Da,u pravu si.krmak je napisao/la:dobro ne znam za ostale al nam vi niste niti ćete ikad napakostiti, redovito nam gledate u leđa.tepsija je napisao/la:I ovdje bi se žalili supersonični,prejaki timovi,Široki i zrinjski.champions1921 je napisao/la:Ako se u Njemackoj i Francuskoj moze igrati u ovakvim uslovima onda ne vidim sto je to toliki problem da se i kod nas odigra jedno kolo.. Na kraju krajeva radi se samo o jednom kolu..
Protiv njih smo svi mi,i bog,i vrijeme,i travnjak....svi mi živimo samo da njima napakostimo.
Svi smo mi protiv njih.
Kako ne znam za kog ustvari navijaš,za Široki ili zrinjski,ne znam kako da ti odgovorim.
Ali,činjenica je da i jednim i drugima gledamo u leđa godinama,činjenica je.
Što se tiče Širokog,apsolutno nam ne leže,imaju više nego pozitivan skor protiv nas...i da se žargonski izrazim,yebu nas ko male majmune.Meni nije nikakav problem priznati da je Široki bolji klub od nas,kako danas,tako i godinama unazad.Izrazito dobro organiziran klub,dobar omladinski pogon.Događanja van terena ne želim komentarisati jer to nije ni bit ovog(sportskog)foruma...ali što se tiče samog nogometa,Široki je jak,za naše uslove.I nama(Veležu)jednostavno ne leži.Nešto kao što Škotska ne leži Hrvatskoj,s obzirom da Hrvatska nikad nije dobila Škotsku.Tradicija je takva kakva jeste.
Što se tiče zrinskog,tu su stvari drugačije.Klub sa bogatim sponzorima u prošlosti,isto tako uvijek ispred nas...međusobni omjeri su ipak li-la,gotovo izjednačeni...ipak,osjetno bolji plasman i rezultati nego li je Velež imao.
Nije tema o Veležu,pa da se priča o tim stvarima koje nas koče godinama,tako da neću dalje.
Ali,ono što sam htio napisati...nemoguće je i nerealno da su ovakve vremenske prilike i travnjaci naštetili samo zrinjskom i Širokom...kao da su Real i Barca igrali protiv Getafea i Rayo Vallecana,pa im teren nije dopustio da odigraju kako znaju.
Ovakvi tereni prošlo kolo su naštetili svima.Osim Veležu i Čeliku,gdje je teren bio ok.I gdje su pobjedili gosti.