FK Radnički Lukavac

sodaacm
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la sodaacm » 03 nov 2015, 15:39

agalo je napisao/la:ognjen valjic sudio sad sarajevo-sloboda.najjaci sudija nas,ali realno ono sto pokazuje je veoma lose sudjenje.dozvoljava grubu igru.topalovic sabrija nama dobro poznat zenicanin.sto se tice utakmice sa orasjem ja uvijek krivca u sebi trazim,pa tako i u radnickom.realno orasje po marke ekipa.moram priznati da im nisu igrali prvotimci mujic,siranovic i jos jedan ne mogu mu se imena sjetit.po meni orasje regularna ekipa.ljudi su dali go nasom greskom,jer nismo izvaljali teren i treba da bude stid tog koji nije izvaljao(ne mislim na covjeka koji upravlja valjkom,nego covjek koji se brine da se teren izvalja).mi smo imali svoje prilike nismo ih iskoristili,sto se tice kartona van persie ga dobije dzaba,roben isto,lam,santi kazorla i mngo drugi.grijesi se svugdje i po engelskoj i po njemackoj.u njemackoj se prizna go rukom,onda lopta ne udje u go,a prizna se go itd itd.mislim da se atmomsfera iz uprave prenijela na teren.sablasno sve.nema lopti,suskavaca,jakni,kapa,teren 4 bona,policije ko u prici,redara kao da igra cska-spartak.bio sam u orasju i vidio sam kako su nas ugostili i kakav je tamo teren,svlacionica.nas treba biti stid kao muslimane,bosnjake kako smo neuredni,pesini,nehljebari.jedan bojler na 18 igraca.svaki igrac nek potrosi 50 litara vode to je nemal kubik.dolazimo do zakljucka da se neki igraci gostujuci ili nasi tek okupaju kad dodju kuci.subhanallah.
Ne znam bas da je Ognjen nas najbolji sudija ako jeste onda tesko nama u BH, jer ovu zadnju sto je sudio po meni komotno je mogao obuci dres Sarajeva i suditi tu tekmu jer je bio naklonjen domacinu a sto se tice terena na Josiku ono je najveca sramota kluba, Lukavca i svih nas sto ponekad krocimo na Josik,,,po meni mi ne zasluzujemo biti u ovoj usranoj ligi , trenutno nismo ni za opstinske lige kakve uslove imamo,,,smijesno i zalosno u isto vrijeme,
Toliko pare se trose pa ja stvarno ne znam da li nas kradu ili smo mi coravi pa ne vidimo,,,uglavnom druga liga sjever nam ne gine ali ko nam vodi klub i to je mnogo,,,
p.s. ima ljudi koji se trude maksimalno u klubu njima kapa do poda ali brate predsjednik kluba nije dorastao da vodi klub kakav je Radnicki,,,,Bajro Bacic(Al Capone)je Bog za ove smrde od uprave...U JEDINSTVU JE SNAGA !!! Golden Spoon rules !!! Seljacine nas iseljavaju iz dana u dan,,,neka eto vam kradite uzimajte sve, djeci vam zatrebalo

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 nov 2015, 20:41

Ko sutra sve fali?

barbrez
Kontakt:

Post Postao/la barbrez » 04 nov 2015, 09:20

danas svi na josik da pomognemo radnickom da prezimi u kupu. ocekuje se i veca posjeta s obzirom da je u prvoj utakmici napravljen odlican rezultat, protivnik premijerligas i lijepo vrijeme. ne mora znacit da travnik danas dolazi sa bijelom zastavom. pokusace i oni nas iznenaditi isto kao sto smo i mi njih. samo da ne bude nervoze, grubosti, sudijske lakrdije pa nek i oni prodju dalje ako su toliko bolji od nas. nek sudjenje bude kao i u prvoj utakmici u travniku pa taman kad bi i ispali. sretno radnickom danas.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 04 nov 2015, 10:44

Lijepo vrijeme, nadam se dobroj igri i prolazu u 8 najboljih. Sretno Radnički.

turskilukavac
Kontakt:

Post Postao/la turskilukavac » 04 nov 2015, 11:40

Sve je ovo po planu ljudi moji. Rastjerali su clanove uprave koji su radili dobar poso i davali svoje pare a doveli sofera za predsjednika. Otjerali igrace s nase opstine doveli ljude od kozna odakle. Igraju igraci slobode da imaju gdje trenirat, igra nacelnikov rođak koji nije mogo za prokosovic igrat, otjerali sidu koji je 35 godina u klubu. Losa igra otjera publiku. Sijukse otjeraju njihovi placenici koje su zaposlili ko redare. Milenijum se rasirio zastalno bez ikakve dozvole. Trava namjerno sprzena jer su je svjesno poljevali vodom po najvecem suncu. Teren nece da valjaju i sve ovo iz razloga koji sam savno reko. Na polusezoni ce rastjerat pola ekipe dovest jos gore da bi se ispalo.Cekam samo jos da zapale onu kucu koja je vec jednom gorila i onda ce Sacekat izbore i onda se komplet stadion prodaje za stanbeni kompleks a novi teren ce prebacit negdje na livadu van grada vjerovatno bokavicko polje.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 nov 2015, 14:01

Ovaj crveni karton Kuduzovića je najveća ubleha koju sam vidjeo... Strašno šta vam čovjek uradi. S T R A Š N O.
Samo Saraj'vo.

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 04 nov 2015, 14:15

Puno srece danas i da prodete dalje i ako bog da sa nama u cetvrtfinalu. :D :D

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 04 nov 2015, 15:30

Sad je i više nego jasno koliko ovu ligu kroje sudci. Među osam najboljih ekipa jedina ekipa iz ove lige ste vi, dok recimo to strašno Orašje overilo pakaš u Lištici, koja se namučila protiv Travnika kojeg ste vi izbacili igrom.

Trebali bi napraviti organizaciju kluova i slati note i krovnom savezu, a bome i evropi, u medije slati stalno, mora se debilima stati u kraj, eto i sami ste vidjeli koliko je u kupu i još više u premijer ligi suđenje otišlo na daleko viši nivo.
Samo Saraj'vo.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 04 nov 2015, 16:08

0:0, realno, moglo je biti 5:0 za Radnički, nafulali su se poštenski ali nema veze jer su dobro igrali.
Nikolić odličan, Terzić, Dujković, Dzeno, Šile odigrali za čistu desetku. Joge standardo dobar, Elo je trenutno bolji od Suljića, Konjahodžić, Jaha i amidzin solidni. BRAVO MOMCI, sad se okrenut ligi i pokušat uzeti što više bodova kako bi se iscupali. A sto se tiče kupa, moja zelja je Borac BL.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 04 nov 2015, 16:30

Nisam vjerovao da se moze propustiti ovoliki broj prilika za jednu tekmu,,,, uglavnom trebalo je biti ono makar 3:0 uz nekoliko propustenih sansi,,,

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 04 nov 2015, 16:54

Samo naprijed. Iako ćemo vas teško gledati u Premijer Ligi u bližoj budućnosti, nadam se da se bar u kupu sastajemo ;) :bih:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 04 nov 2015, 17:04

MojGradMojKlub je napisao/la:Samo naprijed. Iako ćemo vas teško gledati u Premijer Ligi u bližoj budućnosti, nadam se da se bar u kupu sastajemo ;) :bih:
Da je opstati u ovoj ligi :D Zaredali smo dosta loših rezultata, u nekim nismo imali sreće a u nekim zbog sudija ali po kvaliteti smo sigurno u prvih 6 ekipa. Čekat će PL dugo nas.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 04 nov 2015, 17:06

Apsolutno zasluženo smo prošli u 1/4 finala, svaka čast stručnom štabu, igračima i navijačima. Očekivao sam malo bolju posjetu al' šta je tu je. Teren je malo bolji nego protiv Orašja, vidi se da je povaljan i trebali bi ono češće valjat'. Borbenost na nivou, žao mi je što nije bilo golova, realno je trebalo biti 4-5 : 0 za nas i ne mogu da vjerujem da je ono moguće profulat. Imali smo jedno 4-5 100%tnih šansi, biće zanimljivo pogledat' snimak. Mislim da će Džafa moći igrati protiv Bratstva, pa treba mu dati šansu, Sulja treba da igra samo kad' nema nikog drugog za napada. Šile isto nije iskoristio veliku priliku, Mićo isto imao ponajbolju priliku na utakmici al' neznam kako je nije iskoristio, sve ovo danas je bilo teže profulat nego pogodit al' eto sreća nije nam trebalo, momcima svaka časta na borbenosti. Veziri bez nekog opasnog šuta, fina ekipa, želim im sreću u borbi za opstanak, trebali bi izgurat bez problema, ima puno lošijih i krkanskih ekipa u PL. Suđenje Evropsko, svaka čast Valjiću, suđenje u PL je daleko iznad ovoga u 1. FLBiH. I moja želja je Borac BL pa šta bude, najgori mogući protivnik bi bio vjerovatno Široki.. Mislim da se Kuduz vraća protiv Bratstva, a možda je pao kakav dogovor pošto su obje ekipe igrale Kup utakmice danas da se prvenstvena pomjeri u nedjelju bar.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 04 nov 2015, 17:54

Liga bez briga dok si savezova ekipa.

Kratko i jasno.

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 04 nov 2015, 18:04

SiouxLukavac je napisao/la:
MojGradMojKlub je napisao/la:Samo naprijed. Iako ćemo vas teško gledati u Premijer Ligi u bližoj budućnosti, nadam se da se bar u kupu sastajemo ;) :bih:
Da je opstati u ovoj ligi :D Zaredali smo dosta loših rezultata, u nekim nismo imali sreće a u nekim zbog sudija ali po kvaliteti smo sigurno u prvih 6 ekipa. Čekat će PL dugo nas.
Jbg, znam, zato sam i napisao. Ja sam se prošle sezone ponadao za vas da bi mogli ući, bili ste na polusezoni gore, imali neke šanse, onda loše otvaranje drugog dijela i vozdra.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 04 nov 2015, 20:06

Cestitke komsiluk!

Ajd nek nas izvuku.
Mi vas rijesimo na terenu, vi ove nase na tribinama i taman :mrgreen:
tuzlanska Sloboda

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 04 nov 2015, 20:33

zlajci je napisao/la:Cestitke komsiluk!

Ajd nek nas izvuku.
Mi vas rijesimo na terenu, vi ove nase na tribinama i taman :mrgreen:
MI pucamo na izlazak u Europu tako da bi vam bilo bolje nas izbjeci :urnebes:

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 05 nov 2015, 12:29

izvlacenje za daljnji tok takmicenja u kupu prosle godine je odrzano 3.marta,stoga mislim da pocetkom marta ce biti odrzano i za ovu takmicarsku godinu.odigrali smo dosta dobro protiv travnika.vidi se da se mozemo nositi glat sa najboljim ekipama,pokazali smo u jajcu,ovdje zvijezda,travnik,olimpik.problem je sto mi stvarno jesmo za sve ove ekipe pariz i tesko se nostiti s tim kada znas da si od nekoga u svakom segmentu bolji.bodove koje smo izgubili nisu skrivili igraci,to dobro zapamtite.imamo mi slabih karika,ali imaju ih i arsenal i dinamo i zvezda i sarajevo itd itd.s gracanicom poigrati to je obicno do 2 gola svaka utakmica,trebali bi oni dobiti,ali na nama je da vidimo kako cemo okoncati ovu sablasnu jesen.mora se dosta vise dati radnickom,lukavcu,lukavcanima u suprotnom Bog ce vas masakrirat prije ili kasnije!!!!!!!!!!!!!!!!

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 05 nov 2015, 12:35

nesto samo zaboravio.ovaj husic sto svi mislite da se radi o edinu husicu i kako mislite da pruza sjane partije u mladosti i kako je ekstra igrac i kako ga nismo trebali pustiti itd itd.zelim da vas obavjestim da u mladosti imaju 2 husica,a ovaj sto hara je anel husic,a ovaj nas pruza skrome partije i mahom je na klupi.posto znam da vas se tice,stoga da vas malo upozorim da bi se nesto znalo mora se uciti dosta,citati,istrazivati,gledati,posmatrati,edukovati se,hodat,putovat itd itd.....

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 06 nov 2015, 14:52

ova prica kako smo igrali u raspar kompletu.vidjeli ste da je joge odmah otisao u svlacionicu,nije se radovao kao ostali.naime travnik je iigrao u bijelim cini mi se dresovima(moguce je i plavim da ne trazim slike sad)pa je zbog toga onako izlgedala nasa garnitura.nemojte misliti da nemamo dresove.imamo naravno.za lopte je istina da nemamo.znaci imamo 5 lopti,nesto poput džabulanija,i imamo jedno da ne lazem 13 komada ostalih.to su vam lopte od 50 km do 100.znaci one su vise za rekeracije u sali.moram biti iskren jedna lopta kosta 270 do 320 km official ova prava.nadam se na proljece da cemo moci od slobode uzeti par komada ili banovica,ili na kraju krajeva dati 2500 km i kupiti 10 komada.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.