Ne znam bas da je Ognjen nas najbolji sudija ako jeste onda tesko nama u BH, jer ovu zadnju sto je sudio po meni komotno je mogao obuci dres Sarajeva i suditi tu tekmu jer je bio naklonjen domacinu a sto se tice terena na Josiku ono je najveca sramota kluba, Lukavca i svih nas sto ponekad krocimo na Josik,,,po meni mi ne zasluzujemo biti u ovoj usranoj ligi , trenutno nismo ni za opstinske lige kakve uslove imamo,,,smijesno i zalosno u isto vrijeme,agalo je napisao/la:ognjen valjic sudio sad sarajevo-sloboda.najjaci sudija nas,ali realno ono sto pokazuje je veoma lose sudjenje.dozvoljava grubu igru.topalovic sabrija nama dobro poznat zenicanin.sto se tice utakmice sa orasjem ja uvijek krivca u sebi trazim,pa tako i u radnickom.realno orasje po marke ekipa.moram priznati da im nisu igrali prvotimci mujic,siranovic i jos jedan ne mogu mu se imena sjetit.po meni orasje regularna ekipa.ljudi su dali go nasom greskom,jer nismo izvaljali teren i treba da bude stid tog koji nije izvaljao(ne mislim na covjeka koji upravlja valjkom,nego covjek koji se brine da se teren izvalja).mi smo imali svoje prilike nismo ih iskoristili,sto se tice kartona van persie ga dobije dzaba,roben isto,lam,santi kazorla i mngo drugi.grijesi se svugdje i po engelskoj i po njemackoj.u njemackoj se prizna go rukom,onda lopta ne udje u go,a prizna se go itd itd.mislim da se atmomsfera iz uprave prenijela na teren.sablasno sve.nema lopti,suskavaca,jakni,kapa,teren 4 bona,policije ko u prici,redara kao da igra cska-spartak.bio sam u orasju i vidio sam kako su nas ugostili i kakav je tamo teren,svlacionica.nas treba biti stid kao muslimane,bosnjake kako smo neuredni,pesini,nehljebari.jedan bojler na 18 igraca.svaki igrac nek potrosi 50 litara vode to je nemal kubik.dolazimo do zakljucka da se neki igraci gostujuci ili nasi tek okupaju kad dodju kuci.subhanallah.
Toliko pare se trose pa ja stvarno ne znam da li nas kradu ili smo mi coravi pa ne vidimo,,,uglavnom druga liga sjever nam ne gine ali ko nam vodi klub i to je mnogo,,,
p.s. ima ljudi koji se trude maksimalno u klubu njima kapa do poda ali brate predsjednik kluba nije dorastao da vodi klub kakav je Radnicki,,,,Bajro Bacic(Al Capone)je Bog za ove smrde od uprave...U JEDINSTVU JE SNAGA !!! Golden Spoon rules !!! Seljacine nas iseljavaju iz dana u dan,,,neka eto vam kradite uzimajte sve, djeci vam zatrebalo