05 mar 2023, 18:21Sta mislite o Avramovskom da igra poziciju Crepulje ?
Recimo sto je Pirlo nekad igrao, nekako mi nije za desetke fali mu brzine da bi igrao naprijed po meni mogao bi u sredini puno napraviti mirnim pasom da bude spona napada i odbrane.
-
- Kontakt:
Svi su strasno odigrali i svaka cast ali mene najvise raduje Martinovic, strasnog stopera smo dobili... on i Besim fakat vrh izgledaju u paru, covjeka nismo ni primjetili sve je odradio bez ikakvih problema, top reakcije, top postavljanje, miran i siguran u pasu... ma savrseno danas sve!
Mario Vrancic
Almedin Ziljkic
Hamza Catakovic
Enedin Mulalic
Guli
Mario Vrancic

Almedin Ziljkic

Hamza Catakovic

Enedin Mulalic

Guli

U milimetar si ga pogodio brate, poštovanje

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Već dizete mirzu sta vam je. Ne može se od 3 boda dizati čovjek ko da je sve živo osvojio
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Niko ga ne diže.
Samo govorimo odradio je dobro danas
Samo govorimo odradio je dobro danas
- napoleon72
- Kontakt:
Juce:
Danas:
E moj Benkara, de se ti sa sobom dogovori da li bi mu prastao ili bi ga tjerao... Imate li i mrvicu karaktera?
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

Sve ovo je dobro, zaista imamo širok roster, samo mi još Salcin nije jasan, koda je neko u njemu život ubio.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Čitava filozofija fudbala je stvar pronalaska pravog balansa u timu. Nit možeš ekipu natrpati nekakvim tehničarima i znalcima s loptom, nit možeš samo s ovim koji se bore i trče a nema finte u sebi.
Balta ekipi koja igra sa Vrančićem i Avramom/Dalom u sredini daje baš sve ono što oni nemaju, što fali. Znači prije svega visina, zračna igra(također i kod prekida plus), pa onda ćista snaga, čvrstoća u duelu, pa onda pokrivanje tranzicije, prekidanje kontranapada, pametni faulovi, itd itd... naravno nije lik Kante, sklon je greškama, al ga treba istrpiti.
Moraš imati takvog igrača radi balansa o kojem pričam. Nama je u ovakvoj postavi potrebniji i "sakati" Balta, nego neki znalac Crepulja npr koji je na tehnički većem nivou, ali ne bi bio kompatibilan sa Vrančićem npr.
Balta ekipi koja igra sa Vrančićem i Avramom/Dalom u sredini daje baš sve ono što oni nemaju, što fali. Znači prije svega visina, zračna igra(također i kod prekida plus), pa onda ćista snaga, čvrstoća u duelu, pa onda pokrivanje tranzicije, prekidanje kontranapada, pametni faulovi, itd itd... naravno nije lik Kante, sklon je greškama, al ga treba istrpiti.
Moraš imati takvog igrača radi balansa o kojem pričam. Nama je u ovakvoj postavi potrebniji i "sakati" Balta, nego neki znalac Crepulja npr koji je na tehnički većem nivou, ali ne bi bio kompatibilan sa Vrančićem npr.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nemamo mi brate sredine lahko nas euforija hvata a Boga mi i kuknjava.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 mar 2023, 18:32Samo nemojte dati da vas zavara ova pobjeda. Nemojte pogrešno shvatiti, ne pljujem ništa, samo nemojte pasti previše u delirijum. Odigrali su momci stvarno dobro, vidi se da su baš ekipa. Svidjeli su mi se najviše Šerbečić i Martinović, pa Ziljkić i Guliashvili. Dobra trka, borba i pametno odigrano.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:

Kako vjetar puse tako se i ovi ponasaju ali ima neko ko ce istrajatu dok ne odu uljezi iz kluba.napoleon72 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 18:37Juce:
Danas:E moj Benkara, de se ti sa sobom dogovori da li bi mu prastao ili bi ga tjerao... Imate li i mrvicu karaktera?
Samo treba ici utakmicu po utakmicu, ja sam posle Borca, Sloge i Posusja, posle onih Fedjinih rolanja mislio da nece biti ekipe koja ce nas nadigrati pa nas Tuzla ohladi da valja, posle toga je sve bilo nocna mora. Treba svaku utakmicu odigrati kao da je zadnja. Svi ce negdje prosipat bodove, neko ce negdje kiksati, kiksat cemo i mi. Bitno je samo da se sto prije vratimo na Kosevo. Bravo za HZ, nadam se da se sto prije sastanu i da se ovo rijesi. Kakav sprint Renana kod treceg gola!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ja Mirzi nista nit oprastam niti neoprastam.. protiz zrinjskog smo izgledali ko djeca, danas smo izgledali dobro, Mirza je trener FK SARAJEVA I USLOV MU JE DA IZBORI EVROPU, ako to uspije dobice sansu da vodi ekipu u evropi i tu se treba da dokaze dali je za nastavak saradnje ili za razlaz..
Al sam definitivno za MAKSIMALNO guranje (pomaganje) ekipe od strane HZ pitara i simpatizera da se izbori cilj a to je evropa tacnije 3 mjest ili 4 ako HDZ uzme dk..
Sb je pretanka ekipa i nesmije nas ovaj rezultat podic u nebesa u vidu sagnise utegnuti narkomanu sa grbavice da ti ga pristavimo
Juce sam rekao SB moze do boda ako bude neki sudija u vidu GIGovica sudio
Al sam definitivno za MAKSIMALNO guranje (pomaganje) ekipe od strane HZ pitara i simpatizera da se izbori cilj a to je evropa tacnije 3 mjest ili 4 ako HDZ uzme dk..
Sb je pretanka ekipa i nesmije nas ovaj rezultat podic u nebesa u vidu sagnise utegnuti narkomanu sa grbavice da ti ga pristavimo
Juce sam rekao SB moze do boda ako bude neki sudija u vidu GIGovica sudio
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 05 mar 2023, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
Sutra ce opet yebavat majku ako kiksamo u derbijunapoleon72 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 18:37Juce:
Danas:E moj Benkara, de se ti sa sobom dogovori da li bi mu prastao ili bi ga tjerao... Imate li i mrvicu karaktera?

Pa rekao sam da smo ljudi i da se može oprostiti sve ako se pokaže pred Hordama i ostalim navijačima. Danas je pokazao da nije tvrdoglav.napoleon72 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 18:37Juce:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Mi smo inače klub koji sa svakim trenerom pogodi kroz historiju, samo je on tu greškom.Antikloc je napisao/la: ↑05 mar 2023, 18:20Mirza je mrtvi pitar,iz mrtve pitarske porodice,no to ne znaci da je on za trenera Sarajeva.JerryLouis je napisao/la: ↑05 mar 2023, 18:04Bio sam veliki protivnik Mirze, ni ova pobjeda a ni eventualni odlazak u Evropu to nebi bas promjenio, ali jedno veliko aferim za ovaj intervju nakon utakmice i poklonjanje pobjede porodici Vedrana Puljica!![]()
Zato i nema smisla koristiti ruzne rijeci ,ni za njega,ni za sinove mu. Sto ne znaci da je za trenera Sarajeva,nije,niti ce kad biti !!
Bolji je od barem 5 i isti kao još 5 trenera iza rata koji su se bez riječi dočekali i ispratili.
Ako valja onima koji mu daju platu valja i meni. Volio sam klub prije njega, voliću ga i dok je on tu i kada ode.
Prosto kao pasulj.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ima grešaka ali više pokaže od Čirjaka. Čirjak sa zrinjskim katastrofa.bodi123 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 18:39Čitava filozofija fudbala je stvar pronalaska pravog balansa u timu. Nit možeš ekipu natrpati nekakvim tehničarima i znalcima s loptom, nit možeš samo s ovim koji se bore i trče a nema finte u sebi.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 37 gostiju.